Το ξέρω γιατι είναι κοινή λογική απο όσο εχεις αναφέρει εργάζεσαι άρα και μόνο λόγω αυτού ήταν υποχρεωτικό για όλους μας
αφετέρου πέρα απο μαζώξεις δεν μπορούσες να βγείς έξω ελεύθερα, οπως ολοι μας
Σε κανέναν δεν άρεσε αλλά τα ζυγίσαμε αφενός κι αφετέρου ήθελες δεν ήθελες αυτοί ηταν οι κανονισμοί ούτε χάπατα ούτε κορόιδα και δουλικά σκλαβάκια ήμασταν που υπακούσαμε, ούτε βίτσιο είχα (οπως επίσης αναφέρατε σε προηγούμενα ποστς) να μείνω μέσα στα πιο νέα κι ανέμελα χρόνια της ζωής μου
όμως δεν γινόταν αλλιώς
επιπλέον για ολη τη συζητηση με τα εμβόλια δεν ξέρω ειλικρινά με τι αυτοπεποίθηση μιλάτε για αυτά
ολο μου το σόι είναι γιατροί και ενώ μου εξηγούσαν τότε τα υπερ και τα κατά και τους μηχανισμούς πίσω απο το πως λειτουργούν δεν είχα στάλα αυτοπεποίθησης να μιλήσω ή να φέρω επιχείρημα υπέρ ή κατά γιατι δεν μπορώ να το κατανοήσω πλήρως και δεν ξέρω.
γιαυτό αναρωτιέμαι τι σας δίνει τόσο θάρρος να μιλάτε για αυτά
Σε αντίστοιχη περίπτωση πάλι θα δε αναγκάσουν να το κάνεις, μπορείς να τη γλιτώσεις μάλλον αν πας into the wild σε μια καλύβα στο βουνό
που τότε βέβαια δε θα είσαι και κίνδυνος για άλλου οπότε θα είναι win-win situation
για όσο επιλέγεις να ζεις στην κοινωνία θα συμμορφώνεσαι με το καλό ή με το κακό με τους κανόνες της αλλιώς μπορείς να είσαι αντάρτης στην σπηλιά