Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 19:53 Ο Chemwizard: #141 02-08-11 19:53 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Θα την φλέρταρα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η prinCess.: #142 02-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: θα του έδινα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα για να καταλάβει η άλλη πως είναι και πολύ πιασμένος και πολύ δοσμένος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:03 Ο Pure_Seduction: #143 02-08-11 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Click για ανάπτυξη... μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:06 Η prinCess.: #144 02-08-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Click για ανάπτυξη... Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:16 Ο Pure_Seduction: #145 02-08-11 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Θα την φλέρταρα κι εγώ Click για ανάπτυξη... Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η prinCess.: #142 02-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: θα του έδινα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα για να καταλάβει η άλλη πως είναι και πολύ πιασμένος και πολύ δοσμένος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:03 Ο Pure_Seduction: #143 02-08-11 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Click για ανάπτυξη... μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:06 Η prinCess.: #144 02-08-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Click για ανάπτυξη... Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:16 Ο Pure_Seduction: #145 02-08-11 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: θα του έδινα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα για να καταλάβει η άλλη πως είναι και πολύ πιασμένος και πολύ δοσμένος. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:03 Ο Pure_Seduction: #143 02-08-11 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Click για ανάπτυξη... μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:06 Η prinCess.: #144 02-08-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Click για ανάπτυξη... Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:16 Ο Pure_Seduction: #145 02-08-11 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ακριβώς αυτό. Με υφάκι. Click για ανάπτυξη... μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:06 Η prinCess.: #144 02-08-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Click για ανάπτυξη... Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:16 Ο Pure_Seduction: #145 02-08-11 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν? θα της δωσεις πιο πολυ αξια επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως Click για ανάπτυξη... Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:16 Ο Pure_Seduction: #145 02-08-11 20:16 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα. Και είπαμε, είμαι δήθεν. Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία. Click για ανάπτυξη... βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ. τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει οποτε τι αλλο να κανεις? συμφωνω και εγω με καγιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 20:18 Η prinCess.: #146 02-08-11 20:18 Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είπα ότι θα τα ακούσει αυτός, απλά είπα ότι δε παίζει να πας να της ζητήσεις τα ρέστα, ή να τη τραβήξεις από το μαλλί ξέρω γω. Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2011 στις 21:26 Η rosa azul: #147 02-08-11 21:26 ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψυχραιμα και αδιαφορα ...του εχω απολυτη εμπιστοσυνη αφενος ....αφετερου στη ζωη του ειναι κυριος εκεινος και αποφασιζει μοναχα αυτος ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2011 στις 10:07 Η kaleidoscope: #148 03-08-11 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα; Click για ανάπτυξη... Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Ο MetalChest: #149 07-08-11 20:12 Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα με πείραζε αρκεί το φλέρτ να μην είναι επαναλαμβανόμενο. Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:14 Η venividivici: #150 07-08-11 21:14 Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαλαρά.... Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός..... Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει.... Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά..... Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:32 Ο Pure_Seduction: #151 07-08-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ...... Click για ανάπτυξη... εμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 21:52 Η Oralee έγραψε: #152 07-08-11 21:52 Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης - αν υπάρχει τέτοιο θέμα, προφανώς θα χωρίσω, δεν θα περιμένω να τον φλερτάρουν για να ..δω τι θα κάνει. ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:08 Ο hliass_1989: #153 23-07-13 00:08 Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα του εσφιγγα το χερι και θα του λεγα "καλα ξεμπερδεματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2013 στις 00:14 Ο Guest 781029: #154 23-07-13 00:14 Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν πεις τίποτα είσαι μαλάκας. Αν κατηγορήσεις την κοπέλα σου δεν της έχεις εμπιστοσύνη. Οπότε τσαμπουκάλεμα και αν ο άλλος το συνεχίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:13 Η mindcircus: #155 25-07-13 14:13 Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε δινω σημασια αν γυναικες κοιτανε... Ισα ισα χαιρομαι! Μια φορα ομως το βλεμμα ηταν τρομερα επιμονο , με διαρκεια και με θρασος μεχρι που ειδε το δικο μου και μαζευτηκε η κιουρια... Επισης δε ζηλευω ευκολα, γενικα εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Λιγη ζηλιτσα η φυσιολογικη ειναι απαραιτητη και θυμιζει τα συναισθηματα που εχεις για τον αλλον. Οταν παψεις να ζηλευεις εκει υπαρχει καποιος κορεσμος πιστευω. Η οταν ζηλευεις πολυ, κανεις και σκηνες οπως κανουν ορισμενες γυναικες με στενοχωρει αφανταστα και δεν το αποδεχομαι.. Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες φυσικα! Τυπου τσαμπουκας και τετοιες αηδιες ειναι πολυ πασε. Non! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Ο Γιώργος έγραψε: #156 25-07-13 14:43 Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 14:55 Η ανατολή έγραψε: #157 25-07-13 14:55 Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να ξέρω. Ανάλογα με το ποια τον φλέρταρε και το πόσο προκλητική θα ήταν η στάση της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:59 Η Just a sweetie!!: #158 25-08-13 19:59 Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: andreouk Requiem stupid bitch dijccixnc ag97 Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα κλείνομουν στο καβούκι μου, δε θα μιλούσα σε κανέναν, θα παρακολουθούσα πως εξελίσσεται και μάλλον θα πήγαινα κάπου να βάλω τα κλάματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 22:33 Η CiNeFiL έγραψε: #159 25-08-13 22:33 γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γουελ, εξαρτάται από την αντίδραση του αλλά στάνταρ θα αγριοκοιτούσα την τυπισα χωρίς όμως να την ψαλω ή να αρχίσω τα ξέκατινιασματα .Θα προσπαθούσα να τον απομάκρυνω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ και θα τον έκανα σκηνή, θα ήμουν όλη την ώρα στην τσιτα και θα πετούσα υπονοουμενα συνέχεια. Κυρίως για να δω πως θα το αντιμετωπίσει και επειδή θα ήθελα να με διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να ξένοκοιτάει, όχι από ανασφάλεια (αν είναι πραγματική σχέση)αλλά έτσι για το γαμωτο. Νταξ και γενικά με τους πιο δικούς μου ανθρώπους είμαι κτητικη χωρίς όμως να αμφιβάλλω για αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Darkness έγραψε: #160 28-08-13 15:40 Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι ακόμη θεωρητικά μικρή , οπότε θα το παίξω πιο άνετη. (μπορεί να λέγεται και κρίση ηλικίας). Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα. Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει. Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ. Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''. ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας. ''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο». Click για ανάπτυξη... Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.