Εντωμεταξύ αν κάτσεις και το σκεφτείς αν είσαι άντρας και μικρος σε ηλικία ειδικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα από το να έχεις σύντροφο. Σου γεμίζει το μυαλό σου σκοτούρες και άγχη που δεν υπάρχει λόγος να έχεις. Οι περισσότερες κοπέλες πάνω-κάτω στην ηλικία μου επηρεάζονται ΠΑΡΑ πολύ από τα σόσιαλ και ειδικά από τις φίλες τους με αποτέλεσμα να μην εκτιμάνε αυτό που έχουν απέναντι τους και οι απαιτήσεις τους να είναι πολλές φορές δυσβασταχτές για τον άλλον. Δηλαδή αν ξεκινήσει το "Α εμένα ο δικός μου γκόμενος με πήγε Αράχωβα & Πήλιο τα χριστούγεννα και τα πλήρωσε όλα κτλ εσύ με τον δικό σου πως και πήγατε μόνο ξερω γω Τρίκαλα κορινθίας ;" και μετά να ξεκίνησει το άλλο ωραίο! "Εσένα κούκλα μου σου αξίζει κάτι καλύτερο!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ" . Αν ξεκινήσουν αυτά , η σχέση έχει τελειώσει και έχει μπει το final countdown...
Προσωπικά , τη βρίσκω πολύ καλύτερα ελευθερος και χαλαρός που δεν δίνω report σε καμία για το που πάω , τι κάνω κλπ που δεν έχω καλύτερο. Πήγα σε πάρτι χθες και μίλησα με 3 κοπέλες φλέρτ , έτσι στα χαλαρά. Και γαμώ! Φαντάσου λοιπόν να είσαι σε ένα πάρτι 20-22 χρονών παλικάρι και να μην μπορείς να πεις 2 κουβέντες με τους άλλους γιατί θα έχεις την άλλη μπάστακα στα dm να σε πρίζει...