misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:15 Η misslittledevil: #21 29-05-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Πάντως ρεπαιδιά σε κρεβάτι που τρίζει, σιδερένιο, όταν από κάτω έχεις τους γονείς του, πως μπορείς να το κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Λαδακι, λαδακι. Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Το χεις δοκιμάσει να δεις πως είναι;; Εκτός του ότι παγώνει η πλάτη σου, πονάνε τα γόνατα του boyfriend. Εκόμη και σε χαλί να γίνει , χάλια είναι. Μια φορά τον έστειλα αν πάει στο κάτω σπίτι και εγώ εμεινα πάνω να κουνιέμαι στο κρεβάτι για να δουμε αν ακούγεται. Ε...κατι ψιλά ακουγόταν. Click για ανάπτυξη... Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:19 Η Kakerlak έγραψε: #22 29-05-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Λαδακι, λαδακι. Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Εμενα μαρεσει στο πατωμα στην ολλανδια που πηγαμε τον χειμωνα κοιμομασταν στην σοφιτα... απο κατω μας ακρυβος υπηρχε το δωματιο τον θειων κατω ειχε στρωμενο χοντρο ζεστο χαλι οπου εκει την βγαλαμε 2 βδομαδες... μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:22 Η mania έγραψε: #23 29-05-07 18:22 Πρέπει να πώ ότι στο πάτωμα και ιδικά με ξύλο ή γυμνο πλακάκι ακούγεσε περισσότερο στους απο κάτω, ενδεδειγμένο Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα, μου αρέσει και ο κύνδεινος μην ακουστούμε άλλα και το χαοτικό, όλα έχουν την γλύκα τους άν περνάς καλά, όσο για τον σεβασμό, άς μην κρυφακούνε οι γέιτωνες απο την πόρτα μου και θα είμαι ποιο διακριτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 20:20 Ο Lorien έγραψε: #24 29-05-07 20:20 μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο... αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!! Click για ανάπτυξη... Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirogaridaki_23 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tirogaridaki_23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 21:31 Η tirogaridaki_23: #25 29-05-07 21:31 Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Πάντως ρεπαιδιά σε κρεβάτι που τρίζει, σιδερένιο, όταν από κάτω έχεις τους γονείς του, πως μπορείς να το κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Λαδακι, λαδακι. Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Το χεις δοκιμάσει να δεις πως είναι;; Εκτός του ότι παγώνει η πλάτη σου, πονάνε τα γόνατα του boyfriend. Εκόμη και σε χαλί να γίνει , χάλια είναι. Μια φορά τον έστειλα αν πάει στο κάτω σπίτι και εγώ εμεινα πάνω να κουνιέμαι στο κρεβάτι για να δουμε αν ακούγεται. Ε...κατι ψιλά ακουγόταν. Click για ανάπτυξη... Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:19 Η Kakerlak έγραψε: #22 29-05-07 18:19 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Λαδακι, λαδακι. Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Εμενα μαρεσει στο πατωμα στην ολλανδια που πηγαμε τον χειμωνα κοιμομασταν στην σοφιτα... απο κατω μας ακρυβος υπηρχε το δωματιο τον θειων κατω ειχε στρωμενο χοντρο ζεστο χαλι οπου εκει την βγαλαμε 2 βδομαδες... μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:22 Η mania έγραψε: #23 29-05-07 18:22 Πρέπει να πώ ότι στο πάτωμα και ιδικά με ξύλο ή γυμνο πλακάκι ακούγεσε περισσότερο στους απο κάτω, ενδεδειγμένο Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα, μου αρέσει και ο κύνδεινος μην ακουστούμε άλλα και το χαοτικό, όλα έχουν την γλύκα τους άν περνάς καλά, όσο για τον σεβασμό, άς μην κρυφακούνε οι γέιτωνες απο την πόρτα μου και θα είμαι ποιο διακριτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 20:20 Ο Lorien έγραψε: #24 29-05-07 20:20 μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο... αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!! Click για ανάπτυξη... Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirogaridaki_23 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tirogaridaki_23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 21:31 Η tirogaridaki_23: #25 29-05-07 21:31 Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Λαδακι, λαδακι. Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Εμενα μαρεσει στο πατωμα στην ολλανδια που πηγαμε τον χειμωνα κοιμομασταν στην σοφιτα... απο κατω μας ακρυβος υπηρχε το δωματιο τον θειων κατω ειχε στρωμενο χοντρο ζεστο χαλι οπου εκει την βγαλαμε 2 βδομαδες... μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 18:22 Η mania έγραψε: #23 29-05-07 18:22 Πρέπει να πώ ότι στο πάτωμα και ιδικά με ξύλο ή γυμνο πλακάκι ακούγεσε περισσότερο στους απο κάτω, ενδεδειγμένο Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα, μου αρέσει και ο κύνδεινος μην ακουστούμε άλλα και το χαοτικό, όλα έχουν την γλύκα τους άν περνάς καλά, όσο για τον σεβασμό, άς μην κρυφακούνε οι γέιτωνες απο την πόρτα μου και θα είμαι ποιο διακριτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 20:20 Ο Lorien έγραψε: #24 29-05-07 20:20 μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο... αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!! Click για ανάπτυξη... Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirogaridaki_23 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tirogaridaki_23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 21:31 Η tirogaridaki_23: #25 29-05-07 21:31 Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να πώ ότι στο πάτωμα και ιδικά με ξύλο ή γυμνο πλακάκι ακούγεσε περισσότερο στους απο κάτω, ενδεδειγμένο Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα, μου αρέσει και ο κύνδεινος μην ακουστούμε άλλα και το χαοτικό, όλα έχουν την γλύκα τους άν περνάς καλά, όσο για τον σεβασμό, άς μην κρυφακούνε οι γέιτωνες απο την πόρτα μου και θα είμαι ποιο διακριτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 20:20 Ο Lorien έγραψε: #24 29-05-07 20:20 μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο... αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!! Click για ανάπτυξη... Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tirogaridaki_23 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tirogaridaki_23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 21:31 Η tirogaridaki_23: #25 29-05-07 21:31 Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορω να το κανω παντου κι ας εχει κοσμο... αλλα ειμαστε και οι δυο με ραμενο το στομα και ειναι πολυ σκατοαισθηση αυτη!!! Click για ανάπτυξη... Δε σε αφηνει να εκφραστεις , ετσι δεν ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tirogaridaki_23 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tirogaridaki_23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 21:31 Η tirogaridaki_23: #25 29-05-07 21:31 Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλε εκεινον απο κατω. Ουτε η πλατη σου θα παγωσει, ουτε τα γονατα του θα πονεσουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Πάντως κακά τα ψέματα δεν πιστεύω οτι είναι θέμα σεβασμού αλλά πως εκφράζεται ο κάθε ένας. Μπορεί κάποιος να θέλει να φωνάζει όταν κάνει έρωτα. Δεν μπορείς εσύ να του πεις μη΄σκούζεις!!!!Του το χαλάς!!! Δεν το αφήνεις να βγεί απο μέσα σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:10 Η Palladin έγραψε: #26 29-05-07 22:10 Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tirogaridaki_23: Δε θέλω να κουράζομαι!! Μου αρέσει να κάνει εκείνος όλη τη δουλειά οπότε δε κάθομαι από πάνω. Click για ανάπτυξη... αυτό πάντως να το προσέξεις και για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, βολεύομαι σχεδόν παντού. Απλά αν έχει κόσμο το δίπλα δωμάτιο είμαι αθόρυβη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:20 Η torry έγραψε: #27 29-05-07 22:20 Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαΐου 2007 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Εχει τυχει να κάνω ερωτα και στην αλλη ακρη του δωματείου να κοιμάτε κι η μητέρα του.Ομως αφου δεν γινοταν αλλιώς κι εκεινη μας ειχε γινει τσιμπούρι? Απλά όλα γινονταν κάτω απο σκεπάσματα, χωρίς πολλές πολλές κινησεις και στην βούβα. Οταν κατι γινεται πολύ σπάνια, τι να κανεις? Τωρα για τους γείτονες δεν με νοιάζει! Το πολύ πολύ να του ανοίγω την όρεξη για τρελίτσες . Βέβαια ο αντρας μου κλείνει πόρτες παράθυρα και ειδικά το καλοκαίρο όλο σουτ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η Kakerlak έγραψε: #28 29-05-07 22:27 στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο κατω κατω υπαρχουν κ γειτονες που τους αρεσει να ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 29 Μαΐου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #29 29-05-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από torry: Χμ για καποιον που φιλοξενώ ή με φιλοξενεί θα είμαι σίγουρα στην μούγκα! Πάντως το ενδεχόμενο επιδη είναι κάποιος αλλος σε διπλανό χώρο να μην κάνω κάτι δεν παίζει με τίποτα. Για μενα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι καποιον επειδη θελω να κανω κάτι με τον συντροφό μου! Απλά προσέχω να είμαι διακριτικη. Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 08:26 Ο Dark_kronos: #30 20-08-07 08:26 Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εχει αλλους μεσα στο σπιτι... δεν το σκευτομαι καν... Βασικα δεν ειναι θεμα σεβασμου.... Οχι οτι δεν τους σεβομαι αλλα τωρα να κανω κατι στο σπιτι της με την μανα της στην κουζινα η στο σαλονι η στην κρεβατοκαμαρα της;... Ε οχι ρε παιδια... δεν μπορω... Αμα λειπει οκ... Και λεω δεν ειναι θεμα σεβασμου οχι γιατι δεν σεβομαι αλλα γιατι δεν βρησκω το νοημα... Για παραδειγμα στην ιδια περιπτωση, αφου ξερει οτι γινετε και συχνα-πυκνα λειπει απο τον σπιτι για να ειμαστε μονοι μας παει να πει οτι δεν εχει προβλημα, οποτε πια η ουσιαστικη διαφορα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 14:48 Η Vkey έγραψε: #31 20-08-07 14:48 Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντρέπομαι γι' αυτό που θα πω... αλλά το έκανα με τη μαμά του να κοιμάται στο δωμάτιο της και εμείς ήμασταν στο δικό του Νι είμαι αισχρή αλλά δεν κρατιόμασταν! Το κρεβάτι ευτυχώς δεν ακούγονταν.. μία ψιλοκαταπίεση την είχα (είχαμε βάλει βέβαια και μουσική ) αλλά σε περίπτωση που τρίζει συνιστώ τραπέζι και πάλι τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:14 Ο Judge Dredd: #32 20-08-07 15:14 Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θελω να με ακουνε ουτε κατα λαθος, ειχα μια εμπειρια ασχημη στο χωριο μικρος, μας ακουσε ενας βοσκος που εψαχνε τα γιδια του κι απο τοτε θελω απομονωση, αν δεν μπορω να κανω αλλιως - πχ. φιλοξενουμαι- καταφευγω στο σχεδιο πνιχτοι ηχοι Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:17 Η Vkey έγραψε: #33 20-08-07 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Judge Dredd: Το τραπεζι ειναι καλη ιδεα αρκει να μην ειναι απο τα νοσοκομειακα με τα ροδακια Click για ανάπτυξη... Τώρα μου θύμισες σκηνικό σε καρέκλα με ροδάκια Επίσης το συνιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Judge Dredd Νεοφερμένο μέλος Ο Judge Dredd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2007 στις 15:30 Ο Judge Dredd: #34 20-08-07 15:30 Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω χωρις δευτερη σκεψη ( Μια προσοχη θελουν κατι πολυθρονες περιστρεφομενες της Σατο, φρακαρουν αναιτια με αποτελεσμα να κινδυνευεις να μπουρδουκλωθεις, επισης οι ροδες ειναι σκληρες και στο καλογυαλισμενο δαπεδο ακουγονται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:22 Η Oralee έγραψε: #35 21-08-07 02:22 Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεταπτυχιακό έχετε πάρει εσείς καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 02:27 Η Vkey έγραψε: #36 21-08-07 02:27 Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλά ιδέες δίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2007 στις 11:05 Ο ENTY έγραψε: #37 21-08-07 11:05 Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια φορα πριν 150 χρονια με φιλησε... χαμηλα μια κοπελα με τον πατερα της να κοιμαται στο διπλανο δωματιο... Χαρα στο κουραγιο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggeliki_33 Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki_33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 08:56 Η aggeliki_33: #38 09-10-07 08:56 Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόσφατα .......έκανα ένα παρόμοιο Εντυ....Ηταν Μεσημέρι και η μητέρα μου κοιμόταν στο δωμάτιο της...Ηρθε λοιπόν ο καλός μου ...και τον φίλησα λίγο χαμηλά...!Μόνο αυτό όμως..!Δεν μπορούσαμε και οι δύο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2007 στις 01:44 Η X-girl έγραψε: #39 23-12-07 01:44 Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δυσκολα τα πραγματα, αν συγκατοικεις με καποιον αλλον...Εγω εχω την αδερφη μου, μικροτερη, που ετυχε να με ακουσει μια μερα, εφοσον γυρισε νωριτερα απο την δουλεια. Ντραπηκε να μου το πει και μου εστειλε σμσ για να ...... χαμηλωσω τη φωνη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kant Νεοφερμένο μέλος Ο nikos kant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:21 Ο nikos kant: #40 26-11-11 18:21 Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν κρινω απο τις ημερομηνιες των μνμ των , οι Ελληνες σταματησαν να μιλανε για σεξ μολις ξεκινησε η κριση.. Τυχαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.