Τι άκυρα είναι αυτά που γράφεις πάλι;; Τι σχέση έχουν με αυτό που συζητάμε.
Ενώ εσυ που χρησιμοποιείς με υπουλο τρόπο αυτά που συζητούσαμε πριν 3-4 χρόνια για να βγεις από πάνω είσαι ενήλικος και σοβαρός υποτίθεται??
Το παραλήρημα είναι ότι σε ρώτησα με ευγενικό τρόπο να μου πεις που θα βρει η Ευρωπαϊκή Ένωση τόσα χρήματα, και κυρίως τόσο στρατό. Όμως εσυ βγήκες στην επίθεση και στην ειρωνία επειδή πολύ απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις. Μέχρι και τα Avatar που βαζω αν καιρούς σε ενόχλησαν.
Η Ευρώπη την στιγμή αυτή δεν έχει ισχυρό στρατό να βοηθήσει την Ουκρανία, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι η Γερμανία είναι σε ύφεση εδώ και 2 χρόνια, η Βρετανία και η Ιταλία βιώνουν την μεγαλύτερη στασιμότητα εδώ και δεκαετίες, ενώ η Γαλλία έχει φάει 2-3 υποβαθμίσεις καθώς το έλλειμα της είναι εκτός ελέγχου. Θες να μου πεις ότι αυτή η Ευρώπη θα σώσει την Ουκρανία από τα δόντια της Ρωσίας σωστά;; Δεν ξέρω αλλά κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει αυτό το αφήγημα, ίσα ίσα θέμα χρόνου είναι να τα βρουν με τις ΗΠΑ ώστε να λήξει ο πόλεμος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Μαρτίου 2025
Άλλη άποψη έχει ο Κούλης.
Η αναβάθμιση της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Μάρκο Ρούμπιο.
www.news247.gr