Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-)
Ποιού είδους δηλαδή;

Asterismos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό.Ποιού είδους δηλαδή;![]()

Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα?
Μήπως... να το κοιταζα?
Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι.

BokSurat
Νεοφερμένο μέλος

kittycat
Νεοφερμένο μέλος

lactoula
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

kittycat
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβοΜηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ?![]()

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά!

Scandal
Διαχειριστής

Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το βρήκα από τον υποφαινόμενο.Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;;
Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-)
Ποιού είδους δηλαδή;![]()
Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει.
Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα....
Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον

Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

intruder
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.