Πώς να της πω ότι θέλω να σώσω τη χώρα από την υπογεννητικότητα χωρίς να την τρομάξω;

Με ποιο τρόπο θα το αναφέρατε στη σύντροφό σας ;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)
  • Θα της το έλεγα από τα πρώτα ραντεβού στα ίσια ότι σκέφτομαι μακροπρόθεσμα γενικά κάτι τέτοιο

• Θα το άφηνα χωρίς να της πω τίποτα για τουλάχιστον ένα χρόνο

• Θα την ρωτούσα έμμεσα πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 2-3 χρόνια από σήμερα

• Θα τη ρωτούσα κάπου χαλαρά στη κουβέντα αν έχει φανταστεί τον εαυτό της ποτέ ως μητέρα

• Άλλος τρόπος (να αναφερθείτε σχετικά στο θρεντ)

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.
Νταξει υπάρχει και κάτι που λέγεται χιουμορ..
Χιουμορ θα ητανε αν διαλεγες αυτόν τον τροπο για να της πεις οτι θελεις να την πηδήξεις. Απο τις επιλογές της δημοσκοπησης σου ομως εσυ πραγματικά σοβαρολογείς.

Ρε παιδι μου οκ... Αλλά είχα πει θα τα κόψουμε αυτά τυπου να έχω περιστασιακες ερωτικές σχέσεις... Αλλά όταν δεν σ κάθεται κ αυτό που θες... 5--6-10 μήνες ε κάποια στιγμή θα παρασυρθεις
Νιώθεις να σε <<παρασύρει>>; Είσαι με κάτι που <<δε σ κάθεται>>;
Πάντως τα <<παρασυρμένα>> συχνά είναι τα καλύτερα . ;)
Και απ όσο σ΄έχω καταλάβει, δε νομίζω να είσαι ο τύπος που .....παρασύρεσαι (σε αποπλανεί δηλ;:pleasantry:).
Μάλλον θα σε έκρινα, ο <<τραβάτε με κι ας κλαίω>>.:girl_angel:

Χιουμορ θα ητανε αν διαλεγες αυτόν τον τροπο για να της πεις οτι θελεις να την πηδήξεις. Απο τις επιλογές της δημοσκοπησης σου ομως εσυ πραγματικά σοβαρολογείς.

Εντάξει. Όλα καλά. Είδα και χθες κάπου με ανέφερες.. Δεν θα ασχοληθώ με τα δικά σου τα τερτίπια!

Τελευταία επεξεργασία:
Λίγο ανακριτικό μου φαινεται αυτό....
Μα δε θα το πεις έτσι στο ξεκάρφωτο. Θα κάθεστε να συζητάτε πράγματα για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον. Μπορείς να πεις "σκέφτομαι πώς θα είμαι σε λίγα χρόνια και θα ήθελα να έχω κατασταλάξει με μια οικογένεια. εσύ πώς το βλέπεις;".

Να σου πω την αλήθεια, μια γυναίκα που θέλει παιδιά, θα πιαστεί από το οτιδήποτε για να μάθει αν θες κι εσύ.

Πολλες ; Οι περισσότερες που ξέρω , θα ήθελαν περισσότερο κάτι πιο "σοβαρο" σχεση παρα το περιστασιακό. Εξαρταται και τις ηλικίες , εγω αναφέρομαι σε ηλικίες 23-28 . ( δεν έχω επαφη με μικρότερες - aka μιλφακιας
23-28 τι μιλφ βρε; Πρέπει να πατήσει τα 40. Και σε αυτές τις ηλικίες αναφέρομαι κι όλας πολλές 35+ που δεν θέλουν οικογένεια είναι ανοιχτές στο περιστασιακό.
25-28 είναι η ιδανική ηλικία που κάποιος αρχίζει να θέλει μια σταθερή σχέση (τέλος με τις σχολές, θητείες κτλ κτλ, έχει βρει μια δουλειά) ώστε μέχρι τα 30-33 να έχει παντρευτεί και να έχει και παιδιά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

. Αυτό παιζει πολυ στην εκκλησία... Αν και εκεί ρισκάρεις... Τυπου οι παπαδες ξέρουν πολλες γιατί τους εξομολογούνται.
Μπαααα αν πας εκτός Αθήνα παίζει πολύ και στην επαρχία. Ματσαρισματα που κάνουν φίλοι για φίλους τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

νιώθω και τυψεις...
Κοίτα καλά κάνεις που σκέφτεσαι και την άλλη πλευρά διότι αυτο απουσιάζει πλέον από την σημερινή γενιά και είναι πρόβλημα (τεράστιο).
Αν η άλλη θέλει σεξ μόνο αν είστε ζευγάρι οκ εκεί κάνεις πίσω αν δεν θέλεις να έχετε δεσμό (λόγω αντιθέτων απόψεων περί οικογένειας). Αν δεν την ενδιαφέρει τότε κάνετε ο,τι επιλέξετε.

Τελευταία επεξεργασία:
23-28 τι μιλφ βρε
Εγώ είμαι 22 οπότε τις ελαφρώς μεγαλύτερες τις λέω μιλφ 😆 ή προ-μιλφ

25-28 είναι η ιδανική ηλικία που κάποιος αρχίζει να θέλει μια σταθερή σχέση (τέλος με τις σχολές, θητείες κτλ κτλ, έχει βρει μια δουλειά)
Ναι ακριβώς αυτό. Και θεωρώ πως σε αυτή την ηλικία βέβαια επειδή έχεις φύγει από σχολές κλπ είνα κ πιο δύσκολο να βρεις κάτι - πέρα από dating apps κλπ -

Εγώ είμαι 22 οπότε τις ελαφρώς μεγαλύτερες τις λέω μιλφ 😆 ή προ-μιλφ
Μεχ μιλφ είναι τα αρχικά την σημασίας. Μάλιστα πολλοί άνδρες επιμένουν ότι πρέπει να είναι και μάνα για να περάσει όλο το τσεκ, πέρα από τα 40+.

Τώρα στα 20's και οι δύο, τίποτα μια κλασσική σχέση είναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back