Πάντως μ'αυτή τη μεταφορά θα συμφωνήσω. Δηλαδή κάποιοι άντρες που εχουν δοκιμάσει το δακτυλάκι και ας πούμε τους άρεσε, μπορούν να καταλάβουν πώς αισθάνονται οι, ας τους πουμε έτσι, παρθένοι στο ζήτημα αυτό, αν σκεφτούν τους εαυτούς τους να τους χώνουν ένα δονητή. Γιατί, συγκριτικά, ο παρθένος το δακτυλάκι τόσο τεράστιο μπορεί να το βλέπει .
Στην ουσία όμως η διαφορά είναι ψυχολογική. Από το τίποτα, στο κάθομαι να μου βάλει δακτυλάκι η γλυκιά μου, μπορεί να σημαίνει κάτι. Μάλιστα, μπορεί να σημαίνει το ίδιο, απο το δακτυλάκι στο κάθομαι να μου βάλει δονητή η δικιά μου.
Το ζητημα είναι το εξής κύριοι. Ενας άντρας, μέχρι να ξέρει σίγουρα άν είναι ομοφυλόφιλος, απλά δεν το ξέρει. Η σεξουαλικότητα είναι μια αχανής υπόγεια άβυσσος στο υποσυνείδητο μας. Με τους πειραματισμούς εξιτάρεται και ξεκλειδώνει. Μπορεί να ξεκλειδώσει πρός το "ε όχι ρε αδερφέ δεν μου πάει αυτό" , μπορεί να ξεκλειδώσει ξαφνικά πρός άλλα κεφάλαια.
Φυσικά ο σίγουρος τρόπος για να μη ξεκλειδώσει ποτέ πρός πουθενά, είναι να μήν πειραματιστεί καποιος.