Προεδρία Trump 2025

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 17)
  • Ναι

Ψήφοι: 13 76,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 3 17,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 5,9%

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.240 μηνύματα.
αυτά λεγατε και στον κοβιντ μεχρι που εφτασε το σκατο στην καλτσα και εμβολια κάνατε και μεσα μείνατε μην φάτε πρόστιμο
Αρχικά, που με ξέρεις και τα λες αυτά; Πάντως έπεσες μέσα στο 1/2. Το μπόλι το έκανα γιατί σχεδόν με υποχρέωσαν στο επάγγελμα, αλλά μια χαρά έβγαινα και κάναμε τότε μαζώξεις σε σπίτια φυσικά, γιατί τα μαγαζιά ήταν κλειστά.

Θλιβερές εποχές, αλλά είχαμε κάνει κάποια επικά γλέντια.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.561 μηνύματα.
Αρχικά, που με ξέρεις και τα λες αυτά;
Το ξέρω γιατι είναι κοινή λογική απο όσο εχεις αναφέρει εργάζεσαι άρα και μόνο λόγω αυτού ήταν υποχρεωτικό για όλους μας
αφετέρου πέρα απο μαζώξεις δεν μπορούσες να βγείς έξω ελεύθερα, οπως ολοι μας

Σε κανέναν δεν άρεσε αλλά τα ζυγίσαμε αφενός κι αφετέρου ήθελες δεν ήθελες αυτοί ηταν οι κανονισμοί ούτε χάπατα ούτε κορόιδα και δουλικά σκλαβάκια ήμασταν που υπακούσαμε, ούτε βίτσιο είχα (οπως επίσης αναφέρατε σε προηγούμενα ποστς) να μείνω μέσα στα πιο νέα κι ανέμελα χρόνια της ζωής μου
όμως δεν γινόταν αλλιώς

επιπλέον για ολη τη συζητηση με τα εμβόλια δεν ξέρω ειλικρινά με τι αυτοπεποίθηση μιλάτε για αυτά
ολο μου το σόι είναι γιατροί και ενώ μου εξηγούσαν τότε τα υπερ και τα κατά και τους μηχανισμούς πίσω απο το πως λειτουργούν δεν είχα στάλα αυτοπεποίθησης να μιλήσω ή να φέρω επιχείρημα υπέρ ή κατά γιατι δεν μπορώ να το κατανοήσω πλήρως και δεν ξέρω.

γιαυτό αναρωτιέμαι τι σας δίνει τόσο θάρρος να μιλάτε για αυτά

Σε αντίστοιχη περίπτωση πάλι θα σε αναγκάσουν να το κάνεις, μπορείς να τη γλιτώσεις μάλλον αν πας into the wild σε μια καλύβα στο βουνό

που τότε βέβαια δε θα είσαι και κίνδυνος για άλλους οπότε θα είναι win-win situation

για όσο επιλέγεις να ζεις στην κοινωνία θα συμμορφώνεσαι με το καλό ή με το κακό με τους κανόνες της αλλιώς μπορείς να είσαι αντάρτης στην σπηλιά

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.240 μηνύματα.
Το ξέρω γιατι είναι κοινή λογική απο όσο εχεις αναφέρει εργάζεσαι άρα και μόνο λόγω αυτού ήταν υποχρεωτικό για όλους μας
αφετέρου πέρα απο μαζώξεις δεν μπορούσες να βγείς έξω ελεύθερα, οπως ολοι μας

Σε κανέναν δεν άρεσε αλλά τα ζυγίσαμε αφενός κι αφετέρου ήθελες δεν ήθελες αυτοί ηταν οι κανονισμοί ούτε χάπατα ούτε κορόιδα και δουλικά σκλαβάκια ήμασταν που υπακούσαμε, ούτε βίτσιο είχα (οπως επίσης αναφέρατε σε προηγούμενα ποστς) να μείνω μέσα στα πιο νέα κι ανέμελα χρόνια της ζωής μου
όμως δεν γινόταν αλλιώς

επιπλέον για ολη τη συζητηση με τα εμβόλια δεν ξέρω ειλικρινά με τι αυτοπεποίθηση μιλάτε για αυτά
ολο μου το σόι είναι γιατροί και ενώ μου εξηγούσαν τότε τα υπερ και τα κατά και τους μηχανισμούς πίσω απο το πως λειτουργούν δεν είχα στάλα αυτοπεποίθησης να μιλήσω ή να φέρω επιχείρημα υπέρ ή κατά γιατι δεν μπορώ να το κατανοήσω πλήρως και δεν ξέρω.

γιαυτό αναρωτιέμαι τι σας δίνει τόσο θάρρος να μιλάτε για αυτά

Σε αντίστοιχη περίπτωση πάλι θα δε αναγκάσουν να το κάνεις, μπορείς να τη γλιτώσεις μάλλον αν πας into the wild σε μια καλύβα στο βουνό

που τότε βέβαια δε θα είσαι και κίνδυνος για άλλου οπότε θα είναι win-win situation

για όσο επιλέγεις να ζεις στην κοινωνία θα συμμορφώνεσαι με το καλό ή με το κακό με τους κανόνες της αλλιώς μπορείς να είσαι αντάρτης στην σπηλιά
Ωραία, σε εμένα μιλάς όμως και παρόλα αυτά γενικεύεις (που δεν σου αρέσει να το κάνουν αυτό). Ποτέ (μα ποτέ) δεν έχω αναφερθεί σε έρευνες υπέρ ή κατά του εμβολίου γιατί δεν μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω (εδώ ιατρικά). Αυτό που έλεγα πάντα είναι οι επιπτώσεις που είχε ειδικά η καραντίνα και η κοινωνική αποστασιοποίηση στην ατομική και συλλογική ψυχολογία (που για αυτά κάτι σκαμπάζω). Μόνο και μόνο ότι εθίστηκαν στις οθόνες όσοι ακόμα δεν είχαν εθιστεί, φτάνει.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.561 μηνύματα.
Ωραία, σε εμένα μιλάς όμως και παρόλα αυτά γενικεύεις (που δεν σου αρέσει να το κάνουν αυτό). Ποτέ (μα ποτέ) δεν έχω αναφερθεί σε έρευνες υπέρ ή κατά του εμβολίου γιατί δεν μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω (εδώ ιατρικά). Αυτό που έλεγα πάντα είναι οι επιπτώσεις που είχε ειδικά η καραντίνα και η κοινωνική αποστασιοποίηση στην ατομική και συλλογική ψυχολογία (που για αυτά κάτι σκαμπάζω). Μόνο και μόνο ότι εθίστηκαν στις οθόνες όσοι ακόμα δεν είχαν εθιστεί, φτάνει.
Κάτσε ρε φίλε, εσύ δεν έλεγες κανένα μπόλι ξανά και διάφορα περί τούτου; με γελασαν τόσο τα μάτια μου;

IMG_3499.jpeg

ilias90

Περιβόητο μέλος

Κάτσε ρε φίλε, εσύ δεν έλεγες κανένα μπόλι ξανά και διάφορα περί τούτου; με γελασαν τόσο τα μάτια μου;
Ωραία, ανασκευάζω γιατί δεν το έθεσα σωστά: κανένα μπόλι ξανά για τον κόβιντ. Φτάνει δηλαδή, τρεις δόσεις κάναμε.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.676 μηνύματα.
Ωραία, ανασκευάζω γιατί δεν το έθεσα σωστά: κανένα μπόλι ξανά για τον κόβιντ. Φτάνει δηλαδή, τρεις δόσεις κάναμε.
η τελευταία ήταν πριν πόσα χρόνια, 3-3μιση;
τρεις δόσεις είναι το starter pack
κάθε χρόνο σαν το εμβόλιο της γρίπης θέλει κανονικά για να σε προστατεύει, είναι πλέον σαν να μην έχεις κάνει καμία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια