Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.278 μηνύματα.
Ναι, νομίζω στο my info ή κάτι τέτοιοΕγω ρε παιδιά που είχα βγάλει αλλά τον ξέχασα μπορώ να τον βρω κάπου ;![]()
Μην ανησυχείς, είναι ήδη στο τσιπάκι στο αυτί σου, αν χρειαστεί αυτοί θα τον βρουν.Εγω ρε παιδιά που είχα βγάλει αλλά τον ξέχασα μπορώ να τον βρω κάπου ;![]()
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.
Μου ήρθε τελικά η ειδοποίηση, φτου...

Μπες εδώ: https://pa.gov.gr/ και θα τον βρεις.Εγω ρε παιδιά που είχα βγάλει αλλά τον ξέχασα μπορώ να τον βρω κάπου ;![]()
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.
Η ΕΕ δημιουργεί το «υπουργείο της αλήθειας» όπως στο «1984» του Τ.Όργουελ
Θα παρακολουθεί και θα καταγράφει οτιδήποτε δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική των Βρυξελλών
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.255 μηνύματα.
Οκ ακόμα και αν δεν πάρετε το "διαβολικό εισιτήριο" ανευλεθεριας , έλεγχου και υποταγής, έχετε υπόψη πως εσωτερική ελευθερία δεν έχουμε με την έννοια πως οσα επιλέγουμε να κάνουμε υποκινούνται απο τα πάθη μας, τις αδυναμίες του χαρακτήρα μας, σε μεγάλο βαθμό από την ιδεολογία που αποκτήσαμε όντας μέλη συγκεκριμένη ς χωροχρονικης κοινοτητας , τις δεσμεύσεις που έχουμε λόγω οικογενειακής κατάστασης και την ευθύνη μας απέναντι σε όσα μας αναλογούν σε επίπεδο χρέους.
Αν έχετε ξεπεράσει τα παραπάνω και θεωρείτε εαυτούς ελεύθερους μόνο και μόνο επειδή δεν πήρατε( προς το παρόν ) ΠΑ.. πάω πάσο.
Όσο για μένα, το μόνο που απεχθάνομαι μετά βδελυγμίας είναι να παρέμβουν στο σώμα μου ( βλέπε εμβόλια πχ χωρίς συναίνεση).
Αν έχετε ξεπεράσει τα παραπάνω και θεωρείτε εαυτούς ελεύθερους μόνο και μόνο επειδή δεν πήρατε( προς το παρόν ) ΠΑ.. πάω πάσο.
Όσο για μένα, το μόνο που απεχθάνομαι μετά βδελυγμίας είναι να παρέμβουν στο σώμα μου ( βλέπε εμβόλια πχ χωρίς συναίνεση).
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Ναι, τον γνωριζω τον μυθο, τι θες να πεις ομως μ αυτο;Το δεχομαι !
Δεν θα το προσπαθησω ποτε πιστεψε με ,τοσο χαζη δεν ειμαι απεναντι σε μια επαναστρια γιατι οντως τωρα εγω φοβαμαι![]()
![]()
Να σε ρωτησω αν γνωριζεις τον μυθο του ΣΙΣΥΦΟΎ
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Μου αρέσει που ξεκίνησε πάλι το πλυντήριο του δεξιού παρακράτους. Ενώ ενεργούν εντελώς παράνομα και καταχρηστικά έρχονται κάποιοι/ες και σου λένε "μα γιατί αντιδράτε αφού έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε ελεύθεροι"!
Το ίδιο λέγανε κάποιοι και για τα εμβόλια covid, "έλα μωρέ εδώ έχω πάρει ναρκωτικά και ζάναξ, στα MRNA θα κολλήσω";
Και τσουπ, ήρθε η υποχρεωτικότητα, και να τα προστίματα, και να οι απολύσεις. Τι σας κάνει να πιστεύετε δηλαδή πως δεν θα το επαναλάβουν;
Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν θα καταρρεύσει η χρηματοοικονομική φούσκα και τρώμε απ' τα συσσίτια. Εκεί θα φάμε τον ΠΑ με σφραγίδα στον ποπό.
Το ίδιο λέγανε κάποιοι και για τα εμβόλια covid, "έλα μωρέ εδώ έχω πάρει ναρκωτικά και ζάναξ, στα MRNA θα κολλήσω";
Και τσουπ, ήρθε η υποχρεωτικότητα, και να τα προστίματα, και να οι απολύσεις. Τι σας κάνει να πιστεύετε δηλαδή πως δεν θα το επαναλάβουν;
Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν θα καταρρεύσει η χρηματοοικονομική φούσκα και τρώμε απ' τα συσσίτια. Εκεί θα φάμε τον ΠΑ με σφραγίδα στον ποπό.

Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Ακουστε τι λεει ο Τσιρωνης στο 4:20, οτι για τον ΠΑ εχουμε περιθωριο μεχρι τον Μαη του 2026. Ως τοτε, καμια υπηρεσια δεν μπορει να μας εκβιασει και να μην βιαστουμε να τον παρουμε! Γιουπι.
Μεχρι τοτε λεει, εχει ο Θεος! :-)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μεχρι τοτε λεει, εχει ο Θεος! :-)
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.278 μηνύματα.
Το έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι βγήκε αυτόματα για όλους, ή εγώ είμαι που κατάλαβα λάθος;
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μολις διεγραψα το μεηλ που μου στειλαν. Οκτω εκατομμυρια δεν τον δεχτηκαμε, δεν τρεχει τιποτα Κεητ. Συνεχιζουμε τον αγωνα.Το έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι βγήκε αυτόματα για όλους, ή εγώ είμαι που κατάλαβα λάθος;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
Αν έρθει από μονος του, τι σκας;Τιποτα δεν μου ηρθε ακομη. Κι αν μου ερθει, θα το πεταξω. Ειπαμε, οποια υπηρεσια και αν μου τον ζητησει, θα πω οτι δεν τον χρησιμοποιω ή δεν τον ξερω. Τελος.
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν σκαω... Να σκασουν οι κυβερνητικοι, χα.Αν έρθει από μονος του, τι σκας;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
Εγώ δεν τον έβγαζα, γιατί βαριόμουν. Αν μου κάνουν άλλοι τη δουλειά, σκασίλα μου. Βέβαια περιττό το βρίσκω, 4 προσωπικούς αριθμούς...! Ούτε φυλακισμένοι δηλ να ήμασταν, αλλά αν τόσο πολύ θέλουν να μας <<αριθμήσουν>>, ε, δε βαριέσαι. Πάντως εμένα δεν έχει έρθει κάτι. Κάτσε να κοιτάξω στα σπαμ. Ποιος το στέλνει; Αν είναι άγνωστος ο αποστολέας, το ρίχνω στον <<κάδο>>Δεν σκαω... Να σκασουν οι κυβερνητικοι, χα.
.... τίποτα!

Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο το υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης ερχεται: αυτοματοποιημενη εκδοση προσωπικου αριθμου και το ονομα σου.Εγώ δεν τον έβγαζα, γιατί βαριόμουν. Αν μου κάνουν άλλοι τη δουλειά, σκασίλα μου. Βέβαια περιττό το βρίσκω, 4 προσωπικούς αριθμούς...! Ούτε φυλακισμένοι δηλ να ήμασταν, αλλά αν τόσο πολύ θέλουν να μας <<αριθμήσουν>>, ε, δε βαριέσαι. Πάντως εμένα δεν έχει έρθει κάτι. Κάτσε να κοιτάξω στα σπαμ. Ποιος το στέλνει; Αν είναι άγνωστος ο αποστολέας, το ρίχνω στον <<κάδο>>
.... τίποτα!![]()
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.750 μηνύματα.
Έχεις διαβάσει ποτέ τον μυθο με ψυχοδυναμικη-ψυχαναλυτικη προσέγγιση ;Ναι, τον γνωριζω τον μυθο, τι θες να πεις ομως μ αυτο;
Όχι με φιλοσοφική ούτε κοινωνική!Έχει αρκετές σκοπιές...
Αν όχι στο προτείνω,θα ενθουσιαστείς μιας που σου αρέσει όλο αυτό !
Πεσμου αν ειαι να σου στείλω πμ ένα υπέροχο podcast

Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στειλε μου!Έχεις διαβάσει ποτέ τον μυθο με ψυχοδυναμικη-ψυχαναλυτικη προσέγγιση ;
Όχι με φιλοσοφική ούτε κοινωνική!Έχει αρκετές σκοπιές...
Αν όχι στο προτείνω,θα ενθουσιαστείς μιας που σου αρέσει όλο αυτό !
Πεσμου αν ειαι να σου στείλω πμ ένα υπέροχο podcast![]()
Κρυαδες
))adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.750 μηνύματα.
Εμένα γαμωτο με έχουν ξεχάσει ,πάει...Μολις διεγραψα το μεηλ που μου στειλαν. Οκτω εκατομμυρια δεν τον δεχτηκαμε, δεν τρεχει τιποτα Κεητ. Συνεχιζουμε τον αγωνα.
Μόνο 3 μέρες πριν την καταβολή του φόρου εισοδήματος με θυμούνται και μου στέλνουν μήνυμα υπενθύμισης...
Θα τους κρατήσου μουτρα πλεον ...αν μου το στείλουν θα το παίξω δύσκολη

Στο έστειλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Libertus
- Scandal
- American Economist
- Kate1914
- charmander
- ghоul
- giorgos5002
- Memetchi
- Giorgkalo
- Entropy24
- Gvisbinis
- Varus
- Kafkinos
- touvlo
- Piskantrila
- taketrance
- AggelikiGr
- ROM32
- camil
- fourkaki
- fmarulezkd
- vas 78
- giannhs2001
- Jack of Spades
- back2967
- fortheloveofshizaya
- bibliofagos
- fockos
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- Drscientist
- Debugging_Demon
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool