Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:24 Η Sotiria έγραψε: #61 03-09-06 18:24 Το ξέρω...Ήδη προσπαθώ να τους μειώσω και τα έχω καταφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aria Νεοφερμένο μέλος Η Aria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:46 Η Aria έγραψε: #62 03-09-06 18:46 Μπράβο Sotiria, κάνεις πολύ καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nina221 Νεοφερμένο μέλος Η nina221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:21 Η nina221 έγραψε: #63 04-09-06 02:21 Πίνω από έναν εως τρείς, φραπέ το καλοκαίρι, νες τον χειμώνα. Αν και θέλω να τους κόψω μπας και κόψω το τσιγάρο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:35 Ο giostau έγραψε: #64 04-09-06 10:35 Μέχρι τέλος Ιουλίου, έπινα 3-5 σκέτους τη μέρα.... (το στομάχι μου είχε γίνει....) Τώρα πια έναν, κι αυτόν ελαφρύ για τη γεύση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:40 Ο Troll έγραψε: #65 04-09-06 10:40 Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξέρω...Ήδη προσπαθώ να τους μειώσω και τα έχω καταφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aria Νεοφερμένο μέλος Η Aria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:46 Η Aria έγραψε: #62 03-09-06 18:46 Μπράβο Sotiria, κάνεις πολύ καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nina221 Νεοφερμένο μέλος Η nina221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:21 Η nina221 έγραψε: #63 04-09-06 02:21 Πίνω από έναν εως τρείς, φραπέ το καλοκαίρι, νες τον χειμώνα. Αν και θέλω να τους κόψω μπας και κόψω το τσιγάρο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:35 Ο giostau έγραψε: #64 04-09-06 10:35 Μέχρι τέλος Ιουλίου, έπινα 3-5 σκέτους τη μέρα.... (το στομάχι μου είχε γίνει....) Τώρα πια έναν, κι αυτόν ελαφρύ για τη γεύση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:40 Ο Troll έγραψε: #65 04-09-06 10:40 Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Sotiria, κάνεις πολύ καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nina221 Νεοφερμένο μέλος Η nina221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:21 Η nina221 έγραψε: #63 04-09-06 02:21 Πίνω από έναν εως τρείς, φραπέ το καλοκαίρι, νες τον χειμώνα. Αν και θέλω να τους κόψω μπας και κόψω το τσιγάρο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:35 Ο giostau έγραψε: #64 04-09-06 10:35 Μέχρι τέλος Ιουλίου, έπινα 3-5 σκέτους τη μέρα.... (το στομάχι μου είχε γίνει....) Τώρα πια έναν, κι αυτόν ελαφρύ για τη γεύση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:40 Ο Troll έγραψε: #65 04-09-06 10:40 Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίνω από έναν εως τρείς, φραπέ το καλοκαίρι, νες τον χειμώνα. Αν και θέλω να τους κόψω μπας και κόψω το τσιγάρο, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:35 Ο giostau έγραψε: #64 04-09-06 10:35 Μέχρι τέλος Ιουλίου, έπινα 3-5 σκέτους τη μέρα.... (το στομάχι μου είχε γίνει....) Τώρα πια έναν, κι αυτόν ελαφρύ για τη γεύση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:40 Ο Troll έγραψε: #65 04-09-06 10:40 Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι τέλος Ιουλίου, έπινα 3-5 σκέτους τη μέρα.... (το στομάχι μου είχε γίνει....) Τώρα πια έναν, κι αυτόν ελαφρύ για τη γεύση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Troll Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:40 Ο Troll έγραψε: #65 04-09-06 10:40 Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία το έχω παραξηλώσει, πίνωντας τρείς φραπέδες τη μέρα. Ώρα να επιστρέψω στους δυο που πίνω ως συνήθως γιατί δε με βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Ο Demelene έγραψε: #66 04-09-06 12:26 Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! Σε φάση ότι έλεγε ότι και σε λίπος αλλά και σε ενέργεια ξεπερνούσαν ένα νορμάλ hamburger! https://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18626&m=N14&aa=1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:17 Η Γίδι έγραψε: #67 04-09-06 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Παιδιά είχε μια έρευνα στα νέα νομίζω της προηγούμενης κυριακής που έλεγε ότι οι καφέδες έχουν καταντήσει να είναι τρομερά σαβούρα όπως είναι τα φάστ φοοντ αλλά αναφερόταν κυρίως για τους fredoccino κτλ κτλ.! ... Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι! https://www.starbucks.com/retail/nutrition_info.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Η Sotiria έγραψε: #68 04-09-06 15:23 Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι συνήθεια... Ειδικά τώρα με την εξεταστική που κάνουν φασαρία στη γειτονιά μου, μόνο βράδυ μπορώ να διαβάσω...Πώς να μείνω ξύπνια να διαβάσω χωρίς καφέ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:36 Ο The Stand: #69 05-09-06 08:36 Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσπαθώ να τους κόψω.Έχω φτάσει ευτυχώς στους 3-4 την βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiria Νεοφερμένο μέλος Η Sotiria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:14 Η Sotiria έγραψε: #70 07-09-06 02:14 Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα δεν ήπια καθόλου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SAMURAi Νεοφερμένο μέλος Ο SAMURAi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web designer. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 07:42 Ο SAMURAi έγραψε: #71 07-09-06 07:42 πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πριν κάτι μήνες 3-4 κ 5 την μέρα.. τωρα τελευταία 2,3 ))))) Φραπέδες, Φυσικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:43 Η Γίδι έγραψε: #72 07-09-06 16:43 χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χθες ήπια μονο έναν, παρα την κούραση!!! Τώρα λέω να πιω έναν δεύτερο... αλλα γενικά, ρε παιδιά, όταν πχ πίνω πολλούς, κάπου νιώθω ότι μου παίρνουν και λίγη ενέργεια.. ότι κάπως εξαρτώμαι από αυτούς και δεν είναι από μέσα μου η αντοχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:52 Ο weak and powerless: #73 07-09-06 16:52 ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιγού δεν πίνω γκαϊφέ, αρκετά νευρόσπαστο είμαι και δίχως . ίσως σπάνια κάναν ελληνικό για να παπαριάσω κάνα κουλουράαατσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:31 Η crazyhelen: #74 08-09-06 13:31 Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:36 Η Γίδι έγραψε: #75 08-09-06 13:36 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Δεν ζω χωρίς καφέ! Το στομάχι μου όμως δεν ζει με καφέ! Οπότε πίνω μόνο ντεκαφεϊνέ..... Click για ανάπτυξη... τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:41 Η crazyhelen: #76 08-09-06 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: τι εννοείς? μήπως φταίει η ποιότητα καφέ που πίνεις (πχ nes)? γιατί ο decaf είναι χειρότερος. έχει και καφεΐνη και χημικά που την εξουδετερώνουν. Click για ανάπτυξη... Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:45 Η Γίδι έγραψε: #77 08-09-06 13:45 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Έπινα περίπου 4 νες, 2 γαλλικούς και 1 εσπρέσσο καθημερινά. Με εξαίρεση το εσπρεσσάκι, όλα τα άλλα τα μετέτρεψα σε decaf διότι κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω αφόρητων πόνων στο στομάχι. Πίστευα ότι ο de λίγο πολύ, όλο και από κάτι σε γλιτώνει. Λάθος? Έχει καφεϊνη? Click για ανάπτυξη... καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:05 Η crazyhelen: #78 08-09-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: καλε ναι, κανονικός καφές είναι, αλλα με χημικά... και, τι decaf πίνεις, αν είναι πάλι nes, είναι ο,τι χειρότερο. Ειδικά αν εξακολουθείς να πίνεις τόσους πολλούς! Ο πιο ήρεμος είναι ο φίλτρου, αλλιώς espresso η ελληνικό! Click για ανάπτυξη... Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Η Γίδι έγραψε: #79 08-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πίνω ακριβώς ότι έπινα πριν το στομάχι μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κόψω εντελώς τον νες..... Thanks Γιδάκι! Click για ανάπτυξη... καλε, αλίμονο καλε! κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλα μου το είπε ένας φίλος που δούλευε στον τομέα... είτε κόψε τους nes... η δοκίμασε και υποκατάστατο καφέ, από σιτάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:56 Ο tsus έγραψε: #80 08-09-06 14:56 εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω παντος πινω ενα ή το πολυ δυο φραπεδακια την ημερα!πολλα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.