Donatella
Εκκολαπτόμενο μέλος

μάλλον θέλει πιο πολύ νταβαντούρι νομίζω. Τυχαίο που όλες οι 5ήμερες ή Ρόδο ή Κέρκυρα ή Κρήτη;
Ικαρία τώρα, όχι και πολύ το έχω μετανιώσει. Υπήρχε μια πρόσκληση από έναν αφάσιο ικαριώτη που συνταξιοδοτήθηκε από τα καράβια και άνοιξε μιά μικρή επιχείρηση με 2 καΐκια για τουρ στο νησί. Μεγάλη μλκία μου που δεν πήγα τελικά, σε αυτά τα νησιά περνάς καλά άμα πηγαίνεις μιλημένος από ντόπιους. Τέλος πάντων, στα υπ' όψιν. Εσύ έχεις πάει;
Ναι παιδια, θελω περισσοτερη ζωντανια απο αυτη που περιγραφετε οτι υπαρχει στην Σαμοθρακη. Καπου που να μην γινεται χαμος αλλα και να μην εισαι εσυ και τα κατσικια μονο.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.

Ικαρια εχω μαθει οτι εχει γινει πολυ "ταση" τα τελευταια χρονια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν είσαι των γούστων που υποθέτω, θα απολαύσεις και Αμοργό, Άνδρο και Σίφνο. Πραγματικά δεν σε φτάνουν οι μέρες!! Ιδίως για τα 2 τελευταίαΕχω παει σε αρκετα νησια αλλα η Ικαρια ειναι μακραν το καλυτερο νησι που εχω παει και να φανταστεις ημουν πιτσιρικας οταν πηγα.Αξιζει πολυ και εχει φοβερη ιστορια![]()
Ναι παιδια, θελω περισσοτερη ζωντανια απο αυτη που περιγραφετε οτι υπαρχει στην Σαμοθρακη. Καπου που να μην γινεται χαμος αλλα και να μην εισαι εσυ και τα κατσικια μονο.
πολύ με στενοχωρείς Ντον! Γιατί δεν ξέρεις τι σημαίνει να είσαι σε χμμμ φάση με την ιέτσ σου σε παραλία στο τέρμα του πουθενά και ξαφνικά να την ακούς να σου λέει ''ρε γμτο αισθάνομαι πως μας βλέπουν!'' Και να γυρνάς προς τα πίσω και να βλέπεις μιά κατσίκα να παρακολουθεί με το μάτι γουρλωμένο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Donatella
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

μην μου πεις...
αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
οκ, δεν σε λέω. Αλλά κάτι έχει το νερό εκεί, δεν εξηγείται. Σε ζώα και ανθρώπους

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Αν είσαι των γούστων που υποθέτω, θα απολαύσεις και Αμοργό, Άνδρο και Σίφνο. Πραγματικά δεν σε φτάνουν οι μέρες!! Ιδίως για τα 2 τελευταία
πολύ με στενοχωρείς Ντον! Γιατί δεν ξέρεις τι σημαίνει να είσαι σε χμμμ φάση με την ιέτσ σου σε παραλία στο τέρμα του πουθενά και ξαφνικά να την ακούς να σου λέει ''ρε γμτο αισθάνομαι πως μας βλέπουν!'' Και να γυρνάς προς τα πίσω και να βλέπεις μιά κατσίκα να παρακολουθεί με το μάτι γουρλωμένο!!!!![]()
Ρε μπαγασα φετος σκεφτομουν να παω Ανδρο

Τυπου Συρο θελεις απο οσο καταλαβα.Να εχει νυχτερινη ζωη αλλα να μην γινεται και ο πανικος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

μόνη ή με παρεα ;
Σκοπελος ;
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

μόνη ή με παρεα ;
Σκοπελος ;
Ωραιο νησι,φοβερες παραλιες αλλα πραγματικα απαισιο φαγητο.Καλυτερα να παρεις φαι απ'το σπιτι

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Ωραιο νησι,φοβερες παραλιες αλλα πραγματικα απαισιο φαγητο.Καλυτερα να παρεις φαι απ'το σπιτιΘυμαμαι που πηγα σε εστιατοριο και μου φερανε χαλασμενο παστιτσιο..........
χαχαχα , να σημειωσω ακριβο νησι οπως και η Αλοννησος.
καλα και εσυ μαγειρευτα παιρνεις ; παρε κατι της ωρας
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε μπαγασα φετος σκεφτομουν να παω ΑνδροΕχω ακουσει πολυ καλα λογια.Απο κοσμο τι παιζει ειναι χαλαρο νησακι;
Τυπου Συρο θελεις απο οσο καταλαβα.Να εχει νυχτερινη ζωη αλλα να μην γινεται και ο πανικος![]()
Να πας!!! Λέει. Αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο για κατακαλόκαιρο, ίσως Μάη-Ιούνιο ή Σεπτέμβριο είναι πιο καλά. (Είναι και λιγάκι πιασοκώ-, γιου νόου). Επίσης το νησί είναι τεράστιο, απαραίτητα χρειάζεσαι μέσο μετακίνησης. Κανα σκουτεράκι, μην νομίσεις. Και επίσης, παίζει πολύ ανηφοροκατηφόρα, αλλά από την άλλη έχει κάτι διαδρομές ταμάμ για ποδήλατο, να χάνεσαι ολημερίς. Αν είσαι φαν δλδ. Προσωπικά είχαμε επιλέξει σαν έδρα το Κορθί, πιο λάιτ φάση. Αλλά μιλάμε μας έφαγαν οι δρόμοι
η Αλόννησος παίζει πολύ από άποψη τιμών. Μπορείς και να την βγάλεις κοτσάνι αν έχεις κλείσει νωρίς πχ Μάρτη-Απρίλη με πολύ λογικές τιμές. Αλλά και εκεί ψιλοψόφια είναι από διασκέδαση.
όπως; Κατσίκι ψητό;;;;;

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Αγαπημενη Μανη.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Το παστιτσιο ειναι λογος για να γινει 3ος παγκοσμιος οποτε ναι

Παντως προτιμω σκοπελο απο αλοννησο αν και στην αλοννησο εχει φοβερο φαγητο
Να πας!!! Λέει. Αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο για κατακαλόκαιρο, ίσως Μάη-Ιούνιο ή Σεπτέμβριο είναι πιο καλά. (Είναι και λιγάκι πιασοκώ-, γιου νόου). Επίσης το νησί είναι τεράστιο, απαραίτητα χρειάζεσαι μέσο μετακίνησης. Κανα σκουτεράκι, μην νομίσεις. Και επίσης, παίζει πολύ ανηφοροκατηφόρα, αλλά από την άλλη έχει κάτι διαδρομές ταμάμ για ποδήλατο, να χάνεσαι ολημερίς. Αν είσαι φαν δλδ. Προσωπικά είχαμε επιλέξει σαν έδρα το Κορθί, πιο λάιτ φάση. Αλλά μιλάμε μας έφαγαν οι δρόμοι
η Αλόννησος παίζει πολύ από άποψη τιμών. Μπορείς και να την βγάλεις κοτσάνι αν έχεις κλείσει νωρίς πχ Μάρτη-Απρίλη με πολύ λογικές τιμές. Αλλά και εκεί ψιλοψόφια είναι από διασκέδαση.
όπως; Κατσίκι ψητό;;;;;![]()
Ε λογικα κανα σκουτερακι θα παρω ναι δεν ξαναχρησιμοποιω μεσα μεταφορας σε νησι,φτανει η περυσινη εμπειρια

(Εννοειται οτι ειμαι φαν)
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα τα νησια αλλα υπαρχουν και αλλους ομορφιες .
Αγαπημενη Μανη.
+1 κι από μένα! Μεσσηνιακή από καρδαμύλη και κάτω και όλη η λακωνική. Παραλιακή και μεσόγεια!!!!!!!! Και γ@@μώ τις διαδρομές! Κύθηρα δεν έχω πάει γμτο
Ε λογικα κανα σκουτερακι θα παρω ναι δεν ξαναχρησιμοποιω μεσα μεταφορας σε νησι,φτανει η περυσινη εμπειριαΜια χαρα με βλεπω να πηγαινω Ανδρο φετος
(Εννοειται οτι ειμαι φαν)
Άψογος τότε! Ποδηλατάκι με κοντά γραναζώματα στο καράβι και νοίκιασμα κανα παπί ή σκουτέρι τοπικά. Ερεύνησέ το λίγο με το Κορθί, ωραίο μέρος και σχετικά πιο λογικές τιμές στα καταλύματα. Κι ας μην είναι διάσημο μήτιν' πόοοοοϊντ
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

+1 κι από μένα! Μεσσηνιακή από καρδαμύλη και κάτω και όλη η λακωνική. Παραλιακή και μεσόγεια!!!!!!!! Και γ@@μώ τις διαδρομές! Κύθηρα δεν έχω πάει γμτο
Άψογος τότε! Ποδηλατάκι με κοντά γραναζώματα στο καράβι και νοίκιασμα κανα παπί ή σκουτέρι τοπικά. Ερεύνησέ το λίγο με το Κορθί, ωραίο μέρος και σχετικά πιο λογικές τιμές στα καταλύματα. Κι ας μην είναι διάσημο μήτιν' πόοοοοϊντ
Υπεροχα σε ευχαριστω πολυ φιλε!!

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Απο την αλλη μερια Μεθωνη-Κορωνη, Πυλος , Φοινικουντα
Ειναι ενα ταξιδι ζωης . Είτε με παρεα είτε με το αγαπημενο προσωπο. Απιστευτα μερη.
Δεν ειναι τυχαιο οτι Γαλλοι,Σουηδοι και Γερμανοι αγοραζουν σπιτια στην ευρυτερη περιοχη
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπεροχα σε ευχαριστω πολυ φιλε!!![]()
Μακάρι να το απολαύσεις! Προσωπικά είμαι μεταξύ Λήμνου, που δεν έχω πάει ποτέ, αν και από Σαμοθράκη ζήλευα να συνεχίσω με καράβι, αν είχαμε μέρες, αλλά δεν, και Λέσβου, όπου λένε πως πραγματικά τα βλέπεις όλα με τις διαδρομές στο νησί. Ή όπως είπε χαρακτηριστικά ένας συνάδελφος, στην Λέσβο ή θα ξανακολλήσεις με την δικιά σου ή θα γυρίσετε μαλλιοκούβαρα αχαχχαχαχαχχχ. Αλλά αυτός είχε πάρει μαζί ένα ιξ ελ αρ και σηκωνόταν από τα χαράματα και εξαφανιζόταν μόνος του

Καρδαμύλη , Στουπα (ωραια θεα) , Αγ. Νικολαος (ψαροχωρι), Οιτυλο, Λιμενι (τρομερο), Αρεοπολη, Σπηλαιο Διρου .
Απο την αλλη μερια Μεθωνη-Κορωνη, Πυλος , Φοινικουντα
Ειναι ενα ταξιδι ζωης . Είτε με παρεα είτε με το αγαπημενο προσωπο. Απιστευτα μερη.
Δεν ειναι τυχαιο οτι Γαλλοι,Σουηδοι και Γερμανοι αγοραζουν σπιτια στην ευρυτερη περιοχη
είπαμε να πιάσουμε το μεσαίο πόδι (που δεν ξέρω κιόλας αν είναι από τα 3 το μακρυτερο

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Α επίσης για όποιον ενδιαφέρεται κι έχει κινητό vodafone, παίζει ένα κολπάκι αν κάθε πρώτη του μηνός κλείσεις εισιτήριο στο κεντρικό πρακτορείο της Hellenic νομίζω σού στέλνουν έναν κωδικό και κερδίζεις στα δύο εισιτήρια για πλοιο το ένα δωρεάν, κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Ψάξτε το αν σας ενδιαφέρει, αξίζει.
Πάρτε και βιντεάκι με φωτογραφίες:
prinCess.
Επιφανές μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για να πάς ώστε ναι μέν να έχει κόσμο αλλά και να μη γίνεται και της τρελής, δλδ να μη βουλιάζει κι όλας όπως λένε; Είναι οκ για ζευγάρια; Έχει πάει κανείς;

Γενικά θέλω ένα όμορφο, ήσυχο νησί που να έχει ωραιές παραλίες,καλό φαγητό και ωραία μπαράκια για χαλαρό ποτάκι το βράδυ. Όποια άλλη πρόταση για νησί δεκτή.
Μη μου προτείνεται Ιόνιο, το έχω γυρίσει όλο, εκτός αυτού μια αδυναμία στις κυκλάδες όσο να ναι υπάρχει!

Ευχαριστώ

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Arianara S3
- Nikoleta_Giann
- Τodoroki
- Scandal
- charmander
- tslef8
- Ωρορα
- taketrance
- User2350
- Joji
- giannhs2001
- camil
- hirasawayui
- chester20080
- johnietraf
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- azula
- Αλκης Κ.
- American Economist
- angies
- Johnny15
- Unboxholics
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.