Πόσους καφέδες πίνετε την ημέρα;

Πόσους συνήθως καφέδες ανά ημέρα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 364)
  • Με το ζόρι έναν (σπάνια πίνω καφέ)

Ψήφοι: 75 20,6%
  • Έναν - Δύο

Ψήφοι: 135 37,1%
  • Τρείς - Τέσσερις

Ψήφοι: 32 8,8%
  • Τέσσερις - Πέντε

Ψήφοι: 13 3,6%
  • Περισσότερους

Ψήφοι: 9 2,5%
  • Δεν πίνω καφέ

Ψήφοι: 100 27,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    364
Αντί για καφέ, προτιμώ να πιω ένα Monster ή ένα Bacardi Breezer, ειδάλλως πίνω μόνο γαλλικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μ' αρέσει ο καφές :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. :mpliaks:
Δεν πίνω..

Πολλοί δεν πίνουν...
Χάνετε :P

Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ..

Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι.

Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!!

Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p

Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα!:no:

Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα!:no:

Γιατι παιδι μου; :P

Γιατι παιδι μου; :P

Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9...

Επειδή κοιμάμαι αργά...:hehe: επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9...:yawn:

Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P

Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου.
Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ.

Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!:clapup:(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια)..

Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ...

Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P

Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν!

Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν!

Καλαα εισαι:P Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!!

Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ".

κανεναν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back