misslittledevil
Επιφανές μέλος

Πάντως ρεπαιδιά σε κρεβάτι που τρίζει, σιδερένιο, όταν από κάτω έχεις τους γονείς του, πως μπορείς να το κάνεις;;
Λαδακι, λαδακι.

Το χεις δοκιμάσει να δεις πως είναι;; Εκτός του ότι παγώνει η πλάτη σου, πονάνε τα γόνατα του boyfriend. Εκόμη και σε χαλί να γίνει , χάλια είναι. Μια φορά τον έστειλα αν πάει στο κάτω σπίτι και εγώ εμεινα πάνω να κουνιέμαι στο κρεβάτι για να δουμε αν ακούγεται. Ε...κατι ψιλά ακουγόταν.
Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Λαδακι, λαδακι.
Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν.![]()
Εμενα μαρεσει στο πατωμα στην ολλανδια που πηγαμε τον χειμωνα κοιμομασταν στην σοφιτα...
απο κατω μας ακρυβος υπηρχε το δωματιο τον θειων κατω ειχε στρωμενο χοντρο ζεστο χαλι οπου εκει την βγαλαμε 2 βδομαδες...
μια χαρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα, μου αρέσει και ο κύνδεινος μην ακουστούμε άλλα και το χαοτικό, όλα έχουν την γλύκα τους άν περνάς καλά, όσο για τον σεβασμό, άς μην κρυφακούνε οι γέιτωνες απο την πόρτα μου και θα είμαι ποιο διακριτική.

Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ;μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο...
αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!!

tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!!Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν.

αυτό πάντως να το προσέξειςΔε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω.

και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες

Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Χμγια καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη.
ακριβως αυτο!!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν!

Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική

Judge Dredd
Νεοφερμένο μέλος

Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια
Vkey
Επιφανές μέλος

Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια
Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια

Επίσης το συνιστώ

Judge Dredd
Νεοφερμένο μέλος

( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαρα στο κουραγιο μας....

aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos kant
Νεοφερμένο μέλος

οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση..
Τυχαιο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.