Liakouras
Δραστήριο μέλος

Κατέβασετο και τρέξτο...μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ποτέ δεν χρησιμοποιώ beta, απλά έκανα μια εξαίρεσηΓενικά πάντως, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς εκδόσεις beta, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα. Εγώ ακόμα τον Internet Explorer 8 χρησιμοποιώ. Θα βάλω τον 9 όταν είναι έτοιμος και κυκλοφορήσει επίσημα (σε περίπου 1-2 μήνες).
Βέβαια, άλλος θα σου έλεγε ''Μην χρησιμοποιείς καν Internet Explorer''.![]()

Η Release Candidate του 9, θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου, πληροφοριακά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras
Δραστήριο μέλος

Τι έγινε, τόσο καλός έχει γίνει ο explorer;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ναι.ενσωματωμενη ειναι η καρτα ηχου?
ειναι usb τα ηχεια?
μηπως εκει ειναι το προβλημα..
βαλε τιποτα ακουστικα στην υποδοχη της καρτας και δες τι κανει..
πατα και ενα dxdiag στην εναρξη/run.. και πηγαινε στον Ηχο..εκει θα λεει οδηγο και κανε κανα τεστ..
Ναι.?
Μάλλον.
Εχμ..
:/
Δεν έκανε τίποτα ούτε αυτό.https://fichiers.touslesdrivers.com/c-media/UDA051_build01_Logo51.3_Standard_.rar
Κατέβασετο και τρέξτο...μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα
Ντάξει με έπιασε πονοκέφαλος. Το αφήνω χωρίς ήχο το πισί, μου αρκεί που κάνει άλλες δουλειές, και κάποια στιγμή ίσως φτιαχτεί.
Ευχαριστώ και τους δύο. ^^
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκτέλεση- γράφεις msconfig και το ξετικάρεις από την καρτέλα εκκίνηση στοιχείων.το παραθυρο του μσν βγαινει καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου. ξερετε πως να το σταματησω αυτο?
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέσα από τον messenger:το παραθυρο του μσν βγαινει καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου. ξερετε πως να το σταματησω αυτο?
Εργαλεία -> Επιλογές -> Είσοδος -> Αυτόματη εκτέλεση του Windows Live Messenger κατά τη σύνδεση στα Windows -> Unclick -> ok
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ΝΑΙ, ειμαι ΧΑΖΗ το ξερω! ΝΑΙ μου αξιζει το ΝΟΜΠΕΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ το παραδεχομαι.
εβγαλα απο το πισι κατα λαθος τους ντραιβερς της καρτας ηχου και δε βρησκω πουθενα αν εχω και που το δισκακι με τους ντραιβερς. μπορω να κανω κατι ή πρεπει αναγκαστικα τωρα για να εχω ηχο να αγορασω καινουρια καρτα ηχου?
maria_lulu
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

εβγαλα απο το πισι κατα λαθος τους ντραιβερς της καρτας ηχου και δε βρησκω πουθενα αν εχω και που το δισκακι με τους ντραιβερς. μπορω να κανω κατι ή πρεπει αναγκαστικα τωρα για να εχω ηχο να αγορασω καινουρια καρτα ηχου?
Ψάξε στο site της εταιρίας που κατασκεύασε την κάρτα ήχου σου για drivers.
love_angel
Επιφανές μέλος

Ψάξε στο site της εταιρίας που κατασκεύασε την κάρτα ήχου σου για drivers.
υπαρχει τροπος να βρω τι καρτα εχω? το προβλημα ειναι στο ντεκστοπ μου, οχι στο λαπτοπ, το οποιο ντεκστοπ το εχω απο το 2005 και δε γνωριζω και πολλα.

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

ΝΑΙ, ειμαι ΧΑΖΗ το ξερω!

Το διεκδικούν κι άλλοι, μη βιάζεσαι.ΝΑΙ μου αξιζει το ΝΟΜΠΕΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ το παραδεχομαι.
Για να μη φτάσεις στο σημείο να εγκαθιστάς drivers "χειροκίνητα", κάνε ένα windows update. Παίζει να αναγνωριστεί ο driver αυτόματα. Αν όχι, βλέπουμε.εβγαλα απο το πισι κατα λαθος τους ντραιβερς της καρτας ηχου και δε βρησκω πουθενα αν εχω και που το δισκακι με τους ντραιβερς. μπορω να κανω κατι ή πρεπει αναγκαστικα τωρα για να εχω ηχο να αγορασω καινουρια καρτα ηχου?
love_angel
Επιφανές μέλος

Για να μη φτάσεις στο σημείο να εγκαθιστάς drivers "χειροκίνητα", κάνε ένα windows update. Παίζει να αναγνωριστεί ο driver αυτόματα. Αν όχι, βλέπουμε.
πως το κανουμε αυτο?

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν έχετε Vista/7, υπάρχει σχετικό εικονίδιο στον πίνακα ελέγχου. Αν έχετε 2000/XP, ανοίξτε τον Internet Explorer. Πάνω δεξιά ->Ασφάλεια -> Windows Update. Τα υπόλοιπα λογικά (?) θα τα βρείτε. Αν όχι, ξαναρωτήστε.πως το κανουμε αυτο?![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ο υπολογιστης μου/δεξι κλικ/διαχειριση/διαχειριση συσκευων ..βρες συσκευη ηχου..υπαρχει τροπος να βρω τι καρτα εχω? το προβλημα ειναι στο ντεκστοπ μου, οχι στο λαπτοπ, το οποιο ντεκστοπ το εχω απο το 2005 και δε γνωριζω και πολλα.
ελεγκτες ηχου ή συσκευες συστηματος..
ή βαλε το δωρεαν windows care που εχει και λειτουργια που λεει τα παντα για το συστημα σου απλα και κατανοητα ,και το καθαριζει αμα λαχει.. ειναι το καλυτερο και ελαφροτατο.. ..

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.