Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Η Hakuna Matata: #101 06-03-07 11:17 Ρε σεις σορρυ αλλα θα σκασω αν δεν ρωτησω... Ποιος ειναι αυτος ο κουμπακιας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #102 06-03-07 11:44 Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Boom έγραψε: #103 03-08-10 23:15 Βαριέμαι και ξεφάβω θέματα Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:24 Η DreamsRevenge: #104 03-08-10 23:24 Μόλις τώρα τελείωσα άλλον έναν και πάω για ύπνο σιγά σιγά... (όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο Άγγελος έγραψε: #105 03-08-10 23:27 κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε σεις σορρυ αλλα θα σκασω αν δεν ρωτησω... Ποιος ειναι αυτος ο κουμπακιας;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #102 06-03-07 11:44 Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Boom έγραψε: #103 03-08-10 23:15 Βαριέμαι και ξεφάβω θέματα Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:24 Η DreamsRevenge: #104 03-08-10 23:24 Μόλις τώρα τελείωσα άλλον έναν και πάω για ύπνο σιγά σιγά... (όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο Άγγελος έγραψε: #105 03-08-10 23:27 κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Boom έγραψε: #103 03-08-10 23:15 Βαριέμαι και ξεφάβω θέματα Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:24 Η DreamsRevenge: #104 03-08-10 23:24 Μόλις τώρα τελείωσα άλλον έναν και πάω για ύπνο σιγά σιγά... (όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο Άγγελος έγραψε: #105 03-08-10 23:27 κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαι και ξεφάβω θέματα Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:24 Η DreamsRevenge: #104 03-08-10 23:24 Μόλις τώρα τελείωσα άλλον έναν και πάω για ύπνο σιγά σιγά... (όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο Άγγελος έγραψε: #105 03-08-10 23:27 κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τώρα τελείωσα άλλον έναν και πάω για ύπνο σιγά σιγά... (όπως καταλάβατε, τί νερό τί καφές, ένα και το αυτό είναι πλέον...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:27 Ο Άγγελος έγραψε: #105 03-08-10 23:27 κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:41 Ο Morelo έγραψε: #106 03-08-10 23:41 και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και γω κανεναν... δεν μου πολυαρεσουν πινω μονο οταν βγαινω εξω σε καφετερια κανα φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 23:52 Η avenger92: #107 03-08-10 23:52 Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:05 Η Eileen έγραψε: #108 04-08-10 00:05 Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για αρκετό καιρό είχα κόψει τον καφέ, αλλά πλέον τον ξαναξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω το πρωί (άθλιο, το ξέρω!). Ένα την ημέρα συνήθως, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να τον ξανακόβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avenger92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η avenger92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:19 Η avenger92: #109 04-08-10 00:19 Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου φερνουν υπνο οι καφεδες..(αναισθητη ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:28 Ο Boom έγραψε: #110 04-08-10 00:28 @ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ avenger92, Όταν είμαι κουρασμένη μπορώ να πιω καφέ και να κοιμηθώ αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο rascal_gd: #111 04-08-10 00:45 ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 01:37 Ο self-instructive depressing: #112 04-08-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Φτιάχνει ο άντρας μου πρίν φύγει για δουθλειά έναν και έναν εγώ στο γραφείο πινω στο σπίτι φέυγω δουλεια πίνω εκειο γυρίζω σπίτι και συνεχίζω τον πρωινό καφέ πάω δουλιά τα ίδια και το βράδυ τελειώνω του σπιτιου στο γραφείο τον πίνω 2 μέρες τον ίδιο καφε Προσοχή. απαγορέυετε να πέτάχτει , κουνηθει ή απο μακρυνθει άπο μένα κανένα ποτήτι γίνομαι θυρίο Click για ανάπτυξη... σημείωση : Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πολύ πιθανόν να είχε πιει 2-3 φραπέδες όταν το έγραφε Αρχική Δημοσίευση από theodora: Συνήθως πίνω ένα καφέ. Όταν έχω διάβασμα ή για κάποιο λόγο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς πίνω 2. Click για ανάπτυξη... όντως , 2 καφέδες την μέρα , βοηθάνε πολύ να ξυπνήσεις νωρίς-νωρίς την επόμενη μέρα Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: ααα, τιποτα. 8 καφεδες και 6 πακετα τσιγαρα την ημερα.. Γενικως ειμαι πολυ κουλ ατομο..8) Click για ανάπτυξη... και πολύ πλούσιος , άμα τα βάλεις κάτω οντόπικ : πίνω έναν καφέ την μέρα και δύο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 03:39 Η Ceres Victoria: #113 04-08-10 03:39 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανεναν, μονο σοκολατες πινω Αντε και κανενα frappuccino βατομουρο μια στις τοσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 04:25 Η MissKit έγραψε: #114 04-08-10 04:25 Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρα πολύ σπάνια πίνω καφέ. Ο μόνος καφές που απολαμβάνω είναι ο Frapuccino Caramel ακριβώς γιατί δε μου θυμίζει καθόλου καφέ. Γλυκό θα το χαρακτήριζα με τόση σαντιγί και σιρόπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:17 Η aporw έγραψε: #115 04-08-10 10:17 Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πινω 2 καφεδες σιγουρα την ημερα! μπορει και 3ς καμια φορα! και παντα σκετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:30 Ο Άγγελος έγραψε: #116 04-08-10 10:30 κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανεναν, μονο σοκολατες πινω Click για ανάπτυξη... δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:31 Η aporw έγραψε: #117 04-08-10 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δικια μου εισαι συ! και εγω τρωωω πολυ κακαο με γαλα και δημητριακα..αλλα ποτέ καφε.. το κακαο αλλωστε ειναι πιο ωφελιμο αφου ριχνει την πιεση και απομακρυνει την καταθλιψη,αντιοξειδωτικα κλπ Click για ανάπτυξη... προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:44 Ο Άγγελος έγραψε: #118 04-08-10 10:44 προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προφανως μιλας για καθαρο κακαο! γιατι αυτο που πουλανε στο εμποριο προσφερει λιπαρα και θερμιδες! Click για ανάπτυξη... το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:46 Η aporw έγραψε: #119 04-08-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το κοινο Ιον σε μεγααλη σακουλα..πιο αλλο?εχει θερμιδες..απο φυσικο του ,αλλα με μια κουταλια της σουπας που βαζω..δεν παιρνεις και πολλες.. Click για ανάπτυξη... υπαρχει το φυσικο κακαο (που μαλιστα πικριζει κιολας γιατι δεν εχει τεχνιτη ζαχαρη) και υπαρχουν και του εμπορειου που εχουν προσθετη ζαχαρη και συντηρητικα! Ε ναι δεν ειπα οτι μια κουταλια κανει κακο! μια αναφορα εκανα απλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 10:59 Ο gademis έγραψε: #120 04-08-10 10:59 Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλάζω ψήφο γιατί αρνηθήκανε. Έναν το πρωί και τις μισές μέρες έναν το απόγευμα επι καφεποσίας ως κοινωνικό δρώμενο. Προσπαθώ να κόψω τον φραπέ γιατι με πειράζει λίγο, αλλά έλα που δεν έχουν εσπρεσιέρα στη δουλειά: "Στο καφενείο της ΔΕΗ δε κάνουν capuccino, ένα φραπέ μου κάνουνε και αραιό κι εκείνο" (λύρες). (δεν ξέρω να βάζω και τόνο και διαλυτικά, sorry) Click για ανάπτυξη... shift-W και μετά το φωνήεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.