Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:58 Η Πουπουλίνα: #2.161 24-12-09 00:58 αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:44 Η yasmin1gr: #2.162 24-12-09 01:44 Μπα ναι ε? ενδιαφερον Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: αντιικο χρησιμοποιω το avira. Εχω χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα και κατεληξα σ'αυτο επειδη δεν καταναλωνει πολλη RAM και μου εχει εντoπισει ιους που δεν εντοπισε το norton Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:48 Η yasmin1gr: #2.163 24-12-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και χειροτερα.. ο πρωτος ιος η αλογο της τροιας ηταν βουλγαρικος λενε βουλγαροι τεχνικοι και εβγαινε ενα αλογατο στον υπολογιστη σου φατσα καρτα και αρχιζε να μασουλαει τα παντα μπροστα σου, δεν μπορουσες με τιποτα να το σταματησεις. Πολυ τρομαχτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:28 Η skai-animals: #2.164 24-12-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Η Πουπουλίνα: #2.165 24-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:44 Η yasmin1gr: #2.162 24-12-09 01:44 Μπα ναι ε? ενδιαφερον Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: αντιικο χρησιμοποιω το avira. Εχω χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα και κατεληξα σ'αυτο επειδη δεν καταναλωνει πολλη RAM και μου εχει εντoπισει ιους που δεν εντοπισε το norton Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:48 Η yasmin1gr: #2.163 24-12-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και χειροτερα.. ο πρωτος ιος η αλογο της τροιας ηταν βουλγαρικος λενε βουλγαροι τεχνικοι και εβγαινε ενα αλογατο στον υπολογιστη σου φατσα καρτα και αρχιζε να μασουλαει τα παντα μπροστα σου, δεν μπορουσες με τιποτα να το σταματησεις. Πολυ τρομαχτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:28 Η skai-animals: #2.164 24-12-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Η Πουπουλίνα: #2.165 24-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα ναι ε? ενδιαφερον Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: αντιικο χρησιμοποιω το avira. Εχω χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα και κατεληξα σ'αυτο επειδη δεν καταναλωνει πολλη RAM και μου εχει εντoπισει ιους που δεν εντοπισε το norton Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:48 Η yasmin1gr: #2.163 24-12-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και χειροτερα.. ο πρωτος ιος η αλογο της τροιας ηταν βουλγαρικος λενε βουλγαροι τεχνικοι και εβγαινε ενα αλογατο στον υπολογιστη σου φατσα καρτα και αρχιζε να μασουλαει τα παντα μπροστα σου, δεν μπορουσες με τιποτα να το σταματησεις. Πολυ τρομαχτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:28 Η skai-animals: #2.164 24-12-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Η Πουπουλίνα: #2.165 24-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και χειροτερα.. ο πρωτος ιος η αλογο της τροιας ηταν βουλγαρικος λενε βουλγαροι τεχνικοι και εβγαινε ενα αλογατο στον υπολογιστη σου φατσα καρτα και αρχιζε να μασουλαει τα παντα μπροστα σου, δεν μπορουσες με τιποτα να το σταματησεις. Πολυ τρομαχτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:28 Η skai-animals: #2.164 24-12-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Η Πουπουλίνα: #2.165 24-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν παιδια...προβλημα...εδω και καμμια βδομαδα,αραια μεν..περιπου μερα παρα μερα,ξαφνικα οπως ειμαι στον υπολογιστη,εξαφανιζει τα παντα και βγαζει μπε..ναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα!!!!!!! μου ειπαν οτι οταν ειναι μπλε,ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...πρεπει να εχει μπει ιος...και εχω αντιβιωτικο ρε γμτ...εκεινο το ρωσικο...κασπερσκυ...καπως ετσι λεγεται...τι να κανω???:cry::cry::cry:.. να ξερετε...οτι αν εξαφανιστω απο το σαιτ...θα ειναι απο τον ιο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Η Πουπουλίνα: #2.165 24-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skai-animals: μπλε οθόνη με άσπρα γράματα είναι crash. ίσως υπάρχει κάποιο κατεστραμένο αρχείο στον υπολογιστή, ίσως ΄ςσβησες κάποιο αρχείο των windows, ίσως τελικά είναι ιος! και θα πρότεινα disc defragm σε πρώτη φάση, αλλιώς δεν αποφεύγεις το format... γιατί δεν κάνεις ένα φορματ να ξεμπλέκεις??? Click για ανάπτυξη... .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals Δραστήριο μέλος Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:56 Η skai-animals: #2.166 24-12-09 02:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .................................νομιζεις οτι καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπες???.....ειμαι εντελως ασχετη απο αυτα τα διαδικαστικα... Click για ανάπτυξη... Σου δείνω πληροφορίες…για φορματ Σώσε όλα τα αρχεία σου κάπου και έπειτα σβήσε το κομπιοπύτερ. Ανοιξε το ξανά, βάλε τους driver που είχες όταν το αγόρασες – ένα cd είναι και ακολούθα τις πληροφορίες που σου δείνει. Έπειτα περνάς από την αρχή windows – ένα άλλο cd που σύγουρα έχεις! Τέλος ρυθμίζεις ξανά το μαιλ σου και το ιντερνετ και όλα έτοιμα… Πάντως, ακόμη κι αν δεν κάνεις φορματ, σου προτείνω να σώσεις τα αρχεία σου γιατί κάποια στιγμή θα κάνεις αναγκαστικά… [FONT="]Είναι σταθερή μονάδα ή λαπτοπ?[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:10 Η Πουπουλίνα: #2.167 24-12-09 09:10 σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σταθερη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:38 Η julia έγραψε: #2.168 24-12-09 11:38 Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα cd βρές με όλα τα προγράμματα, και σώσε τα πάντα. Αν και θα σου έλεγα να μην το κάνεις εσύ... Θα πάθεις εγκεφαλικό..... Κάνε ένα defragement, και ενα σκαν του σκληρού με την εκκίνηση. Βάλε και ένα αντιβιοτικό της προκοπής, να δείς μήπως βρεί κάτι... και μετά και ΑΝ το φορματ... Δεν λέει Χριστουγεννιάτικα να μείνεις χωρίς υπολογιστή, και να περιμένεις κανα μήνα τον τεχνικό.... Ισως σου έχει χτυπήσει μητρική, ή καταλάθος έσβησες κανένα αρχείο των windows.... Αν έχεις το cd, μπορείς, αν ξέρεις να τα ξαναβάλεις, και να κάνεις επιδιόρθωση... φυσικά αν δεν είναι original τα windows θέλει πιο πολύ μανούρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:45 Η Πουπουλίνα: #2.169 24-12-09 11:45 καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε εχω αντιβιωτικο...το κασπερσκυ....ποσες φορες θα το πω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:46 Η julia έγραψε: #2.170 24-12-09 11:46 Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Πουπουλίνα: #2.171 24-12-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Προφανώς κάνει απεργία....Δεν το βλέπεις ότι κοιμάτε??? Άσε που για μένα είναι μάπα.... Click για ανάπτυξη... κι ομως...οι περισσοτεροι,και μαλιστα και καθηγητες πληροφορικης μου εχουν πει οτι ειναι απο τα καλυτερα....και μαλιστα αρκετα βαρυ....απλα σε δυσκολευει σε καποια πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:58 Η julia έγραψε: #2.172 24-12-09 11:58 Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #2.173 24-12-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εμένα μου έχουν πεί άλλοι καθηγητές ότι είναι πολύ βαρύ, σου τινάζει την μνήμη, αρχίζει και σου κολλάνε πράγματα... και του ξεφεύγουν και πραγματάκια ύποπτα... Τί να σου πώ.. εγώ έχω βάλει το avast... και έχω βρεί την υγεία μου, την ταχυτητά μου, και όλα μια χαρά. (φτού-φτού) και φυσικά για browser τον chrome... γιατι ο explorer είναι τρύπιος...και ασήκωτος. Click για ανάπτυξη... αυτο το avast...το κατεβασες ή το αγορασες??? γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που κατεβαζουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.330 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:53 Η Πουπουλίνα: #2.174 24-12-09 12:53 οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οφου,οφου...δεν νομιζω οτι ειναι ιος....τωρα,κανει πολυ θορυβο.......δεν πιστευω να γινει καμμια εκρηξη...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η julia έγραψε: #2.175 24-12-09 13:20 Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο ναι... μητρική... πέταμα και άλλο..... αν είναι.. είναι τα τελευταία του... Αλλιώς, Κοίτα να αερίζετε καλά, μήπως είναι το ανεμιστηράκι που βαράει υπερωρίες, καθάρισε τους αεραγωγούς, απο τις τρίχες των γατιών... Το avast το αγοράζεις ή το κατεβάζεις σπασμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη Νεοφερμένο μέλος Η Ψιψινούλααα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Η Γατόφιλη έγραψε: #2.176 28-12-09 14:38 Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω: Κάποιον που να ξέρει να χειρίζεται καλά το Blingee Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες Κάποιον που να μου πει πώς να βάλω στο avatar μου μια φότο από το pc μου Κάποιον που να μου εξηγήσει τι είναι όλα αυτά τα σύμβολα πάνω από το παραθυράκι που γράφω Ζητάω πολλά; Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τι ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο Silent_Killer: #2.177 28-12-09 20:28 https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #2.178 28-12-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: https://www.ocshrine.com/ Το δεύτερο...είναι σε σοκαριστική τιμή!!Αξίζει! Click για ανάπτυξη... To titan όντως αξίζει! Βέβαια ο cpu είναι οverclocked, αλλά με καλή ψύξη είσαι gg. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:06 Ο Silent_Killer: #2.179 28-12-09 21:06 Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια χαρά είναι!!Εγώ μάλλον θα αγοράσω το δεξιά!Είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι καλό μηχάνημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Ο Unkown-User: #2.180 28-12-09 21:36 (το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(το να αγοράσει κάποιος οverclocked μηχάνημα, είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΙΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.