τι ωραίο θέμα που ξέθαψα
Εγώ με τον νυν μου γνωριστήκαμε με κατά κάποιο τρόπο κοινό τρόπο. Είμαστε και οι δύο από Χίο και συχνάζουμε στο ίδιο μπαρ. Το βράδυ των γενεθλίων μου ήμουν στη Χίο και ήμουν σε αυτό το μπαρ και ήταν κι αυτός με την κολλητή του, κοινή γνωστή μας. Εγώ λοιπόν ήθελα να δώσω κάτι στην κολλητή του αλλά εκείνη δούλευε μέσα από τη μπάρα και μου είπε να το δώσω σε αυτόν να το κρατήσει και του το έδωσα. Θυμάμαι τότε να του μιλάω στο αυτί για να του εξηγήσω ότι η κολλητή του μου είπε να του το δώσω και τι είναι και να το κρατήσει κτλ και εκείνος με κοιτούσε κάπως κ χαζοχαμογελούσε και τα ξαναεξηγούσα εγώ και δε με άκουγε κ του τα ξαναέλεγα

Μετά από αυτό δε ξαναμιλήσαμε γιατί εκείνος έμενε Χίο κ εγώ Αθήνα. Το καλοκαίρι σε κάποια φάση που είχα πάει Χίο συναντιόμασταν αλλά εγώ ήμουν με άλλον, μαλάκα, και ενώ μου άρεσε πολύ δεν τον είχα χαιρετίσει καν, απλά κοιταζόμασταν. Πέρασαν έτσι κάποιες μέρες και ένα βράδυ που ήμουν εγώ μεθυσμένη στο ίδιο μπαρ έσκασε κι εκείνος λιώμα κ με έψαχνε κ από το τίποτα βρεθήκαμε να αγκαλιαζόμαστε συνέχεια. Ούτε το όνομα του δεν ήξερα
Η κάπως πιο διαφορετική γνωριμία είναι με έναν πρώην μου που γνωριστήκαμε ... στο παρτέρι που βρίσκεται μεταξύ των δρόμων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Λέγαμε μετά ότι αν θέλουμε κάποια στιγμή να πάμε στο σημείο που γνωριστήκαμε θα είναι πολύ δύσκολο

Είχε τελειώσει το rockwave και εγώ με την παρέα μου είχα μείνει μέσα στο χώρο του rockwave λιώμα και μετά από πολύ ώρα θυμηθήκαμε, ή μας το θύμησαν οι υπεύθυνοι του χώρου, ότι πρέπει να φύγουμε, και βγαίνονταν έξω είδαμε ότι είχαν φύγει όλα τα αμάξια και τα πούλμαν ήθελαν λεφτά για να μας πάνε Αθήνα και δεν είχαμε

Καθώς προχωρούσαμε εγώ είδα ένα φίλο μου στην λωρίδα αυτή μεταξύ των δρόμων και πήγαμε εκεί και ο πρώην μου αυτός ήταν φίλος του φίλου μου. Κάτσαμε όλοι μαζί και μετά οι άλλοι είχαν βαρεθεί και είχαν κρυώσει κ επίσης συνέχεια γρίνιαζαν ότι εκεί είναι επικύνδινα και έφυγαν. Εμείς μείναμε και μιλούσαμε, στη μέση του πουθενά με τα αυτοκίνητα να περνάνε δεξιά και αριστέρα με τεράστια ταχύτητα μες το βράδυ. Μετά από κάποια ώρα πήγαμε κ εμείς στο σταθμό Σφενδάλης με τους άλλους καμένους και το πρωί γυρίσαμε τσάμπα στην Αθήνα

Θεικές στιγμές
Επίσης κάπως καρμικό ήταν με έναν τύπο που ποτέ δεν έγινε τίποτα τελικά. Πρώτη φορά τον είχα γνωρίσει στη συναυλία των ska-p. Εγώ ήμουν με έναν φίλο μου και εκείνος με έναν δικό του φίλο και πηγαίναμε με το λεωφορείο στη Νέα Ευκαρπία που γινόταν η (ΘΕΙΚΗ) συναυλία και κοιταζόμασταν. Είχα ξετρελαθεί

Μετά βγαίνοντας από το λεωφορείο καθώς πηγαίναμε στο γήπεδο εγώ είχα ανέβει σε ένα υψωματάκι και όταν τελείωσε αυτό εκείνος έτρεξε και μου έδωσε το χέρι του και καλά να κατέβω και oh my god ήθελα να κάνουμε σεξ εκείνη τη στιγμή

Ήταν ο τέλειος καμένος τύπος

Τέλος πάντων επειδή εγώ ήμουν με τον φίλο μου και εμείς είχαμε εισιτήρια και μπήκαμε κατευθείαν στο γήπεδο ενώ εκείνος πήγε στην ουρά για εισιτήρια χαθήκαμε. ΑΛΛΑ μετά από 12 μέρες στη συναυλία των AC/DC (ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ) στην Αθήνα συνέβη το απίστευτο. Εγώ ήμουν με άλλο φίλο μου και καθόμασταν κάτω και εκείνος ήρθε και έκατσε ΤΥΧΑΙΑ σε μία παρέα που καθόταν λίγο πιο δίπλα. Εγώ τον είδα, τον θυμήθηκα και ξετρελάθηκα αλλά εκείνος δε με είχε δει στην αρχή

Μετά με είδε και αρχίσαμε να μιλάμε με νοήματα από μακριά και ο φίλος μου προσφέρθηκε να πάει να αγοράσει μπύρα για εμένα και εκείνον και να με αφήσει μονηηη μου. Ε με το που έφυγε ο φίλος μου εκείνος σηκώθηκε κ ήρθε κ έκατσε δίπλα μου και γνωριστήκαμε, μιλούσαμε και άρχισε να μυρίζει το λαιμό μου κ τέτοια. Τελικά όμως μου πρότεινε να πάω μαζί του κτλ κ εγώ του είπα όχι γιατί δεν έλεγε να χέσω το φίλο μου και εκείνος έφυγε κ μου είπε άλλη φορά. Κάπως έτσι. Μην πείτε γιατί δεν ανταλλάξαμε κινητά