Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε αρχηγέ μου.. το IPC έχει 366 ΜHz, ΡΑΜ 128 MB, Σκληρός δίσκος: 1 GB
Μόνο στο σκληρό δίσκο βλέπω να υπάρχει πρόβλημα ο οποίος όντως είναι μικρός (αν και ούτε του 701 είναι μεγάλος)
Οι επεξεργαστές δεν συγκρίνονται, τελείως μα τελείως διαφορετικές αρχιτεκτονικές.
Του 701 ο επεξεργαστής μάλιστα είναι και celeron (underclocked και όλας), που καίει τα κέρατα του. Παίζει του ipc να είναι και καλύτερος για υπερφορητό.
Έχω την εντύπωση οτι είναι τα ίδια χάλια πάντως

Kλείνω ελάχιστα υπερ του eee λόγω υποστήριξης και μόνο (στο google δεν βρίσκω το ipc πουθενά) και της ενσωματωμένης κάμερας.
Καλύτερα να δώσει πόσο παραπάνω κάποιος να πάρει το 901, που κρατάει και ένα 5ωρο στο νερό (μεταφορικά), έχει πολύ πιο βολική οθόνη και δεν ψήνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο στο σκληρό δίσκο βλέπω να υπάρχει πρόβλημα ο οποίος όντως είναι μικρός (αν και ούτε του 701 είναι μεγάλος)
Οι επεξεργαστές δεν συγκρίνονται, τελείως μα τελείως διαφορετικές αρχιτεκτονικές.
Του 701 ο επεξεργαστής μάλιστα είναι και celeron (underclocked και όλας), που καίει τα κέρατα του. Παίζει του ipc να είναι και καλύτερος για υπερφορητό.
Έχω την εντύπωση οτι είναι τα ίδια χάλια πάντως
Kλείνω ελάχιστα υπερ του eee λόγω υποστήριξης και μόνο (στο google δεν βρίσκω το ipc πουθενά) και της ενσωματωμένης κάμερας.
Καλύτερα να δώσει πόσο παραπάνω κάποιος να πάρει το 901, που κρατάει και ένα 5ωρο στο νερό (μεταφορικά), έχει πολύ πιο βολική οθόνη και δεν ψήνεται.
(Πάντως γενικά από αυτονομία το 701 τα πάει αρκετά καλά, ανεξάρτητα από την ρευματοφάγο cpu)
Ήδη έχουμε περάσει το budget του, αλλά ναι, έχεις δίκιο για το 901.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Το 901 σε standby κρατάει άνετα 36 ώρες, δοκιμασμένο με το δικό μου. Βολεύει τρομερά να το έχεις πάντα μαζί σου και σε standby, όποτε το θες ανοίγεις το καπάκι και σε μερικά δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

ΡΟΔΟΣ 7
Νεοφερμένο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω να έκανες αυτό πρίν βγάλεις συμπέρασμα.Πηγαινω πινακα ελεγχου και λεει δεν υπαρχει συσκευη ηχου... Πρεπει να εχει καει η καρτα ηχου..
Όπως και να έχει, κάνε install ξανά τους drivers του ήχου.
roulsydney
Νεοφερμένο μέλος

drf
Νεοφερμένο μέλος

Προσοχή αύριο στο διαδικτυακό σκουλίκι που θεωρείται ΠΟΛΥ επικινδυνος ιός..πληροφορίες εδώ:https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1000080&lngDtrID=252

ισχύει:
Category: Worm, Threats
W32.Downadup is a worm that propagates on local and network drives by taking advantage of the Microsoft Windows Server Service RPC Handling Remote Code Execution Vulnerability. W32.Downadup also create its own Service on Windows to run itself each time Windows is started.
Other Alias: Win32/Conficker.A, W32/Downadup.A, Conficker.A, Net-Worm.Win32.Kido.bt
Threat Level: Low
Systems Affected: Windows - All
Source: Symantec
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Δεξί click my computer, manage, πας στον device manager. Αν πράγματι δεν έχεις drivers εχεις συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό εκει που μαλιστα την αναφέρει και σαν "multimedia device" η "audio device" η κατι παρόμοιο. Αν ξέρεις πως βαζουν drivers το κανεις, αλλιως μας λες τι μητρική έχεις (αν ειναι on board) η τι κάρτα ήχου έχεις.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

stavros_
Δραστήριο μέλος

Αν δε ξερεις, ξεζιπαρε το cpu-z καπου στο σκληρο, τρεξτο και https://www.cpuid.com/download/cpuz_150.zip
Μετα πηγαινε εκει που λεει 'Mainboard' και πες μου τι μαρκα και μοντελο λεει
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ενώ υπάρχει σαν site νομίζω δεν έχει mails εκει..Υπάρχει το "hotmail.gr" ή είναι μόνο "hotmail.com";
ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

μια φιλη απο δω μου ελεγε για ενα προγραμμα να κατεβαζω τραγουδια????? το emule..
θελω να ρωτησω αν το εχει κανεις, και αν αξιζει να το κατεβασω. ειναι καλυτερο απο το limewire που ηδη εχω ?

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

Να κατεβασεις το μtorrent,ειναι πιο ευκολο απο ολα και κατεβαζεις απο οποιο site θες.
το εχω αυτο αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω..γιατι οχι το αλλο ?

roulsydney
Νεοφερμένο μέλος

καλημερα σε ολους
μια φιλη απο δω μου ελεγε για ενα προγραμμα να κατεβαζω τραγουδια????? το emule..
θελω να ρωτησω αν το εχει κανεις, και αν αξιζει να το κατεβασω. ειναι καλυτερο απο το limewire που ηδη εχω ?![]()
Δοκίμασε το frostwire-έχει πολλά ελληνικά-και το Ares αν σου αρέσουν παλιότερες ξένες επιτυχίες..Προσοχή στους ιούς..
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα με βολευει πολυ περισσοτερο,γιατι μπορεις να ελεγξεις ποσα ατομα το δινουν και ποσο γρηγορα θα κατεβει,και επειδη σε σχεση με το limewire ειναι πολυ πιο γρηγορο,κι εχεις και πολλες πηγες.το εχω αυτο αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω..γιατι οχι το αλλο ?![]()
ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

Δοκίμασε το frostwire-έχει πολλά ελληνικά-και το Ares αν σου αρέσουν παλιότερες ξένες επιτυχίες..Προσοχή στους ιούς..
Εμενα με βολευει πολυ περισσοτερο,γιατι μπορεις να ελεγξεις ποσα ατομα το δινουν και ποσο γρηγορα θα κατεβει,και επειδη σε σχεση με το limewire ειναι πολυ πιο γρηγορο,κι εχεις και πολλες πηγες.
thanx κοριτσια

roulsydney
Νεοφερμένο μέλος

παρακαλούμε ..συμπεθέρα...διαθέτουμε και άλλες πληροφορίες αν χρειάζεστε..thanx κοριτσια![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.