Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :8 σεπτεμβρίου είναι τα γενέθλια μου!!!! Απλά το λέω.... έτσι για ενημέρωση βρε... to know as better... χωρίς κανένα υπονοούμενο![]()
![]()
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τέτοια δώρα κάνω μόνο σε άντρες που σημαίνουν ΠΟΛΛΑ για μένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τέτοια δώρα κάνω μόνο σε άντρες που σημαίνουν ΠΟΛΛΑ για μένα![]()
Μα.... θες να πεις ότι δεν σημαίνω τίποτα για εσένα .... σε 3 topic γράψαμε μαζί.... και άλλαξα ένα poll για τα μάτια σου!!!! Καλά λοιπόν αφου είναι έτσι .... δεν επιμένω άλλο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κοίτα.... η αλήθεια είναι ότι και μόνο απ το όνομα σου, σε έχω σε μια εκτίμηση.... μια καφετζού κάποτε μου είχε πει ότι θα κάνω παιδί με έναν ΓιάννηΑρχική Δημοσίευση από yiannis :Μα.... θες να πεις ότι δεν σημαίνω τίποτα για εσένα .... σε 3 topic γράψαμε μαζί.... και άλλαξα ένα poll για τα μάτια σου!!!! Καλά λοιπόν αφου είναι έτσι .... δεν επιμένω άλλο....![]()
![]()
καταραμένο aroxol

Αλλά εσύ είσαι ήδη παντρεμένος, άρα δεν είσαι εσύ "Ο" Γιάννης "μου"

i know i know...

katerina21
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina21 :na pw kai egw pou apousiaza toso kero kai exasa polla minimata!!!htan ena matakia gia to lemo leykoxriso pou mou to ekane to agoraki mou etsi xoris logo alla ola ta lefta htan to koutaki pou htan mia magalo roz pipila kai mou eipe "afou eisai to mwraki mou"![]()
![]()
![]()
απλά τέλειο

Vkey
Επιφανές μέλος

Και το πιο πρόσφατο ήταν απλά ένα love letter....Για εκείνον ήταν η πρώτη φορά που έγραφε και έδινε...Για εμένα η πρώτη φορά που έπαιρνα ένα όντως ερωτικό γράμμα....
Ουφ..βραδιάτικα 8)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Χμμμ κάτι βρίσκει...κάτι βρίσκει... βέβαια το δωράκι αυτό κάνει και χοντράδες αλλά ...είπαμε...κάτι βρίσκει...κάτι βρίσκει...
katerina21
Νεοφερμένο μέλος

Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο γιος μου όταν γεννήθηκε.

Το ωραιότερο και ομορφότερο δώρο που πήρα αλλά και που χάρησα στον άντρα μου.

ʼντε θα βάλω φωτό να τον δείτε κιόλας.

Αχ συγκινήθηκα βραδυάτικα.

Φιλιά.

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σου ζήσει και να τον χαίρεστε και σύντομα να βάλεις φώτο του να τον καμαρώσουμε όλοι!
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως έκανα λάθος και δεν έπρεπε να τις βάλω εκεί;

Φιλιά.

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι μια χαρά τις έβαλες!
Iris_Didini
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ του πήρα πρόσφατα ένα mp3 player και νομίζω ότι τον ενθουσίασε!

Για να ακούσω προτάσεις! (ακόμα και πιο τρελές είναι δεκτές. Λίγη φαντασία δεν βλάπτει

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ενα ταξιδη για δυο ατομα στο μερος που παντα ηθελε να παει αλλα δεν τα καταφερε ισως να ειναι καλυτερο, αλλα ισως το καλυτερο δωρο απο ολα να ειναι να παρεις αδεια απο την δουλια, να τα κανονισεις με το αφεντικο της ωστε να της δωσει και αυτινης αδεια και να εχετε ενα βραδυ ολο δικο σας να κανετε οτι γουσταρετε.
Αυτα ειναι τα μονα μπου μου ερχοντια τωρα, δεν νομιζω ομως οτι ειναι κια πολυ καλες ιδεες, μαλλον ειναι πολυ κοινοτιπες
kynofilos
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλοι χρειάζονταν ένα τέτοιο theadΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Aχ ωραια το χρειαζόμουνα ένα τέτοιο θρεντ![]()

Δε νομίζω ότι υπάρχουν γενικοί κανόνες.Εκτός από τα κλασσικά(λουλούδια, κοσμήματα, αρκουδάκια κτλ), τα ξεχωριστά και πρωτότυπα δώρα είναι ανάλογα με το άτομο.Πχ να θυμηθείς κάτι που σου είχε πει πριν καιρό ότι της αρέσει και να το πάρεις, χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι ακριβό ή σπάνιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.