Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια νέα σχέση;

να καυχηθουν σε φίλους τους ότι έχουν σχέση κτλ.
Εντωμεταξύ αν κάτσεις και το σκεφτείς αν είσαι άντρας και μικρος σε ηλικία ειδικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα από το να έχεις σύντροφο. Σου γεμίζει το μυαλό σου σκοτούρες και άγχη που δεν υπάρχει λόγος να έχεις. Οι περισσότερες κοπέλες πάνω-κάτω στην ηλικία μου επηρεάζονται ΠΑΡΑ πολύ από τα σόσιαλ και ειδικά από τις φίλες τους με αποτέλεσμα να μην εκτιμάνε αυτό που έχουν απέναντι τους και οι απαιτήσεις τους να είναι πολλές φορές δυσβασταχτές για τον άλλον. Δηλαδή αν ξεκινήσει το "Α εμένα ο δικός μου γκόμενος με πήγε Αράχωβα & Πήλιο τα χριστούγεννα και τα πλήρωσε όλα κτλ εσύ με τον δικό σου πως και πήγατε μόνο ξερω γω Τρίκαλα κορινθίας ;" και μετά να ξεκίνησει το άλλο ωραίο! "Εσένα κούκλα μου σου αξίζει κάτι καλύτερο!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ" . Αν ξεκινήσουν αυτά , η σχέση έχει τελειώσει και έχει μπει το final countdown...

Προσωπικά , τη βρίσκω πολύ καλύτερα ελευθερος και χαλαρός που δεν δίνω report σε καμία για το που πάω , τι κάνω κλπ που δεν έχω καλύτερο. Πήγα σε πάρτι χθες και μίλησα με 3 κοπέλες φλέρτ , έτσι στα χαλαρά. Και γαμώ! Φαντάσου λοιπόν να είσαι σε ένα πάρτι 20-22 χρονών παλικάρι και να μην μπορείς να πεις 2 κουβέντες με τους άλλους γιατί θα έχεις την άλλη μπάστακα στα dm να σε πρίζει...

Εντωμεταξύ αν κάτσεις και το σκεφτείς αν είσαι άντρας και μικρος σε ηλικία ειδικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα από το να έχεις σύντροφο. Σου γεμίζει το μυαλό σου σκοτούρες και άγχη που δεν υπάρχει λόγος να έχεις. Οι περισσότερες κοπέλες πάνω-κάτω στην ηλικία μου επηρεάζονται ΠΑΡΑ πολύ από τα σόσιαλ και ειδικά από τις φίλες τους με αποτέλεσμα να μην εκτιμάνε αυτό που έχουν απέναντι τους και οι απαιτήσεις τους να είναι πολλές φορές δυσβασταχτές για τον άλλον. Δηλαδή αν ξεκινήσει το "Α εμένα ο δικός μου γκόμενος με πήγε Αράχωβα & Πήλιο τα χριστούγεννα και τα πλήρωσε όλα κτλ εσύ με τον δικό σου πως και πήγατε μόνο ξερω γω Τρίκαλα κορινθίας ;" και μετά να ξεκίνησει το άλλο ωραίο! "Εσένα κούκλα μου σου αξίζει κάτι καλύτερο!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ" . Αν ξεκινήσουν αυτά , η σχέση έχει τελειώσει και έχει μπει το final countdown...

Προσωπικά , τη βρίσκω πολύ καλύτερα ελευθερος και χαλαρός που δεν δίνω report σε καμία για το που πάω , τι κάνω κλπ που δεν έχω καλύτερο. Πήγα σε πάρτι χθες και μίλησα με 3 κοπέλες φλέρτ , έτσι στα χαλαρά. Και γαμώ! Φαντάσου λοιπόν να είσαι σε ένα πάρτι 20-22 χρονών παλικάρι και να μην μπορείς να πεις 2 κουβέντες με τους άλλους γιατί θα έχεις την άλλη μπάστακα στα dm να σε πρίζει...

Ε συνήθως μετά από μια σχέση... Κανεις 2-3 χρονάκια να βρεις κάτι άλλο εκτός κ αν εισαι σελέμπριτι που αλλαξοκολιαζονται μεταξυ τους.

Μέχρι τότε θα το βλεπεις σαν κόπωση μόλις βρεις κάτι καλό κ είσαι κ στη κατάλληλη φάση θα αλλάξεις γνώμη.

Πχ εμένα π με βλέπεις είμαι έτσι καμια 40αρια χρόνια χαχα αστειευομαι 😄

Εντωμεταξύ αν κάτσεις και το σκεφτείς αν είσαι άντρας και μικρος σε ηλικία ειδικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα από το να έχεις σύντροφο. Σου γεμίζει το μυαλό σου σκοτούρες και άγχη που δεν υπάρχει λόγος να έχεις. Οι περισσότερες κοπέλες πάνω-κάτω στην ηλικία μου επηρεάζονται ΠΑΡΑ πολύ από τα σόσιαλ και ειδικά από τις φίλες τους με αποτέλεσμα να μην εκτιμάνε αυτό που έχουν απέναντι τους και οι απαιτήσεις τους να είναι πολλές φορές δυσβασταχτές για τον άλλον.
Δεν θα το έλεγα απαραίτητα, τουλάχιστον στον κύκλο μου όσες έχουν σχέσεις είναι πολύ καλά με τα παιδιά αυτά και έχουν και χρόνια μαζί (τύπου 3-4).
Το πρόβλημα είναι όταν βγαίνεις με άτομα που δεν ταιριάζουν οι λογικές σας και τα θέλω σας, δηλαδή η ηλικία αυτή επηρεάζεται πολύ από την εμφάνιση, αλλά μια σχέση που το μόνο κριτήριο της ήταν αυτό, Ε δεν θα κρατήσει. Στην περίπτωση που ανέφερα όλες έχουν βρει καλά παιδιά (το τονίζω, δεν δίνουν δικαιώματα) ησυχα και αυτές είναι καλές κοπέλες.
εμένα ο δικός μου γκόμενος με πήγε Αράχωβα & Πήλιο τα χριστούγεννα και τα πλήρωσε όλα κτλ εσύ με τον δικό σου πως και πήγατε μόνο ξερω γω Τρίκαλα κορινθίας ;" και μετά να ξεκίνησει το άλλο ωραίο! "Εσένα κούκλα μου σου αξίζει κάτι καλύτερο!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ" . Αν ξεκινήσουν αυτά , η σχέση έχει τελειώσει και έχει μπει το final countdown...
Να σου πω την αλήθεια αν είσαι ανάμεσα σε τέτοιες σαχλες τότε επειγόντως πρέπει να αλλάξεις κύκλο. Λες και το Πήλιο και η Αράχωβα είναι Σαιντ Μόριτζ ήρεμα κούκλα μου😂
Ναι καλή είναι και η φάση του ελεύθερου. Κλαίνε και οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.
Να που όμως ήμαστε ένα είδος το οποίο του αρέσει και η ανθρώπινη συντροφιά. Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια δεν το συζητώ.

Απλα αντικειμενικά μιλώντας μην αφήσεις αυτό το phase να διαρκέσει πολύ (εννοώ μετά τα 30), γιατί μετά δυσκολεύει πολυ η αναζήτηση και συνηθίζεις και στην ησυχία σου και μετά δεν σου πάει το Κεφι να ασχοληθείς.
Εκτός αν βέβαια μέχρι τότε αποφασίσεις ότι δεν θες κάποια δέσμευση κτλ που εκεί οκ πάω πάσο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε συνήθως μετά από μια σχέση... Κανεις 2-3 χρονάκια να βρεις κάτι άλλο εκτός κ αν εισαι σελέμπριτι που αλλαξοκολιαζονται μεταξυ τους.

Μέχρι τότε θα το βλεπεις σαν κόπωση μόλις βρεις κάτι καλό κ είσαι κ στη κατάλληλη φάση θα αλλάξεις γνώμη.

Πχ εμένα π με βλέπεις είμαι έτσι καμια 40αρια χρόνια χαχα αστειευομαι 😄
Έτσι ακριβώς

Ευδοκιμησε το φλερτ με καμια κοπελιτσα χθες?

Ευδοκιμησε το φλερτ με καμια κοπελιτσα χθες?
Εξαρτάται τι εννοείς, αν εννοείς να έπαιξε φασούλα σεξ κλπ όχι αλλά τσίμησα ινστα και με τη μια μιλήσαμε και λίγο το πρωί-χαλαρά...δεν καίγομαι κιολας
Να σου πω την αλήθεια αν είσαι ανάμεσα σε τέτοιες σαχλες τότε επειγόντως πρέπει να αλλάξεις κύκλο. Λες και το Πήλιο και η Αράχωβα είναι Σαιντ Μόριτζ ήρεμα κούκλα μου😂
Μπορεί να πρέπει να αλλάξω κύκλο ναι αλλά έχω συναντήσει ΠΑΡΑ πολλές με τέτοια νοοτροπία και δεν θεωρώ πως είναι θέμα κύκλου-απλά άλλαξαν οι καιροί. Πρέπει να προσαρμοστείς σε τέτοιες καταστάσεις.
Ναι καλή είναι και η φάση του ελεύθερου. Κλαίνε και οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.
Να που όμως ήμαστε ένα είδος το οποίο του αρέσει και η ανθρώπινη συντροφιά. Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια δεν το συζητώ.
Ανθρώπινη συντροφιά ειναι και οι φίλοι/ες όχι μόνο οι σύντροφοι
Απλα αντικειμενικά μιλώντας μην αφήσεις αυτό το phase να διαρκέσει πολύ (εννοώ μετά τα 30)
Καλά 8 μήνες είμαι ελευθερος όχι 7 χρόνια. Πιο πριν ήμουν 2 χρόνια - δεν υπηρχε πρόβλημα (αν και κατα φάσεις με έπιανε μια μελαγχολία λόγω πίεσης δουλειάς αλλά χαλάρωσα).
(εννοώ μετά τα 30), γιατί μετά δυσκολεύει πολυ η αναζήτηση και συνηθίζεις και στην ησυχία σου και μετά δεν σου πάει το Κεφι να ασχοληθείς.
Καλά η αναζήτηση είναι ήδη δύσκολη μη λέμε ότι θέλουμε. Μην ξεχνάς όμως πως οι συμφοιτητριες μου στο πανεπιστήμιο πχ που εκεί έχω δείγμα και όσες κοπέλες έχω συναναστραφεί ε δεν θα τους χάλαγε ο 30χρονος...
Και γενικά "παίζουν μπάλα" σε ηλικίες 27-30 ήδη από το 1ο-2ο έτος. Επίσης , μπορώ να σου πω πως ήδη έχω συνηθίσει στην ησυχία μου , και είμαι χαλαρός γιατι όσο το πιέζεις το ζήτημα ε δεν προκύπτει κάτι. Έχω φίλους που κάνουν σαν απελπισμένοι...ε και αυτό δεν είναι κατάσταση...

Βασικά στην περίπτωσή μου θυμάμαι ότι μου ήταν δύσκολο να τελειώσω, επομένως δεν τελείωσα και ποτέ. Μόλις της το είπα μου λέει «Και δεν χώρισες; Το να σε κάνει ο άλλος να τελειώνεις είναι από τα πιο βασικά πράγματα σε μια σχέση.». Ήθελε βέβαια και προσπαθούσε, δεν είναι ότι δεν τον ενδιέφερε. Είχαμε κάνει συζητήσεις πάνω σε αυτό. Και ουσιαστικά έχω ακούσει και από άλλα άτομα ότι εφόσον δεν με έφτανε σε οργασμό ότι είμαστε ασύμβατοι και ότι long term θα έχουμε θέματα.

Κάποτε είχα μια άλλη κουβέντα μαζί του και μου είχε πει πως αν δεν κάναμε σεξ δεν ξέρει αν θα κράταγε η σχέση μας γιατί για αυτόν σημαίνει πολλά ενώ για εμένα είναι από τα πιο επιφανειακά. Βάζουν ένα boost αλλά μέχρι εκεί.
Ο οργασμός μπορεί να είναι πιο τεχνικός, η λάθος κίνηση, στο λάθος σημείο, στο λάθος χρόνο, με το λάθος τρόπο , για τα δικά σου γουστα, δεν ξέρω αν χωρίζεις αμεσως και άντε γεια δεν ταιριάζουμε.

Βασικά το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών ΔΕΝ έχει οργασμό μόνο με το σεξ από όσο είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ.

Βασικά το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών ΔΕΝ έχει οργασμό μόνο με το σεξ από όσο είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ.
Μάλλον εννοείς με τη διείσδυση. Εγώ δεν είχα ούτε με τη διείσδυση ούτε κλειτοριδικά. Οι περισσότερες γυναίκες δεν τελειώνουν ούτε θα τελειώσουν ποτέ με το πρώτο σενάριο.

Μάλλον εννοείς με τη διείσδυση. Εγώ δεν είχα ούτε με τη διείσδυση ούτε κλειτοριδικά. Οι περισσότερες γυναίκες δεν τελειώνουν ούτε θα τελειώσουν ποτέ με το πρώτο σενάριο.

δλδ δεν τελείωνες, ούτε με λίγη βοήθεια από αυτόν και με λίγη από σένα; εννοώ να προσπαθείτε από κοινού στην γύρω περιοχή. :hmm:

εγώ πάντως, τα παλιά χρόνια, που έκανα σεξ, περίμενα να έρθει σε οργασμό πρώτα η συντροφος μου, και μετά εγώ. γιατί μετά έπεφτα τέζα. :morning1:

δλδ δεν τελείωνες, ούτε με λίγη βοήθεια από αυτόν και με λίγη από σένα; εννοώ να προσπαθείτε από κοινού στην γύρω περιοχή. :hmm:
Όχι. Επίσης παίρνω και χάπια ένα χρόνο τώρα σίγουρα έπαιζε και αυτό ρόλο.

εγώ πάντως, τα παλιά χρόνια, που έκανα σεξ, περίμενα να έρθει σε οργασμό πρώτα η συντροφος μου, και μετά εγώ. γιατί μετά έπεφτα τέζα. :morning1:
Αυτό είναι το σωστό. Καλά και οι γυναίκες κουράζονται κατευθείαν και τις πιάνει υπνηλία μετά τον οργασμό, αλλά οι άνδρες πέφτουν σαν να τους νάρκωσες.

Επίσης παίρνω και χάπια ένα χρόνο τώρα σίγουρα έπαιζε και αυτό ρόλο.
Το σκέφτηκα να σου πω με βάση όσα έχεις πει η ανοργασμια να οφείλεται σε αυτόν τον παράγοντα. Πάντως αν και μόνη σου δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό, απέκλεισε οργανικά αιτία με επίσκεψη σε γυναικολόγο.

Το σκέφτηκα να σου πω με βάση όσα έχεις πει η ανοργασμια να οφείλεται σε αυτόν τον παράγοντα. Πάντως αν και μόνη σου δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό, απέκλεισε οργανικά αιτία με επίσκεψη σε γυναικολόγο.
Όχι καλέ. Μπορώ μόνη μου. Τα χάπια επηρεάζουν την όρεξη περισσότερο για εμένα.

Αν δεν θες να σε πριζει τοτε δεν πρεπει να την πριζεις ουτε εσυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό είναι το σωστό. Καλά και οι γυναίκες κουράζονται κατευθείαν και τις πιάνει υπνηλία μετά τον οργασμό,
Εχω την αντιθετη εμπειρια , οτι μετά τον πρωτο τόσο η ορεξη όσο και οι οργασμοι ερχονταν πιο ευκολα. Οσο εγω σκοτωνομουνα δηλαδή στην επιδοση εκεινες απλά ξανανιωναν. Τεραστια αδικία ε; Μόνο οταν ειναι οι κυρίες απο πανω εξισσώνεται καπως.

Τελευταία επεξεργασία:
Αν δεν θες να σε πριζει τοτε δεν πρεπει να την πριζεις ουτε εσυ.
Εγώ άνετος είμαι με τις κοπέλες που είχα , αυτές τους έπιανε αμόκ και τους χτύπαγαν ανασφάλειες...
Σόρρυ αλλά δεν θα αγοράσω τη κλάψα της κάθεμιας και τα ψυχολογικά τους...

Εγώ άνετος είμαι με τις κοπέλες που είχα , αυτές τους έπιανε αμόκ και τους χτύπαγαν ανασφάλειες...
Σόρρυ αλλά δεν θα αγοράσω τη κλάψα της κάθεμιας και τα ψυχολογικά τους...

Δηλαδή τι τις ενοχλούσε ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back