provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lady31ath
Νεοφερμένο μέλος

Εγω θα σου προτεινα στον ελευθερο σου χρονο να μαθεις καποια ξενη γλωσσα.... και υπαρχουν τροποι να μαθεις χωρις να πληρωσεις πολλα χρηματα....θα γνωρισεις ατομα που εχουν κοινο στοχο με εσενα ... και θα εχεις και καποιο οφελος στο βιογραφικο σου....υπαρχουν πολλα κολπα για να βελτιωθεις....
Μετα να επιλεξεις ενα αθλημα που να μπορεις μελλοντικα να το συντηρησεις οικονομικα.... και φυσικα να σου αρεσει.... ακομα και ο στιβος ειναι μια εκτονωση .... το Kick boxing σε βοηθαει να εχεις καλο σωμα... γνωριζεις ατομα .....δοκιμασε διαφορα αθληματα πειραματικα μεχρι να δεις τι σου αρεσει ... δεν ειναι κακο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος

PanosPiper
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ και κάτι ημέρες σκέφτομαι σοβαρά να πάω να δοκιμάσω την βόλτα με αερόστατο που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα που ανέφερα στον τίτλο. https://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=2&SearchText=αερόστ#.UWQn0jfLvNUΘα ήθελα να ξέρω αν έχει κανείς δοκιμάσει την βόλτα, πώς είναι, γενικές παρατηρήσεις, αν τηρούνται ΟΛΑ τα πρωτόκολα ασφαλείας κτλπ.
Ψάχνω μέρες στο GOOGLE αλλά δεν βρίσκω Ελληνικό σχολιασμό για αερόστατα στην Ελλάδα (είναι και νέα attraction, μόλις 2 χρόνια).
Ευχάριστω εκ των προτέρων!
PP

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1889
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

μουσική:ψάξε για διάφορα είδη ακόμη και στο γιουτιουμπ,άκου καινούρια τραγούδια,αν παίζεις κάποιο όργανο εξασκήσου και συνθεσε ένα δικό σου τραγούδι
φύση:πήγαινε σε μεγάλα πάρκα,σε δάση σε άλση και κάνε ότι σου κατέβει,γυμνάσου,διάβασε,άκου μουσική ,φάε
πήγαινε για κανα μπανάκι
γράψου γυμναστήριο
κάνε καμια δουλειά:δεν δαγκώνει u know

τακτοποίησε κάτι:ένα συρτάρι ,μια ντουλάπα,φτιάξε μια συλλογή ,μάζεψε τα βιβλία σου
πειραματίσου:γράψε ένα ποίημα,συνδύασε γεύσεις,κάνε βλακείες στο σπίτι σου
κάλεσε φίλους στο σπίτι σου
πήγαινε σε ένα χωριο(αν έχεις) θα καθαρίσεις το μυαλό σου και θα πάρεις αποφάσεις
φίλε αλέξη,τρόποι να περάσεις την ώρα υπάρχουν πολλοί,αλλά αν θες τη γνώμη μου,καλό είναι να λιώσεις στο πισι,να βαρεθείς τη ζωή σου,λίγο καιρό μετά τις εξετάσεις,δεν είναι ανάγκη κάθε στιγμή της ημέρας να κάνεις κάτι δημιουργικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1889
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδαι ειμαι 18 χρονων ,και δεν μπορω αλλο την καθημερινοτητα μου...τελειωσαν οι πανελληνιες μου και τωρα δεν εχω τι να κανω...πηγαινω για εναν καφε με τους φιλους μου αλλα μονο μια φορα την μερα δεν γινεται να πηγαινω 10 φορες που λεει ο λογος γτ δεν υπαρχουν λεφτα...θελω να ασχολουμαι με κατι μεσα στην μερα αλλα δεν ξερει με τι !! ολη την μερα μεσα στο ιντερνετ ειμαι ..βαρεθηκα...μπορειτε να μου προτεινεται κατι??
χοχοχοχο...που να ερθει και ο Αυγουστος

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα τιποτα σημαντικο... Ψαχνω για μια καλλιτεχνικη ομαδα που θα με γεμιζει και θα με δικτυωση στην αγνωστη και ενδιαφερουσα Αθηνα... Εχετε κατι να μου προτεινεται απο την εμπειρία σας?
DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

Τοπικές εθελοντικές ομάδες δράσης ή κάποια τοπική θεατρική ομάδα; Δοκίμασε πράγματα χωρίς να αποκλείεις επειδή έτσι νομίζεις ή φοβάσαι κάτι. Δοκίμασε και βλέπεις!Στο δημοτικό γυμναστήριο πάω.. Όσο για φιλαρμονική, δεν το 'χω καθόλου με τα μουσικα όργανα δυστυχώς. Πώς λέμε μουσικό αυτί; Καμία σχέση.![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Δεκαέξι χρονών είμαι.
Guest 845212
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.