Anthrax69 Νεοφερμένο μέλος Ο Anthrax69 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 11:50 Ο Anthrax69: #321 28-06-12 11:50 Αντί για καφέ, προτιμώ να πιω ένα Monster ή ένα Bacardi Breezer, ειδάλλως πίνω μόνο γαλλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:45 Η Dogie έγραψε: #322 28-06-12 12:45 Δε μ' αρέσει ο καφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:56 Ο chemysterious: #323 28-06-12 12:56 Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:58 Ο gregory nub: #324 28-06-12 12:58 Πολλοί δεν πίνουν... Χάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 13:05 Ο Σπυρακος (^^): #325 28-06-12 13:05 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντί για καφέ, προτιμώ να πιω ένα Monster ή ένα Bacardi Breezer, ειδάλλως πίνω μόνο γαλλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:45 Η Dogie έγραψε: #322 28-06-12 12:45 Δε μ' αρέσει ο καφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:56 Ο chemysterious: #323 28-06-12 12:56 Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:58 Ο gregory nub: #324 28-06-12 12:58 Πολλοί δεν πίνουν... Χάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 13:05 Ο Σπυρακος (^^): #325 28-06-12 13:05 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μ' αρέσει ο καφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:56 Ο chemysterious: #323 28-06-12 12:56 Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:58 Ο gregory nub: #324 28-06-12 12:58 Πολλοί δεν πίνουν... Χάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 13:05 Ο Σπυρακος (^^): #325 28-06-12 13:05 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 12:58 Ο gregory nub: #324 28-06-12 12:58 Πολλοί δεν πίνουν... Χάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 13:05 Ο Σπυρακος (^^): #325 28-06-12 13:05 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλοί δεν πίνουν... Χάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 13:05 Ο Σπυρακος (^^): #325 28-06-12 13:05 Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chemysterious: Ακόμη και ο πιο γλυκός για μένα είναι πικρός.. Δεν πίνω.. Click για ανάπτυξη... Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:25 Η Gilda έγραψε: #326 28-06-12 16:25 Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέχασα να γράψω. Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι. Και όταν κάνει ζέστη παίρνω και απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Πολύ καλύτερο απ τον καφέ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 16:44 Η nafs έγραψε: #327 28-06-12 16:44 Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανέναν. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δοκιμάσω και να μ αρέσει αλλά τίποτα. Αφήστε που μετά αφήνει στο στόμα μια μυρωδιά που σιχαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο chemysterious: #328 28-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Βαλε πιο πολλη ζαχαρη Click για ανάπτυξη... Πόση πια; Ζάχαρο θα πάθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Rainbow Blues: #329 29-06-12 13:41 Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εναν και αυτόν με το ζόρι.... Με κάνουν πύραυλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η ZinaM έγραψε: #330 29-06-12 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για μενα ειναι απολαυση οπως και το πρωινο ξυπνημα το καλοκαιρι;p Click για ανάπτυξη... Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #331 29-06-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Χμ... Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να εκτιμήσω τη γεύση του καφέ. Αλλά τώρα το βλέπω και εγώ έτσι...Το πρωινό ξύπνημα πάλι, δε θα το έλεγα! Click για ανάπτυξη... Γιατι παιδι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:55 Η ZinaM έγραψε: #332 01-07-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Γιατι παιδι μου; Click για ανάπτυξη... Επειδή κοιμάμαι αργά...αφού όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 18:57 Ο Σπυρακος (^^): #333 01-07-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Επειδή κοιμάμαι αργά... επειδή όλο το χρόνο ξυπνάω για το σχολείο στις 6:30, θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω! Αλλά πού τέτοια τύχη! Με τα μαθήματα πρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα το αργότερο στις 9... Click για ανάπτυξη... Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:40 Ο Rainbowarrior: #334 01-07-12 19:40 Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kακή συνήθεια, που μου έμεινε από την Γ' Λυκείου. Περίπου 3-4, και, ως επί το πλείστον, φραπέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2012 στις 19:56 Η ελενη_ έγραψε: #335 01-07-12 19:56 Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εναν, αντε καμια φορα και 2 αν τυχει.. Περισσοτερο φραπε, αλλα αν βγω αλλαζει τις περισσοτερες φορες.. Επισης μ'αρεσει και ο ελληνικος παρα πολυ!!(κατι που μου κολλησε η γιαγια μου απο πολυ μικρη ηλικια).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:10 Η aristi έγραψε: #336 03-07-12 14:10 Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως έχω ακούσει ότι ο πιο "υγιεινός" είναι ο φρέντο εσπρέσο. Καλά, για το φραπέ δεν το συζητάμε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 00:06 Η ZinaM έγραψε: #337 04-07-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εγω οποτε και να ξυπνησω το Καλοκαιρι πινω καφε;P Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:13 Ο Σπυρακος (^^): #338 04-07-12 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZinaM: Αλήθεια; Μια χαρά σε βρίσκω! Μπορείς όμως να ξυπνάς και χωρίς καφέ; Ή αν κάποια μέρα τύχει να μην έχετε στο σπίτι θα περιφέρεσαι σαν ζόμπι για κάτι ώρες; Γιατί κάτι φίλες που ήρθαν σπίτι για sleepover στις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωί μέχρι να πιουν τον καφέ τους απλά δεν επικοινωνούσαν! Click για ανάπτυξη... Καλαα εισαι Το καλοκαιρι παθαινω εξαρτηση!! Με το που μπαινει ο Σεπτεμβρης τον πρωινο τον κοβω για να ξυπναω και μονος μ ;P Σημερα πηγα μαθημα τις 10 και δεν ηπια καφε γτ ξυπνησα αργα και απλα δεν ενιωθα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:52 Η christinelle: #339 04-07-12 13:52 Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασικά τον καφέ δεν τον έχω ανάγκη, δεν τον πίνω για να ξυπνήσω δηλαδή. Τον πίνω γιατί βαριέμαι συνέχεια νερό και τσαι (δεν μου πολυαρέσουν οι Αμιτες και τα αναψυκτικά). Ασε που βοηθάει το έντερο, οπότε μπορεί να τον πιω και για αυτό το λόγο. 'Η αν πάμε κάπου "εξω για καφέ", τον πίνω γιατί "πήγα για καφέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 13:55 Η φρι έγραψε: #340 04-07-12 13:55 κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.