ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

08-04-25

21:47
Ακριβώς τα ίδια είναι και για τον άντρα. Μπορεί να θέλει να κάνει σοβαρή σχέση και η άλλη να μην τον βλέπει σοβαρά. Δεν λένε τίποτα αυτά που λες. Το θέμα είναι ένα, οποίος κάνει κίνηση και μπράβο του, θα πρέπει να έχει το θάρρος να τα αντιμετωπίσει όλα. Ακόμα και δουλειά όταν πας να ζητήσεις δεν ξέρεις γιατί έχεις φάει απόρριψη (το κενό αυτό εκμεταλλεύονται και όλοι οι συμβουλατορες της εργασίας για να αυξήσουν τα κέρδη τους) και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο εργοδότης να σε πάρει για να σε ξεζουμισει και να μην σε σεβαστεί (αναλώσιμος). Όλα αυτά είναι αιώνιες και διαχρονικές προβληματικές στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά αν είναι να το σκεφτόμαστε κάθε φορά ας μην ερωτευόμαστε, ας μην εργαζόμαστε να δούμε που θα πάει.Δεν το ξέρουμε και η συγκεκριμένη παίρνει το ίδιο ρίσκο που παίρνει και όποιος άνθρωπος γενικότερα κάνει κίνηση. Να χαρακτηριστεί Χ/Υ/Ζ από την άλλη πλευρά και ο χαρακτηρισμός αυτός να έρχεται από κάποιες στερεοτυπικές/συντηρητικές/επιφανειακές/ότιδήποτε αντιλήψεις, στο παιχνίδι είναι κι όλα αυτά.
Άσε που το να φάει κάποια απόρριψη από κάποιον που έχει το σκεπτικό "γυναικά που κάνει κίνηση είναι ασόβαρη/απελπισμένη/whatever" είναι το καλό σενάριο.
Το κακό θα ήταν αυτός ο κάποιος να δεχτεί να συμμετάσχει στην όποια κατάσταση/σχέση ακολουθήσει μετά απ' αυτή την κίνηση ακρίβως επειδή θεωρεί ότι "γυναικά που κάνει κίνηση είναι ασόβαρη/απελπισμένη/whatever" και να φέρεται με βάση αυτό το σκεπτικό.
Να έχει δηλαδή και πιθανώς διαφορετικούς σκοπούς τη συγκεκρίμενη περίοδο και διαφορετικά (μην πω δομικά) σκεπτικά για το πως πρέπει να λειτουργεί ο κάθε άνθρωπος εντός της κοινωνίας γενικότερα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

08-04-25

21:50
Ακριβώς τα ίδια είναι και για τον άντρα. Μπορεί να θέλει να κάνει σοβαρή σχέση και η άλλη να μην τον βλέπει σοβαρά. Δεν λένε τίποτα αυτά που λες. Το θέμα είναι ένα, οποίος κάνει κίνηση και μπράβο του, θα πρέπει να έχει το θάρρος να τα αντιμετωπίσει όλα. Ακόμα και δουλειά όταν πας να ζητήσεις δεν ξέρεις γιατί έχεις φάει απόρριψη (το κενό αυτό εκμεταλλεύονται και όλοι οι συμβουλατορες της εργασίας για να αυξήσουν τα κέρδη τους) και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο εργοδότης να σε πάρει για να σε ξεζουμισει και να μην σε σεβαστεί (αναλώσιμος). Όλα αυτά είναι αιώνιες και διαχρονικές προβληματικές στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά αν είναι να το σκεφτόμαστε κάθε φορά ας μην ερωτευόμαστε, ας μην εργαζόμαστε να δούμε που θα πάει.
Αμα η άλλη σε γουστάρει παλικάρι μου μια χαρά σοβαρά θα σε δει ακόμη και αν μέχρι τοτε έλεγε "πως δεν ειναι σε φάση για γάμους και σχέσεις".
Εκτος και αν έχει καεί εντελώς απο τους άντρες.... εκεί πάσο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

08-04-25

21:58
Αμα η άλλη σε γουστάρει παλικάρι μου μια χαρά σοβαρά θα σε δει ακόμη και αν μέχρι τοτε έλεγε "πως δεν ειναι σε φάση για γάμους και σχέσεις".
Εκτος και αν έχει καεί εντελώς απο τους άντρες.... εκεί πάσο.
Καλά! Αυτό εξυπακούεται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

08-04-25

21:59
Καλά! Αυτό εξυπακούεται.
Για μένα δεν αξίζει να μπλέξεις με κάποια αν δεν καταλάβεις οτι όντως σε γουστάρει.. εκτός και αν εισαι καλός παίκτης και δεν σε ενδιαφέρει αν κάποια στιγμή σε πιστολιάσει.... ή το ριξεις το πιστόλι πρώτος !
Έτσι ναί... μπαίνεις και παίζεις γιατί ξέρεις τις ιδιότητες της φωτιάς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλα αυτά είναι αιώνιες και διαχρονικές προβληματικές στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά αν είναι να το σκεφτόμαστε κάθε φορά ας μην ερωτευόμαστε, ας μην εργαζόμαστε να δούμε που θα πάει.
Ωραία όλα αυτά που γράφεις γιατι δίνουν πάσες για κουβέντα αλλά δεν είπε κανείς να μην ερωτευτούμε... αλλα ο έρωτας τι νόημα έχει με ένα άτομο που σε έχει χεσμένο ; πες μας την άποψη σου.
ROM32
Δραστήριο μέλος

08-04-25

23:41
Συμφωνώ! Πρέπει να καταλάβεις με ένα τρόπο ότι σε γουστάρει. Εννοείται πως δεν έχει νόημα με κάποιον που αδιαφορεί για εσένα.Για μένα δεν αξίζει να μπλέξεις με κάποια αν δεν καταλάβεις οτι όντως σε γουστάρει.. εκτός και αν εισαι καλός παίκτης και δεν σε ενδιαφέρει αν κάποια στιγμή σε πιστολιάσει.... ή το ριξεις το πιστόλι πρώτος !
Έτσι ναί... μπαίνεις και παίζεις γιατί ξέρεις τις ιδιότητες της φωτιάς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραία όλα αυτά που γράφεις γιατι δίνουν πάσες για κουβέντα αλλά δεν είπε κανείς να μην ερωτευτούμε... αλλα ο έρωτας τι νόημα έχει με ένα άτομο που σε έχει χεσμένο ; πες μας την άποψη σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-04-25

23:53
Συμφωνώ! Πρέπει να καταλάβεις με ένα τρόπο ότι σε γουστάρει. Εννοείται πως δεν έχει νόημα με κάποιον που αδιαφορεί για εσένα.
Και αμα θες να φλερταρεις κάνε μια κίνηση και δρόμο... Οχι πολυ ζαλισμα και κορσές.
Πάντως εδώ που είμαι τον βλέπω το κόσμο πιο ανοιχτό... Άνετα μπορείς να χαιρετησει ς κάποια η κάποιον στο δρόμο και να μην σε παρεξηγησει καθόλου.
Στην Αθήνα αυτά δεν υπάρχουν απλά.
Προχθές στο μπαρακι π πηγα ήρθε μια κοπέλα κ μ μίλησε εντάξει δεν το έκανε πονηρα γιατί είναι παντρεμένη κ το σέβομαι αλλά ήταν ωραίο. Ήρθε με χαιρέτησε συστήθηκε... Εγώ καθόμουν μόνος μου... Την έχω γειτόνισα έχει ένα γυμναστήριο εδώ.
Ε σήμερα τη χαιρέτησα εγώ καθώς εφευγα... Σκεφτομαι να της πω να φέρει κ τον άντρα της καμιά μέρα να παμε για κανα ουζάκι. Τον έχω γνωρίσει κ αυτόν βέβαια.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

11-04-25

18:18
Μόλις πήγες εκεί γι' αυτό είσαι έτσι, σε κάνα 1-2 χρόνια που θα σε μάθουν και θα γίνεις κι εσύ «ντόπιος» έτσι και πεις π.χ. μια κουβέντα παραπάνω σε καμιά παντρεμένη θα φας το ξύλο της αρκούδας!Και αμα θες να φλερταρεις κάνε μια κίνηση και δρόμο... Οχι πολυ ζαλισμα και κορσές.
Πάντως εδώ που είμαι τον βλέπω το κόσμο πιο ανοιχτό... Άνετα μπορείς να χαιρετησει ς κάποια η κάποιον στο δρόμο και να μην σε παρεξηγησει καθόλου.
Στην Αθήνα αυτά δεν υπάρχουν απλά.
Προχθές στο μπαρακι π πηγα ήρθε μια κοπέλα κ μ μίλησε εντάξει δεν το έκανε πονηρα γιατί είναι παντρεμένη κ το σέβομαι αλλά ήταν ωραίο. Ήρθε με χαιρέτησε συστήθηκε... Εγώ καθόμουν μόνος μου... Την έχω γειτόνισα έχει ένα γυμναστήριο εδώ.
Ε σήμερα τη χαιρέτησα εγώ καθώς εφευγα... Σκεφτομαι να της πω να φέρει κ τον άντρα της καμιά μέρα να παμε για κανα ουζάκι. Τον έχω γνωρίσει κ αυτόν βέβαια.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

11-04-25

19:01
Μόλις πήγες εκεί γι' αυτό είσαι έτσι, σε κάνα 1-2 χρόνια που θα σε μάθουν και θα γίνεις κι εσύ «ντόπιος» έτσι και πεις π.χ. μια κουβέντα παραπάνω σε καμιά παντρεμένη θα φας το ξύλο της αρκούδας!![]()
Το καλό με εδώ σε αντίθεση με κάποιο νησί είναι πως στα 40-50 χλμ έχει και άλλη πολη... Όποτε είμαι ήδη δυο μήνες και δεν με ξέρει κανεις τόσο καλά... Κρατάω αποστάσεις από όλους.
Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Από την άλλη σε 1-2 χρόνια θα πρεπει να χεις εκμεταλλευτεί τις οποίες ευκαιρίες σου παρουσιαστουν... Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

11-04-25

19:30
Λοιπόν, μου πήρε 35+ χρόνια αλλά τελικά βρήκα το μέρος και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μια γυναίκα που είναι ελεύθερη, είναι στο ψάξιμο κι ενδιαφέρεται θα κάνει την πρώτη cold approach κίνηση: στις στάσεις των Μ.Μ.Μ. ΑΝ είσαι κάποιος από την εταιρεία!
Αυτές τις μέρες κάνω κάτι αυτοψίες σε κάτι καινούργιες τηλεματικές, στις 100+ στάσεις που πήγα (για δουλειά 10-15 λεπτών στην καθεμιά) μου έπιασαν κουβέντα καμιά 20ριά γυναίκες νεαρών ηλικιών (δε μετράω προφανώς μεγαλύτερες κυρούλες
) και μάζεψα καμιά 15ριά Instagram χωρίς να «ιδρώσω» καν...και οι λόγοι που έχω εντοπίσει είναι κυρίως οι εξής τρεις:
α)Σε αντίθεση π.χ. μ' ένα bar που θα σκεφτεί «χμμμ με κοιτάει ο κόσμος, ντροπή», «άντε και πήγα, τι να του πω;» κ.λπ. κι εν τέλει θα κωλώσει και δεν θα το κάνει, σε μια στάση Μ.Μ.Μ. που δεν έχει κόσμο τριγύρω (όλες οι προσεγγίσεις εννοείται πως έγιναν σε στάσεις που περίμεναν άλλα 1-2 άτομα το πολύ, στις στάσεις με πολύ κόσμο δεν έγινε τίποτα
) είναι πολύ πιο εύκολο κι «αθώο» να προσεγγίσει τον εργαζόμενο και να ξεκινήσει κουβέντα ρωτώντας τον κάτι σχετικό π.χ. «αυτά πότε θα λειτουργήσουν κανονικά», «αυτό πως δουλεύει», «εκείνο τι είναι» κ.λπ.
β)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει 100% το παραμύθι του «ήταν τυχαίο», «απλά προέκυψε» κ.λπ. που θέλει να έχει στο κεφάλι της μια γυναίκα όταν γνωρίζει κάποιον άντρα που της αρέσει!
γ)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει σε σχετικά καλό βαθμό (όχι βέβαια τόσο όσο το «προϊστάμενος/υφισταμένη» κ.λπ.) το «είναι λίγο πιο πάνω από μένα κι εγώ λίγο πιο κάτω από εκείνον» που πολλές γυναίκες θέλουν να νιώσουν για να νιώσουν έλξη για κάποιον άντρα...

Αυτές τις μέρες κάνω κάτι αυτοψίες σε κάτι καινούργιες τηλεματικές, στις 100+ στάσεις που πήγα (για δουλειά 10-15 λεπτών στην καθεμιά) μου έπιασαν κουβέντα καμιά 20ριά γυναίκες νεαρών ηλικιών (δε μετράω προφανώς μεγαλύτερες κυρούλες

α)Σε αντίθεση π.χ. μ' ένα bar που θα σκεφτεί «χμμμ με κοιτάει ο κόσμος, ντροπή», «άντε και πήγα, τι να του πω;» κ.λπ. κι εν τέλει θα κωλώσει και δεν θα το κάνει, σε μια στάση Μ.Μ.Μ. που δεν έχει κόσμο τριγύρω (όλες οι προσεγγίσεις εννοείται πως έγιναν σε στάσεις που περίμεναν άλλα 1-2 άτομα το πολύ, στις στάσεις με πολύ κόσμο δεν έγινε τίποτα

β)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει 100% το παραμύθι του «ήταν τυχαίο», «απλά προέκυψε» κ.λπ. που θέλει να έχει στο κεφάλι της μια γυναίκα όταν γνωρίζει κάποιον άντρα που της αρέσει!
γ)Μια τέτοια προσέγγιση εκπληρώνει σε σχετικά καλό βαθμό (όχι βέβαια τόσο όσο το «προϊστάμενος/υφισταμένη» κ.λπ.) το «είναι λίγο πιο πάνω από μένα κι εγώ λίγο πιο κάτω από εκείνον» που πολλές γυναίκες θέλουν να νιώσουν για να νιώσουν έλξη για κάποιον άντρα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- user15
- GeorgePap2003
- Ilma
- giorgos5002
- Paragontas7000
- ROM32
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- charmander
- Luludaki
- thenutritionist
- camil
- Ωρορα
- Kate1914
- Scandal
- Reader
- fourkaki
- Wonderkid
- kalhkardia
- touvlo
- Joji
- taketrance
- A350
- Memetchi
- AggelikiGr
- rafaela11
- iew
- fmarulezkd
- Mar.is
- Requiem
- Wilsongeo
- MarcoReus
- Natalia26
- J.Cameron
- giannhs2001
- jellojina
- teoaenaos
- jorgpa
- χημεια4λαιφ
- Athens2002
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.