GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 14:33 Ο GeorgePap2003: #121 Χθες στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:21 Η touvlo έγραψε: #122 Χθες στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες Click για ανάπτυξη... και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:40 Ο Πάνθηρας!: #123 Χθες στις 15:40 Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Η touvlo έγραψε: #124 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:48 Η glayki έγραψε: #125 Χθες στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:21 Η touvlo έγραψε: #122 Χθες στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες Click για ανάπτυξη... και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:40 Ο Πάνθηρας!: #123 Χθες στις 15:40 Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Η touvlo έγραψε: #124 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:48 Η glayki έγραψε: #125 Χθες στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Τα πιο κοινά είναι τα 4 πρωτα που λες Click για ανάπτυξη... και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:40 Ο Πάνθηρας!: #123 Χθες στις 15:40 Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Η touvlo έγραψε: #124 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:48 Η glayki έγραψε: #125 Χθες στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Η touvlo έγραψε: #124 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:48 Η glayki έγραψε: #125 Χθες στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά το οτι κάθονται και συζητάνε τα σεξουαλικά τους με ξεπερνά. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:48 Η glayki έγραψε: #125 Χθες στις 15:48 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:49 Η touvlo έγραψε: #126 Χθες στις 15:49 εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Το πρόβλημα που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που είπες είναι η αδυναμία να επικοινωνήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι άνθρωποι σχετικά με το τι τους ικανοποιεί στο σεξουαλικό και φυσικά τουλάχιστον σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών η εγωιστική αντιμετώπιση του οργασμού και η αδιαφορία για την ικανοποίηση της συντρόφου. Click για ανάπτυξη... επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. Χθες στις 15:53 Η glayki έγραψε: #127 Χθες στις 15:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 15:50 επομένως, δεν ήταν ασυμφωνία σεξ, αλλά αδυναμία επικοινωνίας Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο καθένας κινείται σε άλλο επίπεδο libido, έχει συγκεκριμένες αρεσκειες, οργανικά τελειώνει με συγκεκριμένα ερεθίσματα και εγκεφαλικά για να ερεθιστει θέλει συγκεκριμένο χειρισμό. Πρωτίστως είναι θέμα να τα επι κοινωνήσεις όλα αυτά.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 15:54 Ο Πάνθηρας!: #128 Χθες στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πρώτη φορά βλέπεις σεξουαλική συζήτηση; Είναι προτιμότερη από απατεωνιές, σκοτωμούς και πολέμους Click για ανάπτυξη... Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Τις προάλλες μια φιλη μ έλεγε οτι ενας φιλος της έκανε δώρο εναν δονητή και τη κοίταζα καλα καλα... εκανα να της πώ... μετά μου ψάχνεις δηθεν και σοβαρό άνθρωπο να κάνεις σχέση.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η touvlo έγραψε: #129 Χθες στις 15:55 Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως ρε παιδιά, τώρα Σάββατο μεσημεράκι, έχω όρεξη για πικάντικη κουβέντα, αυτή η έκφραση <δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά>, εμένα ποτέ δε με ικανοποιούσε. Άλλο κρυβόταν, όπως λέει και η Γλαύκη στο 125. Στη ζωή μου είχα λίγους σεξουαλικούς συντρόφους, δηλ απελπιστικά λίγους (δε λέω νούμερο). Αλλά αυτό το θέμα, δεν το είχα. Δηλ προχωρούσαμε με ρυθμό, που να ικανοποιεί και τους 2. Καναμε πράματα, που θέλαμε και οι 2. Τώρα, αν εκείνοι είχαν πρόβλημα και δεν το έλεγαν, δεν ξέρω. Εγώ ήμουν σχετικά άπειρη, αλλά περνούσα πολύ καλά.... Δηλ, αν έχεις όμορφα, τρυφερά αισθήματα με κάποιον/α, τα βρίσκετε και σεξουαλικά, πιστεύω.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 15:55 Η amarelia έγραψε: #130 Χθες στις 15:55 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα Click για ανάπτυξη... καλά κι αυτό λίγο ξεφτίλα. Φαντάζομαι δεν το κάναν από κοινού σε όλους αλλά κάποιος μιλάει εις βάρος του άλλου. Δεν τα μπορώ αυτά, όταν μιλάνε για το κρεβάτι τους, μεγέθη, ικανότητες κτλ. Είναι προσωπική στιγμή το σεξ μεταξύ των δυό σας. Τώρα αν μιλάς ανώνυμα για κάποιον που πηδήχτηκες μια φορά οκ, αλλά ειδικά αν μιλάς για κοινό γνωστό πραγματικά ελεος.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.160 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η touvlo έγραψε: #131 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Απλά δεν θα καθόμουν να συζητήσω πλέον σε καμια περίπτωση τα ερωτικά μου με τη σχέση μου -ουτε σε φίλους. Click για ανάπτυξη... ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. Χθες στις 16:03 Ο Πάνθηρας!: #132 Χθες στις 16:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ναι, οι άντρες δεν είναι τόσο πρόστυχοι, όπως εμείς τα παλιοκόριτσα. Αν και το συγκεκριμένο, με τα λίγα προκαταρκτικά, άντρας το είπε, ότι του έκανε παράπονο η τέως. Απελπισμένος ήταν, μάλλον, για να πει κάτι τέτοιο Click για ανάπτυξη... Ναι σιγά οι άντρες ειναι άγιοι νομίζεις.... το τι ελεινό κουτσομπολιό και ασοβαρότητα παίζει.... οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Χθες στις 16:05 Η Υδροχόος έγραψε: #133 Χθες στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά... GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εννοείς για το ζευγάρι με τα 7 χρόνια γαμου; Ήταν πολύ φίλοι μας. Χώρισαν και βγήκαν όλα στη φόρα, ακόμα και η ανεπάρκεια προκαταρκτικών. Δεν πειράζει, να βλέπουν μερικοί μερικοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει...όντως ξεφτίλα. Το ότι ήσασταν πολύ φίλοι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους μοιρασιές από μεριά τους... Άλλο να ξέρεις έναν απ΄ τους βασικούς λόγους που μπορεί να χώρισε ένα ζευγάρι κι άλλο τί έκανε στο κρεβάτι του. Και για να ήταν και 7 χρόνια σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά αρχικά...
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.821 μηνύματα. Χθες στις 16:25 Ο GeorgePap2003: #134 Χθες στις 16:25 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: και το 6 έχω ακούσει, σε ζευγάρι με... ....7 χρόνια γάμου Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα , εγω προσωπικά δεν το έχω ακούσει αλλα για να το λες...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η Joji έγραψε: #135 Χθες στις 16:36 Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:42 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:51 Ο Valder έγραψε: #136 Χθες στις 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 17:00 Η amarelia έγραψε: #137 Χθες στις 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά δεν ξέρω. Η φίλη μου μου είπε «δηλαδή αν δεν σε έκανε να τελειώνεις δεν θα χώριζες;». Ειλικρινά όχι. Click για ανάπτυξη... άδικο δεν έχει, απλά τόσο στα μυαλά πολλών αντρών όσο και πολλών γυναικών το σεξ τελειώνει όταν τελειώνει ο άντρας. Αν είσαι στην αρχή και δεν ενδιαφέρεται για αυτό, σε λίγους μήνες «σε» βλέπω με βοηθήματα στο μπάνιο ενώ ο άλλος ροχαλίζει μέσα μετά απο εξαντλητικό 5’ ιεραποστολικό σεξ. ιου
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Η fortheloveofshizaya: #138 Χθες στις 17:34 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Dmzk fortheloveofshizaya American Economist camil iew Joji touvlo Dr. Gl. Luminous GeorgePap2003 Scandal Memetchi Ωρορα Wonderkid giannhs2001 Paragontas7000 taketrance abyssiniancat Libertus Entropy24 rafaela11 User2350 fourkaki Searching AggelikiGr marww dijccixnc sandana SlimShady naihou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα ρωτήσω κάτι, που φαίνεται απλό, αλλά θα το ρωτήσω: Τι ακριβώς σημαίνει <<δεν τα βρίσκουμε στο σεξ>>; 1. δεν κάνουμε όσο συχνά θέλουμε; 2. δεν έχουμε διάθεση και ένας απ τους δυο το κάνει με το στανιό; 3. Δεν έχουμε οργασμούς; 4. Δεν συμφνούμε σε τεχνικά θέματα; 5. Δεν μου ικανοποιεί τις φαντασιώσεις μου; 6. Δεν κάνουμε τόσα και όποια προκαταρκτικά θέλουμε; Για πειτε ρε παιδιά τις γνώμες σας; Click για ανάπτυξη... Εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι ενα απο αυτα ή και μια μιξη. Ειναι πιστευω σημαντικο αν οχι ενα ζευγαρι να ταιριαζει σε ολα αλλα να ειναι σε παραμοια σελιδα στα περισσοτερα σε αυτο κομματι. Πχ θα υπαρξει προβλημα αν ο ενας εχει χαμηλο libido και ο αλλος αρκετα πιο υψιλο.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.519 μηνύματα. Χθες στις 17:34 Ο Gaspar έγραψε: #139 Χθες στις 17:34 Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε νέα σχέση το σεξ δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλο και να να βρεθούν τα σωστά πατήματα. Αν περάσει καιρός και δεν έρθει συντονισμός τότε το βλέπεις πιο σοβαρά το θέμα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. Χθες στις 17:38 Η Joji έγραψε: #140 Χθες στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αξιότιμη γυναίκα η φίλη σου, δίνει βάση στα σοβαρά πράγματα για να κρατήσει ή όχι μια σχέση. ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ έπρεπε να της πεις. Click για ανάπτυξη... Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση.