Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

30-08-23

10:42
τι ξέρουν τώρα οι Σαλλλλλονικιοί από Βιλλεαρδουίνους ερίτιμη; Που σουβλίζουν με το καλαμάκι του φραπέ; Το μυαλό τους κολλημένο στις σαπουνάδεςΧαμουτζήδες, εξ όσων γνωρίζω, λένε οι Θεσσαλονικείς τους Αθηναίους...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

30-08-23

10:42
Αν χρειαστεί, ναι, θα τους γράψεις...
Αλλιώς πώς ; Θα πηγαίνετε παντού μαζί ;
Δεν γίνονται αυτά. Μάλλον αστειευόμαστε...
Το 90% των θρεντ αυτων ειναι τρολινκ να ξέρεις.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-23

10:44
Να σου πω κάτι ;Το 90% των θρεντ αυτων ειναι τρολινκ να ξέρεις.
Τουλάχιστον ούτε bold έχει η κοπέλα, ούτε underline, ούτε τεράστια γράμματα να κάνω δέκα βήματα πίσω...

Άσε...είδα κι εμάς που δεν είμαστε τρολ...Άσε...
maryan248
Νεοφερμένο μέλος
Η maryan248 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

30-08-23

10:44
Devil μαλλον δεν διαβασες καλα το αρχικο ποστ μου.Κοπέλα μου, ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάτι ερωτικο με τον άνθρωπο ναί ή οχι ; τι μπλέκεις τη παρέα σου οταν σου λέει να βγειτε οι δυο σας ; συγγνωμη αλλα ολο αυτο μου φαινεται χαζό τελείως. Πηγες είδες τους δικους σου τέλος.... μετα δεν μπορεις να βγεις για ένα πότό με κάποιον ολη μερα μαζι τους θα εισαι ;
εν τω μεταξυ το να χώνονται οι δικοι σας και να λένε "θα σου γνωρισω εγω αγορι" και 'χωσου" εντάξει ποσο εισαι 20 ;
ωχ θέε μου.
Δεν ειπα ποτε οτι μου ζητησε να βγουμε οι δυο μας. Βγηκαμε οι φιλοι του και οι φιλες μου..
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-23

10:45
Τί να σου πω...δεν ξέρω. Καλά παιδιά μού φαίνονται και...οι βόρειοι. Ναι. Στα τυριά και στα σουβλάκια ένα θέμα συνεννόησης το έχουν, δεν μπορώ να πω, αλλά καλά παιδιά είναι, μωρέ...τι ξέρουν τώρα οι Σαλλλλλονικιοί από Βιλλεαρδουίνους ερίτιμη; Που σουβλίζουν με το καλαμάκι του φραπέ; Το μυαλό τους κολλημένο στις σαπουνάδες
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

30-08-23

10:47
Devil μαλλον δεν διαβασες καλα το αρχικο ποστ μου.
Δεν ειπα ποτε οτι μου ζητησε να βγουμε οι δυο μας. Βγηκαμε οι φιλοι του και οι φιλες μου..
Εντάξει κατάλαβα. Θα σας ειδοποιησουμε. Καλη συνέχεια. Και αν ποτε βγάλεις άκρη με τη νοοτροπία που το πας εγώ θα γίνω Κινέζος.
Μάλλον και ο άνθρωπος επειδή δεν βγάζει άκρη κ δεν καταλαβαίνει κ τι θέλεις έχει αρχίσει να Αραίωνει γιατί όλο αυτό είναι κουραστικό.

30-08-23

10:48
Μπορούμε να αποχαιρετήσουμε κι αυτό το θρεντ της κοπέλας που όλο μπλέκεται αισθηματικά. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...