Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος ειναι αυτος ο κουμπακιας;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνήθως πίνω ένα καφέ.
Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

(όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω...
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα..
Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8)
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφεΦτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε
Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο![]()
Συνήθως πίνω ένα καφέ.
Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2.
όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα

ααα, τιποτα.
8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα..
Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8)
και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω

οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα

και δύο το βράδυ

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δικια μου εισαι συ!κανεναν, μονο σοκολατες πινω

και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε..
το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

δικια μου εισαι συ!
και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε..
το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ
προφανως μιλας για καθαρο κακαο!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες..προφανως μιλας για καθαρο κακαο!γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες..
υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα!

Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο!

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο.
Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά:
"Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες).
shift-W και μετά το φωνήεν.(δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.