Προσωπικός αριθμός: εξέλιξη ή παγίδα;

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.114 μηνύματα.
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν αριστερό, ούτε εγώ ο ίδιος είμαι άλλωστε.
Μια ζωή στον αναρχικό χώρο γυρόφερνα, τώρα περισσότερο αναρχοχριστιανό με λες.
Συμπαθώ όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους κυνηγημένους και απόκληρους, ανεξαρτήτου θρησκείας, φύλου, σεξουαλικότητας, κλπ.
Ούτε εμένα μου αρέσει η woke culture, η διαφορά μας είναι πως δεν αισθάνομαι καμία απειλή από αυτή. Τα φασιστάκια είναι που σηκώνουν παντιέρες για να καλύψουν τη σκατοψυχιά τους.
Λιγο απ' όλα, μιξ γκριλ "Τα Σάλωνα" 15 ευρώ η μερίδα.

Λιγο ευαισθησία, λίγο αναρχία, λίγο οκ δε με ενοχλεί η ΓΟΥΩΚ μη βγαλω ισχυρή αποψη και τα σπάσω με τις γκομενες και δε μου καθεται ουτε μυγα, αλλά δε μ αρεσει κι όλα, και στο τελος η κλασσικη κουβέρτα ταμπέλα "φασιστάκια" για οποιονδήποτε δεν ειναι μπαχαλάκης.

Φασίστες = Ιταλοί σοσιαλιστές που προήλθαν απο Ιταλούς αναρχικούς εαν δεν κανω λάθος. Παλιά σας ξαδέρφια που επειδή σας τη φερμάρανε στο ΒΠΠ και παραλίγο να σας νικήσουν (αν δεν σας έσωζαν οι καπιταλιστές) το φυσάτε και δεν κρυώνει.

Άλλο εθνικιστές, άλλο φασίστες κι άλλο ναζιστές. Να μάθετε και πεντε πράγματα πέρα απο το οσα βλέπει η πεθερά.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.428 μηνύματα.
σας ήρθε η ειδοποίηση για τον νέο σας ράντομ προσωπικό αρθιμό;

@Piskantrila

:smoke:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.452 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια