Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η Grand Duchess: #41 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μπορεί να παρασυρθεις στην αρχή και να κάνετε σεξ... Χωρίς να το χετε συζητήσει αυτό κ μετα να έχουμε πικρες... Click για ανάπτυξη... Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε @Grand Duchess αυτές οι 30 που λες γνωστές σ που ψάχνουν έναν άνθρωπο για family... Που τριγυρνανε ; φαντάζομαι Αθήνα εντάξει αλλά σε ποια μέρη συχναζουν ; Click για ανάπτυξη... Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Η Πουπουλίνα: #42 Σήμερα στις 19:50 Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο Πάνθηρας!: #43 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Click για ανάπτυξη... Και αυτό ωραία ιδέα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός. Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει ο λόγος σου με χορτασε ευχαριστώ. Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Όσο για το μοναχό γιος αυτό ξαναπες το. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Click για ανάπτυξη... Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 20:09 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.473 μηνύματα. Σήμερα στις 20:10 Η touvlo έγραψε: #44 Σήμερα στις 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:12 Ο Πάνθηρας!: #45 Σήμερα στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μπορεί να παρασυρθεις στην αρχή και να κάνετε σεξ... Χωρίς να το χετε συζητήσει αυτό κ μετα να έχουμε πικρες... Click για ανάπτυξη... Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε @Grand Duchess αυτές οι 30 που λες γνωστές σ που ψάχνουν έναν άνθρωπο για family... Που τριγυρνανε ; φαντάζομαι Αθήνα εντάξει αλλά σε ποια μέρη συχναζουν ; Click για ανάπτυξη... Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Η Πουπουλίνα: #42 Σήμερα στις 19:50 Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο Πάνθηρας!: #43 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Click για ανάπτυξη... Και αυτό ωραία ιδέα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός. Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει ο λόγος σου με χορτασε ευχαριστώ. Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Όσο για το μοναχό γιος αυτό ξαναπες το. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Click για ανάπτυξη... Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 20:09 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.473 μηνύματα. Σήμερα στις 20:10 Η touvlo έγραψε: #44 Σήμερα στις 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:12 Ο Πάνθηρας!: #45 Σήμερα στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 19:58 Ο Πάνθηρας!: #43 Σήμερα στις 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Click για ανάπτυξη... Και αυτό ωραία ιδέα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός. Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει ο λόγος σου με χορτασε ευχαριστώ. Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Όσο για το μοναχό γιος αυτό ξαναπες το. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Click για ανάπτυξη... Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 20:09 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.473 μηνύματα. Σήμερα στις 20:10 Η touvlo έγραψε: #44 Σήμερα στις 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:12 Ο Πάνθηρας!: #45 Σήμερα στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ; Ειναι πολυ απλο. Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις. Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα. Click για ανάπτυξη... Και αυτό ωραία ιδέα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός. Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει ο λόγος σου με χορτασε ευχαριστώ. Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Όσο για το μοναχό γιος αυτό ξαναπες το. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς. Click για ανάπτυξη... Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.473 μηνύματα. Σήμερα στις 20:10 Η touvlo έγραψε: #44 Σήμερα στις 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:12 Ο Πάνθηρας!: #45 Σήμερα στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:12 Ο Πάνθηρας!: #45 Σήμερα στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.957 μηνύματα. Σήμερα στις 20:26 Η rafaela11: #46 Σήμερα στις 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση ! Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:28 Ο Valder έγραψε: #47 Σήμερα στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.361 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η Grand Duchess: #48 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:33 Ο Πάνθηρας!: #49 Σήμερα στις 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται. Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια... Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν. Click για ανάπτυξη... Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; νιώθω και τυψεις... ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:35 Η Πουπουλίνα: #50 Σήμερα στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει. Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες. Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα. Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.791 μηνύματα. Σήμερα στις 20:36 Ο Πάνθηρας!: #51 Σήμερα στις 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή. Click για ανάπτυξη... Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.010 μηνύματα. Σήμερα στις 20:37 Ο Valder έγραψε: #52 Σήμερα στις 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.038 μηνύματα. Σήμερα στις 20:38 Η Υδροχόος έγραψε: #53 Σήμερα στις 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις... Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ; Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ; Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.135 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Η Πουπουλίνα: #54 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Kate1914 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Angelikaaa taketrance Memetchi giannhs2001 GeorgePap2003 stephanil camil Jim_2004 rafaela11 touvlo iew Paragontas7000 Wonderkid Scandal charmander Entropy24 еще один пророк р... Ωρορα Atsis American Economist Libertus ROM32 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό. Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις. Click για ανάπτυξη... Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό. Click για ανάπτυξη... Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.692 μηνύματα. Σήμερα στις 21:05 Ο giannhs2001: #55 Σήμερα στις 21:05 Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.071 μηνύματα. Σήμερα στις 21:24 Ο GeorgePap2003: #56 Σήμερα στις 21:24 Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας ) Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 21:33
Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο Click για ανάπτυξη... Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας )