Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια νέα σχέση;

Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>;
1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε;
2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό;
3. Δεν έχουμε οργασμούς;
4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα;
5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου;
6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε;
Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας;
Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες

Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά.

Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>;
3. Δεν έχουμε οργασμούς;
Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου.

εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου.
επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας

εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας
Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά.

Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; :popeanim:
Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους:hug:

Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους.

Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση.

Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125.
Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω.

εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα
καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου.
Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ.

Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας.

Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος.

Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους.
ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο

ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο

Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά!

Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους...

Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά...

Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι.

Τελευταία επεξεργασία:
Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι.
Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση.

ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις.

άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας.

Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ.

ιου

3. Δεν έχουμε οργασμούς;
Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο.

Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά.
Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα.

Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα.

Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση.

ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις.
Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back