Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 03:24 Ο Guest 990498: #21 24-08-08 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Xαλάρωσε. Σε πάω χίλια ευρώ στοίχημα για το εξής (και μην το θεωρήσεις ανήθικη πρόταση) . Βάλε την σύντροφο σου να σου κάνει στοματικό και παράλληλα άρμεγμα προστάτη. αν δεν απογειωθείς σε πληρώνω (αλλιώς μου χρωστάς εφόρου ζωής ευγνομωσύνη). Κάντο όμως πρώτα κι υστερα μας λές κι εμάς τα ιατρικά Click για ανάπτυξη... Άμα της πω να μου αρμέξει το προστάτη το πιο πιθανό είναι να σκάσει στα γέλια, εξίσου πιθανό είναι να με χωρίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μανικώσω. πς: τι να τα κάνω τα 1000 ευρά με αρμεγμένο προστάτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:37 Ο Buggs έγραψε: #22 24-08-08 08:37 Κορίτσια του φορουμ παρακολουθείτε; Το μεγάλο άγχος αρκετών ανδρών με το σημείο εκείνο και ολα τα σχετικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν οι δικές τους καινα τους ευχαριστήσουν είναι μή τυχόν μετά αποδειχθούν ομοφυλόφιλοι. Μπόρατ, τετραγκραματον; Ναι είναι μια πιθανότητα, αν δηλαδη μέσα σας καπου υπολανθάνει ε τότε θα βγεί. Και λοιπόν; αν είναινα είσαστε, θα το γυρίσετε και θα ζήσετε την πραγματική σας σεξουαλικότητα, αν όχι, ε εκει θα είναι ακόμη πιο ευχάριστο Υ.Γ. Αν η δικιά σου σε χώριζε επειδή εκείνη θα αγνοούσε βασικές τεχνικές ικανοποιησής σου, ε κι αυτο παλι σε καλο θα σου έβγαινε. Μπορεί μετά να έβρισκες κάποια περισσότερο σχετική με το σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Η fantasmenos: #23 24-08-08 19:23 ε ναι, είναι περισσότερο αφροδισιακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:07 Η Ηρώ έγραψε: #24 24-08-08 22:07 Ρε παιδιά σόρρυ, καθαρά από περιέργεια, αλλά ο προστάτης που στο καλό βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:22 Ο Lorien έγραψε: #25 24-08-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Xαλάρωσε. Σε πάω χίλια ευρώ στοίχημα για το εξής (και μην το θεωρήσεις ανήθικη πρόταση) . Βάλε την σύντροφο σου να σου κάνει στοματικό και παράλληλα άρμεγμα προστάτη. αν δεν απογειωθείς σε πληρώνω (αλλιώς μου χρωστάς εφόρου ζωής ευγνομωσύνη). Κάντο όμως πρώτα κι υστερα μας λές κι εμάς τα ιατρικά Click για ανάπτυξη... Άμα της πω να μου αρμέξει το προστάτη το πιο πιθανό είναι να σκάσει στα γέλια, εξίσου πιθανό είναι να με χωρίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μανικώσω. πς: τι να τα κάνω τα 1000 ευρά με αρμεγμένο προστάτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:37 Ο Buggs έγραψε: #22 24-08-08 08:37 Κορίτσια του φορουμ παρακολουθείτε; Το μεγάλο άγχος αρκετών ανδρών με το σημείο εκείνο και ολα τα σχετικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν οι δικές τους καινα τους ευχαριστήσουν είναι μή τυχόν μετά αποδειχθούν ομοφυλόφιλοι. Μπόρατ, τετραγκραματον; Ναι είναι μια πιθανότητα, αν δηλαδη μέσα σας καπου υπολανθάνει ε τότε θα βγεί. Και λοιπόν; αν είναινα είσαστε, θα το γυρίσετε και θα ζήσετε την πραγματική σας σεξουαλικότητα, αν όχι, ε εκει θα είναι ακόμη πιο ευχάριστο Υ.Γ. Αν η δικιά σου σε χώριζε επειδή εκείνη θα αγνοούσε βασικές τεχνικές ικανοποιησής σου, ε κι αυτο παλι σε καλο θα σου έβγαινε. Μπορεί μετά να έβρισκες κάποια περισσότερο σχετική με το σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Η fantasmenos: #23 24-08-08 19:23 ε ναι, είναι περισσότερο αφροδισιακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:07 Η Ηρώ έγραψε: #24 24-08-08 22:07 Ρε παιδιά σόρρυ, καθαρά από περιέργεια, αλλά ο προστάτης που στο καλό βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:22 Ο Lorien έγραψε: #25 24-08-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια του φορουμ παρακολουθείτε; Το μεγάλο άγχος αρκετών ανδρών με το σημείο εκείνο και ολα τα σχετικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν οι δικές τους καινα τους ευχαριστήσουν είναι μή τυχόν μετά αποδειχθούν ομοφυλόφιλοι. Μπόρατ, τετραγκραματον; Ναι είναι μια πιθανότητα, αν δηλαδη μέσα σας καπου υπολανθάνει ε τότε θα βγεί. Και λοιπόν; αν είναινα είσαστε, θα το γυρίσετε και θα ζήσετε την πραγματική σας σεξουαλικότητα, αν όχι, ε εκει θα είναι ακόμη πιο ευχάριστο Υ.Γ. Αν η δικιά σου σε χώριζε επειδή εκείνη θα αγνοούσε βασικές τεχνικές ικανοποιησής σου, ε κι αυτο παλι σε καλο θα σου έβγαινε. Μπορεί μετά να έβρισκες κάποια περισσότερο σχετική με το σέξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Η fantasmenos: #23 24-08-08 19:23 ε ναι, είναι περισσότερο αφροδισιακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:07 Η Ηρώ έγραψε: #24 24-08-08 22:07 Ρε παιδιά σόρρυ, καθαρά από περιέργεια, αλλά ο προστάτης που στο καλό βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:22 Ο Lorien έγραψε: #25 24-08-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ναι, είναι περισσότερο αφροδισιακός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:07 Η Ηρώ έγραψε: #24 24-08-08 22:07 Ρε παιδιά σόρρυ, καθαρά από περιέργεια, αλλά ο προστάτης που στο καλό βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:22 Ο Lorien έγραψε: #25 24-08-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά σόρρυ, καθαρά από περιέργεια, αλλά ο προστάτης που στο καλό βρίσκεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:22 Ο Lorien έγραψε: #25 24-08-08 22:22 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:25 Η Ηρώ έγραψε: #26 24-08-08 22:25 Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:27 Η kalypso έγραψε: #27 24-08-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Εμείς άλλο πράμα λέμε άρμεγμα στο χωριό μου.. περίμενα να είναι κάτι που κρέμεται Ντόιγκ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα αλλά είπα να μη ρωτήσω (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:33 Ο Lorien έγραψε: #28 24-08-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Και πως αρμέγεται εκεί που βρίσκεται; Click για ανάπτυξη... To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:35 Η kalypso έγραψε: #29 24-08-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... αίσχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:36 Η Ηρώ έγραψε: #30 24-08-08 22:36 Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:38 Ο Lorien έγραψε: #31 24-08-08 22:38 Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλά ειναι απλη,γρηγορη, φτηνη και αρκετα βοηθητικη εξεταση. Στο σεξ τωρα, οποιος θελει να το δοκιμασει, πρεπει να δεχθει πρωτα το δαχτυλο, no way around it i'm afraid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:48 Η Κακή Επιρροή: #32 24-08-08 22:48 να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 22:52 Ο Rempeskes: #33 24-08-08 22:52 Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Ο Guest 990498: #34 24-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: (δεν έχω σκοπό να αρμέξω κανενός τον προστάτη ούτως ή άλλως) Click για ανάπτυξη... Kαι πολύ καλά θα κάνεις! Αρχική Δημοσίευση από Lorien: To "αρμεγω" δεν θα λεγα οτι ειναι δοκιμος ορος, για τον προστατη . Τον φτανεις οπως στην ιατρικη εξεταση. Δακτυλο, και κανεις μασαζ στην κατω επιφανεια του. Click για ανάπτυξη... Ο Χριστούλης και η Παναγίτσα! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: αίσχος Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αχά οκ.. κι εγώ που νόμιζα ότι όλα γίνονται εξωτερικά Click για ανάπτυξη... Γιατί νομίζεις πως φωνάζω; Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: να ρωτήσω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι? από περιέργεια ρωτάω, και αν θες δε μου απαντάς φυσικά γιατί βασικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ προσωπική η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φόβος, περισσότερο αηδία θα το έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... Μάλλον εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:21 Η Κακή Επιρροή: #35 25-08-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Βασικά... Ποιόν ρωτάς? Click για ανάπτυξη... έκανα λάθος και ρωτούσα τον Lorien δεν είχα διαβάσει σωστά όμως, η ερώτηση αφορά όποιον φοβάται και θέλει να μου απαντήσει το γιατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Ο Buggs έγραψε: #36 26-08-08 12:21 Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε συ ΚουΕ μου, αν φοβούνται πως θα σου απαντήσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #37 26-08-08 14:02 βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που φοβούνται (αν φοβούνται κάτι) και δεν το δοκιμάζουν τουλάχιστον είναι καθαρά θέμα ταμπού? είναι θέμα ανησυχίας ότι μπορεί μετά να χαρακτηριστούν μη άντρες? το ότι δεν το θέλουν το έχω καταλάβει το ότι τους δημιουργείται αποστροφή, επίσης το κατάλαβα και είναι θεμιτό... άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν και τη βρίσκουν με κοπρολαγνεία ... εγώ αν μου πεις να δοκιμάσω, θα μου έρθει να ξεράσω, το δέχομαι αυτό όμως, άλλο το "σιχαίνομαι" κι άλλο το "φοβάμαι" αυτό λοιπόν διερωτώμαι σιχαίνονται ή φοβούνται ή είναι απλά μια ιδέα (όπως εγώ πχ λέω δεν πρόκειται να φάω ποτέ μου πατσά)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:39 Ο Lorien έγραψε: #38 26-08-08 14:39 Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 neraida24 alis21 Thinkguy Requiem boubis Γιώτα Γιαννακού χημεια4λαιφ Giorgos216 dijccixnc Manuela98 SakisRM Wonderkid Sevasti VasoGrimes Karim10 Pasport Ada ada Insertcoin American Economist iminspain aggelosst9 anastasia papa Konstantinos_m Lala_ Μνι Scandal Butterfly2312 Butterfly89 CiNeFiL Εχέμυθη μ'ένασταυρόστονώμο Idontknoww kogba sokliap jj! charmander Pretty great girl Paul77 McManus Αnabell Ryuzaki Pipitsa Βλα Πύρος Libertus cortomaltese Meow grtt hirasawayui Μί–Κά-Ἔλ Κλημεντίνη Memetchi JohnGreek giannhs2001 Rene2004 orchidea uni77 tslef8 Έμμα Unseen skygge louminis T C ΘανάσοςG4 itisjustme Slytherin KlausMikalson Στεφανος56 GiorgosAsi fmarulezkd kiyoshi Viedo johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aυτη ειναι η πιο συχνη απαντηση οντως. Απο μια αποψη ομως ισως δε στεκει, γιατι αν ανακαλυψουν κατι που τους αρεσει περισσοτερο ή εξισου επισης, θα ειναι ακομα πιο χαρουμενοι στον τομεα αυτο. Αν δε τους αρεσει, δεν υπαρχει κινδυνος/φοβος. Ετσι, απο μια αποψη, δε γινεται να "χασεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Ο Buggs έγραψε: #39 26-08-08 14:47 Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σωστος. Ομως ο άντρας είναι άντρας χιλιετηρήδες τώρα, στην κοινωνία, με εναν τρόπο, τον στρέιτ τροπο. Οπότε άντε εσύ ύστερα να αποφασίσεις χαλαρά, ότι ε, αφού μ'αρέσει έτσι, τί να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Ο Lorien έγραψε: #40 26-08-08 14:54 lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lol@borat buggs εχεις δικιο, ειναι τολμηρη αποφαση,αλλά ετσι πρεπει να το δουνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.