Προσωπικός αριθμός: εξέλιξη ή παγίδα;

Προσωπικός αριθμός: εξέλιξη ή παγίδα; (η ψήφος σας είναι μυστική)
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)
  • Εξέλιξη

• Παγίδα

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.278 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.883 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.
Μου ήρθε τελικά η ειδοποίηση, φτου... :( :king:

1762605873377.png

1762605925790.png

:popeanim:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.050 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.255 μηνύματα.
Οκ ακόμα και αν δεν πάρετε το "διαβολικό εισιτήριο" ανευλεθεριας , έλεγχου και υποταγής, έχετε υπόψη πως εσωτερική ελευθερία δεν έχουμε με την έννοια πως οσα επιλέγουμε να κάνουμε υποκινούνται απο τα πάθη μας, τις αδυναμίες του χαρακτήρα μας, σε μεγάλο βαθμό από την ιδεολογία που αποκτήσαμε όντας μέλη συγκεκριμένη ς χωροχρονικης κοινοτητας , τις δεσμεύσεις που έχουμε λόγω οικογενειακής κατάστασης και την ευθύνη μας απέναντι σε όσα μας αναλογούν σε επίπεδο χρέους.

Αν έχετε ξεπεράσει τα παραπάνω και θεωρείτε εαυτούς ελεύθερους μόνο και μόνο επειδή δεν πήρατε( προς το παρόν ) ΠΑ.. πάω πάσο.

Όσο για μένα, το μόνο που απεχθάνομαι μετά βδελυγμίας είναι να παρέμβουν στο σώμα μου ( βλέπε εμβόλια πχ χωρίς συναίνεση).

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Το δεχομαι !

Δεν θα το προσπαθησω ποτε πιστεψε με ,τοσο χαζη δεν ειμαι απεναντι σε μια επαναστρια γιατι οντως τωρα εγω φοβαμαι :laugh: :laugh: :laugh:

Να σε ρωτησω αν γνωριζεις τον μυθο του ΣΙΣΥΦΟΎ
Ναι, τον γνωριζω τον μυθο, τι θες να πεις ομως μ αυτο;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει που ξεκίνησε πάλι το πλυντήριο του δεξιού παρακράτους. Ενώ ενεργούν εντελώς παράνομα και καταχρηστικά έρχονται κάποιοι/ες και σου λένε "μα γιατί αντιδράτε αφού έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε ελεύθεροι"! :laugh:

Το ίδιο λέγανε κάποιοι και για τα εμβόλια covid, "έλα μωρέ εδώ έχω πάρει ναρκωτικά και ζάναξ, στα MRNA θα κολλήσω";

Και τσουπ, ήρθε η υποχρεωτικότητα, και να τα προστίματα, και να οι απολύσεις. Τι σας κάνει να πιστεύετε δηλαδή πως δεν θα το επαναλάβουν;

Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν θα καταρρεύσει η χρηματοοικονομική φούσκα και τρώμε απ' τα συσσίτια. Εκεί θα φάμε τον ΠΑ με σφραγίδα στον ποπό. :P

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
Ακουστε τι λεει ο Τσιρωνης στο 4:20, οτι για τον ΠΑ εχουμε περιθωριο μεχρι τον Μαη του 2026. Ως τοτε, καμια υπηρεσια δεν μπορει να μας εκβιασει και να μην βιαστουμε να τον παρουμε! Γιουπι.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μεχρι τοτε λεει, εχει ο Θεος! :-)

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.278 μηνύματα.
Το έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι βγήκε αυτόματα για όλους, ή εγώ είμαι που κατάλαβα λάθος;

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Το έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι βγήκε αυτόματα για όλους, ή εγώ είμαι που κατάλαβα λάθος;
Μολις διεγραψα το μεηλ που μου στειλαν. Οκτω εκατομμυρια δεν τον δεχτηκαμε, δεν τρεχει τιποτα Κεητ. Συνεχιζουμε τον αγωνα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
Τιποτα δεν μου ηρθε ακομη. Κι αν μου ερθει, θα το πεταξω. Ειπαμε, οποια υπηρεσια και αν μου τον ζητησει, θα πω οτι δεν τον χρησιμοποιω ή δεν τον ξερω. Τελος.
Αν έρθει από μονος του, τι σκας;

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.693 μηνύματα.
Δεν σκαω... Να σκασουν οι κυβερνητικοι, χα.
Εγώ δεν τον έβγαζα, γιατί βαριόμουν. Αν μου κάνουν άλλοι τη δουλειά, σκασίλα μου. Βέβαια περιττό το βρίσκω, 4 προσωπικούς αριθμούς...! Ούτε φυλακισμένοι δηλ να ήμασταν, αλλά αν τόσο πολύ θέλουν να μας <<αριθμήσουν>>, ε, δε βαριέσαι. Πάντως εμένα δεν έχει έρθει κάτι. Κάτσε να κοιτάξω στα σπαμ. Ποιος το στέλνει; Αν είναι άγνωστος ο αποστολέας, το ρίχνω στον <<κάδο>>

.... τίποτα! :angel:

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ δεν τον έβγαζα, γιατί βαριόμουν. Αν μου κάνουν άλλοι τη δουλειά, σκασίλα μου. Βέβαια περιττό το βρίσκω, 4 προσωπικούς αριθμούς...! Ούτε φυλακισμένοι δηλ να ήμασταν, αλλά αν τόσο πολύ θέλουν να μας <<αριθμήσουν>>, ε, δε βαριέσαι. Πάντως εμένα δεν έχει έρθει κάτι. Κάτσε να κοιτάξω στα σπαμ. Ποιος το στέλνει; Αν είναι άγνωστος ο αποστολέας, το ρίχνω στον <<κάδο>>

.... τίποτα! :angel:
Απο το υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης ερχεται: αυτοματοποιημενη εκδοση προσωπικου αριθμου και το ονομα σου.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.750 μηνύματα.
Ναι, τον γνωριζω τον μυθο, τι θες να πεις ομως μ αυτο;
Έχεις διαβάσει ποτέ τον μυθο με ψυχοδυναμικη-ψυχαναλυτικη προσέγγιση ;

Όχι με φιλοσοφική ούτε κοινωνική!Έχει αρκετές σκοπιές...

Αν όχι στο προτείνω,θα ενθουσιαστείς μιας που σου αρέσει όλο αυτό !
Πεσμου αν ειαι να σου στείλω πμ ένα υπέροχο podcast :)

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχεις διαβάσει ποτέ τον μυθο με ψυχοδυναμικη-ψυχαναλυτικη προσέγγιση ;

Όχι με φιλοσοφική ούτε κοινωνική!Έχει αρκετές σκοπιές...

Αν όχι στο προτείνω,θα ενθουσιαστείς μιας που σου αρέσει όλο αυτό !
Πεσμου αν ειαι να σου στείλω πμ ένα υπέροχο podcast :)
Στειλε μου!

Κρυαδες :)))

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.750 μηνύματα.
Μολις διεγραψα το μεηλ που μου στειλαν. Οκτω εκατομμυρια δεν τον δεχτηκαμε, δεν τρεχει τιποτα Κεητ. Συνεχιζουμε τον αγωνα.
Εμένα γαμωτο με έχουν ξεχάσει ,πάει...

Μόνο 3 μέρες πριν την καταβολή του φόρου εισοδήματος με θυμούνται και μου στέλνουν μήνυμα υπενθύμισης...

Θα τους κρατήσου μουτρα πλεον ...αν μου το στείλουν θα το παίξω δύσκολη :pfff:

Στο έστειλα...

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Δεν έχω διαβάσει πολλά για το θέμα...
Αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να μου εκδοθεί αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι ή πρέπει να κάνω εγώ διαδικασίες;
Άκυρο αυτόματα λέτε πιο πάνω😊

Χρήστες Βρείτε παρόμοια