Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Όταν κατεβάζω torrents δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίντερνετ διότι "σέρνετε". Δηλαδή σαν όλη η δυνατότητα του ίντερνετ που έχω να πηγαίνει στο κατέβασμα του torrent. Αλλά χτες που πήγα σε έναν φίλο μου αυτός κατέβαζε κανινικά και συγχρόνως είχε ανοίξει και 2-3 καρτέλες ( facebook, youtube...) και το skype. Μήπως φταίει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ?? ( vuse)
Εξαρταται απο την ταχυτητα του internet!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή αν μειώσω την ταχήτυτα κατεβάσματος θα λυθεί το πρόβλημα μου??εγω εχω bittorent και λειτουργω κανονικα,,απλα οταν μπαινω νετ,,κοβει ταχυτητα κατεβασμα,,τα ρυθμιζει,,αλλα δεν σερνεται,,αλλα ριχνει ταχυτητα λογικα..
24 έχωΕξαρταται απο την ταχυτητα του internet!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

βαλε bittotorrent και δες διαφορα στην επιδοση..Δηλαδή αν μειώσω την ταχήτυτα κατεβάσματος θα λυθεί το πρόβλημα μου??
απλα αυτοματα πρεπει να το κανει..αλλα θα ρυθμιζεται,κιολας,,το πως διανεμει δηλαδη την ταχυτητα,,
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Και σε μένα το ίδιο γίνεται, πω είχα ξεχάσει να ρωτήσω..ωραίοςΠήρα ένα καλώδιο hdmi για να ενώσω το laptop μου με την τηλεόραση, ωστόσο δεν έχω ήχο απο την τηλεόραση αλλά απο το laptop. Έτσι γίνεται με το καλώδιο αυτό ή πρεπει να ρυθμίσω κάτι??

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέθαμα!Πήρα ένα καλώδιο hdmi για να ενώσω το laptop μου με την τηλεόραση, ωστόσο δεν έχω ήχο απο την τηλεόραση αλλά απο το laptop. Έτσι γίνεται με το καλώδιο αυτό ή πρεπει να ρυθμίσω κάτι??
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Όταν συνδέετε την τηλεόραση με το Laptop τα windows βλέπουν το HDMI σαν μια ακόμα κάρτα ήχου από την οποία μπορούν να παίξουν ήχο. Η αρχική κάρτα ήχου του pcιού παραμένει. Το ερώτημα είναι: όταν έχω δύο (ή περισσότερες) κάρτες ήχου πώς κανονίζω από ποιά θα ακούγεται ήχος;
Τα προγράμματα δυνητικά μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν όλες, και κάποια το κάνουν, και έχουν στις ρυθμίσεις τους επιλογές για το ποιες κάρτες να χρησιμοποιούν κάθε στιγμή. Τα windows όμως έχουν δύο "εξ ορισμού" κάρτες ήχου που το 90% των προγραμμάτων χρησιμοποιούν. Από το control panel πάτε στις επιλογές του ήχου. Στα windows 7 είναι έτσι

Από εκεί μπορείτε να κάνετε δεξί το hdmi και να επιλέξετε "ορισμός ως προεπιλεγμένη συσκευής" και όσα προγράμματα "ακούνε" τη ρύθμιση αυτή θα τη χρησιμοποιήσουν.
Loreley
Περιβόητο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Έκανες κάτι για να στο βγάλει αυτό; Αν όχι πιθανών να είναι ελαττωματικός δίσκος. Αν δεν ξέρεις απο linux η ευκολότερη λύση θα ήταν να το κάνεις format.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα πριν κλείσω τον υπολογιστή, ή τον καθαρισμό από τα windows, ή το Ccleaner, παρ' όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο έχει μειωθεί κατά περίπου 5 gigabites.
Χθες εγκατέστησα το EasyDublicateFinder, και έκανα έλεγχο, μου έσβησε ορισμένα, αλλά μόνο μερικά ΜΒ.
Υπάρχει περίπτωση, να οφείλεται σε χαλασμένα sectors που μαρκάρει ο υπολογιστής και έτσι μειώνεται σιγά-σιγά (έστω και λίγο) η χωρητικότητα;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρησιμοποιώ εδώ και μήνες τον Chrome, και έκανα εκκαθάριση στον firefox, και μου έσβησε γύρω στο 1 γίγα κρυφή μνήμη, χώρια ο chrome και ο ΙΕ.
Τώρα κατάλαβα πως γεμίζει ένας σκληρός από σκουπίδια.....
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αντίθετα, ο φάκελος του firefox έχει το πολύ 100mb.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.