Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

@panosRU: Hello!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Περισσότερα στο ανάλογο θέμα

Σκεφτόμιλε ζεν σα ερθειςςς??

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ, το σκέφτομαι.

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos:Οι μεγάλες και φασαριόζικες παρέες δεν είναι το φόρτε μου.
θα είμαστε ήσυχα παιζάκια, νι

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:φιλί στα 16, σεξ στα 18 , ανωμαλία στα 25, και τι άλλο, με μοναχή ,όχι δεν έτυχε
Δηλαδή?

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Δηλαδή?![]()
edited by yiannis : "Εδώ υπήρχε μύνημα το οποίο είναι ενάντια στους κανόνες έκφρασης του forum"
neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Πέρα από την πλάκα και τα δύο τα έκανα όταν ήμουν 19.5 χρονών, σχεδόν ταυτόχρονα

adespoto
Περιβόητο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σεξ στα 18,5.

Το πρώτο μου φιλί, ήταν γύρω στα 12 ή 13, και θυμάμαι ότι το αγοράκι που με φίλησε έφαγε μια απίστευτη σφαλιάρα μετά, διότι, τελικά, δεν ήθελα να φιληθώ από τοσο μικρή ηλικία. ....

Εγώ φιλήθηκα στα πλαίσια παιχνιδιού ("Πυθία" θαρρώ) σε πάρτι, ήμουν 14...
Αλλά κανονικά με τον πρώτο μου έρωτα στα 16!
Με τον ίδιο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε γύρω στα 18 μου (μάλλον λίγο πριν μετράει, αλλά δεν το δένω και κόμπο...

mania
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

μη σου πω και οτι εβλεπα αστρακια ε.
παντως αυτος καρααγχωμενος και γω.. ποναγα αρκετα

αλλα ομορφα

Τί μου θυμίζετε...

17 προς 18 Ιούνη του 1992 ήταν το 1ο φιλί...
Στο άκουσμα του «Let The Night Take The Blame» της Lorraine McKane.
Με το που με φίλησε, έβαλα τα κλάματα. Δεν ξέρω γιατί...
Ήμουν μόλις 14 μισό κι εκείνος κάπου 22.
Η 1η φορά που έκανα έρωτα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.
Για καιρό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως η επόμενη φορά θα ήταν και η 1η μου.
Δεν είχα ονειρευτεί κάτι συγκεκριμένο ποτέ, αλλά το να μην είσαι ερωτευμένος και να σου ασκούν υπερβολική πίεση επειδή νομίζουν ότι το θέλεις κι εσύ να ντρέπεσαι να αρνηθείς, μάλλον δεν είναι και το ιδανικότερο...

Και ακόμα δεν ήμουν 15 καλά καλά...
Κάτι που θυμάμαι ως αστείο είναι πως ήταν παγκόσμια ημέρα των ζώων...

4/10/92...
Δύο εβδομάδες μετά χωρίσαμε. Δεν ένιωθα καλά να τον ξαναδώ και άθελά μου τον απέφευγα. Δεν ήταν κακός όμως...
Ήταν πολύ καλός μαζί μου γενικότερα. Απλά δεν...
Παρ' όλ' αυτά, με το παιδί κρατήσαμε επαφές και μετά από μερικά χρόνια έγινε και καλός μου φίλος, αν και οι δρόμοι μας πλέον έχουν χωρίσει για τα καλά, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.
Αρκετές φορές έχω σκεφτεί πως θα ήθελα να ήταν αλλιώς, να ήταν με κάποιον άλλον, αλλά δεν ξέρω αν ήταν πράγματι αλλιώς, αν θα ήμουν κι εγώ αυτή που είμαι σήμερα...
Giovanna
Επιφανές μέλος

Στο άκουσμα του «Let The Night Take The Blame» της Lorraine McKane.
να σε πω καλο μ, loreena mckennitt εννοεις?
σορι για τη διορθωση, απλα μαλλον εψαχνα το τραγουδι αυτο!

να σε πω καλο μ, loreena mckennitt εννοεις?
σορι για τη διορθωση, απλα μαλλον εψαχνα το τραγουδι αυτο!![]()
Όχι όχι...
Αυτήν που είπα εννοώ... Lorraine McKane.

Για δες εδώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.