Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

23-08-23

10:12

Πύρινος εφιάλτης στην Αττική: Αγωνία για την Πάρνηθα, έσπασε στα δύο η φωτιά – Στα σπίτια στο Μενίδι οι φλόγες
Η εικόνα από τις φωτιές σε Φυλή, δάσος της Δαδιάς, Ασπρόπυργο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από δορυφόρο αποκαλύπτουν το μέγεθος της φωτιάς κοντά στην Αλεξανδρούπολη
Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η πυρκαγιά

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σε περιοχές τη Αττικής από τον καπνό – Ο χάρτης όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του αέρα
Προσοχή συστήνουν οι ειδικοί

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-08-23

10:22
Χθες από την περιοχη του πατρικου μου
Παιδιά από ένα σημείο κ μετα πολλα λόγια και πολλες αναλυσεις. Ποιος φταίει , ποιος δεν φταίει , ποιός έχει επιτελικό κράτος ποιός δεν έχει... πολύ μπλα μπλά. Κάθεσαι μαζί με τη πυροσβεστικη να βοηθήσεις αν βλέπεις ότι σε παιρνει.
Βγάζεις μπλουζα βάζεις μάσκα και ξεκινάει το πανηγυρι.
Η είσαι με μια μπλουζα βρεγμένη πανω σου. Ανάλογα.
Παιδιά από ένα σημείο κ μετα πολλα λόγια και πολλες αναλυσεις. Ποιος φταίει , ποιος δεν φταίει , ποιός έχει επιτελικό κράτος ποιός δεν έχει... πολύ μπλα μπλά. Κάθεσαι μαζί με τη πυροσβεστικη να βοηθήσεις αν βλέπεις ότι σε παιρνει.
Βγάζεις μπλουζα βάζεις μάσκα και ξεκινάει το πανηγυρι.
Η είσαι με μια μπλουζα βρεγμένη πανω σου. Ανάλογα.
Συνημμένα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-08-23

10:44
Είμαι πάρα πολύ μακριά από τις φωτιές αλλά η καπνά έφτασε και εδώ. Ο γνώριμος πορτοκάλι ήλιος και τα λευκά "σύννεφα"

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-08-23

10:46
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.

23-08-23

10:51
Σκηνές αυτοδικίες. 25 "κομμάτια" λέει φόρτωσε. 2 άτομα "συνέλλαβαν" 25 μετανάστες, φαντάσου πόσο τρομαγμένοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι για να υποταχθούν έτσι σε μια κλούβα ενός μαλάκα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-08-23

11:08
Εντωμεταξύ πέρα από το γεγονός ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο...εμ κ αυτος δεν ακούγεται να έχει ελληνική προφορά (εκτός κ αν κάνουν λάθος τα αφτιά μ)Σκηνές αυτοδικίες. 25 "κομμάτια" λέει φόρτωσε. 2 άτομα "συνέλλαβαν" 25 μετανάστες, φαντάσου πόσο τρομαγμένοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι για να υποταχθούν έτσι σε μια κλούβα ενός μαλάκα.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

23-08-23

11:12
Όχι, δεν κάνεις λάθος, είναι αλβανικής καταγωγής.Εντωμεταξύ πέρα από το γεγονός ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο...εμ κ αυτος δεν ακούγεται να έχει ελληνική προφορά (εκτός κ αν κάνουν λάθος τα αφτιά μ)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-08-23

11:15
Ε είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα...κανένα θέμα με τους αλβανούς δεν έχω εξάλλου έχω κ φίλους αλβανούς κ είναι κ πολύ καλά παιδιά...απο κει και πέρα όμως είναι σαν να είμαι κάτοικος Ολλανδίας πχ εγω και να έχω πάει να μαζέψω "μετανάστες" όντας κ γω "μετανάστης"Όχι, δεν κάνεις λάθος, είναι αλβανικής καταγωγής.
Δεν βγάζει πολύ νόημα
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

23-08-23

11:18
Η απελπισία είναι ο μεγαλύτερος τρόμος. Και μπορεί να σε κάνει να υποταχθείς και στην απειλή του μαλάκα, αλλά και στις προσταγές του διακινητή που μπορεί να ορίζουν πως ο μόνος τρόπος για να βρεθείς στην "γη της επαγγελίας" είναι να δημιουργήσεις αντιπερισπασμούς με ότι και αν σημαίνει αυτό.Σκηνές αυτοδικίες. 25 "κομμάτια" λέει φόρτωσε. 2 άτομα "συνέλλαβαν" 25 μετανάστες, φαντάσου πόσο τρομαγμένοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι για να υποταχθούν έτσι σε μια κλούβα ενός μαλάκα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-08-23

11:18

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μάχη με τις φλόγες για να σωθεί ο Εθνικός Δρυμός
Επιχειρούν από αέρος 9 ελικόπτερα και 8 αεροσκάφη - Το πύρινο μέτωπο καίει δάσος και κατευθύνεται στο καζίνο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Το βράδυ κοιμόμουν και άκουγα εκρήξεις μέσα στον ύπνο μου. Ελπίζω να προλάβω να γυρισω απο τη δουλειά. Γιατι θα πρέπει και να βοηθήσουμε. Η κριτική απο τα φορουμ απο το προσταευμένο περιβάλλον του σπιτιού μας με τον κλιματισμό ανοιχτό ... ειναι μια τρύπα στο νερό. Τα χουμε ξαναπεί.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

23-08-23

11:23
Και όμως βγάζει νόημα. Όταν κάποιος ενσωματώνεται σε μια κοινωνία άλλης χώρας στην οποία μεταναστεύει, δεν είναι απαραίτητο πως θα πάρει μόνο τα θετικά στοιχεία της. Θα πάρει και τα αρνητικά. Και στο συγκεκριμένο ζήτημα, το ρατσιστικό, μάλλον έχουμε πολλά να "δώσουμε".Ε είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα...κανένα θέμα με τους αλβανούς δεν έχω εξάλλου έχω κ φίλους αλβανούς κ είναι κ πολύ καλά παιδιά...απο κει και πέρα όμως είναι σαν να είμαι κάτοικος Ολλανδίας πχ εγω και να έχω πάει να μαζέψω "μετανάστες" όντας κ γω "μετανάστης"
Δεν βγάζει πολύ νόημα
Πολύ σωστό αυτό, αλλά είναι πολύ σημαντικό η διάθεσή μας για βοήθεια να γίνεται μέσω κάποιου φορέα ο οποίος θα μας εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο και στην κρίσιμη στιγμή θα υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση. Για παράδειγμα οι εθελοντές δασοπροστασίας.![]()
Φωτιά στην Πάρνηθα: Μάχη με τις φλόγες για να σωθεί ο Εθνικός Δρυμός
Επιχειρούν από αέρος 9 ελικόπτερα και 8 αεροσκάφη - Το πύρινο μέτωπο καίει δάσος και κατευθύνεται στο καζίνο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςwww.protothema.gr
Το βράδυ κοιμόμουν και άκουγα εκρήξεις μέσα στον ύπνο μου. Ελπίζω να προλάβω να γυρισω απο τη δουλειά. Γιατι θα πρέπει και να βοηθήσουμε. Η κριτική απο τα φορουμ απο το προσταευμένο περιβάλλον του σπιτιού μας με τον κλιματισμό ανοιχτό ... ειναι μια τρύπα στο νερό. Τα χουμε ξαναπεί.
Το αναφέρω γιατί σχετίζομαι με φορείς που έχουν να κάνουν με αντίστοιχα ζητήματα και έχουν υπάρξει περιστατικά που οι ανεξάρτητοι εθελοντές χωρίς να το θέλουν απλά έκαναν την συνολική επιχείρηση περισσότερο δύσκολη από ότι ήταν.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.

23-08-23

11:50
Πάλι οι πολίτες θα βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα;Το βράδυ κοιμόμουν και άκουγα εκρήξεις μέσα στον ύπνο μου. Ελπίζω να προλάβω να γυρισω απο τη δουλειά. Γιατι θα πρέπει και να βοηθήσουμε. Η κριτική απο τα φορουμ απο το προσταευμένο περιβάλλον του σπιτιού μας με τον κλιματισμό ανοιχτό ... ειναι μια τρύπα στο νερό. Τα χουμε ξαναπεί.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

23-08-23

12:29

Δύσκολες ώρες στην Πάρνηθα: Εκκενώσεις οικισμών, μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Σπίτια στις φλόγες
Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbeast - 209 νέες ενάρξεις πυρκαγιών τις τελευταίες 3 ημέρες

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.

23-08-23

12:39
"Κανένας ασφαλής μες στις πολυκατοικίες"...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.543 μηνύματα.

23-08-23

12:43
Ρε, θα μας χαζέψετε τελείως; Έχει καεί η μισή Ελλάδα, ενδέχεται πολλές από τις φωτιές να τις βάζουν λαθραίοι μετανάστες και εσάς ο πόνος σας είναι οι καημένοι οι λαθρομετανάστες (που στην τελική, είναι παράνομοι; .)
Άλλο που η αυτοδικία δεν πρέπει να επιτρέπεται σε ένα σοβαρό κράτος.
Η ταμπακέρα είναι, όμως, ότι οι άνθρωποι σε εκείνες τις περιοχές υποφέρουν από το λαθρομεταναστευτικό.
chester20080
Επιφανές μέλος

23-08-23

12:50
Βαριές κατηγορίες αυτά που λες. Έχεις κάποιες αποδείξεις ότι οι πυρκαγιές αυτές οφείλονται στους λαθρομετανάστες; Εννοω πέρα απο τα "ακράδαντα" στοιχεία του Open...?Ρε, θα μας χαζέψετε τελείως; Έχει καεί η μισή Ελλάδα, ενδέχεται πολλές από τις φωτιές να τις βάζουν λαθραίοι μετανάστες και εσάς ο πόνος σας είναι οι καημένοι οι λαθρομετανάστες (που στην τελική, είναι παράνομοι; .)
Άλλο που η αυτοδικία δεν πρέπει να 0πεπιτρέπεται σε ένα σοβαρό κράτος.
Η ταμπακέρα είναι, όμως, ότι οι άνθρωποι σε εκείνες τις περιοχές υποφέρουν από το λαθρομεταναστευτικό.
Αλλά ακόμα και έστω ότι ισχύει αυτό και όντως οι πυρκαγιές εκει οφείλονται σε συγκεκριμένους μετανάστες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το γενικευσουμε για όλους τους και να τους στοχοποιησουμε αδιακρίτως όλους τους, τσουβαλιαζοντας τους στην ταμπέλα εμπρηστές λαθρομετανάστες??? Όχι φυσικά. Ασε που ακόμα και αν ισχύει και αυτό, λες να τις βάλανε μόνοι τους ή άλλοι να είναι οι ιθύνοντες από πισω; Λέω εγώ τώρα..
Και προφανώς ισχύει η αρχή της επαλληλίας και εδώ. Το ότι συντελειται μία καταστροφή δε σημαίνει ότι αγνοουμε τις υπόλοιπες. Αν το σπίτι σου καίγεται και εγώ μπω μέσα να το ληστεψω, θα μου πεις όλα καλα ληστεψε το δεν πειραζει δε με απασχολεί, εδώ το σπίτι μου καίγεται με το να μου κλέψεις τα πράγματα θα ασχοληθώ; Προφανώς και θα με πειράζει! Ε κι όμως, και τα δύο είναι σημαντικά κατά προτεραιότητα. Και η υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής, είτε ειναι από πυρκαγιά είτε από απάνθρωπη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων, ναι είναι σημαντική.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.543 μηνύματα.

23-08-23

12:57
Ενδιαφέρον, μιλάς για φωτιές και κλοπές. Το ότι, όμως, το σπίτι σου καίγεται (κυριολεκτικά) και ταυτόχρονα μπαίνουν μέσα σε αυτό παράνομα ο καθένας, δεν βλέπω να σε νοιάζει, έτσι; Γιατί προφανώς και πρέπει, πέρα από το σπίτι μου που καίγεται, να κοιτάξω και ποιος παράνομος μπαίνει μέσα.Και προφανώς ισχύει η αρχή της επαλληλίας και εδώ. Το ότι συντελειται μία καταστροφή δε σημαίνει ότι αγνοουμε τις υπόλοιπες. Αν το σπίτι σου καίγεται και εγώ μπω μέσα να το ληστεψω, θα μου πεις όλα καλα ληστεψε το δεν πειραζει δε με απασχολεί, εδώ το σπίτι μου καίγεται με το να μου κλέψεις τα πράγματα θα ασχοληθώ;
Όχι τόσο ώστε να επισκιάζει τα άλλα θέματα και να αποπροσανατολίζει, να σβήνει δε τη μεγάλη εικόνα (το ότι υποφέρουμε από την παράνομη μετανάστευση) για να χρησιμοποιήσει (όπως πάντα) επίκληση στο συναίσθημα.Ε κι όμως, και τα δύο είναι σημαντικά κατά προτεραιότητα. Και η υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής, είτε ειναι από πυρκαγιά είτε από απάνθρωπη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων, ναι είναι σημαντική.
chester20080
Επιφανές μέλος

23-08-23

13:03
Μα ακριβώς αυτό λέω κι εγώ, πρέπει να σε νοιάζει αν σε ληστευουν (δευτερεύουσα καταστροφή) παρόλο που καίγεται το σπιτι σου (κυρια καταστροφή). Έτσι κι εδώ πέρα έχουμε δύο καταστροφες: τις πυρκαγιές και την εισοδο μεταναστών και μάλιστα 27 μετανάστες απο αυτούς κάηκαν στις πυρκαγιές (κυρια καταστροφη). Ομως κάποιοι βγάζουν μίσος και ρατσιστικες πεποιθήσεις κατηγορωντας τους (δευτερεύουσα καταστροφη).Ενδιαφέρον, μιλάς για φωτιές και κλοπές. Το ότι, όμως, το σπίτι σου καίγεται (κυριολεκτικά) και ταυτόχρονα μπαίνουν μέσα σε αυτό παράνομα ο καθένας, δεν βλέπω να σε νοιάζει, έτσι; Γιατί προφανώς και πρέπει, πέρα από το σπίτι μου που καίγεται, να κοιτάξω και ποιος παράνομος μπαίνει μέσα.
Ισα ισα βρίσκουν πάτημα λόγω αυτού κάποιοι να επιτεθούν ρατσιστικά στους μετανάστες και να βρουν αφορμή να θυμηθούν ακροδεξιες πεποιθήσεις να βγάλουν το μίσος τους.Όχι τόσο ώστε να επισκιάζει τα άλλα θέματα και να αποπροσανατολίζει, να σβήνει δε τη μεγάλη εικόνα (το ότι υποφέρουμε από την παράνομη μετανάστευση) για να χρησιμοποιήσει (όπως πάντα) επίκληση στο συναίσθημα.

Εξελίξεις στον Έβρο: Συνελήφθη ο άνδρας που κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ και τους κατηγόρησε για εμπρησμό | Posted.gr
Έβρος: Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για το περιστατικό Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, εκείνα τα οποία συμβαίνουν στον Έβρο. Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που κάνει τ

ilias90
Περιβόητο μέλος

23-08-23

13:08
Όσοι πήρανε τον νόμο στα χέρια τους έχουν συλληφθεί. Το θέμα είναι ότι η αστυνομία, στο δελτίο τύπου που έβγαλε, λέει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Αν έχεις γνωστούς που μένουν σε εκείνα τα μέρη, ρώτα τι συμβαίνει. Αν δεν ξέρεις ήδη, θα πάθεις μεγάλο σοκ.Μα ακριβώς αυτό λέω κι εγώ, πρέπει να σε νοιάζει αν σε ληστευουν (δευτερεύουσα καταστροφή) παρόλο που καίγεται το σπιτι σου (κυρια καταστροφή). Έτσι κι εδώ πέρα έχουμε δύο καταστροφες: τις πυρκαγιές και την εισοδο μεταναστών και μάλιστα 27 μετανάστες απο αυτούς κάηκαν στις πυρκαγιές (κυρια καταστροφη). Ομως κάποιοι βγάζουν μίσος και ρατσιστικες πεποιθήσεις κατηγορωντας τους (δευτερεύουσα καταστροφη).
Ισα ισα βρίσκουν πάτημα λόγω αυτού κάποιοι να επιτεθούν ρατσιστικά στους μετανάστες και να βρουν αφορμή να θυμηθούν ακροδεξιες πεποιθήσεις να βγάλουν το μίσος τους.
![]()
Εξελίξεις στον Έβρο: Συνελήφθη ο άνδρας που κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ και τους κατηγόρησε για εμπρησμό | Posted.gr
Έβρος: Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για το περιστατικό Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, εκείνα τα οποία συμβαίνουν στον Έβρο. Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που κάνει τposted.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- chester20080
- phleidhs
- giannhs2001
- A350
- fmarulezkd
- back2967
- Δροσουλίτης
- Wonderkid
- American Economist
- charmander
- Maraki4you
- Paragontas7000
- taketrance
- Joji
- Human being
- Ryuzaki
- P.Dam.
- Scandal
- Memetchi
- epote
- Ωρορα
- Athens2002
- User2350
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Unboxholics
- iiTzArismaltor_
- touvlo
- Βασιλης1234
- fockos
- ggl
- Γιώτα Γιαννακού
- aggorf
- marww
- Libertus
- eukleidhs1821
- Ajax
- Adonia
- Αντικειμενικός
- camil
- jj!
- yellow
- Fernando_A
- arko
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- xristarac
- thenutritionist
- tsiobieman
- Meow
- exotic xo
- Esperos1
- dmav
- ΘανάσοςG4
- Jim175
- synthnightingale
- Obi-Wan Kenobi
- Abiogenesis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.