Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:
ΑΛΛΑ κακό κάρμα σε ΠΑΜΠΟΛΕΣ περιπτώσεις σημαίνει και μη τήρηση των κανόνων.

(Στη δική μου περίπτωση μια φορά παρέβην αυτούς. Το αρνητικό κάρμα μου είναι - πιστεύω κατάληξη της διαφωνίας απόψεων περισσότερο)
είμαι στο στέκι από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας του και μπορώ να πω ότι λίγο πολύ τους περισσοτερους χρήστες που εχουν καθημερινη/πολύ συχνή επαφή με το στέκι τους ξέρω....
Βάση αυτού λοιπόν, εφόσον δείχνεις ένα ενδιαφέρον και έναν προβληματισμό για την λειτουργία και το σκεπτικό κάποιων πραγματων θα ήθελα να σου πω τα εξης...
α.
Στο στεκι το κάρμα δεν σημαίνει τη μη τήρηση των κανόνων.... για την μη τηρηση των κανόνων φροντιζουν οι διαχειριστες και οι μοντερέιτορ και ΟΧΙ τα μέλη....
Τα warning και τα ban εξασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων...
Στη δική σου περίπτωση εχεις παραβεί παραπάνω από μια φορα τους κανόνες αλλά επειδή είμαστε ολοι άνθρωποι και ΟΛΟΙ παραβαίνουμε τους κανονες (ακομα και οι admins και οι mods και ΟΛΟΙ) υπάρχει και η ελαστικότητα στην χρήση των warning και των ban....
warning εδω μέσα τρωει κάποιος που όχι έχει πεσει σε παραπτωμα μια φορα αλλα που το εχει "παραξηλωσει" με το ιδιο παραπτωμα... ή που πέφτει όντως για μια φορα σε ένα παράπτωμα αλλά ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ.
β.
Η διαφωνία απόψεων ειναι επίσης πολυ συνηθησμένη εδω μεσα....
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ αν όλοι λεγαμε τα ιδια πραγματα... το στεκι θα ηταν ΝΕΚΡΟ... δεν θα ειχε κανενα απολυτως ενδιαφερον και ολοι με τον καιρο θα λακιζαν....
Προσωπικα εχω διαφωνησει και ανοιχτα και κρυφα σε προσωπικο επιπεδο με αρκετους... μέχρι και με τους admins καθως και με άλλους Mods....
ΟΜΩΣ.... ο τροπος που διαφωνήσαμε ήταν κόσμιος... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκάλεσε τον άλλον με την σταση του και την συμπεριφορα του....
Κι ακομα κι αν εγινε αυτό... μετα από λιγο που ηρεμισαν τα πνευματα... μιλησαμε σε προσωπικο επιπεδο με καποια πμ και τα βρηκαμε ....
Συμβαινουν αυτα βρε αδερφε...
γ. Αυτό που ουσιαστικα καταλαβαίνω/βλέπω/πιστεύω είναι ότι αυτό που "βαθμολογείται" με το καρμα ειναι μια γενικοτερη συμπεριφορα...
Δεν ειναι το ΤΙ λες αλλα το ΠΩΣ το λες...
Δεν είναι το ΟΤΙ διαφωνείς αλλά ΠΩΣ διαφωνείς...