Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Θα την φλέρταρα κι εγώ![]()
Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

θα του έδινα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα για να καταλάβει η άλλη πως είναι και πολύ πιασμένος και πολύ δοσμένος.![]()
Ακριβώς αυτό.

Με υφάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ακριβώς αυτό.
Με υφάκι.![]()
μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν?
θα της δωσεις πιο πολυ αξια

επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως

prinCess.
Επιφανές μέλος

μα ετσι δεν θα καταλαβει οτι το κανεις δηθεν?
θα της δωσεις πιο πολυ αξια
επιμενω στο τραβηγμα των βυζιων παντως![]()
Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα.

Και είπαμε, είμαι δήθεν.

Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Και να μην υπήρχε κάποια θα τον φίλαγα.
Και είπαμε, είμαι δήθεν.
Πάντως σοβαρά, μου' χει τύχει, και το μόνο που μπορείς να κάνει είναι αυτό. Δε παίζει να κάνεις φασαρία.![]()
βασικα δεν παιζει να κανεις φασαρια επειδη δεν θα φταιει αυτος

το οτι θα τον φλερταρει μια αλλη δηλ.
τωρα απο εκει και περα,ουτε ρεζιλι να γινεις παιζει

οποτε τι αλλο να κανεις?

συμφωνω και εγω με καγιρα

prinCess.
Επιφανές μέλος

Οι άντρες, μπορεί και να το έκαναν σε παρόμοια περίπτωση, αλλά στη γυναίκα δε πάει.

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Κι αν του καλού σου του άρεσε η ιδέα;![]()
Μπα, είναι πολύ ξενέρωτος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Τώρα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Θα με τσάντιζε περισσότερο να ξενοκοιτούσε η κοπελιά μου, παρά ο άγνωστος πέφτουλας.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημαινει ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι αρεστός και επιθυμητός.....
Άλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ......
Είναι λεπτές οι ισορροπίες και από τις τρεις πλευρές και θα πρέπει να διατηρούνται.....κι από εμένα και από το ταίρι μου και από την κοπέλα που τον φλερτάρει....
Αν παιζόταν το σενάριο περίπου ίδιο με μια μικρή διαφορά.....
Δηλαδή αν π.χ. εγώ δεν ήμουν παρούσα κι ειχε βγει [χωρίς εμένα] με παρέα πάλι δεν θα τον φλέρταρε η κοπέλα;;;;;;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

εμΆλλωστε ο άλλος δεν είναι ιδιοκτησία σου, για να κάνεις φασαρία λες και χάνεις κεκτημένα ......

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΑΛΛΑ.. ειναι άλλο να τον φλερτάρουν και να μη βλέπω, κι άλλο να είμαι παρούσα και να διαδραματίζεται η όλη φάση μπροστά μου: εννοείται δεν θα κάνω σκηνή, μπορεί μάλιστα να γελάσω κιόλας ή να του ψιθυρίσω στο αυτί κάτι θετικό για εκείνη ("πω πω μωρό μου, όλες τις γκομενάρες τραβάς! Αλλά λογικό τέτοιος κούκλος που είσαι..!"), αλλά όλα κι όλα, δεν θα γίνω και ξενέρωτη Ευρωπαία. Θα του σκάσω ένα καυτό γλωσσόφιλο, όλο δικό της! Αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν θέλει να ενδώσει .. ποια είμαι εγώ να της κόψω την τύχη να πάει με τέτοιο κελεπούρι;

hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αν δεν τον φλέρταρε μπροστά μου, δεν θα χα θέμα.
Αν φλέρταρε αυτός κάποια, πάλι χωρίς να είμαι μπροστά πάλι δεν θα χα. Λένε το φλερτ σε ανανεώνει.
Αν φλέρταρε αυτός μπροστά μου θα τα περνα λόγω του ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω. Μπορεί να το περνα και στο χαβαλέ αν η απέναντι μου δεν ήταν και κανά θεογκομενάκι μπορεί να τρωγε και καμιά αν το εννοούσε όντως πολύ.
Αν φλέρταραν αυτόν λογικά θα γελούσαμε ομαδικώς. Αλλά αν επέμενε και πάλι για να χαβαλεδιάσουμε θα πήγαινα και να της πω ''σόρυ αυτός θεωρείται το αγόρι μου και με ενοχλείς. Βρες τον και φλέρταρέ τον άλλη στιγμή''.
ΑΛΛΑ θα τον έπαιζα κιόλας.
''Αυτή σε φλερτάρει;'' (γέλια) ''και σ'άρεσει;'' πιο σοβαρά. ''Και για πες θα πήγαινες μαζί της'' στυλ φιλικά

Πλάκα έχει που αναφέρεις τη Κωσταλέξη.Φλερτ είναι, it's natural αν κάποιος φλερτάρει τη σχέση σου. Σιγά μην κλειδώσεις και τη σχέση σου στο κελάρι σαν την Κωσταλέξη, δηλαδή... Ορισμένα γατάκια μου φαίνεται συγχέουν την σχέση με το «συμβόλαιο».
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.