Πώς να της πω ότι θέλω να σώσω τη χώρα από την υπογεννητικότητα χωρίς να την τρομάξω;

Με ποιο τρόπο θα το αναφέρατε στη σύντροφό σας ;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)
  • Θα της το έλεγα από τα πρώτα ραντεβού στα ίσια ότι σκέφτομαι μακροπρόθεσμα γενικά κάτι τέτοιο

• Θα το άφηνα χωρίς να της πω τίποτα για τουλάχιστον ένα χρόνο

• Θα την ρωτούσα έμμεσα πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 2-3 χρόνια από σήμερα

• Θα τη ρωτούσα κάπου χαλαρά στη κουβέντα αν έχει φανταστεί τον εαυτό της ποτέ ως μητέρα

• Άλλος τρόπος (να αναφερθείτε σχετικά στο θρεντ)

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.
Μπορεί να παρασυρθεις στην αρχή και να κάνετε σεξ... Χωρίς να το χετε συζητήσει αυτό κ μετα να έχουμε πικρες...
Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς.
Ρε @Grand Duchess αυτές οι 30 που λες γνωστές σ που ψάχνουν έναν άνθρωπο για family... Που τριγυρνανε ; φαντάζομαι Αθήνα εντάξει αλλά σε ποια μέρη συχναζουν ;
Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε😂 αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός.

Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ;
Ειναι πολυ απλο.
Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις.
Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα.

Οχι απο το πρωτο ραντεβου καλε.Ασε καμια βδομαδουλα και μετα το καλυτερο θα ηταν οταν ειστε εξω οπου δεις κανενα μωρακι να πεις πωπω τι γλυκουλι...και μετα ρωτα την..''ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;'' Αν σου πει ΝΑΙ...πες της..ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;'' Αν σου πει ΟΧΙ..πεστις δηλαδη εσυ δεν θες να κανεις παιδια ;
Ειναι πολυ απλο.
Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα για σενα τι θες κλπ πριν βολιδοσκοπησεις.
Βγαινςται εξω καπου που να εχει κοσμο και να υπαρχουν και παιδια(οχι σεκλπαμ μονο) καποιο μωρακι θα δειτε λη χαριτωμενο παιδακι και ρωτα τοσο απλα.

Και αυτό ωραία ιδέα. 👍👍
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κώστα ειλικρινά αν έμεναν Ελλάδα και όχι έξω (σπούδασαν εξωτερικό και οι δύο και έμειναν εκεί), θα στις είχα κάνει κονε😂 αλλά τώρα που να τρέχεις είσαι και μοναχογιός.

Δε πειραζει ο λόγος σου με χορτασε 😅 ευχαριστώ.

Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ.

Όσο για το μοναχό γιος αυτό ξαναπες το.

Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο. Εκτός αν σου πει ότι περιμένει σχέση για να βρεθείτε, εκεί ναι πέφτεις στην φάκα αν κάνεις το λάθος να παρασυρθείς.

Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε 😄

Δυστυχώς είμαστε κ άνθρωποι κ αν εισαι καιρό μόνος σου... Περιπλέκεται.

Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι παγιδα... Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε 😄

Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι;

Γιατί δυστυχώς; Απ όσα λες, μάλλον το θέλεις. Ή όχι;

Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό.

Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις. Κοινωνικό θέμα αυτό.
καλά μη το προδικάζεις μπορεί μετά το φυστίκι να δέσει και το παγωτό και να πάει καλά η φάση !

Τώρα όσον αφορά το πως να φέρεις τη συζήτηση η πουπι πως το έθεσε είναι μια χαρά
Χαλαρά στη κουβέντα δηλαδή για να δεις κα εσύ

Εκεί ειναι η μαγκιά. Να ΜΗΝ παρασυρθείς μέχρι να βρεις τη σωστή.

Εγω δεν εκθετω κοσμο αλλά εντάξει δε γινονται κ ευκολα αυτά και δεν είναι και ο κόσμος προξενητρες... Αλλά βολευει πολυ.
Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα.
Γιατί βγαίνω με κάποια τώρα κ αργά ή γρήγορα.... Αμα συνεχίσω να βγαίνω... Δε μας βλέπω να το γλιτώνουμε 😄

Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις.
Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν.
Αν και στην θέση σου θα ρωτούσα κάπως με τρόπο τι άποψη έχει για τα παιδιά, πριν συμβεί κάτι τέτοιο.

Πάντως να ξέρεις παίζει ακόμη αυτό το στυλ. Να ρωτήσεις κάποιο φίλο/η σου αν ξέρει κάποια που ενδιαφέρεται για να γνωριστείτε. Αλλά είναι όντως ευαίσθητο θέμα.

Ναι ξέρω. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται.

Εγώ παντα καλά τα πηγαινα με τους παπαδες ένας μάλιστα ήθελε να μ γνωρίσει μια...
Ε υποθέτω ότι και η κοπέλα αυτή θα θέλει δεν θα πας με το ζόρι πάνω της. Άρα μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο βιλαν της υπόθεσης που την "χρησιμοποίησες" δηθεν.

Είδες τι αγαθός είμαι ώρες ώρες ; 😄 νιώθω και τυψεις...

ΤΕλοςπαντων συνεχιστε με το θέμα μη σπαμαρω προσωπικες μου ιστορίες.

Μεχρι που θα εχει φτασει τα 80 και μετα δεν θα μπορει.
Ξες...το ΣΩΣΤΗ...εχει πολλες ερμηνειες.
Εκει που θα σου αρεσει πολυ και θα σου κανει κουκου λεμε.Με καποιες σωστες προυποθεσεις.Μπορει καποια να θεωρει σωστη και να βγει παπατα ή τελικα να μην την αντεχει.Παιδια..αν δεν υπαρχει εντονη ελξη γαμησε τα.
Οποτε να σου αρεσει εντονα και να πληρει καποιες προυποθεσεις.

Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό.

Και αμα μετα πειτε να παμε κ μια βόλτα... Αντε να ξεμπλέξεις.

Μωρέ σωστά τα λες αλλά καμια φορα... Γαργαλιέσαι... Και λες από το να κάτσω κ σπίτι ας βγω με μια γυναίκα. Και εκεί είναι η παγιδα σ σκάει με το τζιν η άλλη... Το κολλητό.

Να της γλείψεις το κωλοτρυπίδι σου είπανε, όχι να την παντρευτείς.

Κάτσε τώρα, γιατί έτσι όπως το θέτεις...

Δηλαδή η σχέση είναι περιστασιακή ; Και τί ακριβώς σημαίνει αυτό ; Στην αρχή δεν είστε ακόμα ; Πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ;

Βρε παιδί μου έχετε βγει ; Ταιριάζετε/συμφωνείτε/υπάρχει ενδιαφέρον κ.λπ. ;

Μπερδεμένα λίγο τα λες ή εγώ δεν καταλαβαίνω...

Να σου αρεσει λεμε..αρκετα και να πληρει καποιες προυποθεσεις...τον ουρανο με τα αστρα κανενας δεν τον βρισκει.Αλλα σιγουρα αν καποια πραγματα σε εκνευριζουν πανω της εννοω ΚΑΙ απο συμπεριφορα.,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.Οταν ειμαστε στις αρχες συνηθως τα εξωραιζουμε ολα..με καποια χρονια μετα ομως δεν τα αντεχουμε και με παιδι ειναι δυσκολα.Αλλα μην ψαχνεις και τον ουρανο με τα αστρα,.θα το καταλαβεις πιστευω.

Μην βαζεις θεσφατα..θα χασεις.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΜΕ.

Έλα αγάπη μου να κάνουμε απόψε τον Άριο υπεράνθρωπο μας.

Εγω ειδα εναν μπεμπη μεσα σε ενα μικρο mini range rover για παιδακια και ειχε και αυτα τα μαγουλακια 😂
ξαφνικα ηθελα να γινω φαδερ

Πάντως και πολλές γυναίκες είναι οκ με το περιστασιακο
Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας )

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back