Αυτό που θα προτείνω εγώ σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για συμπληρωματικό εισόδημα, μιας και οι δουλειές γενικότερα έχουν το μαύρο τους το χάλι στην Ελλάδα, είναι αυτό που έκανα κι εγώ και η γυναίκα μου, ψάχνοντας να βρώ δουλειά και εισόδημα. Επειδή, για λόγους διαφημιστικούς δεν μπορώ να δημοσιεύσω ονόματα και εταιρίες, όποιος και όποια κοπέλα ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα συμπληρωματικό εισόδημα που μπορεί να φτάσει και το επίπεδο ενός καλού μισθού ας επικοινωνήσει μαζί μου, στέλνοντας μου ένα e-mail για να τον/την ενημερώσω σχετικά και όσο λεπτομερώς επιθυμεί. Εδώ θα αναφέρω μόνο γενικά πράγματα, αφενός μεν για να μην χάσουν το χρόνο τους όσοι δεν ενδιαφέρονται και να κατατοπιστούν αρχικά οι ενδιαφερόμενοι, αφετέρου δε, γιατί όπως είπα πρίν δεν θέλω να αποκλειστώ λόγω διαφημιστικού περιεχομένου.
Κατά κύριο λόγο, η απασχόληση αυτή που προτείνω, αφορά γυναίκες μιας και πρόκειται για γνωστή φίρμα καλλυντικών. ΔΕΝ αποκλείονται οι άντρες και ζωντανή απόδειξη είναι ο υπογράφων το παρόν, καθώς υπάρχουν και προϊόντα που απευθύνονται σε άντρες. Η εγασία είναι καθόλα νόμιμη, προς αποφυγή οποιονδήποτε παραξηγήσεων. Πρόκειται για dealer προώθησης προϊόντων απο την υπ'αριθμόν 1 εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο. Οι dealers αμοίβονται με ποσοστά επί των πωλήσεων απασχολούμενοι όσο θέλουν. Είναι δουλειά που γίνεται στον ελεύθερο χρόνο, πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας τηλέφωνο,fax, ή διαδίκτυο και πραγματικά δίνει ένα αυξανόμενο διαρκώς εισόδημα καθώς έχει καθημερινά όλο και μεγαλύτερη απήχηση.
Για να μην νομίσετε ότι σας δουλεύω, η δική μου βασική δουλειά είναι τοπογράφος και της γυναίκας μου λογίστρια. Ξεκινήσαμε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, απογοητευμένοι απο την γενική οικονομική κρίση συμπληρώνοντας το εισόδημα μας με ένα μικρό κέρδος. Σήμερα έχει φτάσει στο επίπεδο του μισθού και αυξάνεται συνέχεια.
Οποιος και όποια πραγματικά ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους ενημερώσω αναλυτικότερα, υποβάλλοντας όποιες ερωτήσεις θέλετε,και θα απαντήσω χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.
E-mail επικοινωνίας :
zatelis3260@hotmail.co.uk