Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχα πάει καλοκαίρι διακοπές στη Βαρκελώνη με παααααρα πολλούς γνωστούς.Εκεί ήταν και το αμόρε με το οποίο όμως δε γνωριζόμασταν ιδιαίτερα.Απλά ο ένας ήξερε την ύπαρξη του άλλου μέσω κοινών γνωστών...Οι διακοπές θα διαρκούσαν μια βδομάδα...Για διάφορους λόγους(που δε μπορώ να εξηγήσω τώρα)ήμασταν σχεδόν όλη μέρα στο ξενοδοχείο.Εκεί είχα γνωρίσει ένα παιδί από άλλη χώρα και μου άρεσε.Το είχαν μάθει όλου οι φίλοι μου και είχε παιχτεί και μια ιστορία και ήμουν κάπως στεναχωρημένη...Μέχρι τότε με το αμόρε δεν είχαμε και καμιά τρομερή επικοινωνία ώσπου την πέμπτη μέρα που είχε και ένα πάρτυ στο ξενοδοχείο ήρθαμε πιο κοντά και μιλάγαμε μιλάγαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα.Του έλεγα και γω τον πόνο μου με τον άλλον μου έλεγε και αυτός τα δικά του...Μη τα πολυλογώ περισσότερο, από εκείνο το βραδύ και μετά ήμασταν συνέχεια μαζί(φιλικά πάντα!!) μέχρι που έφτασε η στιγμή να χωριστούμε στο αεροπλάνο(αυτός θα πήγαινε Θεσ/νίκη και γω Αθήνα).Ήταν πραγματικά από τις πολύ δύσκολες στιγμές μου...
Με τον καιρό παραδεχτηκαμε ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλία και έδεσε το γλυκό για τα καλά όταν ήρθε Αθήνα!!
Αν είχα χρόνο θα το έλεγα πιο ωραία με πιο ρομάντζο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μιλάγαμε συνέχεια και για τα πάντα! Κάποια στιγμή εκεί ΄που μιλάγαμε έπεσε στη συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και κάποιο επίδομα που έδιναν στα νέα ζευγάρια. Εκεί μες στην πλάκα εκείνος είπε πως μάλλον πρέπει να ψάξει για νύφη γιατί χρειαζόταν τα λεφτά κι εγώ απάντησα στην πλάκα "δεν παντρευόμαστε εμεις οι δύο που δεν τρέχει και κάτι μεταξύ μας να μοιραστούμε και τα λεφτά και να μην έχουμε πρόβλημα και με το διαζύγειο?" Ε! εκεί μου απάντησε "δηλαδή μου κάνεις πρόταση γάμου? Πρόσεχε γιατί έχω και μάρτυρες! Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω μετά!"

Εγώ τον αμφισβητούσα, έλεγα άσε το δουλεμα κτλ και τελικά την επόμενη μέρα δώσαμε το πρώτο μας φιλί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ τον αμφισβητούσα, έλεγα άσε το δουλεμα κτλ

Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαστε μαζι 7 χρόνια απο τότε και πέρσι παντρευτηκαμε !!!!( τα 7 χρονια φαγουρα πιανονται ή είναι 7 χρόνια γαμου; !!!! )
adespoto
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Με την παρότρυνση ενός φίλου, έψαξα και βρήκα το club που αφορούσε τη μάρκα του αυτοκινήτου μου (μιας που το θεμα αυτοκινητο ήταν πάντα στα ενδιαφέροντα μου)
Γράφτηκα και μετά απο κάποιους μήνες κι ενώ ήδη ένοιωθα καλύτερα απ το χωρισμό και πιο άνετα στο club, αποφάσισα να πάω σε μια από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους... να τους γνωρίσω κι από κοντά.
Ε ήταν εκεί....

μια άδεια καρέκλα δίπλα του.... με έβαλαν κι έκατσα εκεί....
Εκείνο το βράδυ είπαμε μόνο μια καλησπέρα...
Μετά πέρασαν πολλές Πέμπτες που βρισκόμασταν σε εβδομαδιαία φάση όλοι μαζί και εεεεε σγα σγα... ήρθε

Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο ποια ήταν η πρώτη κίνηση για να γνωριστείτε με το έτερον ήμισυ (από την δικιά του πλευρά ή την δικιά σας). Ή πως καταλάβατε ότι του αρέσατε.
Καλώς σας βρήκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Ωραίο θέμα άνοιξες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο ποια ήταν η πρώτη κίνηση για να γνωριστείτε με το έτερον ήμισυ (από την δικιά του πλευρά ή την δικιά σας).
Την τράκαρα με το αυτοκίνητο.
Μέσα σε ένα τέταρτο και συμπληρώνοντας την δήλωση,
είχα μάθει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, ΑΦΜ...
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Έτσι εξηγείται η ταμπελίτσα που γράφειΤην τράκαρα με το αυτοκίνητο.
Μέσα σε ένα τέταρτο και συμπληρώνοντας την δήλωση,
είχα μάθει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, ΑΦΜ...
<<κράτα απόσταση, υπάρχει και καλύτερος τρόπος να γνωριστούμε>>

io-io
Διάσημο μέλος

mpourmpoulithra
Νεοφερμένο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλος πάντων εκεί που μαζευόμαστε για να ξεκινήσουμε το ταξίδι με το λεοφορείο τσουπ να σου κάποια άγνωστα μα και πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα

Τέλος πάντων.. Δεν είχαμε πεί και πολλά τις πρώτες 2 μέρες αλλά το 2ο βράδυ βγήκαμε,ήπιαμε, χορέψαμε (αθλητές σου λέει μετά

Ε την επόμενη μέρα(του γυρισμού) δεν ήθελα και πολλά..Βασικά δεν ήξερα τι ήθελα..Σκεφτόμουν τζάμπα η προσπάθεια να κάνω κάτι σοβαρό..Θα το κατακρίνουν οι δικοί μου και πάλι δε θα έχω την ελευθερία μου..Αναποφάσιστη ως συνήθως...Άσε έλεγα που άρεζε και σε μία αλλη κοπέλα απο την ομάδα( η οποία δεν είχε μάθει τι είχε γίνει το βράδυ).. Ε βασάνιζα το μυαλό μου σε όλη τη διαδρομή.. Και με το που κατεβαίνουμε απο το λεοφορείο περνω βαλίτσα στο χέρι και φεύγω..Ούτε γεια,ούτε κινητό ανταλλάξαμε, ούτε τίποτα....Το κεφάλι μου το γύρισα να δω που είναι όταν ήμουν ήδη πολύ μακρια..Και τον έβλεπα να με κοιτάει με το στόμα ορθανοιχτό με την απορία "Που πάει?"
Την επόμενη μέρα μαθαίνω απο τα άλλα παιδιά οτι πήρε και αυτός τα μπογαλάκια του και την έκανε με ελαφρά....
Περνάω δύο μέρες μαρτύριο που λέτε..Χάλια μαύρα.. Είχα μιλήσει και στη μητέρα μου ( μέχρι τότε πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα) και είχε στεναχωρεθεί και αυτή μαζί μου..Είχα μετανιώσει ναι...

Και τη τρίτη μέρα μετά το γυρισμό περνάω μετά τη προπόνηση( εμφάνιση μη συζητάς) απο τον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής. Και που λέτε τον βλέπω αραχτό και λάιτ να πίνει το καφεδάκι του..(Η περιοχή που έμενε τότε ήταν στην άλλη άκρη της πόλης, και γένικα είναι φοιτητής στη Θεσ/νίκη) Η πιεσή μου χτυπαέι κόκκινο,έτρεμα ολόκληρη..Τώρα τι να κάνω?Αυτός δε με είχε δει!! Ε μη σας τρελαίνω άλλο..Ανταλλάξαμε τηλέφωνα..Βγήκαμε..Τα βρήκαμε..
Και σε μερικές μερούλες θα κλεισουμε δύο χρονάκια!! Είμαι ευτυχισμένη και τρελά τρελά ερωτευμένη..

Τελικά πιστεύω πως ότι είναι να γίνει θα γίνει σ'αυτή τη ζωή χωρίς πολύ προσπάθεια!!!Στη δικιά μου περίπτωση τίποτα δε κολλούσε και όμως να που τα καταφέραμε...

viko
Νεοφερμένο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Εγώ με τον νυν μου γνωριστήκαμε με κατά κάποιο τρόπο κοινό τρόπο. Είμαστε και οι δύο από Χίο και συχνάζουμε στο ίδιο μπαρ. Το βράδυ των γενεθλίων μου ήμουν στη Χίο και ήμουν σε αυτό το μπαρ και ήταν κι αυτός με την κολλητή του, κοινή γνωστή μας. Εγώ λοιπόν ήθελα να δώσω κάτι στην κολλητή του αλλά εκείνη δούλευε μέσα από τη μπάρα και μου είπε να το δώσω σε αυτόν να το κρατήσει και του το έδωσα. Θυμάμαι τότε να του μιλάω στο αυτί για να του εξηγήσω ότι η κολλητή του μου είπε να του το δώσω και τι είναι και να το κρατήσει κτλ και εκείνος με κοιτούσε κάπως κ χαζοχαμογελούσε και τα ξαναεξηγούσα εγώ και δε με άκουγε κ του τα ξαναέλεγα

Η κάπως πιο διαφορετική γνωριμία είναι με έναν πρώην μου που γνωριστήκαμε ... στο παρτέρι που βρίσκεται μεταξύ των δρόμων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Λέγαμε μετά ότι αν θέλουμε κάποια στιγμή να πάμε στο σημείο που γνωριστήκαμε θα είναι πολύ δύσκολο

Επίσης κάπως καρμικό ήταν με έναν τύπο που ποτέ δεν έγινε τίποτα τελικά. Πρώτη φορά τον είχα γνωρίσει στη συναυλία των ska-p. Εγώ ήμουν με έναν φίλο μου και εκείνος με έναν δικό του φίλο και πηγαίναμε με το λεωφορείο στη Νέα Ευκαρπία που γινόταν η (ΘΕΙΚΗ) συναυλία και κοιταζόμασταν. Είχα ξετρελαθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Πρώτη φορά στην Θήβα....και πρώτη φορά με το σχολείο εκδρομή στο περίφημο Μοσχοπόδι...

Εκεί που ανάβω τσιγάρο και πίνω την πρώτη γουλιά καφέ εντοπίζω τον δικό μου... Η πρώτη σκέψη ήταν: Ωραίος δάσκαλος; Δεν παίζει

Δύο μήνες και δεν το είχα πετύχει πουθενά... οπότε σταμάτησα να ελπίζω... (εδώ να τονίσουμε ότι όλοι οι δάσκαλοι γνωριζόμασταν μεταξύ μας...ο δικός μου όμως φαντομάς

Σε κάποια φάση γινόταν σεμινάρια υπολογιστών για εμάς αλλά ήταν περιορισμένος ο αριθμός και μπήκαμε σε κλήρωση... Και πρώτη φορά στη ζωή μου κληρώθηκα (με την γκαντεμιά που με δέρνει σίγουρα ήταν έκπληξη!

Οπότε ξεκινάω ένα ωραίο απόγευμα του Φεβρουαρίου να πάω να μάθω υπολογιστές... εκεί που κάθομαι με την παρέα μου τον βλέπω να μπαίνει....Καρφώθηκα στην κυριολεξία αλλά συνοδεύονταν....

Εκεί είχα μία άλλη σειρά σκέψεων: 1ον Αυτός εδώ;

Για καλή μου τύχη αυτός είχε τις εξής απαντήσεις: 1ον Ναι κι εγώ εδώ

(βέβαια μέχρι να γίνει το επίσημο "βήμα" επί 3 μήνες κυνηγιόμασταν...όταν ήθελε... δεν ήθελα...όταν ήθελα...δεν ήθελε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

πολυ μαρεσουν αυτα!!!
nagia
Νεοφερμένο μέλος

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενω εχουμε 10 λεπτα αποσταση, γνωριστηκαμε 350 χιλιομετρα μακρυα απο την αθηνα!!
καταλαβαμε οτι ηταν καρμικο να γινει!
οταν μου τον συστησαν δεν περιμενα οτε οτι αυτος ο ανθρωπος μια μερα θα γινει το αλλο μου μισο, ουτε αυτος το περιμενε βεβαια!!
ειχαμε και οι δυο αλλες σχεσεις, αφου πηγαμε σαν παρεα για ποτο το βραδυ πιασαμε την συζητηση για ενα μαγαζι που δεν το ηξερα, και μου ειπε πως ειναι τελειο!
ετσι αποφασισαμε οταν γυρισουμε αθηνα να παμε να μου το δειξει!!
ετσι κ εγινε, την ημερα που γυρισα μολις παρκαρα στο σπιτι μου μου εστειλε μηνυμα να βγουμε το βραδυ...
ειχε χωρισει και εγω το ιδιο!!
ξεκινησαμε να κανουμε παρεα με κατι παιδια που κ αυτα μολις ειχαν χωρισει, ολοι μας περνουσαν για ζευγαρι...δεν ειχε γινει ομως τιποτα!!
βγαιναμε καθε μερα με αυτα τα παιδια και μετα πηγαιναμε οι δυο μας βολτες μεχρι το πρωι, ατελειωτες βολτες!!
μεχρι που μια μερα τους επιβεβαιωσαμε ολους που μας ηθελαν για ζευγαρι!!
ολοι εχουν φαει τα λυσσακα τους που ειμαστε ακομη μαζι, και θα ειμαστε για πολυ ακομα, αλλα δεν μας νοιαζει καθολου γιατι πολυ απλα εχουμε ο ενας τον αλλο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.