julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παίζει 24ώρες μουσική, χωρίς διαφημίσεις, μόνο ενημερωτικά στοιχεία για γατουλες και σκυλακια . Φυσικά απο την Αμερική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είτε ερχονται απο φίλους σας που μιλάτε εκείνη την ώρα είτε σε άσχετη φάση.
Εχει μολυνθεί πολύς κόσμος..εχω κανει block αναγκαστικά πολλούς σας...

Τώρα βοηθάω 2 φίλες να καθαρίσουν το pc...
Τρέξτε τα antivirus, αλλάξτε τα pasword στο msn...!!!!!!!

Αυτή η βλακεία μπαίνει μέσα στο msn και αναπαράγεται σε όλες τις επαφές, και αποστέλλεται ενω δεν είσαστε καν on line...
Θα ψάξω αν προλάβω να δω πως τον λένε στο νετ...
Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ και 3-4 μήνες χαλβαδιάζω τα Mini Notebooks που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Αυτά που δίνουν προσφορά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μαζί με πακέτο Μobile Internet για 2 χρόνια. Οι προσφορές έίναι σχετικά ενδιαφέρουσες (ο υπολογιστής δωρεάν και 41 Ευρώ το μήνα με τα πρώτα 10 GB Download για πάγιο). Βέβαια, μπορώ και να αγοράσω το υπολογιστάκι σκέτο χωρίς ίντερνετ με 500 Ευρώ.
Εγώ έχω υπολογιστή, φορητό ΗΡ αγορασμένο το 2004 (τον πλήρωσα τότε 1400 Ευρώ και τώρα μουτζώνομαι όταν βλέπω τις τιμές που έχουν πέσει κατακόρυφα

Ο υπολογιστής που έχω με καλύπτει αλλά το μικρούλι είναι τόσο γλυκούλιιιιιι που το έχω ερωτευτεί

Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι είμαι ένας αθεράπευτος γκατζετάκιας και ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό...

Ή αν σκέφτεστε κι εσείς μια τέτοια αγορά, ή έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να μου πείτε υπέρ και κατά, ή να συζητήσουμε για χαρακτηριστικά υπολογιστών...
Αυτά... συγγνώμη για το πολύ μπλα μπλα αλλά είμαι λίγο φλύραη...

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι ένας αθεράπευτος γκατζετάκιας και ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό...![]()
εισαι αθεραπευτη γκατζετακιας και μπορεις να ζησεις χωρις αυτο...

Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

εισαι αθεραπευτη γκατζετακιας και μπορεις να ζησεις χωρις αυτο...![]()

stellak
Νεοφερμένο μέλος

Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συναδέλφισσα, μπορώ για άλλη μια φορά να έρθω με το μέρος σου; Δυο οι αθεράπευτες![]()
Ναι βρε συναδέλφισσα, σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη...

stellak
Νεοφερμένο μέλος

Ναι βρε συναδέλφισσα, σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη...με φαντάζεσαι στην καμπίνα με το υπολογιστάκι... με τα λεξικά μου και online να ψάχνω επί τόπου ορολογία στο ΙΑΤΕ;;; Αν αυτό δεν είναι εξέλιξη, τότε τι;
![]()
Αυτό είναι απλώς τέλειο

Κι εμένα μου τρέχουν τα σάλια για κάτι τέτοια, ψοφολογάω, αλλά στο τέλος κάνω κομπόδεμα για ταξίδια που ψοφάω περισσότερο

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

στο τέλος κάνω κομπόδεμα για ταξίδια που ψοφάω περισσότερο![]()
α μπραβο, και γω για ταξιδια να τα σκασω.

Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου δίλημμα... υπολογιστής ή Πράγα; Μάλλον γέρνω προς το δεύτερο, αλλά δε θα πάψω ποτέ να σκέφτομαι το μικρούλι γλυκούλι υπολογιστάκι με μια επιθυμία..
![]()
η δικη μου απαντηση ??? το δευτερο το δευτερο !!!!!!!!

Carl
Νεοφερμένο μέλος

Olympia92!!!!
Νεοφερμένο μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Οποτε αναγκαστικα πας στο acer aspire one 150X που εχει xp και ικανοποιητικο σκληρο και θα το βρεις στα 289 ευρω παλι απο e-shop...
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.skroutz.gr/s/69219/iPC-400.html ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ....
https://www.skroutz.gr/s/52289/Asus-Eee-PC-701.html ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.multirama.gr/products/product?pid=0347248&catid=010200
Το χα δει στα multirama εδώ, αρκετά συμπαθητικό εμφανησιακά και με τις δυνατότητες που γράφει πως έχει.
Δεν είναι pc βέβαια (έχει mips επεξεργαστή) οπότε μάλλον περιορίζεσαι σε software που έχει γραφτεί για mips (υπάρχει μπόλικο πάντως για linux αλλα δεν ξέρω κατα πόσο "ξέρει" η αδερφή σου να το "πειράζει") αλλα φαίνεται οτι για πλοήγηση στο net (δεν ξέρω πως τα πάει με τις σελίδες που έχουν flash όμως) στοιχειώδη δουλειά γραφείου κτλ είναι μια χαρούλα για τα λεφτά που κάνει.
Σημ, το eee701 είναι λίγο τραγικό πάντως. Προσωπικά θα προτιμούσα το ipc

Εκτός αν διπλασιαστεί το budget και πας για eeepc901 που είναι αρκετά πρακτικό.
Edit: Καλό φαίνεται και το Surf, για 159 ευρώ, έχει και camera και θα παίζει σίγουρα flash αλλα δεν ξέρω για την μπαταρία τι παίζει, το πόσο κρατάει σε σχέση με το ipc κτλ.
Θα σου πρότεινα δοκίμασε κάπως να δεις και τα δύο εσύ (το πρώτο το χουν στα multirama φαντάζομαι) και να αποφασίσεις.
Πρόσεχε, το eeepc701 είναι το Surf, όχι το κανονικό που είναι πιο ακριβό.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει με 140 ευρά.
https://www.multirama.gr/products/product?pid=0347248&catid=010200
Το χα δει στα multirama εδώ, αρκετά συμπαθητικό εμφανησιακά και με τις δυνατότητες που γράφει πως έχει.
Δεν είναι pc βέβαια (έχει mips επεξεργαστή) οπότε μάλλον περιορίζεσαι σε software που έχει γραφτεί για mips (υπάρχει μπόλικο πάντως για linux αλλα δεν ξέρω κατα πόσο "ξέρει" η αδερφή σου να το "πειράζει") αλλα φαίνεται οτι για πλοήγηση στο net (δεν ξέρω πως τα πάει με τις σελίδες που έχουν flash όμως) στοιχειώδη δουλειά γραφείου κτλ είναι μια χαρούλα για τα λεφτά που κάνει.
Σημ, το eee701 είναι λίγο τραγικό πάντως. Προσωπικά θα προτιμούσα το ipc![]()
Εκτός αν διπλασιαστεί το budget και πας για eeepc901 που είναι αρκετά πρακτικό.
Ρε αρχηγέ μου.. το IPC έχει 366 ΜHz, ΡΑΜ 128 MB, Σκληρός δίσκος: 1 GB
Με 20Ε παραπάνω παίρνεις το ΕΕΕ που όπως και να ναι (έχω ΕΕΕ), είναι πολύ ανώτερο.
Anarki
Διάσημο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά, τις CPU δεν μπορείς να τις συγκρίνεις άμεσα με τα MHz γιατί είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Στα υπόλοιπα όμως ναι, λέει πολύ περισσότερο το 701 σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Εμένα βέβαια το 701 που είχα δεν με βόλευε λόγω οθόνης, είναι πολύ μικρή.
BIGGER IS BETTER δεν λένε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.