Soptep
Νεοφερμένο μέλος

Καποιες λοιπον προτασεις, που ειναι πιο πολυ λεπτομερειες, αλλα αποφασισα να τις μοιραστω μαζι σας

Το πρωτο ειναι, οταν μπηκα για πρωτη φορα στην ιστοσελιδα, στο Module "Συνδεση" λεει δεν ειστε μελος, γραφτειτε τωρα. Καλο θα ηταν το "γραφτειτε τωρα" να ηταν Link προς την σελιδα εγγραφης.
Δευτερο στοιχειο που παρατηρησα ειναι τα στατιστικα του site στα εργαλεια, "Site Statistics". Απο την στιγμη που οι απλοι χρηστες δεν εχουν προσβαση σε αυτα, καλο θα ηταν να μην το βλεπουν καθολου.
Και τελος στα ονοματα για τους χρηστες Θαμωνας και τα λοιπα (συγχαρητηρια παρεπιπτοντως για τον εξελληνισμο), να υπαρχει και η εκδοση για τις γυναικες. Τακτικη Θαμωνας, Εθισμενη στο e-steki και ουτω καθεξης.
Αυτα προς το παρον, αν δω και κατι αλλο θα το μοιραστω επισης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το πρώτο όλο λέμε να το κάνουμε και όλο το ξεχνάμε!

Το δεύτερο δεν το ξέραμε αλλά μαζί με το πρώτο θα γίνει όταν βρούμε λίγο χρόνο...
Το τρίτο δυστυχώς δεν γίνεται, τουλάχιστον ο κώδικας που θα έπρεπε να γραφτεί δεν αξίζει το αποτέλεσμα. Άλλωστε το αρσενικό αναφέρεται μερικές φορές και για τα δυο φύλα ως προσδιορισμός του "άνθρωπος"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ενα τετιο sub-forum δεν μπορει να ειναι ασφαλεις γιατι ποτε δεν ξερεις... Αν ο αλλος θελει να μας "χαλασει" μπορει να ποσταρει καπιο πειραμα το οπιο να μην ειναι ασφαλες. Θελει πολυ σκεψει πριν γινει μια τετια κινιση
Καταρχήν θα είναι προφανές από τα υλικά που χρειάζονται και στον πλέον ανίδεο ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να υπάρχει ούτε στο επιστημονικό φόρουμ που ήμουν. Εξάλλου τόσοι διαχειριστές υπάρχουν για να διαγράψουν τυχόν επικύνδυνο πόστ και να τιμωρήσουν αυστηρά το μέλος που το δημοσίευσε. Τέλος τα περιγραφόμενα πειράματα θα είναι περισσότερο χρήσιμα σα πληηροφορία. Είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι έως πολύ λίγοι θα κάτσουν να τα κάνουν στη πράξη. (Είτε βαριούνται, είτε που να τρέχουν να βρούν υλικά, είτε γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος, είτε θα τα θεωρούν χαζά, κ.α.) Απλά θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση θα ανβάθμιζε το φόρουμ και πιθανότατα θα προσέλκυε και άλλα άτομα.
Λέγοντας ''ενδιαφέροντα πειράματα'', εννοώ διάφορα απλά και ασφαλή πειράματα που θα περιγράφονται λεπτομερώς στο υποφόρουμ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Τόσες και τόσες ιστοσελίδες, περιγράφουν πληθώρα από αυτά, γιατί να μη κάνουμε κάτι τέτοιο εδώ και να δώσουμε μια νέα διάσταση στο φόρουμ. Κάλλιστα μπορεί να μπεί να δημιουργηθεί τέτοιο υποφόρουμ και στο ''chat and the fun forum'', αφού θα είναι ένας τρόπος διασκέδασης.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Η δομή των φόρα ακολουθά τις προτιμήσεις των μελών. Αν τα μέλη δεν κάνουν θέματα για το Χ, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει φόρουμ για το Χ. Αν ξαφνικά αρχίσουν και γίνονται θέματα για το Χ, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην αποκτήσει και το δικό του φόρουμ.

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο το εξής σύστημα. Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να δίνει άμα θέλει, ΜΙΑ θετική ή Αρνητική ψήφο στο κάθε άλλο μέλος, ΑΝΑ 24 ΩΡΕΣ. Μονο οι Administratoirs, θα έχουν το δικαίωμα να δίνουν έως τρείς θετικές ή Αρνητικές ανά 24 ώρες. Oι Super moderators, έως 2 και όλοι οι άλλοι 1. Δεδομένου ότι οι διπλοεγγεγραμμένοι διώκονται ανελέητα εδώ, δε νομίζω να υπάρξουν ανορθόδοξες συνέπειες. Ακόμα δε πιστεύω ότι έχουμε ανώριμα μέλη εδώ που θα ψηφίζουν συνεχώς θετικά ή αρνητικά άλλα μέλη για δικούς τους λόγους. Θα είναι αποκλειστικά στον τομέα ευθύνης των διαχειριστών, και κυρίως των Administrators να κρίνουν αν ένα άτομο που συγκεντρώνει πολλές αρνητικές ψήφους,(-20 ή -30) αξίζει να συνεχίσει εδώ. Φυσικά όλοι θα υποχρεούνται να έχουν Κάρμα και να μην είναι κάτι που άμα θέλουν το απενεργοποιούν.
Για να είμαι ειλικρινής 100% μαζί σας, αυτό το σύστημα, ΔΕΝ είναι δική μου επινόηση, αλλά ίσχυε στο προηγούμενο φόρουμ που ήμουν. Άσχετα με τις όποιες διαφορές και διαφωνείες μου με τους εκεί διαχειριστές, το σύστημά τους αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Τί λέτε?
kleftra
Διάσημο μέλος

Το κάρμα με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα έχει διαμορφωθεί μετά απο προτάσεις και αλλαγές των ίδιων των μελών και εκφράζει την πλειοψηφία των μελών.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Κρόου το σύστημα που προτείνεις είναι ανεπιτυχές.Κανένα μέλος δεν μπορεί να υποχρεωθεί να έχει κάρμα (και αυτό έχει συζητηθεί άπειρες φορές όταν σχεδιαζόταν να πρωτομπεί κάρμα) και δεν είναι δυνατόν κάποιος που τηρεί τους κανόνες του φόρουμ να εκδιωχθεί επειδή κάποιες απο τις απόψεις του δεν ήταν αρεστές και συγκέντρωσε αρνητικές ψήφους.
Το κάρμα με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα έχει διαμορφωθεί μετά απο προτάσεις και αλλαγές των ίδιων των μελών και εκφράζει την πλειοψηφία των μελών.
Κατανοώ ότι είναι υπερβολικό να εκδιωχθεί κάποιος επειδή έχει αρνητικό κάρμα, γι' αυτό και δε προτείνω κάτι τέτοιο. (Εξάλλου δε με συμφέρει κάτι τέτοιο. Κοίτα το κάρμα μου

Σέβομαι την άποψη ότι κάποιος δε μπορεί να υποχρεωθεί να έχει κάρμα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει. Από τη στιγμή που κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ, πρέπει τα άλλα μέλη να έχουν τη δυνατότητα να τον κρίνουν. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και αυτά τα λέω και ας μη με συμφέρεουν. Έχω νομίζω το πιο χαμηλό κάρμα εδώ μέσα, παρόλα αυτά δεν το απενεργοποιώ, όσο και αν θα με συνέφερε μια τέτοια κίνηση.
Anyway..., απλά παρέθεσα τις προσωπικές μου προτάσεις, όπως εγώ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος έχει το δικαίωμα να κάνει, χωρίς να έχω την απαίτηση να εφαρμοστούν κιόλας. Απλά μου αρκεί το ότι υπάρχουν γραμμένες στο φόρουμ, τίποτε άλλο.

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:ΑΛΛΑ κακό κάρμα σε ΠΑΜΠΟΛΕΣ περιπτώσεις σημαίνει και μη τήρηση των κανόνων.(Στη δική μου περίπτωση μια φορά παρέβην αυτούς. Το αρνητικό κάρμα μου είναι - πιστεύω κατάληξη της διαφωνίας απόψεων περισσότερο)
Σέβομαι την άποψη ότι κάποιος δε μπορεί να υποχρεωθεί να έχει κάρμα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει. Από τη στιγμή που κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ, πρέπει τα άλλα μέλη να έχουν τη δυνατότητα να τον κρίνουν. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και αυτά τα λέω και ας μη με συμφέρεουν. Έχω νομίζω το πιο χαμηλό κάρμα εδώ μέσα, παρόλα αυτά δεν το απενεργοποιώ, όσο και αν θα με συνέφερε μια τέτοια κίνηση.
Σε πάμπολες αλλα όχι σε όλες, όπως και μόνος σου λες δεν μπορεί το κάρμα να είναι κριτήριο παραμονής ή απομάκρυνσης απο το φόρουμ, ούτε κατόπιν συζήτησης της οδ βασιζόμενης στο κάρμα.Το παρόν θυμίζει εξοστρακισμό και θα διμιουργήσει ανισότητες μεταξύ των μελών.
Απο την στιγμή που σέβεσαι την άποψη των μελών τότε θα έπρεπε να υπερτερεί της προσωπικής σου άποψης.Μην ξεχνάς πως αυτός που θέτει τον εαυτό του εκτός κριτικής χάνει και το δικαίωμα να κρίνει και πως κριτική δεν ασκείται μόνο μέσω κάρματος αλλά και μέσω των απαντήσεων στα διάφορα θέματα.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Σε πάμπολες αλλα όχι σε όλες, όπως και μόνος σου λες δεν μπορεί το κάρμα να είναι κριτήριο παραμονής ή απομάκρυνσης απο το φόρουμ, ούτε κατόπιν συζήτησης της οδ βασιζόμενης στο κάρμα.Το παρόν θυμίζει εξοστρακισμό και θα διμιουργήσει ανισότητες μεταξύ των μελών.
Για να μη παρεξηγούμαστε. ΔΕν ισχυρίστηκα ότι το κάρμα αυτό καθε αυτό πρέπει να είναι κριτήριο παραμονής ή όχι. Αλλά το αρνητικό κάρμα, που προέρχεται από μη τήρηση των κανόνων, πιστεύω ότι πρέπει να είναι. Λέγοντας συζήτηση της ΟΔ, εννοώ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ εξέταση των αιτίων που οδήγησαν ένα άτομο στο πολύ χαμηλό κάρμα. Εξέταση του αν το κάρμα, στην εκάστοτε συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αποτέλεσμα της μη τήρησης κανόνων ή απλά λόγω διαφωνιών απόψεων και αντεκδίκισης από άλλα μέλη, οπότε δεν υπάρχει λόγος απομάκρυνσης. (Προσωρινής ή μόνιμης) Αυτά.

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι ότι η τήρηση ή μη των κανόνων γίνεται αντιληπτή απο την ΟΔ και δεν έχει κάποια σχέση με το κάρμα.
Κάποια από τα μέλη που δε συμμετέχουν στο κάρμα είναι από τα παλιότερα και όλοι οι υπόλοιποι εδώ έχουμε άποψη γι'αυτούς, που φαίνεται από τις απαντήσεις μας στα ποστ τους.
Η αξιολόγηση στο φόρουμ είναι συνεχής και δυναμική διαδικασία, με κάρμα ή χωρίς.Θετικό ή αρνητικό κάρμα δε λέει κάτι, απλά γιατί όταν διαβάζεις ένα ποστ δεν το κρίνεις με βάση το κάρμα αυτού που το έγραψε, αλλά με βάση το περιεχόμενό του.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:ΑΛΛΑ κακό κάρμα σε ΠΑΜΠΟΛΕΣ περιπτώσεις σημαίνει και μη τήρηση των κανόνων.(Στη δική μου περίπτωση μια φορά παρέβην αυτούς. Το αρνητικό κάρμα μου είναι - πιστεύω κατάληξη της διαφωνίας απόψεων περισσότερο)
είμαι στο στέκι από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας του και μπορώ να πω ότι λίγο πολύ τους περισσοτερους χρήστες που εχουν καθημερινη/πολύ συχνή επαφή με το στέκι τους ξέρω....
Βάση αυτού λοιπόν, εφόσον δείχνεις ένα ενδιαφέρον και έναν προβληματισμό για την λειτουργία και το σκεπτικό κάποιων πραγματων θα ήθελα να σου πω τα εξης...
α.
Στο στεκι το κάρμα δεν σημαίνει τη μη τήρηση των κανόνων.... για την μη τηρηση των κανόνων φροντιζουν οι διαχειριστες και οι μοντερέιτορ και ΟΧΙ τα μέλη....
Τα warning και τα ban εξασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων...
Στη δική σου περίπτωση εχεις παραβεί παραπάνω από μια φορα τους κανόνες αλλά επειδή είμαστε ολοι άνθρωποι και ΟΛΟΙ παραβαίνουμε τους κανονες (ακομα και οι admins και οι mods και ΟΛΟΙ) υπάρχει και η ελαστικότητα στην χρήση των warning και των ban....
warning εδω μέσα τρωει κάποιος που όχι έχει πεσει σε παραπτωμα μια φορα αλλα που το εχει "παραξηλωσει" με το ιδιο παραπτωμα... ή που πέφτει όντως για μια φορα σε ένα παράπτωμα αλλά ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ.
β.
Η διαφωνία απόψεων ειναι επίσης πολυ συνηθησμένη εδω μεσα....
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ αν όλοι λεγαμε τα ιδια πραγματα... το στεκι θα ηταν ΝΕΚΡΟ... δεν θα ειχε κανενα απολυτως ενδιαφερον και ολοι με τον καιρο θα λακιζαν....
Προσωπικα εχω διαφωνησει και ανοιχτα και κρυφα σε προσωπικο επιπεδο με αρκετους... μέχρι και με τους admins καθως και με άλλους Mods....
ΟΜΩΣ.... ο τροπος που διαφωνήσαμε ήταν κόσμιος... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκάλεσε τον άλλον με την σταση του και την συμπεριφορα του....
Κι ακομα κι αν εγινε αυτό... μετα από λιγο που ηρεμισαν τα πνευματα... μιλησαμε σε προσωπικο επιπεδο με καποια πμ και τα βρηκαμε ....
Συμβαινουν αυτα βρε αδερφε...
γ. Αυτό που ουσιαστικα καταλαβαίνω/βλέπω/πιστεύω είναι ότι αυτό που "βαθμολογείται" με το καρμα ειναι μια γενικοτερη συμπεριφορα...
Δεν ειναι το ΤΙ λες αλλα το ΠΩΣ το λες...
Δεν είναι το ΟΤΙ διαφωνείς αλλά ΠΩΣ διαφωνείς...
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:(κάποιος αν θυμάμαι καλά είχε παρομοιάσει σωστά το κάρμα με ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με κάθε ποστ κάθε μέλους)
xaeh~!
δε μ'αρέσει καθόλου η ιδέα του crow

ήρθε η άνοιξη!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Μια και το 'φερε η κουβέντα, γιατί δεν βάζετε ηλικίες στα profile σας?Σέβομαι την άποψη ότι κάποιος δε μπορεί να υποχρεωθεί να έχει κάρμα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει.
Βλέποντας μια μικρότερη ηλικία εγώ προσωπικά δε σκέφτομαι:
"Εμ βέβαια μικρός είναι, τι περιμένεις"
αλλά:
"κοίτα να δεις, κι εγώ έτσι πίστευα τότε και να που τώρα έχω αλλάξει"
ή
"ας προσέξω λίγο καλύτερα τι λέει ένας νεότερός μου, και πως βλέπουν οι νεότεροι τα δρώμενα στην κοινωνία μας"
ή
"μας ζητάει τη γνώμη μας και είναι μικρούλης/α, άρα πρέπει να είμαι 10 φορές πιο προσεκτική στο πως θα τη διατυπώσω"
Επίσης με ένα άτομο κάποιας πιο κοντινής μου ηλικίας, μπορεί να υποστηρίξω πιο "έντονα" τις απόψεις μου (όχι βάρβαρα,...έντονα).
Και για να εξηγούμαι έχω δικό μου παιδί και ξέρω πως μια σωστή άποψη μπορεί να προέλθει από οποιαδήποτε ηλικία.
Πάρα πολλές φορές η κόρη μου, μου δείχνει πλευρές ενός θέματος που εγώ δεν έχω σκεφτεί.
Μου κάνει εντύπωση που οι μεγαλύτεροι έχουν τις ηλικίες αναρτημένες και οι μικρότεροι τις κρύβουν
Τέσπα, είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει και βρήκα ευκαιρία τώρα να τα πω. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένας, απλά το αναφέρω.

Και για να μην είμαι τελείως εκτός θέματος, για μένα δεν θα πρέπει να ψηφίζουμε στο κάρμα σύμφωνα με τις απόψεις που εκφράζει ο συνομιλητής μας, αλλά σύμφωνα με τη γενική εικόνα του.
Τα άτομα που διαφωνώ μαζί τους μου προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον ανταλαγής απόψεων γιατί δώσε ο ένας από τη μια, δώσε ο άλλος από την άλλη, βγαίνουν ωραία πραματάκια στο τέλος.
Γενικά λοιπόν δεν πολυκοιτάω κάρμα, αλλά πολλές φορές ψάχνω για την ηλικία και δεν τη βρίσκω

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχετικά με το κάρμα πραγματικά δεν ήξερα ποιος είναι ο ρόλος του στην αρχή, εννοώ δεν κατάλαβα καν τι είναι όταν κατά την εγγραφή, αν θυμάμαι καλά, ερωτήθηκα αν θέλω να έχω κάρμα ή όχι..Στην πορεία βέβαια έγινε άμεσα αντιληπτό ότι είναι ένας τρόπος αξιολόγησης των μελών από τα μέλη και μου φάνηκε καλή ιδέα. Και εγώ έχω ψηφίσει αρκετούς και με θετικές αλλά και αρνητικές ψήφους, όπως και έχω ψηφιστεί.
Η μόνη επιφύλαξη που έχω ως προς την αξιολόγηση από τα άλλα μέλη, καθώς το βασικό κριτήριο είναι τα ποστ που κάνουμε, είναι η αδυναμία μερικών μελών -μέσα και εγώ- να εκφραστούν εγγράφως με τρόπο που να γίνεται αντιληπτό το περιεχόμενο και το ύφος που θελουμε να πούμε κάτι.
Όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο να ακούς κάποιον να μιλάει γιατί σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εκτός λέξεων π.χ.ένταση φωνής, ύφος προσώπου κτλ που υποβοηθούν την όλη κατάσταση για να καταλάβεις τι σου λέει ο άλλος και με ποια διάθεση.
Εδώ γράφεις και ο καθένας μπορεί να εκλέβει μια φράση με τελείως διαφορετικό τρόπο απ' ότι ειπώθηκε..όχι ότι δεν μπορεί να γίνει και έξω αυτό αλλά είναι εκ των πραγμάτων πιο πιθανό να συμβεί υπό αυτές τις συνθήκες. Μπορεί λοιπόν να αξιολογηθείς θετικά ή αρνητικά για κάτι που ουσιαστικά δεν είπες ποτέ..
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή..
Τέσπα...
Καλό θα είναι όντως να μην κρίνουμε από μεμονομένα ποστ και να εκτιμάται μια συνολική εικόνα όπως επίσης καλό θα είναι το κάρμα να παραμείνει ως έχει και για την παραμονή κάποιου ή όχι να αποφασίζουν οι υπεύθυνοι στο φορουμ.
Σχετικά με την επιλογή μερικών μελών να απέχουν από την αξιολόγηση από τη στιγμή που τους δίνεται αυτό το δικαίωμα καλά κάνουν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όταν θα ξεφύγουμε από το "καγκουρίζειν και σαπίζειν" και γίνουμε πιο άνθρωποι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), τότε να σκληρύνετε ότι θέλετε, αλλά δε θα χρειάζεται αλλαγή αλλά κατάργηση γιατί όλοι θα είμαστε ανάξιοι κανόνων λόγω της υψηλής ποιότητας μας, και σεβασμού που θα έχουμε στους άλλους!
Μην παρεξηγηθείτε. Το ξέρετε πότε είστε καλά παιδιά και πότε σάπιοι μερικοί μερικοί. Όπως ξέρω κι εγω πότε οι άλλοι κάνουν κέφι μαζί μου εδω μέσα και πότε τους τα κάνω τσουρέκια. Ότι λεω όταν ξεσπάω, δε το λεω απο μίσος, μην είστε χαζά. Το λεω γιατί δε θέλω να ακούω κουταμάρες ή να βλέπω βλαμμένες συμπεριφορές. Δε σκέφτομαι "Α ρε κ@#όλη να ψοφήσεις από συνάχι στο πέος" αλλά "Γιατί ρε γαmώτο είναι τόσο κομπλεξικό και χαιρέκακο, α και στα κομμάτια..."
Τόσο απλά!

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

λεμε. εδω εχει κυκλοθυμια να φαν κι οι κοτες (οπου κοτες ισον σκυλοι, γατες, ακριδες, μοσχαρια, ιπποκαμποι, ανδροειδη πλυντηρια και ζομπι).
Subject to change
e-steki.gr Founder

Η μόνη αλλαγή που προγραμματίζεται επι του παρόντος είναι να μην μετρούν οι ψήφοι των αποκλεισμένων χρηστών, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο αυτό τον καιρό για να το κάνω.
Προσωπικά, ένας λόγος που μου αρέσει το κάρμα, είναι οτι όταν ο Α νευριάζει με τον Β θα πάει να του ρίξει ένα -5 να βγάλει το άχτι του οπότε δεν θα έχει την ίδια ανάγκη να τον βρίσει και κατα συνέπεια διατηρείται υψηλότερο το επίπεδο του φόρουμ. Όσο για τον Α, όταν του περάσουν τα νεύρα θα αλλάξει την ψήφο του λογικά, εκτός αν γενικά τον εκφράζει για το συγκεκριμένο άτομο.
To να απομακρύνεται κάποιος απο το φόρουμ λόγω χαμηλού κάρμα ούτε που το συζητώ. Πολλές φορές το χαμηλό κάρμα είναι αποτέλεσμα "ακραίων" (με τον ένα ή άλλο τρόπο) απόψεων κάποιου και όχι κακής συμπεριφοράς, πχ Leviathan.
@prime: Δεν ερωτήθηκες στην εγγραφή αν θέλεις να έχεις κάρμα. Επιλογή στον Πίνακα Ελέγχου σου είναι

@Valder: Μπορώ να καταλάβω οτι θα ήθελες να δεις ποιός σε ψήφισε, ανθρώπινο είναι, αλλά σκέψου το λίγο συλλογικά, και όχι εγωιστικά. Μπορεί να ικανοποιούσατε έτσι την περιέργεια σας αλλά θα δημιουργόντουσαν απίστευτες έριδες, κλίκες και αντιπάθειες.
@Isiliel: Κι όμως, εγώ παρατηρώ οτι συνήθως οι μεγαλύτεροι είναι που το κρύβουν. Όσοι μικρότεροι το έκρυψαν είναι γιατί απήυδησαν με την αντιμετώπιση των άλλων που εστιαζόταν στην ηλικία τους και κανείς δεν τους έπαιρνε και πολύ στα σοβαρά. Αυτό το νιώθω κι εγώ ακόμα σε μερικά φόρα, που δεν είμαι και 16 ρε παιδί μου. Πολλές φορές η ηλικία χρησιμοποιείται σαν "επιχείρημα" για να μειώσει ο Α τις απόψεις του Β.

@Crow: Δεν έχεις το πιο χαμηλό κάρμα. Για του λόγου το αληθές πέρνα μια βόλτα απο τα στατιστικά του κάρμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.