1. Όλα οκ
2. Με ενοχλεί λίγο
3. Θα το κάνω κι εγώ
Οι απαντήσεις είναι και για τα δύο φύλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Παρακαλείσαι να μην χρησιμοποιέις greeklish εκτός αν συντρέχει τεχνικό πρόβλημα. Σου έχω στειλει και warning αλλά δεν απάντησες αρα θα ακολουθήσει και επόμενο αν συνεχίσεις τα greeklish χωρίς αιτιολογία...
Φιλικά

Λία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ο Γαλανος (αδερφος) μια φορα αλλα ακομα ειναι μαζι.
Μου ειπε οτι την εδειρε και απο τοτε δεν το εχει ξανακανει.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι κακο να λεμε την αληθεια
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Που αφτην υποστιριζω και εγω
kleftra
Διάσημο μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

P/s: Κλέφτρα λυπάμαι....αλλά το ευτύχημα ήταν ότι ήσασταν λίγο καιρό μάζι....Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή ότι δεν προκαλλεί αρνητικά συναισθήματα

kleftra
Διάσημο μέλος

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι κι όπως έγραψα πιο πολύ με πονάει ο εγωισμός μου και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά ένοιωσα βλάκας.Δυστυχώς κι αυτά είναι μέσα στη ζωή(πως φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει αν το έγραφα δυο μέρες πριν θα κοβόταν απο τις βρισιές)απλά χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους.Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Τι θα έκανα; Δεν μπορώ να φανταστώ απάντηση....Γιατί έχω συγχωρέσει και μάλλον θα ξανα συγχωρούσα.... Βέβαια κατά κύριο λόγο παίζουν αυτά που νιώθω και το πόσο είμαστε μαζί!Πιο δύσκολο είναι να συγχωρέσω παράλληλη σχέση αλλά κανείς δεν ξέρει!Απλά πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ένα τέτοιο λάθος!Βέβαια το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...Οπότε δεν περιμένω τρίτη και φαρμακερή αλλά δεύτερη μήπως σώσω την αξιοπρέπεια μου και δεν χάσω την πίστη μου γενικά 8)
P/s: Κλέφτρα λυπάμαι....αλλά το ευτύχημα ήταν ότι ήσασταν λίγο καιρό μάζι....Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή ότι δεν προκαλλεί αρνητικά συναισθήματα![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε μπορώ και δε θέλω ποτέ να βάλω τον εαυτό μου στη φάση της ανασφάλειας και της αμφιβολίας που θα έχει μετά σαν απότελεσμα υστερίες και ζήλιες....
Δεν το αντέχω απλά το να "ζηλεύω"... με αρρωσταίνει!!!
kleftra..... λυπάμαι που πέρασες τέτοια φάση.... για κανέναν δεν είναι καλό... όμως μην ανησυχείς... θα περάσει και αυτό

Και μη φοβάσαι.... θα ξαναεμπιστευτείς τους ανθρώπους.... έτσι είναι από τη φύση μας... πέφτουμε, πονάμε αλλά μετά ξανασηκώνουμε κεφάλι και ένας νέος έρωτας απρόσμενα μας περιμένει στη γωνία να μας κλείσει το μάτι

kleftra
Διάσημο μέλος

Τhanks!Eίμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε μια χαρά.Γιατί δεν είχα προλάβει να δεθώ.Περίμενα να είμαι πιο χάλια αλλά καμιά σχέση.Όταν είχα μάθει κάτι ανάλογο με ένα παιδί που ήμασταν πολύ καιρό,τον οποίο και συγχώρεσα,ήμουν πραγματικά κουρέλι,δεν πήγαινα ούτε στη δουλειά,ούτε έβγαινα κι αντί να με ψάχνει εκείνος τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο για να μιλήσουμε.Αυτές ήταν μέρες απόλυτης ξεφτίλας κι αφού ξεπέρασα αυτό όλα τα άλλα μου φαίνονται πταίσματα.............Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Επειδή ένα από τα πολύ βασικά συστατικά για μια υγιή σχέση είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, και επειδή η εμπιστοσύνη γκρεμίζεται σε περίπτωση που υπάρχει κέρατο γνωστοποιημένο.... θα χώριζα χωρίς δεύτερη σκέψη....
Δε μπορώ και δε θέλω ποτέ να βάλω τον εαυτό μου στη φάση της ανασφάλειας και της αμφιβολίας που θα έχει μετά σαν απότελεσμα υστερίες και ζήλιες....
Δεν το αντέχω απλά το να "ζηλεύω"... με αρρωσταίνει!!!
kleftra..... λυπάμαι που πέρασες τέτοια φάση.... για κανέναν δεν είναι καλό... όμως μην ανησυχείς... θα περάσει και αυτό
Και μη φοβάσαι.... θα ξαναεμπιστευτείς τους ανθρώπους.... έτσι είναι από τη φύση μας... πέφτουμε, πονάμε αλλά μετά ξανασηκώνουμε κεφάλι και ένας νέος έρωτας απρόσμενα μας περιμένει στη γωνία να μας κλείσει το μάτι![]()
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αν πάλι, λες να δώσεις μία ευκαιρία, ΄και να τον συγχωρέσεις, πιστεύω ότι είναι αδύνατον να το ξεχάσεις και η μετέπειτα συμπεριφορά απέναντί του είναι επηρεασμένη από αυτό το συμβάν, οπότε η σχέση είναι καταδικασμένη ούτως ή άλλως.

Ps. Σε κάθε περίπτωση θα στεναχωριόμουν...
Jason93
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Πιστεύω ότι αν συμβεί μία φορά, σιγουρα θα συμβεί και δεύτερη και τρίτη και πάει λέγοντας, οπότε μάλλον το κόβεις μαχαίρι απ'την αρχή.
Αν πάλι, λες να δώσεις μία ευκαιρία, ΄και να τον συγχωρέσεις, πιστεύω ότι είναι αδύνατον να το ξεχάσεις και η μετέπειτα συμπεριφορά απέναντί του είναι επηρεασμένη από αυτό το συμβάν, οπότε η σχέση είναι καταδικασμένη ούτως ή άλλως.
Έτσι crazyhelen.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- User2350
- Requiem
- Advocatus diaboli
- touvlo
- teacher_40
- Paragontas7000
- camil
- ROM32
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- thenutritionist
- iren
- Memetchi
- Robert_6
- A350
- charmander
- _pathfinder_
- rafaela11
- Joji
- taketrance
- Viktor
- iew
- Μήτσος10
- Kate1914
- Hased Babis
- Wonderkid
- giannhs2001
- American Economist
- Ellis
- Scandal
- fourkaki
- kalhkardia
- chester20080
- jj!
- Kat_kay
- Εριφύλη
- suspended animation
- stupid bitch
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- marww
- Abiogenesis
- tsiobieman
- Εχέμυθη
- Esperos1
- Ilma
- Αλκίμαχος
- Anastasia_01
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- Roulaki
- Libertus
- qwertyuiop
- parrot/παπαγάλος
- Sevasti
- DimitraA.
- Δροσουλίτης
- J.Cameron
- Stelios725
- xristarac
- Aries24
- nicks1999
- Χαραυγή
- Ariana2018
- Idontknoww
- epan
- Mt73
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.