Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γι' αυτό σου σβήνει: απ' την ντροπή του.Το προβλημα το διεγνωσε ο Φοκος, φυσικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

Γι' αυτό σου σβήνει: απ' την ντροπή του.Άρχισε με καθάρισμα και βλέπεις.
Σουτ.

Το καθαρισμα εχει γινει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

μαν είναι η παρτίδα hp που έχουν βάλει κατασκευαστικά το ανεμιστηράκι σε λάθος θέση.Γι' αυτό σου σβήνει: απ' την ντροπή του.Άρχισε με καθάρισμα και βλέπεις.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Πόσο περίπου κοστίζει ένα cooler;
κοίτα εδώ για ποικιλία
https://www.e-shop.gr/search_main.ph...BOOK+ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3
Εγώ έχω το acer μου από το 2008 και ακόμα ζει και βασιλέυει χωρίς να του έχω πάρει ουτε μία βαση
Κι εγώ είχα ένα acer laptop για 3-4 χρόνια, καλά μηχανήματα.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

κοίτα εδώ για ποικιλία
https://www.e-shop.gr/search_main.ph...BOOK+ACCESSORIES&category2=%C2%C1%D3%C5%C9%D3
Κι εγώ είχα ένα acer laptop για 3-4 χρόνια, καλά μηχανήματα.
Ευχαριστώ πολύ!
Να ρωτήσω... Πόσο είναι το όριο ζωής ενός laptop;
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!
Να ρωτήσω... Πόσο είναι το όριο ζωής ενός laptop;
Eternity

akis95
Δραστήριο μέλος

Σκεφτόμουν αυτο https://www.e-germanos.gr/e-germanos...eg?productListId=62788&selectedCategoryId=475
τι λέτε?
Stýx
Νεοφερμένο μέλος

για games δεν θα εμπιστευομουν λαπτοπ..αλλα και παλι πιστευω να παιζει παιχνιδια αυτης της δεκαετιας χωρις λαγκ
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν παλεύονται τα κρασαρίσματα του adobe flash

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αν θέλεις flash για video μπορείς πλέον να βασιστείς αρκετά στο HTML5 video. Για youtube μπορείς να το επιλέξεις απο εδω
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Φοβάμαι πώς στο μηχάνημά μου βολεύει περισσότερο το flash από html5 στην αναπαραγωγή video.
Έχω δοκιμάσει τη hmtl5.
stefan87
Εκκολαπτόμενο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

2. Κατεβασε απο εδω την τελευταία έκδοση.
3. Κλείσε όλους τους browsers
4.Κάνε την εγκατάσταση.
5. Είσαι οκ μάλλον
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό θα με βοηθούσε στην εκτύπωση γιατί αν θελήσω να εκτυπώσω έτσι το βιβλίο θα καταναλώσω πολλά μελάνια... ενώ αν είναι σε στυλ μαύρα γράμματα και άσπρη σελίδα θα καταναλώσω μόνο ένα.
Δυστυχώς δε βολεύει να διαβάζω από τον υπολογιστή.
Ευχαριστώ πολύ.
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ με τζάβα έχω πρόβλημα.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω πλαγκιν τζάβα και κάθε φορά στο τέλος μου εμφανίζει τούτο..
View attachment 53492
Ρίχτε λίγο τα φώτα σας.![]()
Ειχα το ιδιο προβλημα, (καιρο) με καποιο dll. Μπορεις απ την σελιδα της java να κανεις offline εγκατασταση που ολοκληρωνεται επιτυχως. Επισης οπως προτεινει και η java καλυτερα απεγκατεστησε παλαιοτερες εκδοσεις για να μην εχεις πιθανα προβληματα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Καλσπέρα όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να αγοράσω laptop. Θα ήθελα να έχει καλό multitask ,καλή αναπαραγωγή ταινιών ,καλό ήχο και να παίζει και κανα παιχνιδάκι
Σκεφτόμουν αυτο https://www.e-germanos.gr/e-germanos...eg?productListId=62788&selectedCategoryId=475
τι λέτε?
https://www.mrcheap.gr/notebooks/asus-s56cb-xx173h-90nb0151-m04500.html
και έχει ssd

stefan87
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αν εχεις τοσα χρηματα ειναι γαματη επιλογη,αν ειναι η σωστη τιμη που γραφει διπλα (700+),εγω ας πουμε εχω acer aspire intel core i3,15,6"Ram:4gb,320gb hdd, γυρω στα 400 νομιζω ειναι η τιμη του.Καλσπέρα όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να αγοράσω laptop. Θα ήθελα να έχει καλό multitask ,καλή αναπαραγωγή ταινιών ,καλό ήχο και να παίζει και κανα παιχνιδάκι
τι λέτε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.