Πόσους καφέδες πίνετε την ημέρα;

Πόσους συνήθως καφέδες ανά ημέρα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 364)
  • Με το ζόρι έναν (σπάνια πίνω καφέ)

Ψήφοι: 75 20,6%
  • Έναν - Δύο

Ψήφοι: 135 37,1%
  • Τρείς - Τέσσερις

Ψήφοι: 32 8,8%
  • Τέσσερις - Πέντε

Ψήφοι: 13 3,6%
  • Περισσότερους

Ψήφοι: 9 2,5%
  • Δεν πίνω καφέ

Ψήφοι: 100 27,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    364
Ειδικα ο ΦΡΑΠΕΣ *.* Και ο ελληνικος καλος ειναι;)
μα αρεσει πολυ ο φραπες αλλα με χτυπαει στα νευρα..:(και αναγκαστικα πινω ελληνικο! και τωρα το καλοκαιρι χρηζει κάτι κρυο!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα αρεσει πολυ ο φραπες αλλα με χτυπαει στα νευρα..:(και αναγκαστικα πινω ελληνικο! και τωρα το καλοκαιρι χρηζει κάτι κρυο!!:redface:

Χχαααχ οσο και αν θα σου κανει εντυπωση ο φραπες με ηρεμει..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πίνω πολλούς 3-4 την ημέρα! Γαλλίκό όμως ή νεςκαφέ με γάλα!
Ο καφές είναι κάτι που δε θα ήθελα να το κόψω με τίποτα.. το αλκοόλ ναι άνετα εξάλλου πίνω σπάνια αλλά καφέ με τίποτα...
δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιοριστεί γιατί είναι δε κάνει καθόλου καλό!

Πίνω πολλούς 3-4 την ημέρα! Γαλλίκό όμως ή νεςκαφέ με γάλα!
Ο καφές είναι κάτι που δε θα ήθελα να το κόψω με τίποτα.. το αλκοόλ ναι άνετα εξάλλου πίνω σπάνια αλλά καφέ με τίποτα...
δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιοριστεί γιατί είναι δε κάνει καθόλου καλό!

Πραγματικα αλλα ειναι εθισμος!!

έναν κατά τις 4-5... φραπέ ή γαλλικό ...

Ένα με δύο καφέδες..Είτε φραπέ είτε φρέντο καπουτσίνο.

ενα φρεντο εσπρεσο σκετο..και αναλογως με τα κεφια φταχνω και εναν κρυο γαλλικο :P

ενα φρεντο εσπρεσο σκετο..και αναλογως με τα κεφια φταχνω και εναν κρυο γαλλικο :P

Κρυο γαλλικο?? Πως γινεται αυτο? Βαζεις το μπωλ της καφετιερας στο ψυγειο να κρυωσει?:confused:

* εγω εξακολουθω να πινω ελληνικο το πρωι... και ταπογευμα αν ειμαι εξω ενα φρεντο η φραπε, αναλογως την ορεξη μου

Κρυο γαλλικο?? Πως γινεται αυτο? Βαζεις το μπωλ της καφετιερας στο ψυγειο να κρυωσει?:confused:

* εγω εξακολουθω να πινω ελληνικο το πρωι... και ταπογευμα αν ειμαι εξω ενα φρεντο η φραπε, αναλογως την ορεξη μου
αχαχαχα αυτη ειναι δικια μου επινοηση υστερα απο ελλειψη φραπε στο σπιτι:P
φτιαχνω κανονικα τον γαλλικο(προσθετω στν καφετιερα 2 κουταλιες καφε και 1 σφηνακι νερο-περιπου)
και το βαζω σε ενα ποτηρι με παγο και αφρογαλα απο πανω:D

Δεν έχω πιει ποτέ καφέ στη ζωή μου, και πιστεύω πως ούτε πρόκειται.
Δεν το χρειάζομαι, ξυπνάω κάθε μέρα μέσα στην τρελή χαρά.. :-)

Την κανονική περίοδο, δηλαδή σχολή, θα πιω 3 τη μερα.. (Εναν πρωινο, ίσως έναν στη σχολη, και εναν απογευματινο..)
Η μαλακι@ ειναι οτι ο οργανισμος με τον καιρο εχει αρχισει να αποκτα ανοσια, και ο καφες δεν με ξυπναει οσο παλιοτερα..
Δεν παιζει παντως να περασει μερα χωρις ουτε εναν καφε.. Αν ειναι θα ειναι 1 μεσα σε 1μιση μηνα ξερω γω..
Δεν μπορω να αντισταθω σε αυτο το νεκταρ..!!

Πείνω... έναν την ημέρα και αυτόν με το ζόρυ. :P

Ο καφές όχι απλά δεν με ξυπνάει αλλά μπορώ να πιω νες και να κοιμηθώ μετά απο 5 λεπτά. :lol:

0-1 καφέδες την ημέρα. εκτός από εξτρίμ περιπτώσεις όπου μπορεί να τύχει να πιω 2

Αν πιω καφε , πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει απ εξω ενα ασθενοφορο.

Αν πιω καφε μαζι με τσιγαρο, πρεπει να υπαρχει οπωσδηποτε απ εξω μια τουαλετα.

καφες απαραιτητος, ενας διπλος ελληνικος το πρωι και το ματι ανοιγει κατευθειαν... !!!;)

Με κλειστα φτιαχνεις τον καφε;

:)

με το ένα ματι,,και με τον καφε ανοιγει και το αλλο..:worry:

Πείνω... έναν την ημέρα και αυτόν με το ζόρυ. :P

Ο καφές όχι απλά δεν με ξυπνάει αλλά μπορώ να πιω νες και να κοιμηθώ μετά απο 5 λεπτά. :lol:

Ο καφές έτσι κι αλλιώς τα πρώτα 30 λεπτά στον οργανισμό προκαλεί υπνηλία.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back