Λοιπόν, μου πήρε 35+ χρόνια αλλά τελικά βρήκα το μέρος και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μια γυναίκα που είναι ελεύθερη, είναι στο ψάξιμο κι ενδιαφέρεται θα κάνει την πρώτη cold approach κίνηση: στις στάσεις των Μ.Μ.Μ. ΑΝ είσαι κάποιος από την εταιρεία!

Αυτές τις μέρες κάνω κάτι αυτοψίες σε κάτι καινούργιες τηλεματικές, στις 100+ στάσεις που πήγα (για δουλειά 10-15 λεπτών στην καθεμιά) μου έπιασαν κουβέντα καμιά 20ριά γυναίκες νεαρών ηλικιών (δε μετράω προφανώς μεγαλύτερες κυρούλες

) και μάζεψα καμιά 15ριά Instagram χωρίς να «ιδρώσω» καν...και οι λόγοι που έχω εντοπίσει είναι κυρίως οι εξής τρεις:
α)Σε αντίθεση π.χ. μ' ένα bar που θα σκεφτεί «χμμμ με κοιτάει ο κόσμος, ντροπή», «άντε και πήγα, τι να του πω;» κ.λπ. κι εν τέλει θα κωλώσει και δεν θα το κάνει, σε μια στάση Μ.Μ.Μ. που δεν έχει κόσμο τριγύρω (όλες οι προσεγγίσεις εννοείται πως έγιναν σε στάσεις που περίμεναν άλλα 1-2 άτομα το πολύ, στις στάσεις με πολύ κόσμο δεν έγινε τίποτα

) είναι πολύ πιο εύκολο κι «αθώο» να προσεγγίσει τον εργαζόμενο και να ξεκινήσει κουβέντα ρωτώντας τον κάτι σχετικό π.χ. «αυτά πότε θα λειτουργήσουν κανονικά», «αυτό πως δουλεύει», «εκείνο τι είναι» κ.λπ.
β)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει 100% το παραμύθι του «ήταν τυχαίο», «απλά προέκυψε» κ.λπ. που θέλει να έχει στο κεφάλι της μια γυναίκα όταν γνωρίζει κάποιον άντρα που της αρέσει!
γ)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει σε σχετικά καλό βαθμό (όχι βέβαια τόσο όσο το «προϊστάμενος/υφισταμένη» κ.λπ.) το «είναι λίγο πιο πάνω από μένα κι εγώ λίγο πιο κάτω από εκείνον» που πολλές γυναίκες θέλουν να νιώσουν για να νιώσουν έλξη για κάποιον άντρα...