Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 23 Απριλίου 2007 στις 23:44 Η Sunrise έγραψε: #201 23-04-07 23:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 19:22 Ο OxynteS έγραψε: #202 24-04-07 19:22 Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 23:55 Η Subject to change: #203 24-04-07 23:55 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Ποιού είδους δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:14 Η Asterismos: #204 25-04-07 07:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό. Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:27 Η Oralee έγραψε: #205 25-04-07 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS Πολύ δραστήριο μέλος Ο PsychoNaut αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.798 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 19:22 Ο OxynteS έγραψε: #202 24-04-07 19:22 Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 23:55 Η Subject to change: #203 24-04-07 23:55 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Ποιού είδους δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:14 Η Asterismos: #204 25-04-07 07:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό. Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:27 Η Oralee έγραψε: #205 25-04-07 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Απριλίου 2007 στις 23:55 Η Subject to change: #203 24-04-07 23:55 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Ποιού είδους δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:14 Η Asterismos: #204 25-04-07 07:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό. Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:27 Η Oralee έγραψε: #205 25-04-07 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Ποιού είδους δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 07:14 Η Asterismos: #204 25-04-07 07:14 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό. Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:27 Η Oralee έγραψε: #205 25-04-07 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Που να ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις. Θετικό βρήκα και οφείλω να το τονίσω, ότι παρόλο που σε μερικά θέματα θα ήταν εύκολο να παρεκτραπεί κανείς εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε τη σοβαρότητα και το επίπεδο των απαντήσεων ψηλά. Μπράβο σας γι' αυτό. Ελπίζω να μην ενοχλεί που απάντησα για λογαριασμό άλλου, απλά όπως κι ο OxynteS παραπάνω έτσι κι εγώ ξαφνιάστηκα με τη θεματολογία του φόρουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 09:27 Η Oralee έγραψε: #205 25-04-07 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Εγώ γιατί δεν θυμάμε πώς ήρθα? Μήπως... να το κοιταζα? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ θυμάμαι μαμώτο.. μάλλον κάτι θα έγραψα στο Google. Πάντως, επειδή έχω υπάρξει φανατικό μέλος σε αρκετά φόρουμς, δεν έχω βρει καλύτερο κλίμα απ' ότι εδώ, ενώ η απαγόρευση των greeklish με κάνει να νομίζω πως είμαι στον ..Παράδεισο του ελληνικού ίντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Απριλίου 2007 στις 14:29 Η Subject to change: #206 25-04-07 14:29 Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να'σαι καλά Asterismos (και kajira)! Αν και κανονικά το e-steki είναι γενικού περιεχομένου, όντως θέλαμε να γέρνει προς τις ανθρώπινες σχέσεις μιας και θεωρήσαμε οτι εκεί πάσχει περισσότερο το ελληνικό ίντερνετ. Σοβαρές συζητήσεις για πχ πολιτική έχω δει να κάνουν και αλλού, αλλά για σχέσεις όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BokSurat Νεοφερμένο μέλος Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 26 Απριλίου 2007 στις 23:54 Η BokSurat έγραψε: #207 26-04-07 23:54 Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το έμαθα τυχαία, μια μέρα που μιλούγα στο msn με ένα φίλο μου και λέγαμε για τα ζωάκια μας, όταν του ανέφερα "ότι μια μέρα ξύπνησα να πάω στη δουλειά και είδα τι γάτα μου να πίνει vodka από το το ποτήρι που είχε μείνει με ελάχιστο ποτό μέσα από το προηγούμενο βραδυ διπλα στην οθόνη του υπολογιστή", αυτός μου ανέφερε ότι είχε δει ένα video στο youtube με αυτό το θέμα που είχε δημοσιευθεί στο mycat.gr, έτσι τελικά διαπιστοσα, ότι είναι το video που έχω ανεβάσει εγώ... (https://www.youtube.com/watch?v=Vngarmgd8BU), έτσι μπήκα, το μελέτησα και έμεινα θαμώνας του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 04:11 Η kittycat έγραψε: #208 27-04-07 04:11 Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σάιτ το βρήκα μέσω ενός περιοδικού που το έγραφε, δεν θυμάμαι ποιό τώρα(όταν το βρω θα το γράψω). Είχε ειδικό αφιέρωμα στη στήλη σάιτ, για ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:09 Η lactoula έγραψε: #209 27-04-07 17:09 Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2007 στις 17:11 Η Subject to change: #210 27-04-07 17:11 Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν πάντως δεν ήταν αυτό θα ήθελα πολύ να μάθω ποιό είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 04:48 Η kittycat έγραψε: #211 29-04-07 04:48 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μηπως ηταν το computer active το περιοδικο που λες κιττυκατ? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αυτό ήταν μπράβο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Απριλίου 2007 στις 12:24 Η ruko έγραψε: #212 29-04-07 12:24 Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ από το Google. Είχα μόλις πρωτοπάρει το Φένστερ και έψαχνα, ως αστοιχείωτη γατομαμά, πληροφορίες για τη φροντίδα της γάτας, τη γλώσσα του σώματος κτλ. και έπεσα πάνω στο mycat. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Μπράβο, παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.068 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #213 07-08-07 14:57 Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 18:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 07-08-07 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τι περιπέτειες περάσετε μέχρι να φτάσετε ως εδώ;; Ψηφίστε και ποστάρετε :iagree:. Click για ανάπτυξη... Το βρήκα από τον υποφαινόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:34 Ο Dracula82: #215 27-08-07 18:34 Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. (Ήμουν καλότυχος τελικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 18:40 Η mania έγραψε: #216 27-08-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από OxynteS: Να είναι καλά που με έφερε εδώ. Αν και μέλος σε αρκετά Φόρουμ ποτέ σε ένα αυτού του είδους. :-) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ποιού είδους δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Οταν του έλεγα για το στέκι μου έλεγε ότι μια ζωή την έφαγε, ότι απλά είναι περιστασιακή πλάκα, ότι δεν θέλει να συμετάσχει ξανά γιατί είναι όλα ίδια μεταξύ τους, ότι δεν είναι και πολλύ διασκεδαστικό να είσαι σε φόρουμ και ότι μια τρέλλα έχω και ότι θα μου περάσει. Ειχε την εντύπωση ότι απλά μπένουν όλοι στο φόρουμ απλά για να χαζολογίσεις χωρίς συζητήσεις με περιεχόμενο, ότι δεν πρόκειτε να είναι διαφορετικό το στέκι με τα άλλα.... Τώρα νάτος, ήρθε και περνάει καλά, του κίνησε το ένδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:21 Ο Melkon έγραψε: #217 05-09-07 03:21 Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Insomnia.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:14 Ο michael92: #218 05-09-07 12:14 Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Hetfield dazed Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ από το Insomnia.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intruder Νεοφερμένο μέλος Ο intruder αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Ο intruder έγραψε: #219 05-09-07 12:47 Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από το pcw.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:48 Ο qwertyuiop: #220 05-09-07 12:48 από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
από το computeractive.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.