Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω μαζί το μινάκι μου, κάθομαι σε σικ καφετέρια, με ένα διπλο καπουτσίνο και μπαίνω στο wifi δίκτυο, και απολαμβάνωωωωωωωω

Μόλις αγόρασα κι ένα φορητό πανάλαφρο CD-DVD player και Recorder για το μωρό μου και η ευτυχία μας ολοκληρώθηκε

Δώρα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τσάντα για τη φωτογραφική σου μηχανή, έχω εγώ μια που μου περισσεύει

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι.

Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με γεια Μελινι!
Ευχαριστω πολυ,αλλα εχω ηδη της αναλογικης μου,και τις παιρνω και τις δυο μαζι.![]()
OK, πάντως είναι διαθέσιμη, γιατί βρήκα μια πιο κομψή

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

skai-animals
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν να πω κάτι άλλο: είχα ξανακάνει 1 απόπειρα για να φτιάξω site.Τελικά κατέληξα:Μια που αυτό το θέμα μιλάει για ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και Τεχνολογία θέλω να δείτε αυτό https://ilovecats.terapad.com/....Σας αρέσει; Το ελπίζω... Αν θέλετε να γίνετε μέλη θα χαιρόμουν πολύ και θα μου άρεσε να μεταφέραμε και την παρέα μας εκεί...
είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι site ή έχει και φορουμ? το είδα, καλό είναι, ωραία χρώματα και ωραία διάταξη!!!, αλλά βάλε αν θες κι άλλα κείμενα στην home για να μην είναι άδεια, ή ένα flash pfoto album! σε γενικές γραμμές σαν χομπίστας web designer, όμορφη δουλειά!
Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....

skai-animals
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ....Εντάξει,θα το ψάξω και πάλι ευχαριστώ για την συμβουλή....Είναι site (αλλά έχει ακι forum) Δουλαδή αν πάτε στις πληροφορίες και διαβάσετε θα δείτε ότι μόνο εγώ μπορώ να ποστάρω άρθρα βίντεο κλπ. και λέω να μου στέλνετε δικά σας σε μία διεύθυνση που έβαλα........Στο forum μπορούν να γράφουν όλοι.Αν θέλετε να γραφτείτε θα χαιρόμουν πολύ...
οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ, αν θέλετε μπορώ να στείλω υλικό και φωτο...ναι, τώρα το είδα καλύτερα. οκ στέλνω μαιλ![]()
Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!!
skai-animals
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία και βέβαια θέλω!!!!!!Αν δεν είστε μέλος ή θα βάλω ανώνυμος ή θα κάνω spoiler και θα βάλω το ψευδόνυμο που έχετε στο mycat.gr!!
θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας?
Λοιπόν για πιο απλά,έχετε gmail?Αν ναι,τότε γράψτε μου τα κείμενα, επισυνάψτε φωτογραφίες και στείλτε τα στην διεύθυνση που έβαλα.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

θα κάνω login σε λίγο και θα στείλω! φωτο όμωσ πωσ στέλνω???να στείλω τα κείμενα με την φόρμα επικοινωνίας?
Τώρα που το κοίταξα γίνεται και αυτό.Αλλά αφού υπάρχχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες(θα το κοιτάξω

kl1993
Νεοφερμένο μέλος

α) PC DELL OPTILEX 360MT E7500 WIN 7
https://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=121043
B) Multirama - HQ i-Power 9295 - Intel Core i5 750 2.66GHz
https://www.multirama.gr/products/product?pid=0436238&catid=010100
Ξεκαθαρίζω ότι δεν παίζω παιχνίδια ούτε απλά ούτε πολλών προδιαγραφών.
Χρησιμοποιώ όμως photoshop( σχετικά βαριά εφαρμογή) και κάνω επεξεργασία και εγγραφή video.
Ο υπολογιστάκιας της γειτονιάς μου μου είπε ότι της dell το μηχανάκι ειναι όλα τα λεφτά και εξερετικής ποιότητας με τέλειο σερβις κά
Με μια πρώτη ματια λες το multirama αλλα είναι καλά σαν της dell?
Τι λέτε εσείς; Είχατε εμπειρία σε κάποια από αυτές της εταιρίες;
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια και το multirama φαίνεται να έχει καλές προδιαγραφές, αλλά τα multirama δεν φημίζονται για την ποιότητά τους...
Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ, το downgrade είναι υποχρεωτικό ή όχι?
kl1993
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ναι το ενα εχει core 2 duo το άλλο έχει ι5
το ένα έχει 320gb hdd και το αλλο 1TB
επίσης 2gb ram vs 4 gb ram
τι να κάνω??
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Το multirama φυσικα..
skai-animals
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

[FONT="]Μιας και λέγαμε για κοντινά και φωτογραφικές μηχανές σας παραθέτω τα δημιουργήματα μου – για τους λάτρεις του κοντινού – με [/FONT][FONT="]canon[/FONT][FONT="] (που την λατρεύω!)[/FONT]
φανταστικες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.