Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 12:49 Η Sweet_Butterfly: #4.321 14-05-13 12:49 πτυχιακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 12:56 Ο Rempeskes: #4.322 14-05-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: πτυχιακη Click για ανάπτυξη... ...στα 21? χαλας την πιάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:32 Ο stefanos...: #4.323 18-05-13 16:32 καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria Bluemind Νεοφερμένο μέλος Η Maria Bluemind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Maria Bluemind: #4.324 08-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα.. Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος.. δεν τα βρισκω ομως στο internet.. δεν εχει πολυ καιρο που τα πηραμε, το πολυ 3 μηνες.. Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2013 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:21 Η maria_lulu: #4.325 26-06-13 19:21 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πτυχιακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 12:56 Ο Rempeskes: #4.322 14-05-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: πτυχιακη Click για ανάπτυξη... ...στα 21? χαλας την πιάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:32 Ο stefanos...: #4.323 18-05-13 16:32 καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria Bluemind Νεοφερμένο μέλος Η Maria Bluemind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Maria Bluemind: #4.324 08-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα.. Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος.. δεν τα βρισκω ομως στο internet.. δεν εχει πολυ καιρο που τα πηραμε, το πολυ 3 μηνες.. Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2013 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:21 Η maria_lulu: #4.325 26-06-13 19:21 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: πτυχιακη Click για ανάπτυξη... ...στα 21? χαλας την πιάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:32 Ο stefanos...: #4.323 18-05-13 16:32 καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria Bluemind Νεοφερμένο μέλος Η Maria Bluemind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Maria Bluemind: #4.324 08-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα.. Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος.. δεν τα βρισκω ομως στο internet.. δεν εχει πολυ καιρο που τα πηραμε, το πολυ 3 μηνες.. Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2013 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:21 Η maria_lulu: #4.325 26-06-13 19:21 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria Bluemind Νεοφερμένο μέλος Η Maria Bluemind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Maria Bluemind: #4.324 08-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα.. Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος.. δεν τα βρισκω ομως στο internet.. δεν εχει πολυ καιρο που τα πηραμε, το πολυ 3 μηνες.. Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2013 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:21 Η maria_lulu: #4.325 26-06-13 19:21 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλησπέρα. θέλω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ακουστικά κεφαλής, τα μεγάλα εννοώ, όχι τα μικρά. θέλω να είναι κάποια επώνυμη μάρκα π.χ. sony , και θέλω να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ. Υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Έχει καιρο που εγραψες το μηνυμα οποτε δεν ξερω αμα βρηκες ηδη.. τελος παντων στα Tiger (βεβαια δεν ηταν μαρκα) εχει με 8€ μπλε, μωβ, μαυρα (δεν ξερω αμα εχει αλλα χρωματα). Είχε παρει μια φιλη μου και μας φανηκαν αρκετα καλα για 8 €, το προβλημα ηταν οτι μεσα στην εβδομαδα (μπορει και λιγο παραπανω), πατησε το καλωδιο και χαλασαν... κοπηκε το καλωδιο δηλαδη και ακουγοταν περιεργα.. Τωρα ποσο τα πατησε δεν ξερω, παντως εμενα το καλωδιο μου φανηκε αρκετα καλο.. ηταν χοντρο το πλαστικο γυρω γυρω Επισης ειχαμε παρει κατι ακουστικα με 20-25 € απο τον κωτσοβολο, πολυ καλυτερα και αν θυμαμαι καλα ηταν Playfect η μαρκα.. αυτα κρατανε ακομα, ειναι αρκετα καλα και ο ηχος ειναι πολυ καλος.. δεν τα βρισκω ομως στο internet.. δεν εχει πολυ καιρο που τα πηραμε, το πολυ 3 μηνες.. Μια απορια για τον υπολογιστη τωρα.. υπαρχει περιπτωση ενα trojan horse να ειναι ψευτικο; απο οτι καταλαβα αυτα τα εχουν αρχεια προς εγκατασταση, και ετσι και κανεις εγκατασταση, τσουπ, τον πηρες τον ιο.. υπαρχει περιπτωση να κανω εγκατασταση και να μην εχει ιο τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:21 Η maria_lulu: #4.325 26-06-13 19:21 Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.326 26-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.620 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:01 Ο fockos έγραψε: #4.327 26-06-13 20:01 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Hp ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 20:03 Η maria_lulu: #4.328 26-06-13 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γηρατειά. Η πάστα του επεξεργαστή ίσως θέλει άλλαγμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Hp ειναι ; Click για ανάπτυξη... Όχι, acer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Ο Γιώργος έγραψε: #4.329 26-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Μάλιστα... Δε θέλει καθάρισμα; Γιατί μια φίλη είχε παρόμοιο πρόβλημα έτσι το καθάρισε και τώρα είναι εντάξει... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:30 Ο Xaris SSSS: #4.330 26-06-13 21:30 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η maria_lulu: #4.331 26-06-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν το καθαρίζεις τότε να δεις αν θα φτιάξει; Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Πάνε το για καθάρισμα και αγόρασε και μια βάση/cooler. Στο σπίτι σου έχεις A/C ή έχει ζέστη? Click για ανάπτυξη... Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.468 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:20 Ο Libertus έγραψε: #4.332 26-06-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Το τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν βάζω το δίσκο ενός παιχνιδιού, μετά από μία ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και σβήνει από μόνο του και δεν ανοίγει για 5-10 λεπτά... Το laptop είναι 3 χρονών. Τι πρόβλημα έχει; Click για ανάπτυξη... ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:28 Η maria_lulu: #4.333 26-06-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: ΠΙθανόν να έχει γεμίσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Θέλει καθάρισμα. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα... Επίσης, μερικές φορές (όταν ανοίγει) κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας. Λογικά από τη σκόνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:43 Ο g1wrg0s έγραψε: #4.334 26-06-13 22:43 Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 22:59 Η maria_lulu: #4.335 26-06-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: Η διαγνωση εγινε. Βρωμικο laptop. θεραπια : Καθαρισμα. Προσοχη μην πολλαπλασιασεις τα προβληματα. Απλως το ανοιγεις, το καθαριζεις δινωντας βαση στα ανεμιστηρακια και το κουμπωνεις χωρις να περισσεψει βιδα Click για ανάπτυξη... Ωραία... Θα προτιμούσα να το καθαρίσει κάποιος έμπειρος, οπότε θα πάει σε τεχνικό... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Xaris SSSS: #4.336 26-06-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δε ξέρω... Το καθάρισμα δεν επηρεάζει τη μνήμη του, σωστά; Έχω βάση με ανεμιστήρα. Επίσης είναι αναμμένο το A/C και δεν έχει ζέστη. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που μετράει τη θερμοκρασία και αυτή τη στιγμή λέει: HD0: 56C Temp1: 91C Core 0: 81C Core 1: 82C Click για ανάπτυξη... Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:46 Η maria_lulu: #4.337 27-06-13 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει? Click για ανάπτυξη... Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:49 Ο Xaris SSSS: #4.338 27-06-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Επεξεργαστής: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.10 GHz Που βρίσκω τι κάρτα γραφικών έχει; Click για ανάπτυξη... Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 00:53 Η maria_lulu: #4.339 27-06-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καλά άστο δεν πειράζει. Κατά πάσα πιθανότητα καθαρισμό θέλει, πάρε και ένα καλύτερο cooler και θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Η artemaki έγραψε: #4.340 27-06-13 16:52 Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α και γω εχω παρομοιο προβλημα. Το λαπτοπακι εχει μια βαση και εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει προκειμενου να μη σβηνει. Κι αν σβησει κανα 5λεπτο στη καταψυξη. Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.