Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ψαχνω για πρωτο τραγουδι γαμου....
Θα ήταν αρκετα ευκολο αν δεν απ τη μερια μου δεν ασκουσα βετο σε καποια πραγματα

Α) Δε θελω ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ! το θέλω ΕΛΛΗΝΙΚΟ ρε παιδι μου... να υπαρχει νοημα στους στοιχους και να το καταλαβαινουμε ΟΛΟΙ!

Β) Δε θελω slow... το στυλάκι που χορευει η νυφη και ο γαμπρος το μπλουζ-ακι (φανελακι

Γ) Θα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ να βρω κανα δημοτικο... τσαμικο βρε αδερφέ! Καλαματιανό! Κατι τελος παντων ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ! (ειμαι μια πολυ περηφανη βλαχα!)
Τελος παντων... καταλάβατε...
Για μενα ο πρωτος χορος δεν ειναι ενα show για να μας χειροκροτησουν... δεν ειμαι τοοοοσο εγωκεντρικη

Για μένα ο πρωτος χορος ειναι η ΕΚΙΝΗΣΗ για τα νταουλια και το γλεντι!

Παντως, επειδη παιζει και να μην βρεθει αυτο που ψαχνω ακριβως....
Ακουω ΟΛΕΣ τις προτασεις αρκει να ειναι Ελληνικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που, πως, ποτέ ???
Άντε με το καλό!!!
Με αιφνιδίασες και δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή, επιφυλάσσομε όμως!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

σ' ωραίο περιβόλιιιι, σε ωραίο περιβόλι,
σ' ωραίο περιβόλι, σ' ωραίο περιβόλιιιιι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Θα κάνω μια έρευνα ατ χομ, και θα σε ενημερώσω πάραυτα.
Το κλασσικο σήμερα γάμος γίνεται θα παίξει ούτως ή άλλως. Να σε πω βρε. Τα δημοτικά δε τα χορεύουνε δυο-δυο όμως, εκτος κι αν βάλεις κανά μπάλο

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΔΩ.
Θα κάνω μια έρευνα ατ χομ, και θα σε ενημερώσω πάραυτα.
Το κλασσικο σήμερα γάμος γίνεται θα παίξει ούτως ή άλλως. Να σε πω βρε. Τα δημοτικά δε τα χορεύουνε δυο-δυο όμως, εκτος κι αν βάλεις κανά μπάλο![]()
αν μου βρεις μπαλο, θα σε αγαπω για παντα! στο υποσχομαι! (οκ θα υποχρεωθει να το καταπιει κι αυτο ο μελλοντας

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εσύ ξες??????

θα με αγάπατε και αφού μπουρδουκλωθείτε?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όλο και κατι ξέρουμε, όλο και κάτι θα μάθουμε τελευταια στιγμη

(σαμπως ξερει καλαματιανο νομιζεις?

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μετά απο όλα αυτά διάλεξε ότι γουστάρεις για να ξεκινήσει το νταβαντούρι, ρώτα και άλλες νύφες να σου πούν γνώμες, όταν η γυναίκα μου χόρεψε με τον πατέρα της ήταν κάτι απίστευτο γιατί φαντάσου ότι μιλήσανε μόλις 40 μέρες πριν τον γάμο μετά απο 5 χρόνια, δεν νομίζω ότι είναι καλό να το στερηθείς ούτε και να το στερήσεις απο τον μπαμπά σου.
Isiliel
Επιφανές μέλος

https://www.fex.org.gr/txorekdi.html
έχει πολύ γαμο-τράγουδο εδώ. (μετα συχωρήσεως)
Το θέμα είναι να βρούμε και τους στίχοι!...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν ξέρω.. δε μου αρεσει

Προτιμω λοιπον εναν χορο που θα ανοιξει το γλεντι κανονικα μετα που θα εχουμε φαει κι ολας, και μετα ο χορος με τον πατερα μου

(ευχομαι μονο να ειναι καλυτερα η μανουλα μου να μπορει να χορεψει κι αυτη

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

υπάρχουν οι λεγόμενες πατινάδες από τις Κυκλάδες (αργό μπάλο, με μεγάλη ιστορία). Φαντάσου το ντάρι-ντάρι στο πιο αργό του, αλλά ξέχνα πάριους, κονιτοπουλαίους, κλπ. Είναι πολύ πιο αισθαντικό και προσωπικό και πετυχαίνεις αυτά που θες. Μετά, η μετάβαση στο "σήμερα γάμος γίνεται" και στα τζερτζελοτράγουδα γίνεται πάρα πολύ πιο εύκολα. Άσε που θα έχουν δακρύσει όλοι.
Οι στίχοι είναι ερωτικοί (σχεδόν όλα τα δημοτικά είναι

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ποτε θα βρεθουμε για καφεδακι να παρω και το σιντακι στα χερια μου?

(βρε λες να δω επιτελους και το νεο σπιτι?

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μακάρι η μανούλα σου να είναι καλύτερα
Για τραγούδια τι θα έλεγες το how let the dogs out η το i like big butts and i cannot lie!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:το i like big butts and i cannot lie!γενικά σκέψου ανάμεσα σε gangtar's rap και δημοτικά
χααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, να το χορεύεις κιόλας όπως έκανε η ξανθιά-δε-θυμάμαι-όνομα στο charlie's angels

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ντουλιναμ σολλυ, δε θα ειναι τελικά μπαλος....
Θα χορέψουμε χασάπικο

Θέλω κοντά σου να μείνω (Βάνου - Βογιατζής)
Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτο
Αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτο
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή να απαλύνω
Που σε πονά...
Τα βλεφαρά μου να κλείνω
Να με φιλας και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω...
Παντοτινά...!
Σε νιώθω σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελλαθώ
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή να απαλύνω
Που σε πονά...
Τα βλέφαρα μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω....
ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ!

Τιιιιι λέτε και εσεις?

ladycat
Δραστήριο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

το ενα του πλουταρχου το ολα σε εσενα τα βρηκα .....Αρχική Δημοσίευση από ladycat:να τολμισω να προτεινω 2 τραγουδακια?
κ το αλλο τον αντικ το καινουρια αγαπη
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Απο λογια και μονο ειναι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.