Προσωπικός αριθμός: εξέλιξη ή παγίδα;

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Είναι - γίνεται αν το χρησιμοποιήσεις, σε αντίθετη περίπτωση μπορείς να το παίξεις τρελίτσα σε ένα δικαστήριο. Γι' αυτό σε βάζουν να κάνεις αίτηση, είτε για ταυτότητα ή για διαβατήριο και υπογράφεις κιόλας, σου παίρνουν και βιομετρικά δεδομένα, γίνεται με τη συναίνεσή σου.

Εσύ που δίνεις λογαριασμό για τον εαυτό σου μόνο έχεις ένα βαθμό ελευθερίας παραπάνω να κινηθείς όπως πιστεύεις. Κάποιος άλλος που έχει υποχρεώσεις, παιδιά να θρέψει το βλέπει με άλλο τρόπο. Επέτρεψέ μου πάντως να αμφιβάλλω γι' αυτούς τους "άλλους" που λες ότι έχεις. Θα είναι οι πρώτοι που θα λακίσουν, τα ακροδεξιά γκρουπόσκουλα διαλύονται στο πι και φι.

Η ειλικρινής θέση είναι να πεις, "δεν θέλω έναν αριθμό που θα με συνοδεύει για πάντα γιατί απλά είμαι άνθρωπος και όχι αριθμός". Τα υπόλοιπα - χαράγματα, λιβάνια, προφητείες - αποπροσανατολίζουν την ουσία της συζήτησης.
Στο ειπα ακριβως οπως το νιωθω. Και ναι, εχω και γω δικους μου καταδικους μου ανθρωπους που τους αγαπω και τους νοιαζομαι. Και ευτυχως, εχουμε την ιδια γνωμη στο ολο ζητημα! Η ουσια αγαπητε Νικο ειναι οτι προετοιμαζεται η ανθρωποτητα για μια χουντα ανευ προηγουμενου οπου ο ηγετης-σωτηρας θα ειναι ο ιδιος ο αντιχριστος. Όσοι το πιστευετε, εχει καλως, αλλιως, εχει πονο που τον περιγραφει η Αποκαλυψη. Μπορει να σας ακουγονται αυτα σκληρα, αλλα ειναι η πραγματικοτητα και ηδη την ζουμε.

Θες να σου πω και την αλλη ουσια του θεματος; Μας ρωτησε η κυβερνηση για το αν θελουμε τον ΠΑ; Το εφερε το θεμα στην Βουλη; Εκανε μηπως δημοψηφισμα; Ή, αν εκανε, θα το αλλαζε; .. Ζουμε μια χουντα ή όχι; Για πες μου σε παρακαλω.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.430 μηνύματα.
Υπάρχουν όμως πολλαπλά προβλήματα που καθιστούν αυτό που φαντάζεσαι αδύνατο , σε διαβεβαιώνω το DNA σου θα μείνει αλώβητο
Δεν χρειάζεται να είναι καν στο DNA τώρα που το σκέφτομαι, ένα νανορομποτάκι θα περάσουν, εύκολα και χωρίς να το καταλάβεις. Το θέμα είναι γιατί να το κάνουν; Σε ελέγχουν εν μέρη ούτως ή άλλως. Θα το κάνουν γιατί μπορούν και γιατί θέλουν να σου κόψουν την παραμικρή σκέψη ότι μπορείς να ξεφύγεις απ' το σύστημά τους. Θέλουν με άλλα λόγια την ψυχή σου.

Όσοι το πιστευετε, εχει καλως, αλλιως, εχει πονο που τον περιγραφει η Αποκαλυψη.
Ρε συ Νατάσα, λες πως είσαι και θεολόγος. Η Αποκάλυψη γράφτηκε για την εποχή του Νέρωνα. Έχει ήδη γίνει. Αυτό που περιμένουν οι χριστιανοί είναι η Δευτέρα Παρουσία, την οποία περίμεναν απ' την εποχή του Παύλου και δεν ήρθε.

Θες να σου πω και την αλλη ουσια του θεματος; Μας ρωτησε η κυβερνηση για το αν θελουμε τον ΠΑ; Το εφερε το θεμα στην Βουλη; Εκανε μηπως δημοψηφισμα; Ή, αν εκανε, θα το αλλαζε; .. Ζουμε μια χουντα ή όχι; Για πες μου σε παρακαλω.
Ζούμε μια χούντα αλλά ποιος είναι ο επικεφαλής; Ο Κούλης είναι απλά μια μαριονέτα.
Ο λαός, το πόπολο, ενδιαφέρεται για την κοιλιά του. Άρτο και θέαμα και θα περνάνε ότι γουστάρουν.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.668 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.238 μηνύματα.
Δεν χρειάζεται να είναι καν στο DNA τώρα που το σκέφτομαι, ένα νανορομποτάκι θα περάσουν, εύκολα και χωρίς να το καταλάβεις. Το θέμα είναι γιατί να το κάνουν; Σε ελέγχουν εν μέρη ούτως ή άλλως. Θα το κάνουν γιατί μπορούν και γιατί θέλουν να σου κόψουν την παραμικρή σκέψη ότι μπορείς να ξεφύγεις απ' το σύστημά τους. Θέλουν με άλλα λόγια την ψυχή σου.
Πάντως τσιπάκια βάζουν στους σκύλους εδώ και δεκαετίες , αν το θέλουνε δηλαδή τόσο πολύ υπάρχει η τεχνογνωσία να μας βάλουν

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.668 μηνύματα.
Παιδιά, δε διάβασα όσα λέτε, αλλά τι ρόλο παίζει αυτός ο αριθμός; Έχουμε όλοι ένα ΑΜΚΑ καθένας το δικό του και ένα ΑΦΜ, επίσης καθένας το δικό του και δεν υπάρχουν δυο ίδια. Επίσης έχει καθένας αριθμό ταυτότητας, επίσης καθένας διαφορετικό; Υπάρχουν ήδη 3 νούμερα για να ταυτοποιούμαστε. Τι θέλουμε και τέταρτο νούμερο;

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.

Ρε συ Νατάσα, λες πως είσαι και θεολόγος. Η Αποκάλυψη γράφτηκε για την εποχή του Νέρωνα. Έχει ήδη γίνει. Αυτό που περιμένουν οι χριστιανοί είναι η Δευτέρα Παρουσία, την οποία περίμεναν απ' την εποχή του Παύλου και δεν ήρθε.
Σωστα το εγραψες πιο πανω, οτι θελουν την ψυχη μας! Τα ειπες ολα.

Οσο για την Αποκαλυψη, ειναι γραμμενη για τα εσχατα, αλλα και για τα εσχατα καθε εποχης. Και για τους αντιχριστους καθε εποχης. Καποτε βεβαια, θα ερθει και ο τελικος αντιχριστος ας το πουμε ετσι. Πολλα σημεια δειχνουν οτι μαλλον αφορα την δικη μας γενια και εποχη. Θα το δουμε. Και για να μην λετε οτι σας ανησυχω αδικα, αφηνω ενα περιθωριο να εμφανιστει σε λίγο καιρο αντι για τον αντιχριστο, ενας ευλογημενος βασιλιας. Δηλαδη, (κατι που δεν το πιστευω) να προηγηθει η Αναλαμπη της χουντας του Αντιχριστου και οπως ειπε και ο γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπεδινος, επειδη δεν ειναι ετοιμοι ακόμα οι χριστιανοι, να το ζησει τον αντιχριστο η γενια που θα ερθει μετα απο 3 με 4 δεκαετιες. Δεν ειναι ομως τιποτα σιγουρο. Το σχεδιο των λαμογιων ειναι βασικα μετα απο εναν Γ παγκ. πολεμο να εμφανισουν τον "ηγετη" τους. Ελπιζω να ειμαστε εδω και να το δουμε. Αλλιως, απο τον ουρανο...

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.430 μηνύματα.
Πάντως τσιπάκια βάζουν στους σκύλους εδώ και δεκαετίες , αν το θέλουνε δηλαδή τόσο πολύ υπάρχει η τεχνογνωσία να μας βάλουν
Βήμα βήμα γίνονται αυτά. Να πάνε να το κάνουν τοπικά δεν έχει νόημα, θα γίνει μαζικά μετά από μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Γι' αυτό θέλουν τον ΠΑ, είναι ένα πρωτόκολλο που θα αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Θα έχεις έναν αριθμό που θα είναι μοναδικός σε όλη τη Γη!

Οσο για την Αποκαλυψη, ειναι γραμμενη για τα εσχατα, αλλα και για τα εσχατα καθε εποχης. Και για τους αντιχριστους καθε εποχης. Καποτε βεβαια, θα ερθει και ο τελικος αντιχριστος ας το πουμε ετσι. Πολλα σημεια δειχνουν οτι μαλλον αφορα την δικη μας γενια και εποχη. Θα το δουμε. Και για να μην λετε οτι σας ανησυχω αδικα, αφηνω ενα περιθωριο να εμφανιστει σε λίγο καιρο αντι για τον αντιχριστο, ενας ευλογημενος βασιλιας. Δηλαδη, (κατι που δεν το πιστευω) να προηγηθει η Αναλαμπη της χουντας του Αντιχριστου και οπως ειπε και ο γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπεδινος, επειδη δεν ειναι ετοιμοι ακόμα οι χριστιανοι, να το ζησει τον αντιχριστο η γενια που θα ερθει μετα απο 3 με 4 δεκαετιες. Δεν ειναι ομως τιποτα σιγουρο. Το σχεδιο των λαμογιων ειναι βασικα μετα απο εναν Γ παγκ. πολεμο να εμφανισουν τον "ηγετη" τους. Ελπιζω να ειμαστε εδω και να το δουμε. Αλλιως, απο τον ουρανο...

Η επιστήμη της θεολογίας άλλο λέει για την Αποκάλυψη του εβραιο-Ιωάννη. Αλλά ακόμα και να ισχύει η ερμηνεία που δίνεις και να ανοίγονται αυτή τη στιγμή οι σφραγίδες κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα.
Το πρόβλημα με τις προφητείες είναι πως υπάρχει μια προφητεία για κάθε περίπτωση. Από γεροντισμό και προφητείες άλλο τίποτα. Το ότι είναι αντιφατικές μεταξύ τους και λένε πολλές φορές λένε πράγματα αυτονόητα δεν το κοιτάζει κανείς. Οι περισσότερες είναι και ανύπαρκτες, clickbait (ο καημένος ο Παίσιος τον έχουν κανιβαλίσει). Επίσης υπάρχουν πολλές προφητείες - αν όχι οι περισσότερες - που δεν βγήκαν. :P Η τελευταία που διάβασα απ' τον γέροντα Αγράφων είναι πως ο πόλεμος θα ξεσπάσει μόλις ολοκληρωθεί ο δρόμος του Λαμίας - Δομοκού!

Ο καιρός γαρ εγγύς! :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.233 μηνύματα.
Συμφωνω με οσα λες, αλλα αν σου πω οτι γι αυτον τον λόγο δεν εκανα παιδια, θα με πιστεψεις; Απο 20 περίπου χρονων τα πιστευω ολα αυτα που λεω.
Το ότι κάποιοι επιλέξατε τη μη τεκνοποιηση λόγω της ανησυχίας γύρω απο ζητήματα εσχατολογιας και του φόβου πως τα πιθανά σας παιδιά δε θα θελήσουν να εναρμονιστούν με τις πεποιθήσεις σας και να σας ακολουθήσουν φαντάζει λίγο νοσηρό ( τουλάχιστον ως λόγος σε μένα).

touvlo

Διάσημο μέλος

Το ότι κάποιοι επιλέξατε τη μη τεκνοποιηση λόγω της ανησυχίας γύρω απο ζητήματα εσχατολογιας και του φόβου πως τα πιθανά σας παιδιά δε θα θελήσουν να εναρμονιστούν με τις πεποιθήσεις σας και να σας ακολουθήσουν φαντάζει λίγο νοσηρό ( τουλάχιστον ως λόγος σε μένα).
εμένα μου φαντάζει νοσηρό και αυτό που λες, αλλά και όλη η τροπή που πήρε το θέμα, περί συσχέτισης θρησκευτικών προφητειών με τη γραφειοκρατία.
Μάλλον είμαι πολύ πεζή

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Το οτι φοβαμαι τα εσχατα, δεν ντρεπομαι να το πω και ελπιζω να μην τα ζησω και να τα δω απο τον ουρανο. Πες με φοβιτσιαρα, τι να σου πω! Αλλα για τα παιδια, ειπα ότι εαν ειχα, θα τα μεγαλωνα με φοβο (δηλ σεβασμο) Θεου, αλλο καταλαβες εσυ.

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Εδώ τουλάχιστον συμφωνεί με την άποψη του αποστόλου Παύλου πως σε καιρούς διωγμών όπως εκείνες της εποχής του, είναι προτιμότερο να παραμείνει κανείς άγαμος και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. Επίσης τα παιδιά είναι αντιδραστικά πλάσματα. Αν μεγαλώσουν σε ακραία θρησκευτικό περιβάλλον πολύ πιθανόν να μπουχτίσουν, ειδικά στην φάση που περνάνε την εφηβεία και κάνουν την επανάσταση τους, και να το γυρίσουν σε Sex, drugs & Rock & Roll. Το έχω δει να γίνεται παραπάνω από μία φορά

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

εμένα μου φαντάζει νοσηρό και αυτό που λες, αλλά και όλη η τροπή που πήρε το θέμα, περί συσχέτισης θρησκευτικών προφητειών με τη γραφειοκρατία.
Μάλλον είμαι πολύ πεζή
Μια παρατηρηση απο μενα, την θεολογο, αρκετοι απο εσας, ΔΕΝ εχετε επαφη με τις Γραφες και ιδιως την Αποκαλυψη του αγιου Ιωαννη του θεολογου. Κατι μου λεει εμενα αυτο, αλλα το κρατω για μενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εδώ τουλάχιστον συμφωνεί με την άποψη του αποστόλου Παύλου πως σε καιρούς διωγμών όπως εκείνες της εποχής του, είναι προτιμότερο να παραμείνει κανείς άγαμος και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. Επίσης τα παιδιά είναι αντιδραστικά πλάσματα. Αν μεγαλώσουν σε ακραία θρησκευτικό περιβάλλον πολύ πιθανόν να μπουχτίσουν, ειδικά στην φάση που περνάνε την εφηβεία και κάνουν την επανάσταση τους, και να το γυρίσουν σε Sex, drugs & Rock & Roll. Το έχω δει να γίνεται παραπάνω από μία φορά
Σωστο κι αυτο, αλλα κόλλησαν καποιοι στο θεμα των παιδιων, ρε παιδια, γονεις δεν εχω εγω; Αδερφια; Καλους συγγενεις και φιλους; Αυτους τι θα τους κανω; Θα τους...γραψω;;; Ελεος.

ο Πούτιν δηλαδή;
Οχι παιδιμ, μην μπερδευεσαι, ο Πουτιν ειναι ο αρχηγος του "ξανθου γενους"! Θα μας βοηθησει χωρις να το πολυθελει, αλλα στο τελος θα χασει και αυτος...Μην συνεχισω.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Μάλλον είμαι πολύ πεζή
Αν στο όλο θέμα βλέπεις μόνο τη γραφειοκρατική διάσταση θα πρέπει να εξηγήσεις και το μπάτζετ που καλείται να πληρώσει ο έλληνας φορολογούμενος για ακόμα έναν αριθμό. Προσωπικά δεν έχω πειστεί γιατί τον χρειαζόμαστε.

Μια παρατηρηση απο μενα, την θεολογο, αρκετοι απο εσας, ΔΕΝ εχετε επαφη με τις Γραφες και ιδιως την Αποκαλυψη του αγιου Ιωαννη του θεολογου. Κατι μου λεει εμενα αυτο, αλλα το κρατω για μενα.
Την Αποκάλυψη δεν την έγραψε ο άγιος Ιωάννης ο θεολόγος. Άλλος Ιωάννης την έγραψε.

Εδώ τουλάχιστον συμφωνεί με την άποψη του αποστόλου Παύλου πως σε καιρούς διωγμών όπως εκείνες της εποχής του, είναι προτιμότερο να παραμείνει κανείς άγαμος και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. Επίσης τα παιδιά είναι αντιδραστικά πλάσματα. Αν μεγαλώσουν σε ακραία θρησκευτικό περιβάλλον πολύ πιθανόν να μπουχτίσουν, ειδικά στην φάση που περνάνε την εφηβεία και κάνουν την επανάσταση τους, και να το γυρίσουν σε Sex, drugs & Rock & Roll. Το έχω δει να γίνεται παραπάνω από μία φορές.
Σωστό είναι αυτό που λες κατά το ήμισυ. Ο απόστολος Παύλος είπε πως είναι προτιμότερο να παραμείνει κανείς άγαμος και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις γιατί περίμενε από στιγμή σε στιγμή τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού. Σαν να τους έλεγε: "τι ψάχνεστε τώρα για γάμους και παιδιά, εδώ θα έρθει ο Κύριός μας να μας αναλήψει στους ουρανούς".

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Καλε τι μας λες; Ποιος αλλος Ιωάννης;;;
Δεν είναι ο ευαγγελιστής, άγιος Ιωάννης. Είναι ένας εβραίος επίσκοπος ονόματι (ή αυτοαποκαλούμενος) Ιωάννης.
Καρά-αποδεδειγμένο με χίλιους τρόπους, αν θες μπορώ να σου παραθέσω πολλές πηγές επί τούτου.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Βήμα βήμα γίνονται αυτά. Να πάνε να το κάνουν τοπικά δεν έχει νόημα, θα γίνει μαζικά μετά από μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Γι' αυτό θέλουν τον ΠΑ, είναι ένα πρωτόκολλο που θα αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Θα έχεις έναν αριθμό που θα είναι μοναδικός σε όλη τη Γη!

Η επιστήμη της θεολογίας άλλο λέει για την Αποκάλυψη του εβραιο-Ιωάννη. Αλλά ακόμα και να ισχύει η ερμηνεία που δίνεις και να ανοίγονται αυτή τη στιγμή οι σφραγίδες κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα.
Το πρόβλημα με τις προφητείες είναι πως υπάρχει μια προφητεία για κάθε περίπτωση. Από γεροντισμό και προφητείες άλλο τίποτα. Το ότι είναι αντιφατικές μεταξύ τους και λένε πολλές φορές λένε πράγματα αυτονόητα δεν το κοιτάζει κανείς. Οι περισσότερες είναι και ανύπαρκτες, clickbait (ο καημένος ο Παίσιος τον έχουν κανιβαλίσει). Επίσης υπάρχουν πολλές προφητείες - αν όχι οι περισσότερες - που δεν βγήκαν. :P Η τελευταία που διάβασα απ' τον γέροντα Αγράφων είναι πως ο πόλεμος θα ξεσπάσει μόλις ολοκληρωθεί ο δρόμος του Λαμίας - Δομοκού!

Ο καιρός γαρ εγγύς! :rolleyes:
Μου αρεσει παντως που οσοι δηλωνετε "αθεοι", τα ξερετε πιο καλα και απο εμας!!! :)) Υπαρχουν προφητειες του αγιου Κοσμα του Αιτωλου, που δεν εκπληρωθηκαν ακόμη. Σε ενα σχετικο θεμα, θα μιλησουμε και γι αυτες.

Δεν είναι ο ευαγγελιστής, άγιος Ιωάννης. Είναι ένας εβραίος επίσκοπος ονόματι (ή αυτοαποκαλούμενος) Ιωάννης.
Καρά-αποδεδειγμένο με χίλιους τρόπους, αν θες μπορώ να σου παραθέσω πολλές πηγές επί τούτου.
Λαθος κανεις εδω. Ο ευαγγελιστης Ιωαννης ειναι με το πνευμα μαλιστα του Πολεμαρχου μεσα του...

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Μου αρεσει παντως που οσοι δηλωνετε "αθεοι", τα ξερετε πιο καλα και απο εμας!!! :)) Υπαρχουν προφητειες του αγιου Κοσμα του Αιτωλου, που δεν εκπληρωθηκαν ακόμη. Σε ενα σχετικο θεμα, θα μιλησουμε και γι αυτες.
Πότε δήλωσα άθεος εγώ; :confused:

Λαθος κανεις εδω. Ο ευαγγελιστης Ιωαννης ειναι με το πνευμα μαλιστα του Πολεμαρχου μεσα του...
Δεν κάνω λάθος, θα σου στείλω κάποια στιγμή τα επιχειρήματά μου σε pm αν ενδιαφέρεσαι και κρίνεις μόνη σου.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.233 μηνύματα.
Τελικά απορρίπτετε οι ένθερμοι το συγκεκριμένο αριθμό ενεργώντας με διάκριση, σεβασμό και αγάπη προς τον Θεό, με την έννοια του σεβασμού και της υπακοής σε πνευματική καθοδήγηση ;

Ή η αντίδραση σας συνδέεται με την καχυποψία σε σχέση με τις συνέπειες σε θέματα ελευθερίας και επιτήρησης; ή μήπως είναι πολιτική στάση, χωρίς πνευματικό υπόβαθρο;

Ποιο υπερισχύει από τα παραπάνω ;

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Ο Πολέμαρχος του Θεού είναι αυτός ο ninja με την katana; Και είναι ταυτόχρονα και ο ευαγγελιστής Ιωάννης; Γράψε μας αν θες πέντε γραμμές για το lore του πολέμαρχου και για εμάς που δεν έχουμε ιδέα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Τελικά απορρίπτετε οι ένθερμοι το συγκεκριμένο αριθμό ενεργώντας με διάκριση, σεβασμό και αγάπη προς τον Θεό, με την έννοια του σεβασμού και της υπακοής σε πνευματική καθοδήγηση ;

Ή η αντίδραση σας συνδέεται με την καχυποψία σε σχέση με τις συνέπειες σε θέματα ελευθερίας και επιτήρησης; ή μήπως είναι πολιτική στάση, χωρίς πνευματικό υπόβαθρο;

Ποιο υπερισχύει από τα παραπάνω ;
Σε μένα ισχύει το δεύτερο. Αλλά ο,τι φανερώνεται στο μυαλό του καθενός υπάρχει σε μια εσωτερική πραγματικότητα του Συμπαντικού Νου, δηλαδή μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια