Πώς να πείσω μια κοπέλα ότι δεν την βλέπω ερωτικά;

Guest 986132

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν διαφωνούμε κάπου παρά μόνο στο ότι είναι αντικοινωνικό οι μονες σου επαφές με το άλλο φύλο να υπάρχουν ξεκάθαρα και μόνο για να καλύπτεσαι ερωτικά. Επειδή θεωρώ ομοίως ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας είπα ότι μάλλον προσπαθεί να αποκαταστήσει την εικόνα που είχε για εκείνον. Αλλά θα μπορούσες κάλλιστα να εχεις δίκιο και εσύ και απλά να εχει εμμονή και να μην το αντιλαμβάνεται ούτε να εκείνος. Αλλά από ένα κοπλικεντο το κατάλαβε αυτό ; Εκτός εάν ήταν εντελώς γλοιώδες και αγαρμπο δεν νομίζω κάτι που λέμε από ευγένεια και ως ένδειξη εκτίμησης του ανθρώπου απέναντι μας,να είναι πιεστικό η φορτικό.

Μαλλον θα χρειαστουμε παρά πάνω πληροφορίες γιατί προβλήματιζουν οι συμπεριφορές και των δύο.
Δεν κατάλαβα ότι ήταν γενικευμένο το σχόλιό σου. Έτσι όπως το έθεσες, συμφωνώ μαζί σου.

Για τα υπόλοιπα, το είπα βάσει δικού του σχολίου: "Συνεχισαμε να κανουμε παρεα,αλλα εγω πολλες φορες της εκανα διαφορα κοπλιμεντα του τυπου:τα ρουχα που φορας σημερα ειναι πολυ ωραια". Αφενός είναι μέγα φάουλ να κάνεις κομπλιμέντα σε κάποια που υποτίθεται ότι δεν την βλέπεις ερωτικά. Καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που επιδιώκεις. Χώρια του ότι δεν θα ένιωθε την ανάγκη να την κομπλιμεντάρει εάν δεν την έβλεπε ακόμα αλλιώς. Άλλωστε, το πώς βλέπουμε τον άλλον δεν έχει διακόπτη. Σήμερα ξύπνησα και μου αρέσεις και αύριο ξύπνησα και σε βλέπω φιλικά. Όλα αυτά συνηγορούν στο να έχει αυτή την εικόνα η κοπέλα. Το δίκιο της το χάνει με τη συμπεριφορά της. Άμα βλέπεις πως ο άλλος είναι ακόμα κολλημένος μαζί σου και νιώθεις να πιέζεσαι, τον απομακρύνεις με τρόπο, και δεν το παίζεις "πού χάθηκες" μετά απ' όσα του έχεις σύρει.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Δηλαδή αν ο εν λόγω πίθηκας αλλάξει το σκριπτ και αρχίσει να μιλάει χωρίς φατσούλες, για 30 λεπτά και χωρίς καληνύχτα, αλλάζει και το core της προσωπικότητας του και οι πράξεις του σταματάνε να είναι χειριστικές και το κίνητρο του δεν είναι πλέον να τον βρέξει? Αυτά δεν είναι δηλαδή τεχνάσματα και tactics?
Το κίνητρο του ήταν και είναι να τον βρέξει.
Για αυτό έκανε όλα αυτά τα simpιστικα που του βγήκαν αυθόρμητα, από τα σχόλια για τα ρούχα έως τις 3ωρες συζητήσεις στο insta.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι η αδυναμία τους να καταλάβουν τι χαρακτηριστικά προκαλούν έλξη, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες.

Η simpιαση είναι ένα κοινό λάθος μεταξύ των ανδρών. Η θεοποίηση της γυναίκας και της σεξουαλικής κατάκτησης, η υπερβολική προσπάθεια, η διστακτικότητα, η χρήση έμμεσων μέσων όπως likes πολύωρων chat, επιφανειακών κομπλιμεντων όπως για τα ρούχα, ειναι καταστάσεις που εκπέμπουν απελπισία η οποία είναι απωθητική. Ο simp αποτυγχάνει συνεχώς κάτι που τον οδηγεί σε μεγαλύτερη προσπάθεια και ανασφάλεια που τον κάνουν ακόμα πιο απωθητικό. Ένας φαύλος κύκλος.

Αν το σκριπτ αλλάξει τότε ο φαύλος κύκλος θα σπάσει θα αρχίσει να βλέπει επιτυχία και το νέο mindset θα γίνει μέρος της νέας του προσωπικότητας.

Τα tactics έχουν σκοπό να αλλάξουν τις συνήθειές. Αν μια συνήθεια αλλάξει για πολύ καιρό τότε γίνεται κομμάτι της φιλοσοφίας και ζωής τού. Δεν βλέπω κάτι κακό στην χρήση τους, είναι εργαλείο στον δρόμο της αυτοβελτιωσης.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ωραία απάντηση και χαίρομαι που την έθεσες επι ταπητος.

Συμφωνώ σε ένα μέρος ότι ακόμα και αυτά μπορει να ειναι τακτικές. Ολα μπορουν δυνητικά να είναι τακτικές. Ακομα και η πρωτη μου φράση που ειπα οτι ειναι ωραια απαντηση η δικη σου, τακτική μπορει να θεωρηθεί για να σε μαλακώσω και να παρω το κοινό μαζί μου. Αυτο δε σημαινει ομως ότι δεν πρέπει να την εκφράσω εαν πραγματικά την πιστεύω, έτσι;

Αρχικά κάποια πράγματα που δεν είναι στο frame σου, θα τα εισάγεις βιαίως για να συνέλθεις. Και ίσως να βγει fake it until you make it, αυτο δεν το γνωρίζω σε κάθε άντρα ή περίπτωση. Εκείνο που ξέρω είναι πως η όλη φιλοσοφία αυτή, δεν είναι textbook για να ρίξεις γυναίκα, είναι όπως ακριβως το λες με τη στωικότητα, σε ωθεί σε συνειδητοποιήσεις να μην κανεις υπερεκφραστικοτητες που σε ριχνουν στην άλλη και κυρίως που βγαζουν εναν χαρακτήρα που δεν είσαι εσυ.

Κάποια στιγμή λοιπόν μετά απο πλάσιμο του frame με τις νεες πληροφορίες, αποδοχή Χ και απορριψη Υ πληροφοριών, θα φτάσεις σε μια συνειδητοποιημενη κατασταση που θα πεις "Ναι εγω ειμαι ο Βαλ και αυτο λειτουργεί για μένα".

Όπως σου έχω πει και πριν, κι εγω δεν με θεωρω 100% Red Pill, έχω αρκετη simpίλα μέσα μου ακόμα, κάνω τα λάθη μου και τα απολαμβάνω γιατι είναι αυτο που λένε οι ψυχολογοι "a process". Εχουμε μαθει σε μια στιγμιαια ικανοποίηση σ αυτη την εποχη σε όλα και δεν απολαμβανουμε πλέον τα processes.

Ε λοιπον το συγκεκριμενο ειναι ενας θησαυρός πληροφοριών για να ραφινάρει ενας άντρας σωστα τις διαδικασίες του, κατα τη δικη μου γνωμη. Τωρα αν εκληφθει ως ΚΑΘΑΡΗ τακτικη και μονο (και οχι κατα μέρος οπως προειπα) ε εκει δε μπορω να κανω τιποτα, και αυτος που το εφαρμοζει θα αποτυχει διοτι δεν γνωριζει καν το σκοπο για τον οποιο το κανει. Σα να χρησιμοποιεις ενα σουγια για να βγαλεις ενα κρεατακι απο τα δοντια. Σε εκτακτη αναγκη ναι, γίνεται, αλλά δεν ειναι αυτη η δουλεια του.

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με ρήσεις όπως το fake it until you make it? Ξεκινάνε με την παραδοχή πως πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτό που είσαι και άρα πρέπει να κάνεις fake πως είσαι κάτι άλλο.

Εξέτασε λίγο πιο είναι το βασικό πρόβλημα ενός άντρα που δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες και θα φτάσεις αυτόματα στην συνειδητοποίηση πως είναι το γεγονός πως δεν είναι άντρας. Όποιος δεν είναι άντρας δυσκόλευεται να τραβήξει γυναίκες και αντίθετα οποίος είναι άντρας δεν δυσκόλευεται, διότι και οι γυναίκες προφανώς θέλουν να έχουν ερωτικές επαφές με άντρες. Επίσης ο μη άντρας είναι fixated στο γεγονός πως δεν μπορεί να τραβήξει γυναίκες και έχει ανάγει αυτό το πράγμα σε κριτήριο ανδρισμού. Είναι λοιπόν κολλημένος με τις γυναίκες και έτσι στην ψυχολογία του οι γυναίκες είναι κάτι το εξαιρετικό και άπιαστο, κάτι το οποίο πρέπει να έχει για να ολοκληρωθεί και να αισθάνεται άντρας. Αυτό το πηγαίο αίσθημα κατωτεροτητας που νιώθει επειδή δεν είναι άντρας το βγάζει στις γυναίκες με διάφορους τρόπους. Άλλοι το βγάζουν με simping όπως λες, δηλαδή με το να παρουσιάσουν γλυφτικες συμπεριφορές, άλλοι το βγάζουν με μισογυνισμο, δηλαδή να λένε "όλες οι γυναίκες είναι πουτανες, κερατωνουν κτλ", άλλοι το βγάζουν με escapism κ.ο.κ.

Παρε τώρα αυτούς τους τύπους και δίδαξε τους τα "μυστικά" της γυναικείας ψυχολογίας (τρομερά μυστικά), μάθε τους tactics και μάθε τους να ρίχνουν γυναίκες και να κάνουν fake it until you make it μεχρις ότου να ρίξουν πολλές γυναίκες και να αρχίσουν να έχουν abundance και ξέρεις τι θα γίνει; Τίποτα. Δεν θα αλλάξει τίποτα μέσα τους. Το ίδιο αίσθημα κατωτεροτητας θα αισθάνονται, το ίδιο άνανδροι θα αισθάνονται και απλά τώρα θα έχουν μάθει να το κρύβουν από τις γυναίκες και θα έχουν τον αέρα του παίκτη και του γαμια της γειτονιάς, ενώ μέσα τους το φυλλοκαρδι ακομη τρέμει και το calculation πάει σύννεφο. Σε όλες τις υπόλοιπες προεκτάσεις της ζωής τους θα είναι τα ίδια φοβισμένα αγόρια που ήταν πάντα.

Παρε σαν αντιπαραδειγμα από την άλλη έναν άντρα που γεννήθηκε το 1900 και πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αντιμετώπισε τον θάνατο άπειρες φορές, έζησε τραγικές καταστασεις στέρησης, είδε φίλους και αδέρφια να γίνονται κομμάτια, έκανε απόβαση στην Νορμανδία, έφαγε αέριο μουστάρδας στην μούρη και ο χαρακτήρας του γενικά διαμορφώθηκε σε αυτο που είναι δια πυρός και σιδήρου. Νομίζεις ας πουμε αυτος ο άντρας όταν επεστεψε σπίτι του θα συναντούσε σοβαρά προβλήματα με τις γυναίκες; Θα εκλαμβανοταν από μια γυναίκα ως γλυφτης αν της έλεγε καληνύχτα το βράδυ ή αν της έλεγε πόσο όμορφη είναι; Νομίζεις πως αυτός ο άντρας μετά από όλα όσα είχε δει στην ζωή θα γινόταν πάρα πολύ fazed αν του έλεγε μια γυναίκα όχι αν της ζητούσε να βγούνε; Ρητορικές οι ερωτήσεις, καταλαβαίνεις που το πάω.

Ο πραγματικός σκοπός στην ζωή ενός αγοριού είναι πρωταρχικά να γινει άντρας, δηλαδή μια ευγενής και γενναία ύπαρξη. Ένας άντρας γενναίος για χάριν την γενναιότητας και ευγενής για χάριν της ευγένειας και όχι για να κερδίσει κάτι. Όταν κάποιος καταφέρει να επιτύχει αυτή τη μεταμόρφωση μετά ως εκ του φυσικού παύει να έχει προβλήματα με τις γυναίκες γιατι ειναι πλεον άντρας. Και αυτή η μεταμόρφωση δεν έχει καμία σχέση με το κυνήγι γυναικών και με fake it until you make it, εχει σχέση με την αντιμέτωπηση των φόβων μας κατάματα και με την αντιμετώπιση δυσκολιών.

Έχουμε σήμερα ένα τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού που δεν πέρασε καμία ουσιασιαστικη δυσκολία στη ζωή του και ως εκ τούτου δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανδρωθει. Και αντί σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμού να λέμε την αλήθεια, τους λέμε απλά πως να μάθουν κάποια κόλπα για να προσομοιωσουν την συμπεριφορά ενός άντρα για να ρίξουν τις γυναίκες, λες και αυτός είναι σκοπός της ζωής άντρα, να ρίχνει γυναίκες... Αν αυτό δεν ειναι το απόλυτο simping τότε δεν ξέρω τι είναι.

Αλήθεια ένας μεγας player σημερα που έχει μάθει όλα τα κόλπα για την κατακτηση των γυναικών και ρίχνει τα κορίτσια πέντε πέντε κάθε βράδυ, θα είχε την καρδιά να πατήσει το πόδι του στη Νορμανδία, ή στη μάχη της Κρήτης ή στην Καλλίπολη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος είχαν την καρδιά να πατήσουν 17χρονα αγορια που μπορεί να μην είχαν ακουμπήσει ούτε το χέρι κοπελιάς μέχρι τότε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το κίνητρο του ήταν και είναι να τον βρέξει.
Για αυτό έκανε όλα αυτά τα simpιστικα που του βγήκαν αυθόρμητα, από τα σχόλια για τα ρούχα έως τις 3ωρες συζητήσεις στο insta.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι η αδυναμία τους να καταλάβουν τι χαρακτηριστικά προκαλούν έλξη, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες.

Η simpιαση είναι ένα κοινό λάθος μεταξύ των ανδρών. Η θεοποίηση της γυναίκας και της σεξουαλικής κατάκτησης, η υπερβολική προσπάθεια, η διστακτικότητα, η χρήση έμμεσων μέσων όπως likes πολύωρων chat, επιφανειακών κομπλιμεντων όπως για τα ρούχα, ειναι καταστάσεις που εκπέμπουν απελπισία η οποία είναι απωθητική. Ο simp αποτυγχάνει συνεχώς κάτι που τον οδηγεί σε μεγαλύτερη προσπάθεια και ανασφάλεια που τον κάνουν ακόμα πιο απωθητικό. Ένας φαύλος κύκλος.

Αν το σκριπτ αλλάξει τότε ο φαύλος κύκλος θα σπάσει θα αρχίσει να βλέπει επιτυχία και το νέο mindset θα γίνει μέρος της νέας του προσωπικότητας.

Τα tactics έχουν σκοπό να αλλάξουν τις συνήθειές. Αν μια συνήθεια αλλάξει για πολύ καιρό τότε γίνεται κομμάτι της φιλοσοφίας και ζωής τού. Δεν βλέπω κάτι κακό στην χρήση τους, είναι εργαλείο στον δρόμο της αυτοβελτιωσης.
Εσφαλμένες διαγνώσεις οδηγούν σε εσφαλμένες συνταγές οι οποίες στην καλύτερη απλά διαιωνίζουν το πρόβλημα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

panagiotis econ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα.
Εκανες ότι ήταν δυνατόν για να κατατάξεις εαυτό ως βασιλέα των simps φιλενάδων.

Εχεις μπροστά σου 2 επιλογές...ή να συνεχίσεις στον δρόμο του nice guy ο οποίος θα σε οδηγήσει στις ερωτικές αποτυχίες και στην απόγνωση για πολλά χρόνια, ή θα ανακτήσεις την χαμένη αξιοπρέπεια και ανδρισμό σου και θα γίνεις σεβαστός μεταξύ των ανδρών και ποθητός μεταξύ των γυναικών.
Αν επιλέγεις το 2ο για αρχή άκου τα εξής(με βάση αυτά που γράφεις πάνω):

-Να σταματήσεις τα cute σχόλια και τις φατσούλες σε οτιδήποτε στο insta η σε chat, και ειδικά σε γυναίκες. χρησιμοποιούμε μόνο γράμματα και τίποτα άλλο.
-Οταν κάποια σου λέει όχι να γυρνάς 180 μοίρες, για σένα έχει πεθάνει.
-να ρωτάς ευθέως και από την αρχή αυτό που σε ενδιαφέρει το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν αν βγαίνει με κάποιον.
-Να μην αναλύεις ποτέ τα προσωπικά σου με κάποια που γουστάρεις, και ποτέ ερωτικές συμβουλές από γυναίκες. Ξέρεις τον εαυτό σου και τί θέλεις, δεν περιμένεις από καμία να σε οδηγήσει-παρηγορήσει.
-Οι συζητήσεις σου στα social να είναι σύντομες και λακωνικές όχι πάνω από 30 λεπτά και μετά φεύγεις χωρίς καληνύχτα, απλά κλείνεις wifi πέφτεις για ύπνο και την αφήνεις να αναρωτιέται που πήγες.

σίγουρα τώρα θα λές ότι όλα αυτά θα σε κάνουν άξεστο και αγενή, οτι στις ταινίες οι ρομαντικοί άνδρες νικάνε, και οτι αν γίνεις πρώτα φίλος της και δεθείτε ψυχικά μετά θα σου κάτσει... αλλά όλα αυτά είναι παραμύθια.
O δρόμος της επιφώτισης είναι για λίγους και η φυγή από το μάτριξ πολλές φορές αργεί και είναι τραυματική.


Εγω θεωρώ ότι δεν γνωρίζεις τι λες επι του θέματος κι ανακατεύεις διαφορετικές θεωρήσεις επειδή δεν σου άρεσε η γεύση που σου άφησε το σχόλιο του Γασπαρ.

Ηταν ένα ΟΛΟΣΩΣΤΟ σχόλιο, που ακριβώς καταλήγει περιέργως στην ίδια συμβουλή που δίνεις εσυ, να μην είναι ο άλλος έρμαιο, ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, αλλά κυρίως των ορμών του ερπετοειδούς εγκεφάλου του και της κουτοπονηρής φύσης του που τον εξαναγκάζει στο να πιστεύει πως να χειριστεί μια γυναίκα με τεχνάσματα θα την οδηγήσει στο κρεβατι του.

Διότι αυτό είναι όλη αυτή η simpίλα. Μια χειριστικότητα. Είσαι όμορφη, πολυ ωραία ντύθηκες, να σε παω στο σπίτι με το αμαξι μου, να σου πληρωσω το φαγητό, ΝΑ ΣΕ Γ....

Μια υπο συνθήκη συμπεριφορά για να βρέξει ένας πίθηκας το μόριό του λες και η άλλη είναι καμια άψυχη βρύση να πουμε.

Αλλα οχι, δεν ειναι μισογυνιστικό το χολιγουντ. Συνέχισε να το πιστεύεις μικρή μου Άριελ.
Δηλαδη Valder και Gaspar αν εισαι ευγενικος και λες καληνυχτα χωρις να παριστάνεις το bad boy δεν @@@μας? Νομιζω καπου εχετε μπερδευτει. Αλλο το αξιοπρεπης και μη @@@δουλος κι αλλο το μαλακας!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των "επιτυχημένων" ανδρών που λέτε είναι για ηλικίες 18-30 όταν οι κοπέλες αρέσκονται στο κακό παιδί γιατί είναι συναρπαστικό και προσφέρει περιπέτειες που είναι αναγκαίες για τις ηλικίες αυτές. Μετά τα 30 οι γυναίκες θέλουν το καλό παιδί, κι αν γνωρίσετε κάποια και ΔΕΝ θέλει το καλό παιδί, σημαίνει οτι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τί θέλει. Η γυναίκα μετά τα 30 θέλει έναν άνθρωπο που θα γίνει σωστός σύζυγος και πατέρας, που θα την εξασφαλίσει υλικά και συναισθηματικά ώστε να μεγαλώσει το παιδί της σωστά. Αν σήμερα γνώριζα έναν τύπο που θα μιλούσαμε στο skype ή messenger ή πού αλλού μιλάτε τώρα οι νέοι και έφευγε χωρίς καληνύχτα, θα ήταν το τελευταίο που θα άκουγε από μένα. Ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα. Θέλω να είσαι σωστός με συνέπεια και στο πρώτο τσαλίμι τέτοιο έχω φύγει. Γιατί αν μού κάνεις τέτοιο τσαλίμι στα εύκολα, στην περίοδο γνωριμίας δηλαδή όπου όλοι δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τί θα μού κάνεις στα δύσκολα; Δεν πέρασες το τεστ φίλε μου κι αντίο.

Βέβαια εξαιρέσεις υπάρχουν πάντοτε.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,018 μηνύματα.
Εγω θεωρώ ότι δεν γνωρίζεις τι λες επι του θέματος κι ανακατεύεις διαφορετικές θεωρήσεις επειδή δεν σου άρεσε η γεύση που σου άφησε το σχόλιο του Γασπαρ.

Ηταν ένα ΟΛΟΣΩΣΤΟ σχόλιο, που ακριβώς καταλήγει περιέργως στην ίδια συμβουλή που δίνεις εσυ, να μην είναι ο άλλος έρμαιο, ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, αλλά κυρίως των ορμών του ερπετοειδούς εγκεφάλου του και της κουτοπονηρής φύσης του που τον εξαναγκάζει στο να πιστεύει πως να χειριστεί μια γυναίκα με τεχνάσματα θα την οδηγήσει στο κρεβατι του.

Διότι αυτό είναι όλη αυτή η simpίλα. Μια χειριστικότητα. Είσαι όμορφη, πολυ ωραία ντύθηκες, να σε παω στο σπίτι με το αμαξι μου, να σου πληρωσω το φαγητό, ΝΑ ΣΕ Γ....

Μια υπο συνθήκη συμπεριφορά για να βρέξει ένας πίθηκας το μόριό του λες και η άλλη είναι καμια άψυχη βρύση να πουμε.

Αλλα οχι, δεν ειναι μισογυνιστικό το χολιγουντ. Συνέχισε να το πιστεύεις μικρή μου Άριελ.
Δεν διαφώνησα με τον Gaspar πρακτικά στις συμβουλές , απλά λέω ότι δεν τους καλλιεργείς μίσος ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν ή ότι θέλουν άξεστους και κακούς ας πούμε αν ο άλλος δεν έχει συναισθηματική νοημοσύνη να διαχωρίσει την ευγένεια από την υποτακτικότητα και την απελπισία, αυτό του λες σαν συμβουλή, να μάθει να τα διαχωρίσει και να υιοθετεί αντίστοιχες συμπεριφορές .Αν και δεν πιστεύω ότι μαθαίνεται, μόνο αν έχεις κάποιο κολλητό και του το περάσεις με τον καιρό , δεν θα μάθει κανείς από συμβουλές στο διαδίκτυο . Δεν είναι χειριστικότητα να ξέρουμε τι είμαστε, τι είναι υγιές και να προσπαθούμε να φερόμαστε σωστά. Και δεν είναι μόνο το κρεβάτι , όλοι έχουν και άλλες ανάγκες , ενδιαφέρον , στοργή κτλ
.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,502 μηνύματα.
Δηλαδη Valder και Gaspar αν εισαι ευγενικος και λες καληνυχτα χωρις να παριστάνεις το bad boy δεν @@@μας? Νομιζω καπου εχετε μπερδευτει. Αλλο το αξιοπρεπης και μη @@@δουλος κι αλλο το μαλακας!!!

Είπα αυτό Παναγιώτη; Δείξε μου το σημείο που το έγραψα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των "επιτυχημένων" ανδρών που λέτε είναι για ηλικίες 18-30 όταν οι κοπέλες αρέσκονται στο κακό παιδί γιατί είναι συναρπαστικό και προσφέρει περιπέτειες που είναι αναγκαίες για τις ηλικίες αυτές. Μετά τα 30 οι γυναίκες θέλουν το καλό παιδί, κι αν γνωρίσετε κάποια και ΔΕΝ θέλει το καλό παιδί, σημαίνει οτι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τί θέλει. Η γυναίκα μετά τα 30 θέλει έναν άνθρωπο που θα γίνει σωστός σύζυγος και πατέρας, που θα την εξασφαλίσει υλικά και συναισθηματικά ώστε να μεγαλώσει το παιδί της σωστά. Αν σήμερα γνώριζα έναν τύπο που θα μιλούσαμε στο skype ή messenger ή πού αλλού μιλάτε τώρα οι νέοι και έφευγε χωρίς καληνύχτα, θα ήταν το τελευταίο που θα άκουγε από μένα. Ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα. Θέλω να είσαι σωστός με συνέπεια και στο πρώτο τσαλίμι τέτοιο έχω φύγει. Γιατί αν μού κάνεις τέτοιο τσαλίμι στα εύκολα, στην περίοδο γνωριμίας δηλαδή όπου όλοι δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τί θα μού κάνεις στα δύσκολα; Δεν πέρασες το τεστ φίλε μου κι αντίο.

Βέβαια εξαιρέσεις υπάρχουν πάντοτε.

Αυτα τα χαρακτηριστικά ισχύουν για όλη τη ζωή ενός άντρα.

Σκέψου το απλό παράδειγμα, εγω αυτή τη στιγμή έχω να κάνω 3 απλές δουλειές, να βάλω πλυντήριο και να απλώσω, να βάλω στο παιδί μου να φάει και να συνεννοηθώ με τον πατέρα μου για καποια δουλειά στην οποία χρειάζεται την βοήθειά μου.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Σκέψου λοιπόν ότι έρχεται η καλή μου στο τηλέφωνο κι αρχίζει το μπλα μπλα. Και της λεω ότι έχω 3 δουλειές αλλά δεν πειράζει μωρέ ας πάνε πίσω να τα πουμε κανα δίωρο ως τις 9 γαργαλοπιτσουλινάκι μου και αχ κέντρο του κόσμου μου χωρίς εσενα δε μπορώ και αχ τι υπέροχος που ειναι ο χρόνος μαζί σου.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Εναλλακτικά σκέψου το διαφορετικό σενάριο: "Μωρό μου, να τα πουμε μετα γιατί έχω να κάνω 2-3 δουλειές που πρέπει να τις κάνω τώρα;" και να μου πει η άλλη ναι βεβαίως, να πάρουμε το χρόνο μας, να λείψουμε ο ένας στον άλλο, να κάνει και η κοπέλα τις δουλειές της ήρεμη και ήσυχη, και να τα πουμε ξανα το βραδάκι στις 12 για μικρή χαλαρή κουβεντα και καληνυχτα. (και ουδέποτε εγω ειπα οτι το να μην καληνυχτίζεις ειναι αντρίλα, για να ξεκαθαριζόμαστε)

Ποιός είναι ο πιο άνετος άντρας; Ποιός είναι ο πιο οριοθετημένος; Ποιός είναι ο πιο σίγουρος και ασφαλής μέσα του και στη σχέση;

Αυτός θα σου κάνει και τα παιδιά και θα στα μεγαλώσει σωστά. Όχι ο σφουγγοκωλάριος που τον έχει πετάξει η κεντρομόλος του φουστανιού πιο μακριά κι απο κομήτη μετά από πέρασμα γύρω απο τον Κρόνο . Το χω πάθει και έχω ντραπει την ώρα και τη στιγμή που κουβάλησα αρχίδια.


Δεν διαφώνησα με τον Gaspar πρακτικά στις συμβουλές , απλά λέω ότι δεν τους καλλιεργείς μίσος ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν ή ότι θέλουν άξεστους και κακούς ας πούμε αν ο άλλος δεν έχει συναισθηματική νοημοσύνη να διαχωρίσει την ευγένεια από την υποτακτικότητα και την απελπισία, αυτό του λες σαν συμβουλή, να μάθει να τα διαχωρίσει και να υιοθετεί αντίστοιχες συμπεριφορές .Αν και δεν πιστεύω ότι μαθαίνεται, μόνο αν έχεις κάποιο κολλητό και του το περάσεις με τον καιρό , δεν θα μάθει κανείς από συμβουλές στο διαδίκτυο . Δεν είναι χειριστικότητα να ξέρουμε τι είμαστε, τι είναι υγιές και να προσπαθούμε να φερόμαστε σωστά. Και δεν είναι μόνο το κρεβάτι , όλοι έχουν και άλλες ανάγκες , ενδιαφέρον , στοργή κτλ
.

Χαίρομαι που δεν διαφωνείς με τον Γασπάρ, άρα και με μένα ως επι το πλείστον. Επειδή μίλησες για μισογυνισμό, συγγνώμη αλλά δεν έχω καμία υποχρέωση να σε πιάσω σαν αντρα απο το χεράκι να σου πω "ξέρεις κάτι; Να στο εξηγήσω νιανιά, δεν πρέπει να μισήσεις τις γυναίκες". Αυτό είναι αυτονόητο για μένα, ανήκει στη σφαίρα της κοινής λογικής ότι ο μισογυνισμός και ο μισανδρισμός, γενικά δηλαδή η στοχοποίηση ομάδων και ο μισανθρωπισμός είναι εγκεφαλική βλάβη.

Συγκεκριμένα ειπες, για να μιλαμε με στοιχεία: "Αναπαραράγεις το κλισέ ότι οι γυναίκες θέλουν κακούς και οι ρομαντικοί νικάνε στις ταινίες . Εγώ θεωρώ ότι αυτό οδηγεί σε μισογυνισμό και ψυχολογία χριστιανού κατα Νίτσε."

ΕΣΥ θεωρείς ότι αυτο οδηγεί σε μισογυνισμό. Είναι δικό σου θεματάκι, όχι της θεωρίας, όχι του Γασπάρ ή του Βαλντερ.

Εμείς αυτα τα προβλήματα τα χουμε λύσει. Για μένα μάλιστα 100% σίγουρα τα χω λυμένα και φαντάζομαι ότι και οι λοιποι εκλεκτοί φίλοι έχουν πράξει παρομοίως. Όταν λέμε μην είσαι σερβιέτας ξεπλένης καληνυχτάκιας δεν λέμε "α ειναι πουτάνες οι γυναίκες, θέλουν έναν μαλάκα να τις βρίζει για να κολλάνε, άντε γαμησέ τες μωρέ". Οχι. Καμία σχέση. Επ ουδενί λόγω.

Σου λέμε το απλούστατο: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΥΠΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ, ΚΟΨΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΣΟΥ!

Ίσα ίσα, τα λογια μας φωνάζουν "Η γυναικα θέλει έναν αντρα που να ξερει τι θέλει και πως να στέκεται".


Τωρα μη με κανεις να χαλάσω το χρόνο μου για να στο απλοποιήσω περισσότερο, θα υποτιμήσω και τους δυο μας έτσι και το ξέρεις. Αμα ήθελα να μισήσω κάποιον δε θα κώλωνα, θα το λεγα ευθέως και δε θα το κρυβα πίσω απο βελτιωτικες θεωρίες.
 

panagiotis econ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα.
Είπα αυτό Παναγιώτη; Δείξε μου το σημείο που το έγραψα.



Αυτα τα χαρακτηριστικά ισχύουν για όλη τη ζωή ενός άντρα.

Σκέψου το απλό παράδειγμα, εγω αυτή τη στιγμή έχω να κάνω 3 απλές δουλειές, να βάλω πλυντήριο και να απλώσω, να βάλω στο παιδί μου να φάει και να συνεννοηθώ με τον πατέρα μου για καποια δουλειά στην οποία χρειάζεται την βοήθειά μου.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Σκέψου λοιπόν ότι έρχεται η καλή μου στο τηλέφωνο κι αρχίζει το μπλα μπλα. Και της λεω ότι έχω 3 δουλειές αλλά δεν πειράζει μωρέ ας πάνε πίσω να τα πουμε κανα δίωρο ως τις 9 γαργαλοπιτσουλινάκι μου και αχ κέντρο του κόσμου μου χωρίς εσενα δε μπορώ και αχ τι υπέροχος που ειναι ο χρόνος μαζί σου.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Εναλλακτικά σκέψου το διαφορετικό σενάριο: "Μωρό μου, να τα πουμε μετα γιατί έχω να κάνω 2-3 δουλειές που πρέπει να τις κάνω τώρα;" και να μου πει η άλλη ναι βεβαίως, να πάρουμε το χρόνο μας, να λείψουμε ο ένας στον άλλο, να κάνει και η κοπέλα τις δουλειές της ήρεμη και ήσυχη, και να τα πουμε ξανα το βραδάκι στις 12 για μικρή χαλαρή κουβεντα και καληνυχτα. (και ουδέποτε εγω ειπα οτι το να μην καληνυχτίζεις ειναι αντρίλα, για να ξεκαθαριζόμαστε)

Ποιός είναι ο πιο άνετος άντρας; Ποιός είναι ο πιο οριοθετημένος; Ποιός είναι ο πιο σίγουρος και ασφαλής μέσα του και στη σχέση;

Αυτός θα σου κάνει και τα παιδιά και θα στα μεγαλώσει σωστά. Όχι ο σφουγγοκωλάριος που τον έχει πετάξει η κεντρομόλος του φουστανιού πιο μακριά κι απο κομήτη μετά από πέρασμα γύρω απο τον Κρόνο . Το χω πάθει και έχω ντραπει την ώρα και τη στιγμή που κουβάλησα αρχίδια.




Χαίρομαι που δεν διαφωνείς με τον Γασπάρ, άρα και με μένα ως επι το πλείστον. Επειδή μίλησες για μισογυνισμό, συγγνώμη αλλά δεν έχω καμία υποχρέωση να σε πιάσω σαν αντρα απο το χεράκι να σου πω "ξέρεις κάτι; Να στο εξηγήσω νιανιά, δεν πρέπει να μισήσεις τις γυναίκες". Αυτό είναι αυτονόητο για μένα, ανήκει στη σφαίρα της κοινής λογικής ότι ο μισογυνισμός και ο μισανδρισμός, γενικά δηλαδή η στοχοποίηση ομάδων και ο μισανθρωπισμός είναι εγκεφαλική βλάβη.

Συγκεκριμένα ειπες, για να μιλαμε με στοιχεία: "Αναπαραράγεις το κλισέ ότι οι γυναίκες θέλουν κακούς και οι ρομαντικοί νικάνε στις ταινίες . Εγώ θεωρώ ότι αυτό οδηγεί σε μισογυνισμό και ψυχολογία χριστιανού κατα Νίτσε."

ΕΣΥ θεωρείς ότι αυτο οδηγεί σε μισογυνισμό. Είναι δικό σου θεματάκι, όχι της θεωρίας, όχι του Γασπάρ ή του Βαλντερ.

Εμείς αυτα τα προβλήματα τα χουμε λύσει. Για μένα μάλιστα 100% σίγουρα τα χω λυμένα και φαντάζομαι ότι και οι λοιποι εκλεκτοί φίλοι έχουν πράξει παρομοίως. Όταν λέμε μην είσαι σερβιέτας ξεπλένης καληνυχτάκιας δεν λέμε "α ειναι πουτάνες οι γυναίκες, θέλουν έναν μαλάκα να τις βρίζει για να κολλάνε, άντε γαμησέ τες μωρέ". Οχι. Καμία σχέση. Επ ουδενί λόγω.

Σου λέμε το απλούστατο: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΥΠΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ, ΚΟΨΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΣΟΥ!

Ίσα ίσα, τα λογια μας φωνάζουν "Η γυναικα θέλει έναν αντρα που να ξερει τι θέλει και πως να στέκεται".


Τωρα μη με κανεις να χαλάσω το χρόνο μου για να στο απλοποιήσω περισσότερο, θα υποτιμήσω και τους δυο μας έτσι και το ξέρεις. Αμα ήθελα να μισήσω κάποιον δε θα κώλωνα, θα το λεγα ευθέως και δε θα το κρυβα πίσω απο βελτιωτικες θεωρίες.
Νομιζω ειπες το παραπανω σχολιο ηταν Ολοσωστο. Αρα συμφωνεις και με το ''βγαινω χωρις να πω καληνυχτα ετσι για να κανω το κακο αγορι και να την ψησω''
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,502 μηνύματα.
Νομιζω ειπες το παραπανω σχολιο ηταν Ολοσωστο. Αρα συμφωνεις και με το ''βγαινω χωρις να πω καληνυχτα ετσι για να κανω το κακο αγορι και να την ψησω''
Ναι την είπα τη λέξη ολόσωστο, έχεις δίκιο. Εντούτοις ξεκαθάρισα στο ίδιο ποστ που σου απαντησα πριν πως δεν θεωρω την εσκεμμένη έλλειψη καληνυχτας ως αντρίλα.

Καταλαβαίνω ότι δημιουργείται ένα οξύμωρο εαν μείνουμε σε απόλυτες λεπτομέρειες και εικάζω πως αν το αναλύσεις τόσο εξαντλητικά προκειμένου να βρεις σφάλμα στο συλλογισμό μου, τότε ναι θα βρεις όντως σφάλμα.

Θεωρω εντούτοις μετά και απο αυτή την παρέμβασή μου ότι ως άνθρωπος της ουσίας θα κατάλαβες τι εννοώ και δε θα εξαντληθείς σε σημειολογία.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,018 μηνύματα.
ΕΣΥ θεωρείς ότι αυτο οδηγεί σε μισογυνισμό. Είναι δικό σου θεματάκι, όχι της θεωρίας, όχι του Γασπάρ ή του Βαλντερ.
Και εγώ δεν απευθύνομαι σε εσένα ή στον Gaspar όμως , απευθύνομαι σε ανθρώπους με προβλήματα τέτοια . Και ναι άμα βλέπεις μια γυναίκα με το μαύρο της το χάλι γενικότερα να έχει ταίρι έστω για σεξ, γιατί έτσι είναι καλώς ή κακώς και εσύ να μη σταυρώνεις καμία , μπορεί να σου βγει σε πικρία , φθόνο και κόμπλεξ ότι φταίνε οι γυναίκες , δεν χρειάζεται εγκεφαλική βλάβη ... Και μερικά σχόλια εκεί πέρα οδηγούν από λάθος γλώσσα και του Gaspar στην προκειμένη . Οι ρομαντικοί μια χαρά νικάνε, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ρομαντικοί αλλά δεν είναι , νομίζουν ότι είναι καλά παιδιά αλλά δεν είναι κοκ
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Δηλαδη Valder και Gaspar αν εισαι ευγενικος και λες καληνυχτα χωρις να παριστάνεις το bad boy δεν @@@μας? Νομιζω καπου εχετε μπερδευτει. Αλλο το αξιοπρεπης και μη @@@δουλος κι αλλο το μαλακας!!!
Πιάνεσαι απο μία φράση. Από την μία υπερβολή που είναι ο needy τύπος που περιμένει πάνω από το κινητό και στέλνει καρδούλες αυτοκόλλητα,(ή τα όσα περιέγραψε ο topicstarter) είναι απείρως καλύτερα το άλλο άκρο και έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες.
Απ όσο βλέπουμε και έξω οι μαλάκες δεν δυσκολεύονται σε αντίθεση με τους καλούς τύπους.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των "επιτυχημένων" ανδρών που λέτε είναι για ηλικίες 18-30 όταν οι κοπέλες αρέσκονται στο κακό παιδί γιατί είναι συναρπαστικό και προσφέρει περιπέτειες που είναι αναγκαίες για τις ηλικίες αυτές. Μετά τα 30 οι γυναίκες θέλουν το καλό παιδί, κι αν γνωρίσετε κάποια και ΔΕΝ θέλει το καλό παιδί, σημαίνει οτι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τί θέλει. Η γυναίκα μετά τα 30 θέλει έναν άνθρωπο που θα γίνει σωστός σύζυγος και πατέρας, που θα την εξασφαλίσει υλικά και συναισθηματικά ώστε να μεγαλώσει το παιδί της σωστά.
Σωστά. Ομως η γυναίκα μετα τα 30-35 δεν επιλέγει καλό παιδί γιατί την ελκύει ερωτικά, αλλα γιατί φτάνοντας στην φθορά της αναπαραγωγικής της ηλικίας και εμφάνισης, και έχοντας ήδη εξερευνήσει τις επιλογές της, βλέπει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Η επιλογή αυτή έχει ως βάση τον συμβιβασμό και την στρατηγική.
το οικονομικό κριτήριο το πόσο σταθερός σύντροφος και πιστός θα είναι κάποιος γίνονται ξαφνικά ελκυστικά στοιχεία επιλογής για αυτήν.

Το μέχρι χθές υποτιμημένο καλό παιδί έχοντας φτάσει στα 35 και έχοντας φτωχές μέχρι τώρα εμπειρίες, ξαφνικά βλέπει τις ερωτικές μετοχές του να ανεβαίνουν αλλά για τους λάθος λόγους.
έχοντας ζήσει μια ζωή στέρησης και μιζέριας και έχοντας θεοποιήσει την γυναίκα και τις σχέσεις, το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστεί σε έναν γάμο γκρίνιας και εκμετάλλευσης.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,018 μηνύματα.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με ρήσεις όπως το fake it until you make it? Ξεκινάνε με την παραδοχή πως πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτό που είσαι και άρα πρέπει να κάνεις fake πως είσαι κάτι άλλο.

Εξέτασε λίγο πιο είναι το βασικό πρόβλημα ενός άντρα που δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες και θα φτάσεις αυτόματα στην συνειδητοποίηση πως είναι το γεγονός πως δεν είναι άντρας. Όποιος δεν είναι άντρας δυσκόλευεται να τραβήξει γυναίκες και αντίθετα οποίος είναι άντρας δεν δυσκόλευεται, διότι και οι γυναίκες προφανώς θέλουν να έχουν ερωτικές επαφές με άντρες. Επίσης ο μη άντρας είναι fixated στο γεγονός πως δεν μπορεί να τραβήξει γυναίκες και έχει ανάγει αυτό το πράγμα σε κριτήριο ανδρισμού. Είναι λοιπόν κολλημένος με τις γυναίκες και έτσι στην ψυχολογία του οι γυναίκες είναι κάτι το εξαιρετικό και άπιαστο, κάτι το οποίο πρέπει να έχει για να ολοκληρωθεί και να αισθάνεται άντρας. Αυτό το πηγαίο αίσθημα κατωτεροτητας που νιώθει επειδή δεν είναι άντρας το βγάζει στις γυναίκες με διάφορους τρόπους. Άλλοι το βγάζουν με simping όπως λες, δηλαδή με το να παρουσιάσουν γλυφτικες συμπεριφορές, άλλοι το βγάζουν με μισογυνισμο, δηλαδή να λένε "όλες οι γυναίκες είναι πουτανες, κερατωνουν κτλ", άλλοι το βγάζουν με escapism κ.ο.κ.

Παρε τώρα αυτούς τους τύπους και δίδαξε τους τα "μυστικά" της γυναικείας ψυχολογίας (τρομερά μυστικά), μάθε τους tactics και μάθε τους να ρίχνουν γυναίκες και να κάνουν fake it until you make it μεχρις ότου να ρίξουν πολλές γυναίκες και να αρχίσουν να έχουν abundance και ξέρεις τι θα γίνει; Τίποτα. Δεν θα αλλάξει τίποτα μέσα τους. Το ίδιο αίσθημα κατωτεροτητας θα αισθάνονται, το ίδιο άνανδροι θα αισθάνονται και απλά τώρα θα έχουν μάθει να το κρύβουν από τις γυναίκες και θα έχουν τον αέρα του παίκτη και του γαμια της γειτονιάς, ενώ μέσα τους το φυλλοκαρδι ακομη τρέμει και το calculation πάει σύννεφο. Σε όλες τις υπόλοιπες προεκτάσεις της ζωής τους θα είναι τα ίδια φοβισμένα αγόρια που ήταν πάντα.

Παρε σαν αντιπαραδειγμα από την άλλη έναν άντρα που γεννήθηκε το 1900 και πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αντιμετώπισε τον θάνατο άπειρες φορές, έζησε τραγικές καταστασεις στέρησης, είδε φίλους και αδέρφια να γίνονται κομμάτια, έκανε απόβαση στην Νορμανδία, έφαγε αέριο μουστάρδας στην μούρη και ο χαρακτήρας του γενικά διαμορφώθηκε σε αυτο που είναι δια πυρός και σιδήρου. Νομίζεις ας πουμε αυτος ο άντρας όταν επεστεψε σπίτι του θα συναντούσε σοβαρά προβλήματα με τις γυναίκες; Θα εκλαμβανοταν από μια γυναίκα ως γλυφτης αν της έλεγε καληνύχτα το βράδυ ή αν της έλεγε πόσο όμορφη είναι; Νομίζεις πως αυτός ο άντρας μετά από όλα όσα είχε δει στην ζωή θα γινόταν πάρα πολύ fazed αν του έλεγε μια γυναίκα όχι αν της ζητούσε να βγούνε; Ρητορικές οι ερωτήσεις, καταλαβαίνεις που το πάω.

Ο πραγματικός σκοπός στην ζωή ενός αγοριού είναι πρωταρχικά να γινει άντρας, δηλαδή μια ευγενής και γενναία ύπαρξη. Ένας άντρας γενναίος για χάριν την γενναιότητας και ευγενής για χάριν της ευγένειας και όχι για να κερδίσει κάτι. Όταν κάποιος καταφέρει να επιτύχει αυτή τη μεταμόρφωση μετά ως εκ του φυσικού παύει να έχει προβλήματα με τις γυναίκες γιατι ειναι πλεον άντρας. Και αυτή η μεταμόρφωση δεν έχει καμία σχέση με το κυνήγι γυναικών και με fake it until you make it, εχει σχέση με την αντιμέτωπηση των φόβων μας κατάματα και με την αντιμετώπιση δυσκολιών.

Έχουμε σήμερα ένα τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού που δεν πέρασε καμία ουσιασιαστικη δυσκολία στη ζωή του και ως εκ τούτου δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανδρωθει. Και αντί σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμού να λέμε την αλήθεια, τους λέμε απλά πως να μάθουν κάποια κόλπα για να προσομοιωσουν την συμπεριφορά ενός άντρα για να ρίξουν τις γυναίκες, λες και αυτός είναι σκοπός της ζωής άντρα, να ρίχνει γυναίκες... Αν αυτό δεν ειναι το απόλυτο simping τότε δεν ξέρω τι είναι.

Αλήθεια ένας μεγας player σημερα που έχει μάθει όλα τα κόλπα για την κατακτηση των γυναικών και ρίχνει τα κορίτσια πέντε πέντε κάθε βράδυ, θα είχε την καρδιά να πατήσει το πόδι του στη Νορμανδία, ή στη μάχη της Κρήτης ή στην Καλλίπολη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος είχαν την καρδιά να πατήσουν 17χρονα αγορια που μπορεί να μην είχαν ακουμπήσει ούτε το χέρι κοπελιάς μέχρι τότε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Εσφαλμένες διαγνώσεις οδηγούν σε εσφαλμένες συνταγές οι οποίες στην καλύτερη απλά διαιωνίζουν το πρόβλημα.
Μια χαρά άντρες είναι, τι είναι και άντρας στη τελική. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν συναισθηματική νοημοσύνη. Και επειδή και μια χαζή γυναίκα σε αυτό το κομμάτι είναι καλύτερη , ο άντρας δυσκολεύεται και μένει πίσω . Πόσοι είναι πετυχημένοι σε άλλους τομείς και στα ερωτικά δεν τα καταφέρνουν . Δεν έχουν να λένε οι γενικότερες δυσκολίες .
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μια χαρά άντρες είναι, τι είναι και άντρας στη τελική. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν συναισθηματική νοημοσύνη. Και επειδή και μια χαζή γυναίκα σε αυτό το κομμάτι είναι καλύτερη , ο άντρας δυσκολεύεται και μένει πίσω . Πόσοι είναι πετυχημένοι σε άλλους τομείς και στα ερωτικά δεν τα καταφέρνουν . Δεν έχουν να λένε οι γενικότερες δυσκολίες .
Κάνεις λάθος.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Δεν κατάλαβα ότι ήταν γενικευμένο το σχόλιό σου. Έτσι όπως το έθεσες, συμφωνώ μαζί σου.

Για τα υπόλοιπα, το είπα βάσει δικού του σχολίου: "Συνεχισαμε να κανουμε παρεα,αλλα εγω πολλες φορες της εκανα διαφορα κοπλιμεντα του τυπου:τα ρουχα που φορας σημερα ειναι πολυ ωραια". Αφενός είναι μέγα φάουλ να κάνεις κομπλιμέντα σε κάποια που υποτίθεται ότι δεν την βλέπεις ερωτικά. Καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που επιδιώκεις. Χώρια του ότι δεν θα ένιωθε την ανάγκη να την κομπλιμεντάρει εάν δεν την έβλεπε ακόμα αλλιώς. Άλλωστε, το πώς βλέπουμε τον άλλον δεν έχει διακόπτη. Σήμερα ξύπνησα και μου αρέσεις και αύριο ξύπνησα και σε βλέπω φιλικά. Όλα αυτά συνηγορούν στο να έχει αυτή την εικόνα η κοπέλα. Το δίκιο της το χάνει με τη συμπεριφορά της. Άμα βλέπεις πως ο άλλος είναι ακόμα κολλημένος μαζί σου και νιώθεις να πιέζεσαι, τον απομακρύνεις με τρόπο, και δεν το παίζεις "πού χάθηκες" μετά απ' όσα του έχεις σύρει.

Ναι νομίζω, το γενικό είναι πιο safe εφόσον έχουμε μερική πληροφορία παρά ολική για την κατάσταση. Απο αυτά που λέει όμως, έκανε ενεργό κυνηγητό μέσω social και μάλλον το παράκανε και με τα κοπλιμέντα. Νομίζω με βεβαιότητα πλέον το ερώτημα που τίθεται εκ μέρους του είναι πως θα φανεί οτι δεν την βλέπει ερωτικά :P παρά πως θα την πείσει οτι όντως δεν την βλέπει ερωτικά. Δεν ξέρω γιατί θεώρησε οτι ήταν καλή ιδέα να μην είναι ειλικρινής απέναντι της, και πόσο μάλλον μαζί μας που δεν έχουμε ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Το τι νιώθουμε πράγματι δεν είναι διακόπτης. Το πόσο ΜΔ είναι κάποιος δεν σχετίζεται, με το τι νιώθει αλλά με το τι κάνει. Εφόσον αυτή η κοπέλα είναι προφανώς ανώριμη, και ολίγον αλλοπρόσαλλή, δεν θα περίμενε κανείς να σταματήσει να του αρέσει απο την μια στιγμή στην άλλη,αλλά θα έπρεπε να προσπαθήσει να πάει παρακάτω,καθώς εδώ άκρη δεν βγάζει. Εαν και,δεδομένου οτι σκέφτεσαι λίγο,πιστεύω οτι απωθείσαι με φυσικό τρόπο απο κάποιον που συμπεριφέρεται λάθος. Όπως είπες ούτως η άλλως και εξ'αρχής είναι θέμα αξιοπρέπειας. Όταν ο άλλος δεν την σέβεται ,ξενερώνεις και δεν ελκύεσαι πλέον για να έχεις την όρεξη να κυνηγήσεις.

Και εγώ δεν απευθύνομαι σε εσένα ή στον Gaspar όμως , απευθύνομαι σε ανθρώπους με προβλήματα τέτοια . Και ναι άμα βλέπεις μια γυναίκα με το μαύρο της το χάλι γενικότερα να έχει ταίρι έστω για σεξ, γιατί έτσι είναι καλώς ή κακώς και εσύ να μη σταυρώνεις καμία , μπορεί να σου βγει σε πικρία , φθόνο και κόμπλεξ ότι φταίνε οι γυναίκες , δεν χρειάζεται εγκεφαλική βλάβη ... Και μερικά σχόλια εκεί πέρα οδηγούν από λάθος γλώσσα και του Gaspar στην προκειμένη . Οι ρομαντικοί μια χαρά νικάνε, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ρομαντικοί αλλά δεν είναι , νομίζουν ότι είναι καλά παιδιά αλλά δεν είναι κοκ

Συγκεκριμένα ως προς αυτό. Guys,η Aura έχει δίκιο σε αυτό που σας λέει. Η όλη ιδέα του nice guy και douche είναι απλά ιδεατά concepts που δημιουργούμε γιατί σαν άνθρωποι πάντα πρέπει να δώσουμε αιτία στα πράγματα(ακόμα και εαν είναι παράλογη). Παλιά έβλεπαν αστραπές και δημιούργησαν την έννοιά του θεού Δια. Όχι επειδή ήταν λογικό, αλλά επειδή μπορούσαν να βάλουν μια βάση για τις σκέψεις τους.Να δώσουν μια αιτία,με την οποία θα μπορούσαν να χτίσουν την ιδέα τους για τον κόσμο και να τοποθετήσουν κάπου την ύπαρξη τους μεταξύ των όσων παρατηρούσαν, μέσα στο μυαλό τους.

Δεν πρέπει να ταυτίζει κάποιος τον εαυτό του σε καμία απο αυτές τις κατηγορίεςς. Αυτόματα κάποιος που το κάνει αναμένει πράγματα. Λόγου χάρη,εαν είναι ο nice guy περιμένει οτι κάποια θα το εκτιμήσει και θα τον κοιτάξει, το οποίο είναι παθέτικ. Εαν θέλει να το παίζει bad guy,well αυτός έχει άλλα προβλήματα. Οπότε πάει κάπως έτσι : Μερικοί το παίζουν good guys γιατί πιστεύουν οτι αυτό εκτιμάνε οι γυναίκες, αλλά πάλι τους τυχαίνουν μερικές που δεν τους θέλουν(γιατί όπως είπαμε δεν έχει να κάνει με αυτό το εαν είσαι αρεστός) και εν τέλει πείθονται οτι οι bad guys...είναι ο ρόλος που πουλάει καλύτερα. Με αποτέλεσμα να γίνονται τελείως κάφροι. Γενικά η πικρία βγαίνει διότι υπάρχει η παράλογη αντίληψη πως πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη Α συμπεριφορά για να επιβραβευτείς στο τέλος. Εαν αυτά που λες και κάνεις τα βασίζεις στην ανάγκη να περάσεις μια συγκεκριμένη εικόνα προς τους άλλους, αλλά δεν είναι πράγματα που τα έχεις φιλοσοφήσει, που τα έχεις σκεφτεί και πλάσει ο ίδιος μέσα στο μυαλό σου, τότε είναι λογικό να μην έχεις χαρακτήρα και να μην αρέσεις...Δεν αρέσεις γιατί η συμπεριφορά σου είναι προϊόν σκηνοθεσίας παρά αρχών, δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας που πηγάζουν γνήσια απο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.
Δεν έχει να κάνει εαν θα πεις ή θα κάνεις κάτι που φαίνεται για simp πράξη σε κάποιον άλλο όσο εαν έκανες οτι έκανες επειδή σκέφτηκες σαν simp(που σημαίνει οτι μάλλον είσαι). Δηλαδή εαν σκέφτηκες ->ποιόν ρόλο να παίξω ώστε να την ρίξω. Like,προσπαθείς να ανοίξεις λουκέτο ή να μιλήσεις με έναν άλλο άνθρωπο :P ;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 19,964 μηνύματα.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των "επιτυχημένων" ανδρών που λέτε είναι για ηλικίες 18-30 όταν οι κοπέλες αρέσκονται στο κακό παιδί γιατί είναι συναρπαστικό και προσφέρει περιπέτειες που είναι αναγκαίες για τις ηλικίες αυτές. Μετά τα 30 οι γυναίκες θέλουν το καλό παιδί, κι αν γνωρίσετε κάποια και ΔΕΝ θέλει το καλό παιδί, σημαίνει οτι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τί θέλει. Η γυναίκα μετά τα 30 θέλει έναν άνθρωπο που θα γίνει σωστός σύζυγος και πατέρας, που θα την εξασφαλίσει υλικά και συναισθηματικά ώστε να μεγαλώσει το παιδί της σωστά. Αν σήμερα γνώριζα έναν τύπο που θα μιλούσαμε στο skype ή messenger ή πού αλλού μιλάτε τώρα οι νέοι και έφευγε χωρίς καληνύχτα, θα ήταν το τελευταίο που θα άκουγε από μένα. Ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα. Θέλω να είσαι σωστός με συνέπεια και στο πρώτο τσαλίμι τέτοιο έχω φύγει. Γιατί αν μού κάνεις τέτοιο τσαλίμι στα εύκολα, στην περίοδο γνωριμίας δηλαδή όπου όλοι δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τί θα μού κάνεις στα δύσκολα; Δεν πέρασες το τεστ φίλε μου κι αντίο.

Βέβαια εξαιρέσεις υπάρχουν πάντοτε.

χαχα εσεις οι νέοι λέει... α ρε ΓΙΑΓΙΑ Χιμέλα :D
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Η προτίμηση στους bad guys δεν είναι θεωρία είναι εξελικτική βιολογία.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,797 μηνύματα.
Ρε παιδιά ,ακούω bad boy bad boy. Πως είστε bad boy ? Δηλαδή πως το ορίζεται ?
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,502 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,797 μηνύματα.
Εσυ πως το ορίζεις ? Δηλαδή εσύ πως συμπεριφέρεσαι

Γιατί γίνεται να εισαι bad boy και τζέντλεμαν αλλα μπορεί να εισαι και bad boy μαλακας 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χαχαχαχα έλεος 😂😂😂😂
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top