Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα..καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο;
Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω

Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος..

Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γηρατειά.Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει;
Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα.
fockos
Επιφανές μέλος

Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει;
Hp ειναι ;
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει...Γηρατειά.
Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα.
Όχι, acer.Hp ειναι ;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει;Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει...

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει;
Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη?
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά;Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει;![]()
Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη.Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη?
Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει:
HD0: 56C
Temp1: 91C
Core 0: 81C
Core 1: 82C
Libertus
Συντονιστής

ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα.Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει;
maria_lulu
Επιφανές μέλος

ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα.
Μάλιστα...
Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη...
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop.
θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα![]()
Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό...
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά;
Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη.
Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει:
HD0: 56C
Temp1: 91C
Core 0: 81C
Core 1: 82C
Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει?
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει?
Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz
Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz
Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει;
Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω.
Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler;
artemaki
Διάσημο μέλος

Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει.
Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη.
Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.